- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Tegnap este elkezdtem játszani a közel 30 fokos kiszobában. Összeomlott a videókáetya driver-e, erre az Overwatch is leállt. Még jó, hogy keresés közben.
Ok, driver frissítése.
Ujraindít, game majd egyszercsak megint crash...
Levettem a ház oldalát, had szellőzzön. Vissza tudtam csatlakozni.
Mehy tovább megint crash!
Van egy pici usb-s ventim, azt ráirányítottam, had fújja.
Egy I ideig ment majd megint, ekkor afterburner-ben maxra toltam a venti fordulatát, s a maradékot is letudtam tolni. Nagyon rossz volt így játszani.
Vettem is gyorsan egy másik videókártyát, remélem jó lesz. GIGABYTE 1050Ti 4GB WF2 OC -
Hujikolp
őstag
Egy ideje nem követtem a loot-box változásokat. Már élesben is megy a kevesebb duplikáció, vagy az még csak PTR?
-
Hujikolp
őstag
Olyan rossz, hogy azért kapok büntit, mert a játék nem tud csatlakozni a szerverre. Hiába nyomok rá 3x, hogy rejoin, semmi, kidob.
Máskor nincs gond. Más is tapaszralt ilyet?
Eddigi szezonban 2-3 alkalommal volt már -
Hujikolp
őstag
Volt vagy 5 kill mellette, 2x solder (1x ultija közben), 1 ana, 1 rein, phara... jó game volt Anubison, 1-1, így draw lett.
-
Hujikolp
őstag
haldoklik az Overwatch szerver...
mindenki szenved[link]
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jinxb1rd #9103 üzenetére
http://overwatch.wikia.com/wiki/Widowmaker
"It is believed that in her former life, Widowmaker was married to Gérard Lacroix, an Overwatch agent spearheading operations against the Talon terrorist organization. After several unsuccessful attempts to eliminate Gérard, Talon decided to change its focus to his wife, Amélie. Talon operatives kidnapped her and subjected her to an intense program of neural reconditioning. They broke her will, suppressed her personality, and reprogrammed her as a sleeper agent. She was eventually found by Overwatch agents, apparently none the worse for wear, and returned to her normal life.Two weeks later she killed Gérard in his sleep.
Her mission complete, Amélie returned to Talon, and they completed the process of turning her into a living weapon. She was given extensive training in the covert arts, and then her physiology was altered, drastically slowing her heart, which turned her skin cold and blue and numbed her ability to experience human emotion."
-
Hujikolp
őstag
Épp olvastam az overwatch wikit, kicsit barangoltam. Épp a Talon terrorista csapat cikket néztem, majd megakadt a szemem a known member alatt.
[link]
-
Hujikolp
őstag
Tegnap este haverral toltam pár kört, igen jól is ment. Én Pharah volt, őMercy. Szerencsére 2-2-2. Gold kill és damage. Beszól a soldier, hogy váltsak...
Aztán visszaírtam, hogy mi a szitu, aztán befogta.
Gondoltam kicsit majd trollkodok, s elkezdtem kicsit szivatni, hogy hogy megy a játék(továbbra is goldban voltam) aztán nem értette, hogy miért piszkálom, majd megmo dtam neki, hogy csak trollkodtam vele, had érezze a törődést
A meccset nyertük. Haverral meg jól elvoltunk
Season high-ot is felül sikerült írni, így eredményes volt! Most kb 2350 környékén vagyok. -
Hujikolp
őstag
Valakinek sikerült már az egész felhasználói felületet kikapcsolni játék közben?
valamit nagyon elnyomtam, mivel sem a célzó kör, sem a fegyver, vagy cset ablak, semmisem látszódik. (kilépés - belépés helyrehozta, no de akkor is, hogy sikerülhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest