- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Sebzése nőni fog Sombrának, szóval az meg simán kompenzálhatja a gyógyításból eredő veszteséget. Majd kiderül. Egyébként a játékosok pont ezt kérték Sombrával kapcsolatban, hogy az ultija kevésbé legyen fontos és ulti nélkül hasznosabb legyen. Most pont ezt kapjuk. Jobb lesz a sima hack és gyorsabb, jobb lesz a sebzés, cserébe heallel nem lehet tölteni az ultit.
Remélem legalább annyira játszható lesz, hogy ne kelljen minden meccsen hallgatni, hogy Sombra please switch... -
Kiratheonly
tag
A sárgával karikázottba van jelenleg beledugva egy 8pin-essel. A +12V-os ágára való csatlakozó nem is jó rá, de ez a manualban is fel van tüntetve.
Egyelőre ez szerinted megoldást jelenthet?
PCI-E-Dual-6pin-Female-to-8-pin-Male-Video-Card-Power-Adapter -
f3rdzs0
senior tag
nem. az alt fire recovery-jét csökkentették 0,6ra azt hiszem, szóval az is buff, de a spread az mindkettőnél 0 lesz
(#10452) mobal: Roadhog jó. bár a hook 3.0 nem nagyon tudsz a hookra számítani, viszont a spread reduction az ő fegyverén kb azt érte el, hogy most már medium range-n is tud oneshotolni.
persze ezzel az jött, hogy sokkal inkább a célzásra van nála is fektetve a hangsúly, szóval nehezebb vele játszani -
-
saen
veterán
Ana túl erős volt, most viszont sokkal-sokkal gyengébb lesz. Terveztem, hogy Anázok ebben a szezonban, innentől viszont felejtős. Egyébként nem is baj, mert jön mindjárt az új tank, új barrierrel, nem baj ha kevesebb a heal.
A többi változás közel sem ilyen durva, de személy szerint mindegyikkel egyetértek. Talán Zen az egyetlen akinek nem volt szüksége buffra, de végülis ez nem annyira durva így első hallásra. -
f3rdzs0
senior tag
vannak. bár amennyire eddig tudtam diamond alatt bastion alapból problémákat okoz
pont most volt egy bastion a mi teamünkön aki rohadt szerencsétlen volt, és Reinnal gyakorlatilag külön kellett védenem. mikor leeresztettem a pajzsom, nem mozdult sehova, míg újratöltöttem, úh a megoldásom az volt hogy elé álltam, és hagytam hogy healeljenek
viszont ez effektíve megnyerte nekünk a játékot, szóval if it looks stupid, but it works, it aint stupid
(#10032) Jinxb1rd: azért 8 loss után, amiből 6 legalább streak volt sokkal többet is veszítesz mint 250 rank. bár lehet nem 3000rel számolt hanem valahol 3200+ környékén végeztem ahonnan a rank decay indult
-
bazs0811
tag
Ez konkrétan arcade , no limit mód volt. Mentem kicsit lazulni meg gyakorolni aztán elkapott a multinacionalitás, ezért orosz Zarya-ként a német mapon japán DVa-kat gravitáltam szan-szét.
Zarya ultit, ha egy mód van rá Rein nélkül vagy szétvert pajzzsal érdemes, illetve igen, magad alá, mert ahogy berántja a gravi hirtelen úgysem tudja hogy akkor most mi van, ki merre...bár nekem sikerül néha random ellöni, föleg ha BF után játszok OW-t és spotolni akarok a "Q"-val. Ilyenkor jön chatbe a 2best ulti ever"
-
saen
veterán
Nem akarok egyszerre tanulni, egy DPS herot akarok választani.
IDDQD-t szinte mindig nézem, első streamjeit is láttam, anno sokat beszélt erről. Ő tracking saját bevallása szerint, de van más top McCree aki meg flick shotot lő. Ő azt mondta mindig, hogy nincs tuti módszer, ami bevált használd azt.
Seagull már keveset streamel, de jónéhányszor játszott Soldiert mostanában. Ekkor kezdték feszegetni nála ezt a kérdést.
-
saen
veterán
Egyet akarok tanulni, csak ez a kettő van versenyben.
Valkia streamet szoktam rendszeresen nézni, egyébként ő is Pharah/McCree/Tracer hármassal játszik amikor DPS-el. Elég sokat tanultam már tőle, múltkor ezüstben volt egy meccs, 40 felett volt az elim, ellenfélnél volt Soldier/McCree, mégis tudtam ellenük játszani. De kikaptunk, ez se volt elég... Pharahval főleg akkor van bajom, amikor van egy pont amit védenek és a csapat nem megy be (pl Eichenwalde első pont). Messziről rakétát lődözni nem olyan jó, mert elég lassú és egyszerűen félreállnak. Bemenni meg egyedül öngyilkosság még alacsony szinten is.
McCree ügyben meg főleg IDDQD-t szoktam nézni, ő sem flick shotol, nem szükséges.
Ezt a hitscan vs projectile-t sose osztottam és a múltkor Seagull is megmosolyogta. Nincs olyan, hogy csak az egyik vagy csak a másik. Ilyen alapon Ana a leglehetetlenebb hős, mert mindkét módszerrel tud lőni.
-
saen
veterán
Hát ezt én is szeretném tudni
Alapvetően olyannal akarok játszani ami fekszik nekem, de ezt még nem tudtam kitalálni. Az biztos, hogy azokat lehúztam a listáról amit barátok játszanak (Soldier, Junkrat, Mei, Reaper), mert hosszú távon szeretnék velük játszani és inkább olyat tanulnék ami nem konkurencia.
Első ötletem a Hanzo volt, nem is voltam teljesen szar vele, de nagyon sokan kiakadnak ha meglátják, így nem ezzel kezdeném. Pharah/McCree pároson gondolkozom főleg, ezekkel játszottam QP-ben a legtöbbet. Tracer/Genji páros is vonzana, de azok meg nagyon nehezek, szintén nem azzal kezdenék. Widow is tetszik, de az csak szituációs pick, nem jó általánosnak. Sombra szar jelenleg, azt meg nem eröltetném, Bastiont nagyon utálom, ezért kihagynám, illetve a törpe is elég szituációs. Így marad a Mccree/Pharah páros.
A probléma egyébként valószínűleg összetett és minden részen kell fejlődni. Lövési pontosság nem a legnagyobb probléma, mert mondjuk egy Zenyatta-val még platinum körül is tudok aratni... A legnagyobb baj talán az, hogy nincs tapasztalatom, szinte mindig tank/support voltam. Pharah-val voltak jó meccseim már S3-ban, de összességében mégis 30% körüli a winrate-em. McCree-vel meg elég régen játszottam, azzal mostanában nincs nagyon tapasztalat. -
brumi1024
veterán
Ha jól találtad el természetesen. 25*9 a maximális sebzése egy lövésnek (ideális távolságban), míg Zarya shieldje 200-at véd. Az utána jövő hook oneshot pedig fejlövés esetén áll, az sem változott jelentősen (csak a hook már jó helyre húz). Tanulság: ne menj neki egyedül egy jó Roadhognak.
-
Kanczy
veterán
Szerintem közel sem fedi le egymást a két karakter. Értem, hogy mindkettőnek van pontos, messzire (is) jó hitscan lövése, de ezen kívül tök más a kettő. Soldier egy mobilis, aoe healelő hero nagy bursttel (jobb klikk), Bastion inkább szerintem ezután is inkább egy choke-fogó, lassú úttorlasz lesz
-
oxox
addikt
youtube-ból most néztem két-három percet...cod / BF néhány ezer multi órával nézve:
ami elsőre feltünt lent van a fegyvere folyamatosan, eznagyon szúrta a szemem..cod-ban ezt nem szabad, mot figyelem a játékom, engem zavar ha a földön van a célkereszt.ill. lövés közben sem megy fejesre....két-három perc alatt ez szurta a szemem, de ez quick volt, soldierral...majd nézem tovább, de most inkább játszok...majd folyt köv -
saen
veterán
Ha már a srác ilyen jó akkor nem érdemes elfogadni a véleményét? Ő is azt mondja amit leírtam...
Emellett én nem tudok olyan helyzetet ahol Mercyt szeretnék Ana helyett, csak akkor ha béna játékos hozza. Félreértés ne essék, én is szar vagyok Anával, de játszottam ellene és vele is nagyon jó Anákkal Reinként, meg volt Mercy is bőven, hát Mercy sokat nem ér, míg egy erős Anával együtt kb meg se tudok halni. Nekem ez a tapasztalatom és segíteni próbáltam a srácnak, hogy miért esik folyamatosan. Szerintem ezért...
-
xPraetoriaNx
senior tag
Yep, amikor kijött a játék akkor volt ilyen funkció benne, csak a pro playerek besírtak miatta. Ugye competitive mód később indult, így a pro playerek is QP-ben tolták, a casual játékosoknak meg töke tele lett azzal, hogy szembejön ProPista, és egyedül leöli az egész ellenséges csapatot, szóval ezeket mind avoid listára tették, és az érintetteknek várni kellett pár percet egy játékra.
Szóval igen, pár mestergémer sírása miatt nem tudod kizárni a toxic férgeket az életedből.
-
leviske
veterán
Az platina csóka valószínűleg már csak max tierben az.
(#8216) Sirandrish: Egyelőre igen. Én azért reménykedem benne, hogy idővel az összes hős kap shortot.
(#8206) mobal: Tapasztalatom szerint ilyet pont akkor csinál a játék, mikor a MMR-ed magasabb, mint az SR-ed és szeretné utóbbit is növelni. Azért valljuk be, hogy 100SR különbség nem jelentős. Aki lehúzó tényező lehetett, az inkább pont a zuhanó félben lévő platinum gyerek.
-
headhunter86
senior tag
Erre azt tudom mondani egészségükre.
Én inkább játszok fullon fix 60FPS-sel, mint überronda graffal és 300 FPS-sel.
Ha ettől lesznek pro-k akkor hajrá, nekem a látvány sokkal többet ér mint az a kevéske input lag.
Gondolom vérprofik és napi sok-sok órát tolják, na erről is megvan a véleményem, de szerintem ez már túlmegy egy egészséges határon. -
f3rdzs0
senior tag
-
kuLi_
tag
Gyanús, hogy az lehet a probléma (legalábbis a fórumozók szerint esélyes), hogy minden szegmensét a játéknak külön pontozza a Bo5 során, viszont győzelem esetén pontot mintha konkrétan csak az utolsó pályarészért kapnál. Egyelőre minden csak találgatás, de a Blizzard is azt nyilatkozta, hogy botrányos mennyiségű report érkezett be ezzel kapcsolatban és nekik is gyanús a dolog, valami szerintük sem teljesen tiszta, figyelik az eredményeket.
-
prokxy
veterán
-
Arnold2
őstag
WoW!
Ez a videó iskolapéldája sok mindennek:
1. Azt a pályát attackerként nagyon nem könnyű megnyerni ha egy olyan csapattal állsz szembe, aki érti a dolgát.
2. Bastiont márpedig meg lehet ölni, bárki bármit mond.
3. Keresek egy ilyen kedves hangú healer leányzót akinél le-deployolhatnám a Bastionom -
.LnB
titán
Noctis is tolja OW-t?
Király lesz... Egyszer remélem összekerülök majd egy Cypher, avek, winz meg hasonló emberekkel. Jó lenne leszivatni őket kicsit.
Amúgy ez a bajom csak a játékkal amit ez a videó tökéletesen prezentál. Csak az ultikról szól. De sebaj, nekem is megvan a lehetőségem jól ellőni azt az ultit.
-
-
Raysen623
addikt
Roadhog ott rohadjon meg ahol van láncával együtt: rohadt nehezen kapja el az ellent, ha pedig oda is húzza nem sül el a puskája akárhova klikkelek, akárhogyan.
Egy dolgot viszont fixálnék a játékban: mindenkinek max 60fps-e legyen és ne kétszáz. Megint szar lesz a PC-s mezőny emiatt...(#1326) Imilenni: a kettőt össze sem lehet hasonlítani! Titanfall nem véletlenül bukott el....
-
CooLM@$TeR
tag
Én is ezt a megoldást tartanám üdvözítőnek, miszerint bizonyos mennyiségű banning pick legyen és a játszott hősökből is összesen csak egy engedett a gameben. Alapvetően ódzkodik attól a Blizzard, hogy a szabad hero changet megbolygassa; remélem nem abba az irányba megy el az e-sport rész, hogy minden verseny egy általa favorizált custom modot kezdjen el használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest