- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Laraxior #10776 üzenetére
Mennyire működik a SLI manapság? NV javított a támogatásán mostanság?
Azért kérdezem, mert van olyan játék ahol a 9800GX2 2 fps-el jobb a 8800GT-nél. Az az érzésem, hogy ennek is annyi előnye lesz, hogy nem kell hozzá SLI-os alaplap.
Ha így áll a helyzet, neked érdemesebb venni még egy 280-ast, oszt jó napot.
Még erősebb is lesz mint a 295-ös.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #10723 üzenetére
Miért, váltasz X2-esre?
Na látom megy a harc keményen
tisztára mintha XP vs. Vista topikot olvasnák
Jó ám az a kártya az maga a "nyers" erő csak az a baj hogy nyerscsak ne lennének driver gondok akkor már nekem is olyan lenne. Már bánom hogy nem vettem még a válság előtt. De végűl is nem bántam meg tartogatom a lovét valami űtös kis fenevadra, ezért inkább a következő generáciokból válogatok malyd
Mert ez a kártya nem lesz túl hosszú életű (bár nálam egy sem volt) Az a gond hogy a közeljövőben elfognak terjedni olyan technológiák amihez már gyér lesz ez a kártya mint pl.: tesszellator ami egy kicsit gáz lesz mert ha Xbox-on elterjed és az ezt használo PC-s portokon akkor e technológiát nem tudó kártyákkal lásd példáúl GT200 ritka szar lesz a karakterek kinézette (de adigra már biztos új kártyátok lesz). Szóval félre értés ne essen én nem szidni akarok semmit de ami gáz hogy az nV az elmúlt jó 2-3 éve csak űl a babérjain és nem nagyon fejleszt erre szokták mondani aki lemarad az kimarad
De malyd talán a Gt300 az nagyot fog szólni (remélem). Ja és mielőtt rám förmednétek ezt mind mondom úgy hogy jelenleg is egy elégedett nV túlaj vagyok csak hát agodva figyelem a játék ipar mozgolodásait (szarban leszűnk hamarosan az biztos
)
-
válasz
Laraxior #10635 üzenetére
Igen 1280X1024, magas beállítás, 16yQ. Vista nem érdekel, megszopatott itt és stalker alatt is. Egyszer 50 fps volt ugyanott, egyszer 20. Marad az XP.
Egyébként 1280-ban a Crysis is futott very highon, igaz szűrők nélkül, ha jól emlékszem.
De gondolom ezt Te tudod a legjobban.
-
Henk
veterán
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #10443 üzenetére
Kevered a dolgokat.
Az NFSU azért akadhatott (bár nálam nem akad 4410mhz-en
) mert kula lett az optimalizálás. Mint ahogy a GTA 4 optimalizálás is kula lett.
Szóval pont olyan játékokat hoztál fel példának amik full konzol átiratok, és kurva szarra sikeredett az optimalizálásuk. Lásd SzlobiG 4,2ghz futó Q9650-jét.. olvass vissza a GTA topikban...ő is szenvedett a gépigénnyel ill. nem kapott túl jó eredményt a procijához képest. Ezért nem jó ezekkel a játékokkal példálozni.Azért mert nálad valami anomália miatt nem ment jól az E8600 NFSU alatt, ez még nem ok arra hogy az E8600-ot és a 2 magos procikat degradáld általánosságban a 4 magossal szemben.
Mert mint írtam nálam semmi gondja az NFSU-nak 2 maggal.
-
tome.jr
addikt
válasz
Laraxior #10443 üzenetére
Csinálhatnál egy összehasonlítást, hogy a maxra húzott E8600-hoz képest (gondolom eredményeid meg vannak még) a maxra húzott Q6600-al ugyanolyan beállítások mellet milyen fps-t sikerül elérni Crysis alatt. Kíváncsi lennék melyik hajtja meg jobban a VGA-t. Akkor el lehetne dönteni kell-e a 4 mag.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #10434 üzenetére
Ez van 2 éve amióta kint van, hogy "lassan majd biztos elkezdenek szivárogni". Aztán azóta jó ha van 3 játék ami így-úgy kihasználja, pedig lehetőségük lett volna rá fejleszteni.
A "kell a Q" semmiképp sem állja meg a helyét...
Nem kell. Miért is kellene?
Max. jobban ki tud hajtani egy izmos VGA-t. De erre egy Wolf is képes 4ghz-en. Egyszerű..meg kell nézni a GTA 4 bench-ben mennyit is ér pluszban a Q ereje.
-
slett27
addikt
válasz
Laraxior #10183 üzenetére
Crysis Warhead 1900x1200 NoAA Q6600@3GHz Sapphire HD 4870 512MB DDR5 PCIe 750/900 default
Crysis 1900x1200 NoAA Q6600@3GHz Sapphire HD 4870 512MB DDR5 PCIe 750/900 default
Ha valaki idetéved, akkor látni a különbséget. A célom az volt ezzel, hogy ne csak a tesztoldalakon legyen meg a különbség, hanem általunk tesztelet eredmények is legyenek közzétéve mindkét oldalról, hogy aki pl váltani szeretne, látja a különbséget.
Lesz még két eredményem amikor nyomok egy kövéret a rendszeren.
Na most nézem, hogy 1600x1200-ban kellett volna, franc kezdhetem előről...
Kampone : 1600x1200
-
VinoRosso
veterán
válasz
Laraxior #10092 üzenetére
az nem is. Elér szorosan összefügg a GUI az Xpben a rendszer többi komponensével, ha belepiszkálnak avatlan kezek annak elég kaotikus következményei lehetnek. Egyerűbb felmésztani egy pistát, meg azzal van dx10 is. SPel meg kicsit tweakelve szerintem egész jó. No de majd a win7...am ja mik ezek a vörös lángok itt? Azt még engem osztottatoka hűtős marhaság miatt. Bár ha belegondolok akkor szinte minden szükre lett volna itt. Tiszta hülyeség ez az off mizéria, az emberek miért nem írhatnak azt ami jön belőlük, őgyis midnenki arra reagál ami ide van írva. Aki meg mazsolázni akar az menjen szőlészetbe. Vagy mondjuk tegyen fel egy kérdést, úgyis megválaszoljuk.
-
slett27
addikt
válasz
Laraxior #10111 üzenetére
1920x1200, 8X AA, DX9 Crysis Warhead . És ez a kép fogadott.
1920X1200 NO AA-nál már 3 FPS-el ment. Valami bug szagot érzek.
-
mfranky
őstag
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #10062 üzenetére
Más gond van nálad fater.
Nálam nem szaggat. De gondolkozz logikusan. Nem csinálhatnak olyan játékprogramot, ahol egy 50k proci, ami mellesleg 4,5ghz körül megy, hogy beszaggasson.
Ezt a megállapítást remélem nem gondoltad komolyan. Ilyen nem lesz a jövőben sem! Olyan lehet hogy 4 magossal nem 70, hanem 80fps lesz a game, és kihasználja a 4 magot. De olyan hogy csak a 4 magoson menjen jól....sosem lesz. Sztem "beletömködték a szádba" az NFSU topikban hogy kevés a 2 mag. Nincs is ezzel semmi gond, csak utána rágd át, mennyi lehet a valóságalapja. Megsúgom neked..0%.
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Laraxior #9935 üzenetére
Jól van persze!!!!!!!Akkor lássuk!!!Miért kamuzol össze-vissza????
[ Módosította: Foglalt név ]
-
VinoRosso
veterán
-
tome.jr
addikt
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #9847 üzenetére
Meg ott az nForce nevű "bug" is.
tome.jr: Nem győztél meg és a teszt sem. Az, hogy az őskövület FEAR-ben, az erősen nVidia párti Crysis, meg 3DMark vántázs-ban, amit csak ponthajhászok használnak hogyan megy, az nem érdekel...
Laraxior: Most már... de amúgy az árát is nézd... nekem is a P35, P45, X48 jött be. nForce 790i DDR3 alá se rossz, csak nehéz belőni 24/7-re. 680i, 780i meg katasztrófális lett.
-
tome.jr
addikt
válasz
Laraxior #9812 üzenetére
Igazi kételkedő vagy! Küldöm holnap azt is. Jelenleg nincs házam hozzá, egy Thermaltake DH 102-esem volt de azt kinőtte a rendszer így egyedileg gyártatok valami ilyesmit, annyi különbséggel, hogy minden rajta lesz a vason. Amíg nem jön meg a hűtésem sajna nem tudom véglegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest