- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #10861 üzenetére
Miért lenne gyér? Be volt kapcsolva a 16xQ, AA nélkül még nem néztem, ki is ment a fejemből.
A legnagyobb harcban volt 20, átlag 27-28 fps.
Mindjárt nézem AA nélkül, mondjuk én a vistára nem adok. A Clear Sky-t is mikor próbálgatom, Vista DX10 minden max 50 fps, visszatöltöm ugyanezt a mentést, 20 fps.
XP-nél nincs ilyen soha.
-
válasz
Cyberpunk #10855 üzenetére
Ebbe inkább ne menjünk bele.
Megnéztem amúgy frapsal, 20 és 32 fps között mozog az fps, de ez nem a kártyát minősíti, hanem a vistát. XP alatt sokkal brutálisabb grafika mellett dupla ennyi fps-t hoz a karesz. Arról nem is beszélve, hogy szerintem az alap crysis sokkal szebb, mint a warhead, de ez megint szubjektív.
-
válasz
Cyberpunk #10846 üzenetére
Ciki vagy nem, ez nem izgat.
Azért vettem ilyen kártyát, hogy mindent fullba tudja nyomni, mivel ez 22 és 24 colon nem menne, inkább maradok a 17 colnál. Mindenkinek más fontos, neked a nagyobb kép jelent többet, nekem a szebb grafika.
XP vagy Vista alatt teszteljek?
-
NFree
addikt
válasz
Cyberpunk #10733 üzenetére
Én nem értek annyira a dolgokhoz mint te, de szerintem azért az nv nem fogja annyira hagyni azt a dolgot mint mondod, eléggé benne van a keze a szoftverpiacban és lehet kitalálnak valamit hogy ne keljen temetni a céget, a gt300 meg már biztos kompatible lessz azzal a technológiával amit emlegetsz, meg van egy enyhe kis gyanúm ez a gt4 dolog sem biztos, hogy véletlen , hogy az nv-n jobban megy, lehet ott is csúszott egy kis lóvé, vagy valami más mivel az ünnepekre nem tudtak feklkészülni igazán nagy durranással, így összehozták valahogy a gt4-el, hogy fogyjon a cumó.
Ez csak az én kis agyam szüleménye, ha valakinek nem tetszik , nem kell megkövezni. -
válasz
Cyberpunk #10500 üzenetére
Tényleg nagyon jó érzés ez a "GTX világ", ha mondhatom így.
Nem vagyok észnél, bármit is indítok el, azt érzem, mintha a vga gondolkodna: nyomjad te kis köcsög, úgysem fogsz ki rajtam!
Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy megjelenik egy új kártya és gyorsabb, mint a mostani. Ha ez hozza továbbra is ezt a teljesítményt, akkor öröm és bodottá!
titán
válasz
Cyberpunk #10511 üzenetére
hülyeség ez a beszívás dolog...több kompromisszum és ennyi..senki nem szív be semmit..erős kártya az...nem kell mindent maximumra venni és ennyi
Henk: Szerintem nem feltétlen jó választás az a TR HR...Nekem a G80as Ultrámon is az volt..de azonkívül hogy nem 2 hanem 3slotot foglalt és sokkal melegebbet csinált a házban sok hasznát nem vettem
szép is meg csicsás,meg halk is oké...de hogy nem hűvösebb ez tény.Max akkor ha valami bika szerverventivel használod,de akkor meg 4 slotot foglal el és ugyanott vagy mint a gyári hűtővel
-
tome.jr
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cyberpunk #9721 üzenetére
A Stormrise-nak sajna elvileg ezek az igényei, de ez AMD szponzorált játék. Ez lesz az első program ami a leképzés harmadában Geometry Shadert használ. Olvasd el a Logout blogban a Reformok korát ott le van írva, miért fekszik ki a GeForce GS és Stream out terhelés mellett. A DX10 SDK-s demókban már létszik, hogy nem kedvelt eljárás a Geometry Shader a GF 8-9 kariknak.
Az AAval több probléma van. A lényeg, hogy a Deferred Rendering esetén csak a Multisample Access segítségével van mélység infó. Ez azt eredményezi, hogy nem lesz élsimítás az Alpha-test objektumokra. [link] Illetve Deferred Lightning fázis mellett a teljes kép mentes lesz az élsimítástól a D10-es rendszereken (Assassin's Creed Animus-os jelenetek). Nyilván ezt már régebben is felvetette sok fejlesztő, csak az emberek tudatában most eset le, hogy tényleg fontos újításokat tartalmaz a Dx10.1 ... Nyilván megjött a bizonyíték a Stalker CS DX10.1 patch-el. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #9716 üzenetére
Ezt nem tudom hol olvastad, de az ATi a HD5000 szériánál valszeg az új Hynix GDDR5 IC-ket fogja használni 256bit-en.
-
VinoRosso
veterán
válasz
na jó de ők duplázzák a shaderek számát a pletykák szerint, így igen fontos nekik a sávszél, bár x2nél szerintem már talán nem is a ram hanem a PCIE busz lesz a bottleneck, mert ami kihajtana 3200 SP-t, annak kevés a 100Mhz PCIE-n. mondjuk az atinak ez az egyetlen esélyeórajelet ezzel az architektúrával nagyon nem érdemes emelniük szvsz, na meg sok apróbb chipet összehangolni, optimalizálni, kemény fába vágták a fejszéjüket, bár kétség nem fér hozzá, hogy ebben vannak távlatok, de rizikó is bőven...
poppa:: megértelen, én se szeretm az ilye kilyálykisasszonyokat, dehát nicnsneke is nagyon ilyen ismerősem. Viszont érdekes nézegetni mások adatlapját, meg olyan sokkoló dolgokat megtudni néha az ismerőseidről, hogy a náci geográfon se lácc olyat sose az biztos. Én ezért szoktam nézni, bár én sem vagyok az a tipus, aki minden 5 percben azon stresszel, hogy kapott e már levelet, vagy hogy huszonnyómicliókettő ismerőse van a másiknak, nekem meg csak huszonnyócmillió egy ja meg há a 512bit pletyó, szal egyetalán nembizti de már én is olvastam valahol
-
Laraxior
titán
válasz
Cyberpunk #9721 üzenetére
valami aTi-s találhatta ki
azt se tudják már hova kapják a fejüket. DX10..hoppá gyöjjön az RV7xx..jajde itt is a DX11 mit is adjunk ki RVXY...
Oszt tessék DX1x-es game meg még seholegyelőre az anagy büdös helyzet hogy a csúcsgame a Crysis. Ha tetszik ha nem. Crysisban pedig még mindig a GTX280 a legerősebb
és a Crysis DX9es...amiről tudjuk hogy elavult technológia.... de akkor miért nem érkeznek a szebbnél szebb gamek? Már több mint egy éve vezeti a listát a Crysis..és még mindig nem tudok más játékot mondani mint a Crysist
Nincs igazam?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
az ATI viszatér az 512 bit-hez a HD5000-es szériánál
Nem mondod?
Már 256bit-en is mire képes, nem hogy 512bites HUB vezérelten. Hát kíváncsi leszek a teljesítményére. Főleg a 2x512bit-es 5870X2-ére.
A 2900XT-nek sem az volt a gyenge pontja hogy 512bit-es volt, az a kártya most sem kéne...
Cyberpunk: (9721): Téged az már nem érint csapásként, hisz GT200-as szériád van.
-
-
Lcapitano
tag
válasz
Cyberpunk #9614 üzenetére
Szerintem frissítsed le a biost F13 felteheted.
Majd mindent állíts be a biosba. memot löd be 1066 ra ad meg neki a feszt amit gyárilag előírtak meg ilyesmi válaszidőt is lőd be. aztán a tuningnál pedig kérdezd meg akinek ilyenn procija van hasonló lapba és segíteni fognak lehet kevés a fesz vagy valami ilyesmi lehet. szerintem nem rossz semmi a gépbe csak nincs jól belőve a bios.
Ja és egy kis boszantó [link]
további sok sikert a stabil beállításhoz -
Lcapitano
tag
válasz
Cyberpunk #9610 üzenetére
Ja a GPU 80 fokos. az oké
BIOS lett frissítve a lapon, ha igen melyek verzió. Nekem is mindig cod4 alatt fagyott a gépem vagy volt kék halál, és memontol volt a memtest kidobta, és a memo hibát az alap csinálta mert nem voltak jól belőve az értékek.
A procinak adtál feszt mert attól is lehet kék halál ha nem adtál neki elég feszt vagy esetleg auton hagytad. Én még nézném először milyen BIOS van fent [link]
Én ezeket a BIOSOKAT találtam a lapodhoz és felraknám F13 ha nem az van fent.
majd utána beállítanám a BIOST jól.
Memonak megadtad a gyári feszt?
Majd ha ez mind megvan memtestet ráengedném 10 órára és ha ott nincs gond mennék tovább
prime95 Blend test 5-6 óra és ha ott is stabil nem csinál hibát akkor VGA test
Prime testnél core tempel vagy real tempel nézd a proci hőfokot 72 fok főlé ne menjen tartósan.
Feszekre figyelj ne feszeld túl.Írj hogy mi hogy van belőve melyik BIOS van fent stb.
-
TTomax
félisten
válasz
Cyberpunk #9224 üzenetére
Esély,az nem sok van rá....
A core IE7-hez rögtön kell egy 300fontos alaplap ,meg egy 300 fontos DDR3-as RAM ami low-feszes,és akkor arról ne is beszéljünk hogy a csak az EE procit szabad megvenni ami kb 850-900 font.Akkor ez combo kb 10-20%-al lenne erősebb mint a mostan cuccom,persze játékokban HD felbontás felett... -
Henk
veterán
válasz
Cyberpunk #9178 üzenetére
Én is gondoltam erre,hogy veszek egy full hd tv-t a monitor helyett,de én azért tv nézésre is használnám.
Viszont így nem mertem belevágni míg valakinél nem láttam személyesen,hogy mit produkál.Próbának azért egy kicsit drága még.
Szerintem 32"-nál kissebb tv nincs is full hd-ben,de lehet csak én nem találkoztam vele.
Sziszifeca:szerintem akkor kötelesek 3 napon belül cserélni ha valami baja van.De ott az ember tesztelni fogja,de az is attól függ hol vetted mert ők lehet nem is foglalkoznak vele hanem visszaküldik a nagykernek és majd ők tesztelik.Ott meg az ember berakja a gépbe elindítja,heh hát ennek semmi baja.Visszakapod,jó esetben nem fizettetik ki veled a vizsgálat díját.
Sajnos jártam egyszer hasonlóképpen,illetve 2x.
De ezt mondjuk boltja válogatja. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #9111 üzenetére
Menne benne PhysX kariként (bár lehet PCI-E 1.1 x4 visszafogná...) csak fölösleges szvsz addig, amig nincs eléggé elterjedve a PhysX. Csak zabálna, fűtene fölöslegesen.
Alien Colonial Marines-el kapcsolatban sajnos túl nagy a csend... Alan Wake fillingje van. Lehet csak 2010-ben/után lesz belőle valami.
-
-
mfranky
őstag
válasz
Cyberpunk #9002 üzenetére
Szeva!
Te ezt komolyan mondtad, hogy 1920*1200-hoz kevés lesz a GTX260? Guru3D-s teszteket szoktál olvasni? Pont letesztelik a Gigabyte GTX260OC-t, a 216 shaderest, nézzél már ott szét egy kicsit...
GTX280 elég és a GTX260 216 shaderrel meg nem? Na ne röhögtess már....
Kicsit meghúzom a karit és feleannyiért 280-asom van.... -
-
Speed®
titán
válasz
Cyberpunk #8289 üzenetére
Bár nagyon nem tartozik ide, de annak a GTSnek bőven tovább kell mennie, 650/1500/2000 GPU/SPU/MEM sima ügy volt 99%ban. A hűtés gyárilag hülyén van kalibrálva, de meg lehet csinálni akár AtiToolal is a sávos szabályzást. Amúgy teljesen korrektül hűt, tuning mellett nekem ezt hoza anno:[link]
-
Laraxior
titán
-
Speed®
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest