- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Normális embereket keresek Lucio Ball rankedre! 3k+ rating.
Kicsako#2521
-
kicsako
őstag
En csak ket karakterrel jatszom, szarul, megis haladok elorefele szep lassan
https://www.overbuff.com/players/pc/Kicsako-2521?mode=competitive -
kicsako
őstag
Jönnek a winek szépen sorjában
Pedig hétvége van, a kicsik is otthon nyomják a játékot, de most mindig az ellenfélbe kerülnek a kis kankerek.
Tudom nem nagy play, de ezzel hoztuk vissza a kört. -
kicsako
őstag
válasz
bazs0811 #10671 üzenetére
Ez mindig igy van. Ha jol megy a jatek es win streaked van akkor bead melled egy leavert/afkert. Tegnap rankeden foglalos elso kor sima, 2. Kor kozepeig sima, erre kileavel az egyik, 2perc mulva ment utana megegy. 4v6 ggwp. Neha persze az 5v6os hozhato ha olyan csapatod van, de ezek elkezdtek panikolni hogy 5en maradtunk es random valtogattak a karikat
2300as rating kornyeken keresnek jatszopajtikat! Tobbnyire soldier/pharah-t jatszok.
https://www.overbuff.com/players/pc/Kicsako-2521 -
kicsako
őstag
válasz
Pocok256 #10630 üzenetére
AMD Driverek? Épp Nvidia driverekhez jön a hotfix hotfixje minden hónapban mert elk*rnak valamit, vagy kb. fél éve volt kb. hogy az egész OS-t tönkrevágta a driver stb.
Ezaz hogy többet fogyaszt az AMD mégsincs olyan hatalmas különbség a gpu hőmérsékletében, ezért semmiképpen sem nevezhető kazánnak. Az én ősrégi Sapphire R9 280asom is megáll 100% terheltség mellett 65-70 foknál.
Múltkor nagyon felb*szott a játék, és hanyagoltam kicsit, de tegnap toltam pár(atlan) rankedet, 2 win 1 lose. Winre 50pont körül kaptam
-
kicsako
őstag
válasz
sirszevenap #10618 üzenetére
Köszönjük hogy buta vagy
10éve volt divat ez a kazánozás, azt hinné az ember hogy itt már a jelenben élnek az emberek.
Játék megjelenése után több helyen (reddit+fórumok) olvastam hogy OW alatt sokkal melegebb volt a kártyájuk mint bármely más játékban. Emellett néhány embernek meg is halt a kártyája épp OW közben(persze ez véletlen is lehet, de anno sok összeesküvéselmélet volt erről).
-
kicsako
őstag
válasz
knoxhu #10340 üzenetére
Nem irtam hogy lehetetlen feljutni. Siman lehetseges ha bemakkolod, esetleg felhuznak. De az is lehet hogy kamuzol
Tisztaban vagyok vele hogy fel lehet jutni, de aki olyan keveset jatszik mint en, csak azt latja hogy 10bol 9 meccs jatszhatatlan. Ha tobbszaz meccset tolnek valszeg kiegyenlitodne, de annyi idom nincsen sajnos
-
kicsako
őstag
Egyeni teljesitmeny semmit sem er ha a masik 5 jatekos braindead.
90%ban soldierrel jatszok, es neha bizony megesik hogy gold healem van(ez inkabb szegeny a healerekre nezve mintsem magam ''fenyezese''). Multkor Lucio Ana premade paros volt es nem voltak hajlandoak healelni. Nekem kellett reinhardt seggebe rakosgatnom a healt hogy ne pusztuljon meg.@pocok
Sosem mondtam hogy az a legjobb ami nekem van, de ha kepben lennel a driverekkel es nem a 10eves poent szajkoznad hogy szar az amd driver lehet okosabbnak tunnel. Mar egy eve folyamatosan gond van a zenvidja driverekel, volt ami az egesz os-t tonkevagta stb. -
kicsako
őstag
Help me!
Mar a besorolot sem vagyok hajlando letolni egyedul, annyira gaz csapatokat kapok.
Vannak meccsek amikor csapat dmgjenek 30+%at egyedul hozom, 3 dps-es setupban 2. Top dmg meg a tank
Kovetkezo meccs orosz Sombra player, aki csak hackelgette a medkitet es semmi mast nem volt hajlando csinalniCsapatot/jatszopajtikat keresnek, elsosorban dpst jatszok (Pharah/Soldier). S3ban 2300korul vegeztem.
Kicsako#2521Bastion meg undorito, soldierrel egy egesz tar+ helix es fel hpjat se viszem le
o meg kozbe rohan gyogyit gyilkol. Fegyvere sem szor ugy mint igertek. Egyik mapon becampelt fedezekbe ugy hogy epphogy kilatszodjon, de nagyon messzire. Mindenkit ledaralt egy sec alatt.
-
kicsako
őstag
Neha azt hiszem lathatatlanok a posztjaim, soha senki sem valaszol
Nincs senki aki csapatozna velem 2300-2500kornyeken?
-
kicsako
őstag
En is orulnek valami csapatszerusegnek. Tegnapi platina rusht is offoltam 2 meccs utan soloba mert nevetseges meccsek voltak.
1. Meccs: tag beirja hogy ezt a mapot nem birja a gepe de sajnalja. 5v6
2. Meccs: duo premade widow+hanzo paros es kb. Senkit sem talaltak el2300korul voltam ebben a seasonban, de alig 20-25meccsel. Soldier/pharah a ket main hero.
Remelem enis talalok jatszopajtikat. 23 eves vagyok (nab*zdmeg hogy telik az ido) szoval nincs olyan hogy anyu kihuzza a netet vagy epp tanulnom kell es altf4. Ts/mikrofon van.
Kicsako#2521 -
kicsako
őstag
gyors platina rushra keresek embert 2300+
Kicsako#2521 -
kicsako
őstag
Ajjdesima ranked meccs volt
Elsőre gond nélkül végigtoltuk, def-ben meg kb. egyedül tartottam az egészet.
Ez a kép nyomokban egoizmust tartalmazhat -
kicsako
őstag
válasz
Pocok256 #9569 üzenetére
1000 competetive meccsre gondoltam, nem az osszes lejatszottra. Hulye altalanositas volt bocsanat, igazad van. De van az a jatekos aki azert tart 1000 meccsbol x szinten mert a kepessegei miatt nem tud feljebbkerulni, meg van az akit a jatek is tol szepen elorefele es akkora mennyisegu meccsbol kilehet makolni azt az eredmenyt, de feljebbjutashoz mar keves a luck.
Havi 250ora melo +baratno mellett rohadtul nincs idom ennyit jatszani, lolban sem volt 500nal tobb meccsem egy seasonban pedig akkor meg az iskolapadot koptattam forever aloneba.
-
kicsako
őstag
1000meccsel 3k korul lenni olyan mint 20evesen elvegezni az altalanost
De most komolyan, anno lolban is akinek 500+ meccse volt siman elerte a platinat, meg akkor is ha koze nem volt a jatekhoz.Sok melo mellett megint jutott idom egy competetivre. Neha hihetetlenul elvezetes tud lenni a jatek. Persze ehhez kell az hogy balanced csapatok legyenek. Foglalos map volt, elso kettot epphogy behuztuk, harmadikat lose, aztan vegul 3-1re behuztuk a meccset. Megint volt egy play amikor mar egyedul voltam a ponton 1v4ben pont bejott az ultim es rekterino
szidott is az enemy. (Pharah voltam)
En is jonnek szivesen csapatban, de meg csak par karakterrel megy jol a jatek. (Pharah, Soldier, Junkie, Mercy, Bastion es ami gyengebben az hog+reini)
Kicsako#2521 -
kicsako
őstag
Igazatok volt
Tényleg csak szerencsém volt eddig hogy az ellenfélhez rakta az agyhalottakat. Most is védekezőbe Reinh+bastion beállt a spawnjuk elé hogy ott megölik őket. aha 1 sec alatt szétkapták őket aztán lerusholták a pontot, utána megsértődött a reinh+bastion és afkoltak
-
kicsako
őstag
Na megérte újra elkezdeni a játékot
Volt egy foglalós meccs, 0-2ről visszahoztuk 2-2re. Utolsó pályán mienk a pont, berusholtak, énmeg Pharaval mögéjük repültem ulti és winVoice chat végig néma volt, de ezután mindenki WOOOOOOOOW FUUUUUUUUUUUUUCK YEEEEEEEEEEEEEEE stb
2265ig sikerült ma jutnom, majd hétvégén/jövőhéten folyt köv. Eddig nagyon easynek tűnik ez a ~2k körüli ranked. Elég 1-2 jobb play és teljesen széthullik az ellenfél, elkezdenek soloban játszani.
-
kicsako
őstag
válasz
bazs0811 #9420 üzenetére
6 win 3 lose meg 1 döntetlen.
Asszem eléggé lesoroltak
besoroló óta 2 win 1 lose, a vereség is azért volt mert foglalósra hanzot pickelt a srác és csak falakon ugrált
Roadhog mennyire életképes? Most bepickeltem defelni és nagyon OPnak tűnik. láncot cd-re vertem folyamat és mindig 1 hiteltem a dpseket.
-
kicsako
őstag
Sziasztok!
Anno előrendeltem a játékot, de pár hónap után el is lett felejtve. 1 hete újra előkaptam, és letoltam a 10 besorolót. 2097 rating milyennek számít?
PC-n tolom, ha valakinek lenne kedve játszani vegyen fel nyugodtan: Kicsako#2521
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest