- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
kicsako #10692 üzenetére
Ha hülye a tracer és túlságosan a közeledbe megy. Igen, akkor működik. Én mcree-vel kezdtem, ő genjivel. Aztán leváltott tracerre és nem jött a közelembe. Én aztán roadhog lettem, de két hook után a hook távolságot is tartotta utána folyamat. Szóval mit csináljak, pickeljek egy tracert és csak őt üldözgessem, mert senki nem csinál semmit ellene? Pharah picket viccből mnodták, de az még szerintem egész jó volt, mert az ellen tracer nem nagyon tud mit csinálni, csak hát attól ő még tud dorbézolni.
-
bazs0811
tag
válasz
kicsako #10672 üzenetére
Bíztam benne hogy csak disconnect és visszajön, mert nekem is van néha DC de szerensére 99%-ban visszaodob fél percen belül. (Nyilván valami úton-módon mindig overtime-ban, vagy a finishben a legnagyobb rush-ban dob ki.). Nem tudom, nöha az az érzésem hogy figyelnek...
Egyik meccsen volt velünk egy Mcree aki brutál mód tolta, állítása szerint top EU 100 player-ben benne van. Nem néztem utána. Aztán pedig a következö meccsen a flém és széthullás tökéletes iskolapéldája volt látható. Egy elég kemény döntetlen volt Dorado-n, aztán mindkét csapat kapott 1-1 percet. Mi kezdtünk, elsö checkpoint meglett overtime-mal, majd végig overtime és beltoltuk a payload-ot a cél elötti utolsó kanyarig. Az ellenfél végig chaten szidta egymást , aztán amikor ök támadtak le lettek darálva és le is járt az idejük.
-
sirszevenap
addikt
válasz
kicsako #10625 üzenetére
Köszönjük, hogy elvakult vagy!
A kazánt úgy értsd, (ne haragudj, hogy nem tettem idézőjelbe és bántja a kis érzékeny lelked) hogy 10 fokkal melegebb egy AMD (alsó hangon), mint egy nVidia. Tapasztalat, ne cáfolj, nem érdemes. Tehát ne a szó szoros értelmében vedd a "kazán" kifejezést. Fogalmazok úgy a gyengébbek (Te) kedvéért, hogy kicsit melegebb az AMD! Megfelel így neked, vagy dicsérjem azt, amitől van jobb választás zöld oldalon , nem sokkal drágábban?
Tessék átfáradni akár az AMD GPU-k akár a CPU-k vagy akár a Hűtős topicba és meglátod azt, hogy ami elég egy intelnek / nvidiának , az sehol nem elég az AMD-nek. Az energiafelvételről pedig ne is beszéljünk (neked: fogyasztás). Nem horribilisen rosszabb, de ha van jobb választás? Kérdem Én. No de nem oktatlak ki, hiszen te komolyabb tudással rendelkezel, ezt már így látatlanban is lefogadom!
Ezen párbeszéd prezentálja, hogy személyeskedésnek SEMMI helye a forumon! Ha nem értünk egyet a másikkal és finoman le szeretnék hülyézni (mert ugye mi mindig okosabbak vagyunk... ugye?
) akkor azt kérem megtenni privátba! Ja és Pocok256! Köszönöm, hogy te megértetted azt, hogy nem az AMD támadása volt a cél!
Úgy tűnik ez nem mindenkinek megy, nyilván az elfogultság fényében!
De úgy gondolom, hogy egy márkát/gyártót/terméket minősíteni még mindig nem olyan vészes, mint egy másik ember társadat! Mondjuk ez minősít téged is kicsako! No de ha neked megéri, semmi probléma!
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #10628 üzenetére
Azt azért nem mondanam azonos tdp osutalyon és árba még mindog megállja a helyét a kék vesenyző bár az tény, hogy egyes felhasználási területeken sokkal jűbb a ryzen. Vga téren más a helyzet azonos tdű keretbe labdába sem tud rugni semmilyen felhasználási területen sem az amd egyszerübben rosszabb a gyártástechnológiájuk és akkor a csapnivaló szánalmas driverjeiről még szó sem volt. Hidd el hatalmas amf fan voltam, de mióta megtértem és azt veszem egyszerűen ami tények szerint jobb azóta sokkal könnyebb életem van. Ezenfelül szívesen veszem a reakciódat erre a kommentemre de ezen topik keretein belül ezt a témát offolom.
btw mobal nemsokára plat lesz
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #10625 üzenetére
Azonos tdp mellett jobb teljesitmenyre képés az nviidia ez tény szóval a kazán jelző még mindig megal, mielőtt minősíted a másikat légy tisztában a tényekkel kérlek.
Az ow alatt nelegebb kártya meg nonsens toljon 64 fős bf 1 et na ott melegebb lesz a kártya minden más csak placebo. Ow alig terhel.
-
oxox
addikt
válasz
kicsako #10343 üzenetére
igy van, ki lehet seggelni a magasabb ligákat is...főleg, hogyha az ember kicsit ráérez valamire.
meg ott van az emlitett mák faktor is...persze lehet azt mondani, hogy a szerencse forgandó...
jahh csak van, hogy duplát forog.pl. előző szezonban kb összesen 4szer volt az ellenfélnél leaver...az én csapatomban kb 3x ennyiszer + engem is kivágott 3x
-
oxox
addikt
válasz
kicsako #9842 üzenetére
szerintem vedd fel az itt lévő emberkéket (1hsz), és ha látod őket fent, akkor kérdezz rá, hogy mizu?
Mondjuk 20-25játék egy szezonban éppen, hogy több a semminél (alig több).De ha szezon közben kérdezed, akkor ott voltam én is ott, s cask végére sikerült 2700+ ra feltornáznom csapatban (addig solo, ill. 2-3 emberrel hintáztam én is 2400-2600 között),
ill. jelenleg meg is van a csapatunk magja (bár egy kiadó hely lehet lesz, amig nincs Torik. ill. van, hogy valaki nem ér rá, és akkor van beugró hely...az sem mindig, mert függ az aktuális helyzetünktől, a csillagok állásától, stb
), együtt ez egy másik játék...olyan mintha ha az ember quick után rankedezne, aztán meg hasonló változást érezne...mellesleg a hangulat is egész jó szokott lenni (vannak néha szurkálódások, de lassan ezt is tudjuk kezelni), van, hogy röhögésbe torkolik a játék
(volt buktánk is miatta
)
nem vagyunk vérpistikék (több 30+ os ember is van a csapatban köztük jómagam is)...szóval nálam sem húzza ki muter a netet, bár néha erőss a cenzúra (oldalborda).
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #9570 üzenetére
Ergo nincs személyes tapasztalatod arról, hogy egy a tanulási / skill és mmr görbe milyen meredek csak nyomtál egy talán lehet elmélkedést amivel kiosztottál pár stigmát is.
Arról nem is beszélve, hogy én is sokszor azért játszottam rankedet és nekem is van 500+ comp gamem mert a qm nevetséges és inkább rankedet játszottam mint simát, de nem azért hogy fejlődjek hanem azért, hogy kikapcsolódjak. Az, hogy ki mennyi órát tolt bele vagy hány rankedet játszott egyáltalán nem árulja el, hoyg ezeket milyen intenzitással tolta. dota 2 ben 6k órám van mégis low mmr en vagyok mert első 1 -2 évben toltam akkor elértem a 4k mmr peaket és onnantól csak hobbiból és szórakozásból játszottam. Komolyan játszani megterhelő és ez nem is óraszámba mutatkozik meg hanem abban hogy egy egy meccset nagyon komolyan végig kell koncentrálni ezt munka mellett és esetleg oldaborda mellett lehetetlen sokáig tolni anno Stacraft 2 be elértem én is a grandmaster szintet, de be kellett fejeznem mert olyan töménytelen energiaital és idegi terhelés volt amit képtelen voltam hosszútávon fenntartani. Ennek oka után 1-2 seasonnel rá örültem ha diamond voltam.
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #9568 üzenetére
Két savazás közbe amit azért teszel mert hogy alacsony mmr esek önérzetét bántotta csak sikerül közben neked is belerúgni egy másik közegbe. lvl 400+ vagyok és mégis platinába vagyok akkor szerinted most végeztem el az általánost ? Cuki figyelni, hogy miközben mást savaztok azért ahogy beszél egyes dolgokról ti néha ugyanolyan bunkón toljátok a dolgokat gj hozzá.
Amúgy meg, hogy hány meccs után ki hol tart majd akkor beszéljünk ha neked is sikerült elérni ezt a szintet
Addig csak álom marad majd térjünk vissza 1000 meccs után arra, hogy hol tartasz
Topikban kb 3-4 tag van akinek magas peakje van mint jinxnek valahogy ők egyátlalán nem kritizálták a tagot ...
-
bazs0811
tag
válasz
kicsako #9422 üzenetére
Hasonló sorolóm volt, és kb ugyan erre a szintre rakott....bár egy hétvége alatt lecsúsztam, aztán idöm sem volt most tolni, talán ezen a hétvégén.
Teljesen életképes, én DVa-s vagyok inkább, de a random hero-s módban sokszor kapom a disznót. Gyakori pick, szinte mindig van egy valamelyik csapatban. -
bazs0811
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest