- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
válasz
madexx #14154 üzenetére
Ezt sose értettem, hogy miért kell tényleg egy csomó embernek könyörögni, hogy Mercy-vel jöjjön, amikor - szerintem - hatalmas fun vele a healelés, sokkal jobban szeretem, mint a többi healert. De valahogy még mindig megvan a játékosok többségében az 'instalockolom a dps-t, aztán szarok a világra' felfogás, így a tank meg főleg a healer pickelése meg marad a többi playerre. Már, ha valaki bevállalja, ugye.
-
KisTücsök
addikt
válasz
madexx #10369 üzenetére
Ahogy néztem olyanoknál akiknek van, engem kifejezetten zavarna a csillogása. Tuti nem veszek majd main karira.
___Lució kapcsán gondolkodtam, h el kéne kezdeni jobban wallrideolgatni, meg úgy jobban belemenni az egész karakterbe. Néztem ezt a dpsstanky, de... na hagyjuk inkább. :d Kezdésnek valami egyszerűbb kellene. Valami jó tutoriált tudtok hozzá? Ez a folytonos váltogatás sem teljesen tiszta nekem, h mikor miért.
-
oxox
addikt
Élmény, ha egy olyan Ana-t tudok magam mögött mint amit Te képviselsz..grat.GODx -neked is grat
A korábbi témát lezártam, és úgy is leírtam a véleményem.
Most nagyon bánom a korábbi büntiket dc miatt (de legalább ma mákom volt), mert ha azok nincsenek, és így toljuk együtt, közelebb lennék gyémánt aljához, mint platina aljához...
-
oxox
addikt
szép volt! de nekem nekem ami még feltünt, hogy milyen jó segge van a soldiernek ezen a videón!
azt mondjuk megállapitottam, hogy maradnunk kell a 6v6-nál, és nem tagadom gyenge láncszem voltam (szerintema azért, mert mindig random társakkal teljesitem...vagy nagyrészt, és tudom, hogy nem számithatok túlságosan rájuk, ezért kolbászoltam el néha....de egy fas.a ana köröm nekem is volt, mikor bealtattam a végén másik anát, és kapott egy maflást ...fatality!
más: nálam tegnap az az ominózus kings map benne volt a top 3 játékban...brutál volt.
aki nem volt ott annak annyi, hogy simán bevittük payload-ot, 2percnyi időnk maradt, az ellenfél kb 2x olyan simán ment át rajtuk (4,5perc időtartalékkal), támadóban kezdtük a harmadik kört, payloadot overtime-ra elfoglaltuk, és kb féltávig toltuk. Ellenfél jött támadóban, payloadot elfoglalta, és maradt még kb két perce....brutál csapatás ment, minden centiért küzdöttek-küzdöttünk, kihoztuk a maximumot szerintem, és megfogtuk őket, bár sokat nem fogadtunk volna rá...szerintem az oxigén fogyasztásom az átlag harmada volt, pislogni sem mertem...király volt, és vére sikerült 40k dmg fölé mennem....kösz srácok.ha nincs phara, zarya akkor uncensored Arrow-al büntetünk durván
-
Joezyka
senior tag
a tegnap esti 6os stack is egész biztató volt szerintem.
részemről tudom melyikek azok a herok amik pl abba a stackbe senki sem preferál én meg annyira nem vagyok rutinos vele, de hát ezért van a QP!
amúgy szerintem ha megtanulunk váltani időben és lereagálni az ellenfél heroit és kommunikálunk is (nem csak, hogy miért nem megyünk má!?) akkor simán jók vagyunk.
más: írták többen is, hogy 100 SR különbséget is nagyon érezni. Hát én ezt nem mondhatnám. plat aljától gold aljáig végigjártam (sajnos) a létrát oda-vissza, volt amikor én voltam lejjebb 100-150 SR-el, volt amikor a csapat volt lejjebb és nem mondanám, hogy lett volna különbség.
-
saen
veterán
Szerintem azért külön kéne választani azt aki csak játszani akar jó társaságban, illetve azt is aki a Diamondot akarja elérni. Ügye én ott voltam amikor 50 pontra voltál Diamondtól és talán mondhatom, hogy nem rajtam ment el, de azt is látni kell, hogy arany rangom van. Igaz a low platinum néhány hőssel még megy, voltam már jópár 2600 körüli meccsben a szezonban, de biztosan nem én leszek aki feltolja a bandát Diamondba.
Továbbra is szivesen játszok bárkivel aki normálisan áll hozzá és össze tudjuk hozni. Ebben a szezonban bronztól-platinumig sokféle meccsben vettem már részt. Egyelőre Lúcio/Rein/Zen hármassal vagyok a legerősebb, de remélhetőleg dps is lesz majd amit elő merek venni. -
GODx
tag
Nálam a következők jöhetnek szóba:
DPS: Soldier, Pharah, Genji, Tracer, Reaper
Tank: Zarya, Road, D.va, Rein
Def: Widow, Junk, Mei
Supp: Lucio, Ana (Ez az egyetlen role amit nem szeretek játszani. De nagyon nem.)
Félkövérrel jelöltek a "mainek", Soldier az absolute best nálam.Statjaim ha esetleg kellenének: [link]
-
-
leviske
veterán
Én azt javasolnám, hogy amennyiben jelölni szeretnénk, akkor inkább mindig a már lezárt season(ök) végi eredményt (esetleg még a season high-t) kéne. Az már nem módosul. Most hiába írná be bárki a S3 szintjét, 1-2 hét múlva lehet, hogy 500SR-re lesz onnan.
(#7559) f3rdzs0: 2 napnál szerintem több. 7 nap korrektebb volna, pláne ha a plafon a korábbi season high.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest