- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9543 üzenetére
lol vagy.
néztem a videodból megint egy kicsit (stikában melóhelyen
, hang nélkül ), kiseggelted azt a 3000-et, tisztán látszik rajta, a videoban semmi extra nincs, a földnézésed engem kifejezetten zavar, szerintem ez basic hiba, hook-olni jobban hook-olsz mint én, de nem is road a main-em, lehet ügyesebb is vagy nálam, de én inkább leáplom az asszonyt alkalmasint, minthogy junkrattal álmodjak....amúgy füles nélkül játszol jól látom (telefonon kicsit nehéz), ha igen akkor ez is basic hiba. cod4-ben mikor megvettem az első steelseries fülesem egy szintel magasabbra került a szintem.
egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.
1000 játéktól nem leszel fatality, csak tapasztalt....nekem 10.000 játékom van starcraftban. Volt, hogy minden teambenplayben master voltam az adott szezonban, random csapattársakkal, mégsem szóltam le a gold ligás játékosokat, mert tudom, hogy milyen szopás van/volt ott, és nem nő az e-péniszem attól, hogy nagy az arcom...de nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre a tegnap esti csapatból nem lógtál volna ki semmilyen irányban, nem vagy jobb a nagytöbbségnél sajnálom, ha ez elkeserit, de mondogasd mekkora ász vagy, és élj hazugságban.
a korod sem kirivó, majd pertut köpünk egyszer és eldöntöm tegezhetsz-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest