Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
Zoli1222 #16199 üzenetére
neeeem. Amikor kölcsönkaptam a gigás deszkát akkor még 4850 em volt és akkor még nem is hallottam erről a gémről. De a minimum gépigénye egy kicsit bőven megvan ezért nem értem hogy minimumon miért szaggat be. Főleg akkor amikor a fizikát kellene használnia a kártyának.
MOD: a legújabb ami az NV oldalán fent van.
-
banderasz77
addikt
Hali mindenkinek. Milyen ár egy Gainward GTX260 Golden Sample kariért 46k? Zsír új, 3 év gar, számlával?
Van akinek ilyen van esetleg? Tapasztalatok? -
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nállatok hogy megy a CellFactor Revolution játék.
Mert én letöltöttem(ingyenes játék) és megnéztem de nállam szinte minden felbontáson és beállításon szaggat de nem tudom miért.Pedig nagyon bejön a gém.
Konfigom az adatlapomon.Ha valaki ráveszi magát és letölti a gamét lécci írja már meg hogy nálla hogy ment a gém.
Kis kedvcsináló:[link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #16189 üzenetére
Lehet nem ártana az egész win-t újra tenned. Vagy legalább egy driver celaner progival leszedni az összes driver maradványt. Nekem akkor voltak ilyen mértékű lassulásaim, mikor a régi ATi drivert nem szedtem le rendesen. Regcelan és aztán egy új driver. 185.50 vagy 185.85 (előbbi nekem jobban bevált, de ez játék függő, mivel nem COD-ozom (még
) ezért ezzel nincs konkrét tapasztalatom).
Esetleg ha van egy másik partíciód arra teszt képpen feltehetnél egy szűz win-t. Akár Win 7-et akár egy XP-t. -
Casanova*
veterán
látom milyen jól teljesít a GTX-em.
ezek szerint a procim még mindig nem jól hajtja ki a vga-mat.
-
Casanova*
veterán
srác,akinek égre nézve 1000 fpse van.
vga-ját letesztelte ezzel a progival. neki kevesebb fpse volt. mégse rossz a vga-m
-
ádikácska
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16161 üzenetére
Ott az adatlapomon...
-
Casanova*
veterán
a legújjabb driver van fent. 185.85. több driverrel is próbáltam már. hát akkor a ramokat nem cserélem le. neked is olyan procid,vga-d van,mint nekem. jó lenne ,ha megnéznéd nálad mennyi fpsed van! persze,ha van kedved! szerintem neked is ennyi fpsed lesz,nem sokkal több. ha neked meglesz 1000 fps égre nézve,akkor tuti a vga-m a rossz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #16173 üzenetére
Melyik driver van fent? Melyik Win? Mióta használod? Lehet újra kéne tenned az egészet. Friss driverekkel, DX-el, stb.
Ram cserétől nem fog megtáltosodni. 800 meg az 1066 között valósalkalmazásokban van kb 5% különbség. Neked meg nem egészen annyi hiányzik. Szvsz szoftveres gond lesz ez, mert tényleg gatya eredmény a GTX-edtől meg 3,5GHz-es Q6600-tól.
-
Casanova*
veterán
hali! köszi! géped jól teljesít,grat! procid húzva még-még több fpsed lenne! egyébként cod4-be a te vga-d csak picikével gyorsabb a GTX260 vga-nál és látod nekem fele annyi fpsem van. égre nézve stabil 500 fps min. grafon
régi 8800 GTS 512 mb vga-m simán 800 fpst produkált. ezt nem tudom elviselni,csalódott vok. hiába vettem új vga-t,új procihűtőt a tuninghoz,új házat a hűtéshez. nemtom mi a ludas. vga vagy proci vagy mi a csuda,nemtom. azt hiszem a 800 mhz-es ramokat lecserélem 1066 mhz ramokra,mert szerintem nem passzolnak a procihoz,vga-hoz... tudja a fene!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #16161 üzenetére
Hmm, ahogy néztem - pl a ph!-s tesztet 4870 512 veri a GTX260+-ot (216sp!) - nem ez derült ki számomra.
Szvsz 4870 512-ről sincs értelme váltani GTX260-ra. Kivéve ha kell PhysX pl... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #16166 üzenetére
Természetesen. Ment PÜ!
-
Henk
veterán
válasz
Casanova* #16167 üzenetére
Megnéztem neked a cod4-et,igaz nem egyforma gépünk van.(az enyém az adatlapon)
1680x1050 minden minimumon olyan 300-400fps,az égre nézve 900-1000.Ugyanez a felbontás minden fullon 140-150fps,felfele nézve 400-500.Azért tól-ig értékek mert úgy pörög a számláló,hogy nem lehet leolvasni.1920x1080 minden full(ami a játékból beállítható) 110-120fps az égre nézve 300-400.Minden alapon volt a gépben,semmi nem volt húzva. -
Casanova*
veterán
szasztok! akinek Q6600 procija, GTX260 VGA-ja van és call of duty 4-el is játszik, az legyen szíves írjon rám privibe! pls! előre is köszi!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #16163 üzenetére
Nokia N96-ról tudsz írni nekem pár sort pü-ben?
-
GabN73
addikt
válasz
TazLeacher #16163 üzenetére
hát 57K-ért megéri
ha normális állapotban van
-
ádikácska
aktív tag
Üdv!
HD 4870-ről szeretnék váltani GTX 260-ra.
Szerintetek van értelme? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #16155 üzenetére
HR-03-nál csak borda van a VRM-en, ugye? 4850 VRM-je el volt csak bordával (sima festett alu ramsünit kapott), igaz szellős házam van...
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #16150 üzenetére
Mennyire hatékony a hr-03?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #16150 üzenetére
Látom nagy kiárusítást tartasz. Ennyire bejött a Nintendo?
mod: off
-
TazLeacher
nagyúr
Akinek esedékes a VGA vagy hűtő vásárlás, kukkantsa meg az aláírásom.
-
Sziszifeca
őstag
Köszönöm mindenki segítségét!
Maradok ennél a jó kis kártyánál egyelőre. -
Casanova*
veterán
gyönyörű háttérkép azoknak,akiknek gainward vga-juk van. íme: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca #16144 üzenetére
Ekkora felbontásra sztem is felesleges ettől erősebb vga-t venned jelenleg. Inkább sztem is várd meg a DX11-es VGA-kat.
-
schwartz
addikt
válasz
Huvos es halk nem lesz, de jo arban van a HD4890. Masik oldalon a GTX280-285. Mas kerdes, hogy 1680x1050-re jelenleg nem nagyon indokolt 260-rol nagyobb kartyara valtani.
-
Zájec
veterán
válasz
szerintem ne kapkodjál... várd meg az Nvidia új 3-as sorozatát , vagy a konurencia 5-s szorozatát...
de ha annyira unatkozol , akkor fejleszd a platformodat....
akár egy négymagos valamire.. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Szerintetek a XFX GTX260 XXX (192sp) (756/1512/1286) kártya után milyet érdemesebb venni, ami gyorsabb?? Csak érdeklődök, mert azért ez is jól harap.
Ati vagy Nvidia most a nyerő? Nvidia párti vagyok, de most az Ati állítólag belehúzott.
valakinek vmilyen tapasztalata van, hogy mit érdemes venni?
Ha lehet OC, és jó hűvös kari legyen.Köszi a segítséget.
-
Zoli1222
őstag
Scythe Musashi jó 280gtx-re?
-
Zoli1222
őstag
Ha felrakom az nvidia drivert, akkor alapból felteszi a physX-et is?
-
speed3456
aktív tag
Csatlakoztam a Klubba egy Galaxy GTX260 al és nagyon király kártya.
Amúgy egy 4850 et cseréltem le de nem bántam meg. A nagyon teccik az a Physx cuccos benne.
-
schwartz
addikt
válasz
keIdor #16116 üzenetére
Szerintem nyugodtan cseréld le 4890-re, nekem az van, és GTX-280 OC-ról váltottam és nem bántam meg, mert jobb... hűvösebb is...
A 70-ert vett GTX280-at eladtad valami palimadarnak 100k-ert. Na meg jo, hogy nem bantad meg...
-
Valty
aktív tag
Szia!
Itt kb. mindenki gyári hűtővel használja, ennél jobb megoldás talán nincs is (max. ha vízzel hűtenéd
)
Nálam a hőfokok kb. 50 fok körül vannak (tuninggal), ez nem olyan rossz
Lehet hozzá venni ilyen hűtőt, de szerintem ez nem valami jó, és ennyi pénzt nem ér meg
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Most a héten veszek egy Asus GTX 260-at. csak attól félek, hogy a gyári hűtővel nyáron nagyon meleg lesz a kártya.
A most meglévő 7950GT-n is lecseréltem egy zalman hűtőre és 15 fokkal hűvösebb lett.
A GTX 260-nál is van ilyen hűtő, mert a zalmannál nem igazán találtam erre a sorozatra.
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
ath0s
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.. nemrég vettem egy Gigabyte 260-asat, minden jó és csili vili de egy PORSZÍVÓ!! Be szeretném kötni jelenlegi vízhűtésembe de nem igazán találok rá rendes vizesblokkot /ami majdnem az egész karit betakarja ami igen az 34k --40volt a kari..
/
Akinek volt már vele tapasztalata: elég csak a magra egy vizes blokk és a többire csak ragasztott tüskék vagy kell a teljes blokkos hűtés ? /elsősosban normál használatra nem tuning/
Köszönettel!
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap tesztelgettünk az egyik fórumtársnál és engem meglepett, hogy a GTX260 olyan hosszú mint a 9800GX2.
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #16123 üzenetére
órajeleknél az everestet nézzed...az mutatja pontosan mennyin is van... de igen lépcső szerűen ugrik...
-
GabN73
addikt
hali
engem az érdekelne hogy belövőm ugyan így az XFX 280 XXX-et de kevesebb fpst ad/lefagy a játék/kilép a 3dmarkból...
én tápra gyanakszom,450-es corsair,procim 4 GHz-n megy(ha 4,15 fölé húzom nem indul,még mindig a táp jár a fejemben.....)
help,ha táp a gond akkor megyünk a táposho' oszt' veszünk -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #16122 üzenetére
Tehát ezekkel a beállításokkal így stabilan megy:
beállítás (evga vagy riva) @ diagramm
core: 729 @ 756mhz
shader: 1486 @ 1512mhz
memory: 1283 @ 1296mhz -
Sziszifeca
őstag
Srácok!
Az új EVGA Precision progival ha pl. a shader clock-ot 1539-ig állítom, akkor a diagrammon csak 1512mhz-ig viszi fel. A memory clock-ot 1283-ra állítom, akkor 1296-ra ugrik fel.
Ha már 1mhz-el kisebbre viszem bármelyiket, akkor megint nagyot ugrik a mhz.
Ezt nem lehet kisebb értékekkel állítgatni? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Casanova* #16092 üzenetére
Én meg néztem bár nekem egy E6750-es van amit max 3,6GHz-en tudok járatni. De nálam is ritkán megy fel 700 főlé. Viszont a stabil 140/150 fps az meg van persze néha le ugrik 100 körülire is a nagyobb harcokban.
Viszont nálam elég erős cpu limit van mivel jelenleg max 1280x1024-ben tudok játszani, ezért szerintem ebben a játékban kellene vagy 5Ghz hogy ezzel a procival ebben a felbontásban maradéktalanul ki tudjam hajtani az meg ugye lehetetlen
Viszont kíváncsi leszek mit produkál majd a Corei7-es rendszerem alatt, egy hónapon belül megtudjuk -
Henk
veterán
válasz
keIdor #16116 üzenetére
Nálam a gép használatának nagyon kis %-a játék,így nálam az a fontos,hogy idle ne melegedjen,de ami még fontosabb,hogy ne legyen hangja.(30%-os ventivel 47 fok)
Az,hogy játék közben akár 82-83 fokig is felmegy az kevésbé izgat.Ha azt akarnám,hogy ennyire se melegedjen akkor meg nem auto vezérlésen hagynám a ventit mert így nem pörgeti szinte 50% fölé. -
Croft-21
őstag
Iagzából az h mikor veszek uj kártyát, az attól függ h mikor viszik el a 8800 GTmet
Van egy-két jelentkező, de mind postai feladással kérné, arra meg nem akarok garanciát vállalni, h meg is kapja. Pesten jó lenne átadni személyesen és akkor egyből tudok is venni másikat. -
Black-core
aktív tag
És a hőmérséklet kit érdekel? Ha a gyártó szerint jó érték a 80C akkor nem mindegy?A házban az a +7/8 fok meg már nem hiszem hogy nagyon izgatná.Viszont cserébe ott lenne a tartalék a kártyában.
-
keIdor
titán
-
Zájec
veterán
szerintem 60k-ért nem olcsó, és a 75 fokos hömérsékletével sem mondható hüvösnek, alapon is 55-60 fokos, azt irják a tulajok..ehhez képest jóval jobb hütése van a gtx260-nak , pláne amelyik korábbi verzio..
aztmondják kb. 10% gyorsabb a 4870-nél, az nem valami nagy durannás...
simán harcba küldöm ellene a gtx260-mat....
szerintem nem éri meg az árát jelenleg, hónapok múlva jön az új ati széria és akkor lefog esni 30%-t az ára biztos.... -
P00By
nagyúr
-
Henk
veterán
válasz
Croft-21 #16112 üzenetére
Némi irónia volt.Ezt olvasom már az nvidia topikokban is hetek óta,hogy a 4890 nem is vga hanem egy csoda.35%-on megy a ventije még játékok alatt is és 75 fok fölé nem megy a hőmérséklet és hasonlók.Meg olyan olcsó,hogy nem is értem hogyan vehet valaki másmilyen vga-t.
-
Henk
veterán
válasz
Croft-21 #16094 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel mire tényleg megjönnek a dx10.1 gamek akkor biztos jobb az ati,főleg ha meglesz addig ez a kártyád.Amiket felsoroltál játékokat azok közül az assassin's creed ami az ati-nak jobban kedvez,de a 275-el is jól játszhatóak ezek a gamek.A 4890-et nem ismerem,de a 4870-et próbáltam és az hangban és melegedésben elmaradt a 260-tól.
Bár lassan egy hónapja azt hallom,hogy a 4890 a legjobb kártya a világon.Minden vga-t lealáz legyen az cf vagy sli is akár.Halk,nem melegszik,ingyen van,a képe utánozhatatalanul tökéletes.Most már én is gondolkodok rajt,hogy ezt a sz@rt lecserélem egy 4890-re és végre tökéletes lesz az életem.Na majd még gondolkodok rajt.
Szuperboci: én 260-ból még nem láttam passzív hűtésűt mert azért ahhoz nagyon melegszik,hogy venti nélkül elbírja egy borda. -
Croft-21
őstag
válasz
Black-core #16107 üzenetére
Hát kösz, jó ha lehet húzni, de én nem nagyon szoktam húzni a kártyákat, illetve nem értek hozzá hogy meddig lehet, meg mennyire érdemes.
A 8800GTmet is lehetne húzni 600/2000/1500, de nem értek hozzá. Ezért inkább veszek egy erősebbet, nagyobb órajelekkel. De ha vki segít, akkor felhúzom -
Black-core
aktív tag
válasz
Croft-21 #16105 üzenetére
Mielőtt döntenél annyit szeretnék mondani,mondjuk tudom ez már nem változtat,és nem is szeretnék változtatni a döntéseden.Na én szem előtt tartanám azt is hogy a gtx ben még menyi tartalék van.Szerintem nagyon durván meglehet húzni.Legalábbis én az enyémet 795/1230/1595 re tudtam felhúzni az alap 590/990/1296-ról.Ezt szerintem mindenképpen vedd figyelembe.Egyébként még a fizikai számolások miatt is választanám mert egyre több játék physx támogatással jön ki.De az ATI-nál meg a dxna ez már a te döntésed csak a tuningra szerettem volna felhívni a figyelmed
Remélem segítettem valamelyest
-
Croft-21
őstag
oks. Kösz a tanácsokat
-
zed1983
őstag
Kipróbáltam ma egy cx400-al és a Crysis-nél hallottam megint azt az éles hangot menüben, de már lehet begolyóztam, mert itt is inkább a cx-ből hallottam, lehet olyan frekvencia tartományban szól, hogy képtelen vagyok megállapítani, hogy honnan ered valójában
A lényeg a lényeg : lehet lecserélem egy GTX275-re
-
Zájec
veterán
válasz
Croft-21 #16100 üzenetére
például amit én is meg zed1983 is vett az is jó választás... ::
40k-ért kapsz egy "régi" 192sp , amiben van még anyag rendesen , jó a hütése és a tuningja is.. én csak pislogtam mennyit ment az enyém...
nem piskóta ez az elsö referencia hütö sem.. van benne anyag... hüvös is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest