Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Hánynom kell azoktól az "emberektől" akik egy meccs végén beböfögik hogy ez, és valahogy egyre többet látom. Semmi sikerélménye az ilyennek az életben?

-
skitzoo
senior tag
-
brumi1024
veterán
Ha valaki nem ismerte/nem tudta jól használni az eddigit. Azt Stylosa is felhozta, hogy túl sokat szakad (és nyilván érdemes olvasni a sorok közt, nem eshet neki egy módosításnak úgy, hogy az sz.r). De tényleg csak azt tudom javasolni, hogy próbáljátok ki. Csupán át kell kattintani a Europe-ot PTR-ra a battlenet kliensben.
(#8693) saen: Ha nincs sírás, akkor így marad. Ez a PTR lényege. A consumer review-za az aktuális commitot.
Szerk.: A videóban pozitívnak tartotta, hogy konzisztensebb a hook (jó távolságra húz mindenkit), ebben erősebb, de a problémát, amit mi is felhoztunk (hogy kvázi csúnyán nézésre elszakad) egyértelműen rossznak tartotta.
-
brumi1024
veterán
Másnak is hasonló első reakciója volt, a hook 2.0 túl sokat szakad. Annyira hasonló, hogy jön a patch, ami módosítja.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mondjuk ha Hognak arany a healingje, akkor gáz van.
Soloqueue-ra nekem a módszerem: Instant kiszedem Soldiert, várok a pick végéig és ha túl sok a dps a végére, leváltom. (Egyébként rohadjon meg a bejőttje annak, aki úgy pickel DPS-t, hogy már van 2.)Kanczy:
Ja, arra a rating-re már lehet építeni. -
Kanczy
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A végére 6-4 lett, és platba dobott. Viszonylag elégedett vagyok a dologgal, úgyhogy még az is lehet, hogy fogok játszogatni a seasonben

-
Kanczy
veterán
Hónapok óta nem játszottam, gondoltam picit visszatérek és megnézem a placementeket, de nem kellett volna... eddig 2-4 vagyok, pedig Roadhoggal 65-70% körül van a hook arány, és fixen vagy arany, vagy ezüst a damage és a healing is. Mindjárt letiltelek a Földről

-
skitzoo
senior tag
Na nekem is meglett a Plat. A végére már +60sr-t adott.

-
Jinxb1rd
addikt
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
szerintem még nálam is magasabb sensitivity-n tolja, ami nagy szó. bár ha működik, akkor nincs vele gond. már én se tudok átállni alacsonyabbra, és jelenleg az asztalomon nincs is nagyon erre hely

amúgy most már kicsit tényleg túl sok ez a coaching videó ami OW-ben van. kb mindenki és az anyja coachol már embereket

-
saen
veterán
Youtube-on Stylosa indított egy sorozatot, nézők meccseit elemzi és tanácsokat ad, hogy mit hogyan kellett volna. Lennt linkeltem a második részt, szerintem érdemes nézni, ez 2600-as rank, Ana meccs. Sty egyébként nem profi, de ebben a szezonban elérte a grand mastert, szóval nem is béna.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
100 szint helyett kapsz egy csillagot, ennyi. Grat a goldhoz!
-
pohár
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
azt, hogy a 101. szinttől kapsz egy csillagot a neved alá, mert jön a promotion
-
Sirandrish
legenda
A mai nap sikeres volt. Végre sikerült felmenni goldba. Nem tartom magam top playernek, de szerintem minimum itt a helyem.
Emellett meglett az LV100 is. Most valami Promotiont ír az EXP csík felett...az mit jelent? -
xPraetoriaNx
senior tag
Hörörö, én nem azt mondtam hogy Roadhog nem volt része a 3tankmetának, én azt mondom, hogyha Ana nem tudná kb szimultán röhögve életben tartani a 3 tankot, meg nem lett volna túlbuffolva D.va, akkor nem lett volna ez a meta az egyeduralkodó. Nagy difi. Ha ez a két dolog nem kellett volna a 3tankmetához akkor már korábban előjöttek vele, mert Roadhog is meg Reinhardt is lényegében változatlan release óta.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Van itt néhány tévedés. Először is a tank meta igencsak épít Roadhogra, nagyon fontos eleme és a D'va buff előtt is volt már. Emellett az első reakciók alapján D'Va kuka és Roadhogra azt mondják a profik, hogy tesztelni kell. Szerintem nagyon hamar kiabáltok farkast, majd meglátjuk mi lesz. Szerintem simán játszható marad Roadhog, bár igaz nem próbáltam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Roadhog alap volt a 3 tankos felállásban, nélküle nem mindig volt elég effektív damage.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Az hogy tank meta eléggé csimpifon azt aláírom, de erről rohadtul nem Roadhog tehet. A selfheales ulti charge sebesség dolgot leszámítva kb semmit nem változtattak rajta release óta (tudtommal legalábbis, de lehet tévedek szóval nyugodtan javítsatok ki ha tévedek) A túlbuffolt D.va, meg Ana ennek az okozója.. Oké, hogy pont ez a két karakter az ami még nerfet kapott most, de egyik se olyat ami a karakter gerincét töri el.
És értem én, hogy ez még csak PTR, annak is az első 24 órája, szóval bármi lehet... De ha nem károg az ember akkor pont semmi értelme a PTR-nak ugye.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Szerintem az lenne a megoldás, hogy ha elszakad a Hook, akkor azért is sebződjön a behookolni kívánt karaker mondjuk 50-et pluszban.
Én örülök a nerfnek, de ez így még lehet tényleg túl sok (nem tudom, nem próbáltam). De bízom annyira az OW fejlesztő csapatában, hogy nem dobják ki túlnerfelten, vagy legalább idővel balanceolják rendesen.
De mondom, a DVa nerfet vártam a legjobban szóval én nem panaszkodom.
Joezyka: Valahol ki kell élni az embereknek a Zarya fétisüket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Telda
addikt
Gondolom senki nem felejtette el, hogy a nerfre tervezett karakterek nem csak az ellenfél csapatában fordulnak elő
. -
Joezyka
senior tag
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Egyelőre nem tudod, max feltételezed, hogy atomnerf lett. Emellett ez a tank meta nem jó, ezt meg kell szüntetni, röhej, hogy a karakterek az a fele amit a játékosok kedvelnek, kb használhatatlan.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én azt nem értem, hogy bizonyos emberek csak azért, mert nem nagyon szeretik Roadhogot, miért örülnek annak, hogy lényegében kinyírják a karaktert most? Én (mint ahogy annak sokszor hangot adtam már, höhö) gyűlölöm Genjit meg Hanzot, de ha most kihoznának valami olyan
fixetatomnerfet, amitől használhatatlanok lennének, én nem kuncognék rajta, hanem szót emelnék ellene... (Némi nerf ráférne mindkettőre szvsz, de mértékkel) Ennyire kicsinyesek az emberek, de most komolyan?
-
Hunner
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem látok senkit aki sírna... Szerintem mindenki örül hogy a floor is jello feeling eltűnik a játékból, és nem fog egy random hook 40méterről 2 falon át 90fokban berántani ezentúl. Azonban a blizz picit tán átesett a ló túloldalára ezzel, hogy nagyon sokszor, és könnyen esik le a hook. Ami egy olyan hősnél, akit kifejezetten erre találtak ki, azért igencsak problémás.
Dva-t nem lehetett megölni semmilyen squishy karakterrel, mi több értelme sem volt hozni ha volt Dva a csapatban. (Reapert sem, ami nettó gáz). Ana ha akart 2sec alatt felhealelte a teljes frontline-t. Picit gondolkozz el, hogy ezt egy Lucioval, vagy egy Mercy-vel mennyi idő alatt és milyen skillcappel tudnád megcsinálni...
Még szerencse, hogy te nem sírsz, gondolom csak tényeket közölsz... ("...azt így gyengítik. Jóvan. Szerintem min..")
-
Jinxb1rd
addikt
Szóval a három hero-t, amikkel szeretek játszani (Ana, D.va, Roadhog), azt így gyengítik. Jóvan. Szerintem minden hős sebezzen csak 1 hpt mindennel és kész.
Egyébként eddig csak azt lehetett itt ovlasni, hogy Roadhog hookja így megy úgy, túl imba, ideje lenne gyengíteni. Most megkpatátok és megint ugyanúgy sírtok. Röhejesek vagytok.
-
Hunner
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nem lehet, hogy Zenyatta lesz az nem Zarya? Valamint Ana-t is le tudja már kapni.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nem próbáltam, de ezt állítják többen is. Feltételezem a bug is javítva lett, ezért jobban működik ez a rész.
-
xPraetoriaNx
senior tag
A felsorolt hősök, noha bár érintettek voltak a "nem húzza őket elég közel a hook" bugban (Reaper legalábbis tuti) pont nem amiatt nem mindig haltak meg, hanem mert jól időzített Iceblock / wraithwalk (vagy mi a franc Reaper szellemformájának neve) / barrier és kiröhög... Főleg Zarya, mert élből 50-re tolod a charge-át és összeheggeszti az ánuszod. Meg mondjuk 400 HP-t amúgy se hiszem hogy tudsz oneshotolni, barrier ide vagy oda, de ebben nem vagyok biztos.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
És f3rdzs0: na igen, pont erre gondoltam. Ez még kevésbé reális, és tegnap egy meccs alatt többször megtörtént velem.
saen: Mire gondolsz a lekapás alatt? Mei, Zarya és Reaper is kijöhet a hookból ha éppen nem cooldownol a defenzív képességük.
-
Brenor
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Régebben a heroes of the stormnál is csinált hasonlót, de már valamiért megjavult.
-
f3rdzs0
senior tag
-
xPraetoriaNx
senior tag
Overwatch misztikus egy játék, nekem előző VGA-val csinálta azt, hogy hero select alatt 25-35 fps, aztán meg az eksön ment fix 60-al, sz'al franc se érti ezt... De sajna konstruktív tippem nincs a problémádra, bocsi.

brumi1024 (#8626) és (#8629) -- Igen én is ezeket mondtam... Egy olyan játékban amiben mindenki összevissza bunnyhoppol amúgy is, eléggé esélyes, hogy szarrá fognak "törni" a hookok... Az ilyen-olyan movement related skillel rendelkező hősökről nem is beszélve. Egy jó Lucio-t / Genjit amúgy is rohadt nehéz volt hookolni (utóbbit duplán, a deflect miatt), így mostmár kb lehetetlen lesz, mert egyik se a "nyílt terepen frontálisan nekedrohan" kategória, fedezék mellett meg "ololo" elbújik előled... Roadhog lényegében a "hookjából él" (skillek nélküli, tehát csak "lövöldözős" 1v1-ben elég sok karakter hülyére veri), szóval ha azt "használhatatlanná" teszik akkor lényegében ki lehet dobni a karaktert.
Illetve jelek szerint a játékos közösség szerint teljesen normális, hogy egy HEALER 1v1-ben röhögve öli meg az állítólag rohadt OP Roadhogot... Meg hogy könnyebben szedi le Pharah-t mint egy McCree / Soldier, és társai.

-
Brenor
aktív tag
Van egy kis problémám az overwatchal még pedig a hirtelen feljövő fps droppal. Alapjáraton 50-60 fps között megy, de néha egy pillanatra lecsúszik 30 vagy 20 alá utána visszaáll, de néha megint csinálja és ez nagyon idegesítő tud lenni. Ezt miért csinálja? Mit lehet ez ellen tenni?
-
f3rdzs0
senior tag
Anának a gránátját inkább így kellett változtatni, hogy csökkentse a healinget (bár ez se rossz). viszont így még mindig megmaradt az, hogy rohadt nagy a sugara, így ha jön egy Zen ulti, a környékére bedobod, és máris nincs probléma.
volt még egy olyan javaslat, hogy Ana gránátja, oldja fel az ellenfél Ana debuffot, ami miatt sokkal defenzívebb lenne a használata (kicsit úgy, mint Roadhog vs Roadhog esetén az nyer aki másodjára hookol), persze így méginkább saját maga countere lenneSombra 0,2 másodperces buffja igen sok. érezhetően gyorsabb lesz, bár még így se biztos hogy elég, vagy inkább hogy ez hiányzott neki
-
saen
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Olvasgattam reakciókat:
Ana: ez nem túl durva nerf, amit vártak az az, hogy a heal block az ne teljes legyen a gránátnál, hanem csak csökkentse a gyógyítást.
Roadhog: ez egy nagy kérdőjel, a bullshit hook-ok állítólag egyértelműen megszűntek, viszont a normálok konzisztensebbek lettek, szóval mini buff is van. Tviq nem tudta még eldönteni, hogy mennyire lesz ez meghatározó nerf, mert tank meta épült a korai Roadhog pickre.
D'Va: ez állítólag elég kemény nerf, legtöbb ember szerint nem lesz már meta. Sebzése csökkent, igaz konzisztensebb lett, viszont sokkal könnyebb megölni. A legnagyobb nyertes nem feltétlen reaper lesz itt, hanem soldier, jönni fog a nano-visor meta állítólag.
Összességében a profik nagyon örültek a változásoknak. Tviq annyit írt még, hogy jó eséllyel lesz még három tankos meta (négy már nem), de mindenképpen erősebbek lesznek az alternatív taktikák.
-
torik
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem kellene szerintem akkora buff hogy felborítson mindent, de 2 tized másodperc cast time csökkenés azért lássuk be sok vizet nem fog zavarni
aztán lehet, ki tudja
amennyire tudom magasabb szinteken sem hozzák Sombrát (meg úgy nagyon sehol) szóval valami azért lehetne még. -
torik
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Sombrát veszélyes lenne túlságosan buffolni az ultija miatt. Itt egy gameplay Kephrii-től.
Ana nerfnek örülök, hogy nem vitték túlzásba.
-
brumi1024
veterán
Gyors PTR tapasztalatok: a hook így szerintem elég gyenge lett. Persze, nyílt terepen könnyen oda lehet húzni a másikat, de egyébként konkrétan semmi "súlya", a szó fizikai értelmében. Ha egy mozdulatsor közben kap el (pl ugrás), és épp kilépsz a mozdulatsor végére (leesel egy fal mögé, már meghookolva) akkor megszakad. Tehát egy fedezék mögül duplán felugró Genjit már nem fogsz magadhoz húzni. De egy Soldier pont akkor kezdett el sprintelni egy fedezék mögé (közel volt hozzá), amikor csattant a hook, sebződött, de "elszakadt". Sőt, ugráltam egy fedezék mögé Roadhoggal, az enemy Roadhog elkapott a levegőben, de az ugrás íve pont fedezék mögé vitt így megszakadt. Elég meglepő volt. Szerintem ez így meghátrálás, én sem szerettem a bullshit hookokat, de inkább a valósághoz közelebbi fizikát látnám megoldásnak. Persze azt leimplementálni bonyolultabb.
D.va change: sokkal többet sebez távolra, viszont látványosan könnyebb szétkapni. Egyértelműen nem OP már, kíváncsi leszek mi lesz így ezzel a két változtatással a triplatank metának. Egy biztos, Reaper már nem tökéletesen haszontalan.
Más apróságok: jópofa az emote wheel, új a killfeeden a kill ikon, pár narrátori szöveg megváltozott (KOTH mapoknál "Prepare for battle"...stb.), kicsit megváltozott a kommunikációs hud (c gomb by default).
-
saen
veterán
Dva, Ana, Roadhog nerf, illetve Sombra buff, jól hangzanak. Meg néhány egyéb dolog.
-
pachito
őstag
Nah, hamarosan (remélhetőleg) meglesz a Master rang is...viszonylag gyorsan sikerült 3200ról eddig emelkedni, persze ilyenkor jönnek a lose streakek
Szinte kizárólag tank és support, szóval lehet ezekkel is haladni na...
-
xenom0rph
őstag
Undorító hogy nem lehet 3v3-at játszani a mei bug miatt..
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Sombra minden-hackje a balance miatt olyan, de tényleg vicces mikor Soldier vagy Roadhog hack történik....
Genji reflectje meg valóban nagyon idegesítő, egyszerűen túl nagy a sugara amit befog. Egy sima balance-patch megoldaná. De ő is azért "üt vissza mindent", mert...balance...de ott is van pár értelmetlen eset, pl. amiket te is írtál.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Most nem mindegy, hogy kinek a neve van a score boardon? Meghal a csapattársa a lövése miatt, szerintem csak simán erre gondolt.
-
Joezyka
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
ezt nem tudtam, sry.
De akkor a saját csapattársaimat le is ölethetem ha mellettem áll vagy arrébb valaki akire genji néz én meg "vagyok olyan hülye, hogy deflect közben osztogatom neki a fejest" ? -
Joezyka
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
meg elég sok ultit visszaver a reflect! azok tudnak még fájók lenni.
Amúgy reflektelt HS-t ki tudod kerülni, ha ugrálás közben kapod fejbe, mert ahol lőtted oda megy vissza a lövedék. Legalábbis amikor a fejem mellet zúg el egy lövedék, és nincs az enemybe widow, és épp a genjit zaklatom, sok másra nem tudok gondolni. -
alpihun
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
S ha jól értelmezem, ez amcsi, vagy az mindegy?
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Pl ... 35 ejróért Origins

-
Orgi
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Fú a Genji reflect rohadt idegesítő. A mellette levő embert akarom eltalálni, de a biztonság kedvéért a 2 méterrel arrébb áló Genji reflectje felfogja. Vagy még az, mikor abból jön vissza nekem a HS, mikor direkt nem őt lövöm.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Jelenleg hol éri meg megvenni a játékot? A Bnet-es 60 eurót kicsit sokallom. Illetve a régiózárat itt mennyire kell komolyan venni? -
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Ez egy elég extrém példa volt, de velem folyamatosan előfordul hogy elsuhan mellettem Rein és magával ránt. Nézem a visszajátszást és behúz maga elé amikor bőven csak el kellett volna löknie.
DE megint csak ott tartunk hogy ez is mint nagyon sok más bugos, csak nem annyira feltűnően mint a hook, ezért nincs belőle sírás-rívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen hasznos funkció.
És általában ezt azok teszik, akik semmi lényegeset nem tettek hozzá a meccshez.

Emellett meglett az LV100 is. Most valami Promotiont ír az EXP csík felett...az mit jelent?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kettős mérce kifejezés mond valamit?
TBT