- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Pocok256
veterán
válasz
bazs0811 #14823 üzenetére
Rendszer nem szól bele semmibe ha láma vagy nem a rendszert kell hibáztatni hanem saját magad számtalanszor estem le még 2k alá is mert olyan haverokkal játszottam vagy mert csak szórakoztam játék közben
Aztán mikor icipicit is komolyan vettem akkor azonnal újra 2500 -3k közé kerültem ahova tudásom alapján besorol. Ezt a 50% ra törekszik a rendszer cuccot felejtsük már el....
-
Pocok256
veterán
válasz
bazs0811 #14821 üzenetére
Persze hogy döntenék miközbe keres tudok programozni ha tlaál akkor go, és minőségi szórakozást kapok. Anno mikor dotáztam ott is volt saját bann listám több ezer névvel volt mikor fél óra volt mire összejött egy meccs de akik ismertek tudták, hogy minőségi lesz direkt keresték a játékaim. Simán jobba lenne itt is idővel több tízezer név lenne a bannlistámon ami garantálná a minőségi játékot.
-
válasz
bazs0811 #14795 üzenetére
És a comp újraindult már? Patch előtt lelőtték, nehogy a sok dc miatt sírjanak az emberek, de ez csak a probléma szőnyeg alá söprése.
És mi az isten 1 GB egy karakteren? Nagyon elfajultak a játékok méretei manapság. Értem, hogy hihetetlenül igényes, például 2500+ becsapódáshang van, de érdekel az ilyesmi bárkit?
-
-
Hannibhál
őstag
válasz
bazs0811 #14368 üzenetére
gtx 1060 6gb-al lowon egy i7-4790k- val van fhd-n 230-290 fps-em, szóval egy gtx 1050-el lenne ennek kb a 35-40% teljesítménybe kb ami 80-120 fps-t jelentene
Tesztek alapján lowon még egy gt 1030 is kb 50-55fpst produkál, s akkor ott még lehet játszani a scalinggel is
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bazs0811 #13823 üzenetére
1100-1300 dmg/min az top 1% szóval minden, csak nem a reálisan elvárható átlag.
A nem kell figyelnit arra értettem, hogy mostanában túl sok Lucioval találkoztam, aki azon kívül, hogy fél km-re a csapattól valahol a falon mászkált, vagy épp egy légy hatékonyságával piszkálta az enemy Widowt, amíg az meg nem unta és le nem szedte.
-
brumi1024
veterán
válasz
bazs0811 #13818 üzenetére
Persze, hogy fun, mert nem a játékkal kell foglalkozni, hanem a falon rohangálással.
De az, hogy fun, nem tudom miért jelentené azt, hogy effektív is. Jelenleg eléggé lecsúszott a supportok közt. A kisebb aurája miatt main healernek nem túl jó (és emiatt egyben Mercy-t sem tudja effektíven támogatni), sebezni túl sokat nem tud (jó, fél óra ugrabugrával meg lehet vele ölni valakit), a boopból pedig nem lehet megélni. Itt van egy kis elemzés róla.
-
oxox
addikt
válasz
bazs0811 #13756 üzenetére
játék alatt megnyomod a prtscn gombot, és automatában elmenti, nem kell külön mentegetni (documents/ov.../printscr mappába ha jó l emlékszem)
Swinegod - ha nem disznó, akkor Orisa. QP-ben van egy srác akivel játszunk, és sosem vált, merthogy úgy érzi, hogy milyen jó, meg gold kill-je van, nálad ugyanezt érzem, elsőnek nem is irtam, mert nem tudtam mire vélni a scr shot-ot. Váltani kell, ha nem megy!, és ha a csapatban idiótákat kaptok akkor nektek kell váltani. 2k heal, 3k dmg semmi két kör alatt, válts Te, vagy váltson a cimborán, vagy mindketten....mint emlitettem Orisa pl, és kicsit leveszed a Rein válláról a súlyt.
Van egy tank a csapatban (csóri ugyanazt érezhette mint Te a linkelt videodban), mert volt ugyan egy mercy aki healelte az egész csapatot, metr a zenytől láthatóan sokat nem kapott, és volt 3 mihaszna dps.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
freeknight
őstag
válasz
bazs0811 #13729 üzenetére
Hanamurával nekem is van egy jó sztorim, a mostani besorolókról
Attackon kezdünk, 5 másodpercen belül 5 dps instapick
. Na mondom szuper, letelik a fél perces felkészülés, nem is vált senki, csak elkezdenek sírni meg rage-elni. Na akkor egy újabb lose, funoljunk kicsit, bepickelem a 6. dps-t reapert.
Annyit azért hozzátettem voice chaten, (ha már mindenki más toxic, legyünk mi kedvesek), hogy chill van srácok, nem rossz comp ez (xD), végülis ha előbb leszedjük az ellenfél csapatot, akkor nem tudnak minket megölni. Már csak ezt a mémet kellett volna betennem.Megyünk, én meg junkrat bemegyünk a bejárattól balra lévő lyukon, náluk mínusz 1 orisa meg mercy, nálunk mindenki él. Mi továbbszaladunk a pont felé, látom a kill jelzőn, hogy mcree leszedte bastiont is, nálunk még mindig teljes csapat
. 40 mp eltelt meccs kezdete óta, és megvan az első pont... Síri csend voice chaten, hirtelen benyögi egy srác ilyen elnyújtott hangsúllyal hogy "waaaaaaaat"
.
Aztán váltottunk normális compra, és hoztuk is a meccset.Na az ilyen pillanatokért megéri játszani
-
oxox
addikt
válasz
bazs0811 #13667 üzenetére
ezt a pattogást nem értem, minden logika nélkül repül...
ill. a támadó szívás nekem egy csomószor megszaka, de azt nem mutatja, hogy töltésből menne.nem teljesen vágom, hogy most akkor ez support vagy offense
de alapjában véve tetszikjahh skinekkel nem erőltették meg magukat megint.
-
BaLee
addikt
válasz
bazs0811 #13264 üzenetére
Jah értem.
Amúgy én nem értékelem túl magam, mert nem állítom, hogy stabil platina játékos lennék, inkább gold környéke. De eddig mindkét szezonomban megvolt a platina, és most is elértem, csak visszaestem. De a szezon elején mérföldekkel jobb volt a játékok minősége. Értem ez alatt, hogy jó meccsek voltak. Most folyamatos 0:2-es alázások, van amikor a végén már a bázisról nem tudunk kijönni.
Szerintem ebben benne van az, hogy aki visszaesik mások hülyesége miatt, az kicsit beeszi a "leszarom" tablettát. -
saen
veterán
válasz
bazs0811 #13172 üzenetére
Hülyék mindenhol vannak. Mondjuk ennyire extrém azért ritka, de nekem is votl olyan, hogy ki se tudtunk jönni a spawn-ból Hollywood-on, Pharah ott röpködött. Aztán a többiek szerint a Junkrat + Reaper a megoldás erre és fel voltak háborodva amikor váltottam Widowra... Persze az fel se tűnt neki, hogy utána rögtön megindultunk...
-
saen
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
bazs0811 #12418 üzenetére
"És korábban a csapattársak között volt aki winstreakben volt míg én lose-ban, de most minden meccsen rákérdeztem és 4-5 csapattárs írta hogy folyamatos loseban van napok óta. kb 15 meccsböl volt 1 élvezhetö."
Na most akkor ez, hogy is van? Sokak panaszkodnak a sorozatos lose-ra... Viszont akkor kell lenni ellenkezőnek is... Akik sorra csak win-t nyomnak... Ergo kiegyenlítettnek kéne lennie az egésznek, de mégsem az... Vagy pl nekem 10 meccs 10 lose-ban mindig kifogtam azokat akiknek 9 lose 1 winjük-ből a win pont ellenem lett meg? Vagy nem értem..
Na most szusszantam jó fél órát.. Megvolt az ebéd, megvolt a szóda... Na majd most nyerek.. Vagy nem..
Más dolgok úgysem számítanak ebben a játékban.. Az főképp nem, hogy, hogy tudsz játszani... -
kicsako
őstag
válasz
bazs0811 #10671 üzenetére
Ez mindig igy van. Ha jol megy a jatek es win streaked van akkor bead melled egy leavert/afkert. Tegnap rankeden foglalos elso kor sima, 2. Kor kozepeig sima, erre kileavel az egyik, 2perc mulva ment utana megegy. 4v6 ggwp. Neha persze az 5v6os hozhato ha olyan csapatod van, de ezek elkezdtek panikolni hogy 5en maradtunk es random valtogattak a karikat
2300as rating kornyeken keresnek jatszopajtikat! Tobbnyire soldier/pharah-t jatszok.
https://www.overbuff.com/players/pc/Kicsako-2521 -
brumi1024
veterán
válasz
bazs0811 #10500 üzenetére
"1600-1800 alatt töredékére esik a nyertes meccsek száma és sokszorosára a frusztráció"
Ez abban nem stimmel, hogy ha van vesztes van nyertes is. Ott is törekedik a rendszer az 50% körüli winrate-re, és ha valaki adott szint körül stagnál, akkor meg is van.
Egyébként a rendszerrel magával nagy baj nincs szerintem. Előző szezonban egyedül felmásztam 1405-ről platinába, különösebb hajkihullás nélkül, viszonylag rövid idő alatt. Ami sokkal inkább kellene az az, hogy mindenki temperamentumának megfelelően bevenné szépen a nyugtatóját a játék előtt és emberként próbálja meg kezelni a másikat, mindegy, hogy ő éppen aktuálisan hogy játszik. A közösségen viszont nem a fejlesztők tudnak javítani, hanem a játékosok.
-
MK VII
veterán
válasz
bazs0811 #10243 üzenetére
Köszönöm a kimerítő hozzászólást...
Egyáltalán nincs semmi más játékkal bajom... Doom multit is akár órákig játszhatok, de a kampányban sincs semmi baj.
Jelenleg ez a két multis játékom van. OW és a Doom. Más játékokkal is játszottam: BF1, CoD MW Remastered, Division, Far Cry Primal, Watch Dogs 2. Ezeknél sincs semmi probléma.Igen csak a Compban fagyott ki.
Fut a háttérben az alkalmazás és ha vissza kattintok rá akkor azonnal be is jön, minden hiba nélkül.
RX460-am van azóta mióta a játék megvan... 3rd party appok nincsenek.. MSI AB, Riva tuner nincs..
Alaplapi hang van.
Babrált bios-szom volt, de azért is zárom ki, mert semmi másban nem történt ilyen. Ráadásul most, hogy újrahúztam a win10-zet és visszaállítottam a gyári bios-t a VGA-n, ez után is történt... Illetve most annyi történt, hogy nem fagyott ki csak simán kitett a főmenübe, de a bann-t megkaptam.CPU, VGA, minden alapon van a bios-ban. Nem húztam semmit.. Memóriák is alap 1600-on vannak..
(#10244) 7
Köszi. Kipróbálom majd.. -
kicsako
őstag
válasz
bazs0811 #9420 üzenetére
6 win 3 lose meg 1 döntetlen.
Asszem eléggé lesoroltak
besoroló óta 2 win 1 lose, a vereség is azért volt mert foglalósra hanzot pickelt a srác és csak falakon ugrált
Roadhog mennyire életképes? Most bepickeltem defelni és nagyon OPnak tűnik. láncot cd-re vertem folyamat és mindig 1 hiteltem a dpseket.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
bazs0811 #7638 üzenetére
Ha még "normális helyen" talál el, de utána bemész fal mögé, akkor az teljesen "working as intended". Szerintem a hook működését ezen enyhén vicces jelenet nagyon jól bemutatja.
Ez meg csak szimplán epic szerintem.
(#7639) brumi1024 --- Akkor szerencsés vagy, én csak ismételni tudom magam.
(#7640) mobal --- Lehet nekem vannak "anger management issue"-im, de engem rettenet mód ki tud akasztani, amikor az ellenfél fél hajszállal nyer, majd elkezdik úgy osztani az észt mintha bealáztak volna minket ("ggez" és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest