Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
jó kari nagyon,de sajna a Q6600 procim nem hajtja ki rendesen. azt hiszem lecserélem E8500 vagy E8600 procira. 4 ghz felett csak jól kihajtják ezt a GTX-et.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem, h honnan lehet megismerni a 260+-os változatát? És drágább, mint a sima 260? A plusszos ugye 200b-s vagy sima 200-as?Árlistákon sehol nem látok feltűntetve + jelet.
Hetek kérdése és aktuális lesz a vásárlás...
Addigra tudnom kéne, h mit honnan veszek.
Köszi előre is!
Üdv,
Teasüti -
Zoli1222
addikt
Ezt nem hiszem el. Nagy nehezen megszereztem a terminator salvation-t, erre azt írja, h 64bites oprendszerrel nem kompatibilis.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Érdekes dolog ez a cpu/vga limit téma. Én is 1280-ban használom a gépet, de ha a cpu-t húzom, akkor nem gyorsulnak a játékok, ha a vga-t, akkor meg igen. Ez az összesnél így volt, amit próbáltam.
-
Zoli1222
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vagyis akkor kár lecserélni a procit?
Laraxior: Sajnos vannak ilyenek, de téged ismerve 1 héten belül meglesz az a csere. Te, mint tuning mester, mit gondolsz a #16262-ről?
(#16268) zsolt1129: Akkor hagyom a francba a wolfit.
-
Laraxior
titán
még jó hogy ilyen megbizható arcok is vannak itt pH!-n... lemondtam az egyik gépet ez helyett... most meg két szék közül a földre ültem
egyelőre marad a laptop 
-
Zoli1222
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor ezzel azt akarod mondani, h pl 1920x1200-as felbontásnál hamarabb lesz vga limites, mint proci limites(függetlenül attól, h 3,5G vagy 4,5G)?
-
Zoli1222
addikt
A 280gtx-nek mekkora az az fsb, ami fölött már nincs értelme tovább húzni a procit?
Most a q6600-omat 435x8-on hajtom, de lehet lecserélem 1 e8400. Ha van értelme. -
Zoli1222
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rendben.

-
Zoli1222
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hááááát....

-
válasz
schwartz
üzenetére
Maga az, hogy "szebb" tényleg butus dolog. Az ATI képe kicsit melegebb, de semmiképp sem szebb. Sztem.
Mod: hozzá kell tenni, hogy az eddig egy kivételével mindig ATI-t választottam amikor oda került a sor. Nem vagyok fanboy, de az ATI felé húz a szívem azonos állásnál. -
Zájec
veterán
válasz
Bluegene
üzenetére
azért annyira gyökeresen nem ezt szajkozom
ez tény hogy az ati-nak akár szinesebb lehet a képe, ezt elismerem, nem vonom kétségbe,... csupán az Nvidia védelmére keltem, mert én úgylátom hogy annak is elég szép a képe, pláne ha egy jó TFT-vel van megjelenitve és beállitva....nekem amit _core kolléga linkelt képeket, teljesen korrektnek tünnek
ahhoz képest hogy ezt egy GTX260 produkálta, teljesen biztatónak látszik... -
Zájec
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
"280 sli-hez szerintetek mekkora táp kell?"
kb. egy 600w feletti márkás táp már böven megteszi..
de azt sem tartom kizártnak hogy egy izmos 500-as is elviszi..
pláne ha Corsair tápokról beszélünk, azok többet is elvisznek mint amennyi rájuk van irva... ezt korábban a ph-s tesztekben is olvasni lehetet...serito barátom , megmérte 3 gpu fogyiját...
ezekel a tapasztalatokkal tudom alátámasztani a válaszomat...:[link]
itt látható hogy 575w vett fel a 3 gpu a konektorból....szóval a 280 SLI akár kevesebbel is beérheti..
-
Zoli1222
addikt
280 sli-hez szerintetek mekkora táp kell?
-
philoxenia
MODERÁTOR
A témától eltérő személyeskedést gyorsan hagyjátok abba, Zájec és Beowulf_78, a következőnél nem fog érdekelni, hogy ki kezdte.....
-
Zotya984
senior tag
sziasztok
Volna egy meglehetősen lúzer kérdésem.
Egy gtx260as mellé szeretnék betenni egy kisebb NV karit ami csak a PhysX számítással, foglalkozna.
Nagyon hülye dolgot kérdezek azzal hogy egyáltalán lehetséges ez?
Láttam már egy alaplaban NV és Ati karit EGYSZERRE MENNI. ott íták hogy az nv kari PhysX számítással foglalkozik.
Ja alaplapom P7N SLi Platinum -
Laraxior
titán
-
TTomax
félisten
Ezt ne itt igy ebben a topicban... Beszéljétek meg priviben, a sárháboru nem volt itt eddig jellemzö, köszönjük!

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy jpeg formátumban nem is érdemes hasonlítgatni. Erre a célra tessék png-t használni!

-
Zájec
veterán
elég jól sikrültek a képek, szép élesek, élethüek...

megmondom öszitén azthittem rosszabb képek lesznek mint a 4890-el készültek, mert már annyit beszéltek róla hogy "jobb" az ati képe meg stb. hogy mostanra már majdnem elhittem,,, de megnéztem azokat a képeket amit te csináltál és azokat is 4890-el csináltak, és azt kell hogy mondjam , lényegesen szebb , élesebb , élethübb képe van az Nvidiának
... 
nézd meg ezt mennyire recés , fako a kép ::[Ati]
ez pedig szebb és élethübb : [Nvidia]itt a többi 4890-el készült kép , annak aki esetleg nem látta mésik topikban :[link][link]
de ha megnézem a többi képet , mindenhol ezt látom...
hol van az Ati-nak az az égbe magasztaló kép és szinhüsége ?
vagy is csak anomália mint a több ...._core :: köszönjük a képeket

-
Ok, köszike!

-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor
üzenetére
Én is mondtam neki, hogy meg fogja bánni.
De MEGINT nem hallgatott rám, pedig én mindig időben szólok, hogy megint készül egy rossz döntést hozni.
Az a laptop ami már jó játékra az 600k+....és ezt is úgy vállalnám be, hogy asztali gép mellé! Tudtam, és mondtam is neki, hogy gyorsan vissza fog térni az asztali szegmens világába...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
4870 512-es vagy gigás?
ha gigás akkor én azt választanám.
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
akkor is GTX260. gondolom te codozol,mindenképp GTX260-at vegyél!
-
Laraxior
titán
igenis Uraim... máris megyek vásárolni két GTX295öt
elcserélema laptopot egy asztalira.
22" monitor és GTX260,E8500,4GB ram... ajándék Crysis DVD...tökéletes ajánlat
GTX280 elég volt fullHDre...
GTX260 bőven elég lesz 1680ra
főleg ha gondoskodom az órajelekről ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Koszi, hogy megnezted
Nekem az FPS, TPS jatekok bejonnek nagyon, evvel is elvagyok de ami nem tetszik az a suru video atmenet de itt ertheto miert igy oldottak meg.Igazabol csak kiprobaltam a jatekot.Ami ebben a stilusban (TPS) az idei evben tetszett eddig a legjobban az a Dark Sector.Tenyleg van par kep amit hasonlo idoben kaptunk el 1 biztos nagyon kozel van

-
Szevasztok tezsvíreim!

Úgy néz ki benevezek egy faxa kis 22-es monitorra (1680x1050). A kérdésem arra vonatkozna, hogy bírná-e a 280 ezen a felbontáson a crysis-t meg a többi nyalánkságot maxon, élsimítással? 1280-ban brutálisan megy minden.

Laraxior: Mer hova tünté'?

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sziszifeca
üzenetére
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
hali! pont ilyen van nekem. nagyon kari! csendes,nem melegszik annyira. golden sample vga-k nagyon jók!! 46k-ért megéri! vedd meg!
-
XoZ
aktív tag
válasz
speed3456
üzenetére
Rákerestem a Geforce PhysX topikban a Cellfactor játékra, és a találatok alapján nem működik a hardveres fizika Geforce kártyával, csak a régi Ageia kártyákkal: [link] (tehát a CPU számolja a fizikát, és ezért szaggat, és csak a játék fejlesztői vagy az Nvidia tudna ezen a problémán segíteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyis csak 7főn postázom, addig van időd meggondolni.