- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
zed1983 #16084 üzenetére
Légyszi segítsetek. Szeretnék XFX karit venni, de amik itt vannak mindenhol ugyanaz a szöveg van, órajelek meg nuku
Ezek közül melyik érné meg ha lecserélem a monitort egy 2233BW 1680x1050esre vagy 2333SW 1920x1080asra?
-
DigitXT
félisten
válasz
zed1983 #16077 üzenetére
A GTX 275 nem nV kártya?
Vásárlási tanácsot mindkét topikban kérhet:
döntéstámogatást kellene kapnia, nem "rendreutasítást" (a semmiért).Croft-21: azért vess egy pillantást az idle/2D fogyasztásra is,
mert azért ha nem vagy "hardcore gamer", aki bekapcsolástól
kikapcsolásig csak terheli a VGA-t, akkor könnyen visszájára
fordulhat a fogyasztási mérleg nyelve...(Nagyságrendekkel
többet mennek a hardverek - processzorok is - idle, mint load.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #16038 üzenetére
Nem, csak hangos de önmagában nem megy hamarabb tönkre ettől a vga. Ez nem rendellenes működés eredménye, csak egyszerűen a rezonancia az általunk is hallható tartományba esik. Mindegyik ad ki hangot csak az(ok) olyan tartományban van(nak) amit emberi fül nem érzékel.
Casanova*: Milyen felbontás konkrétan? 1280x1024-ben néztem 8800GTS 512-vel anno ott ezen a felbontáson még volt egy kis proc limit (igaz minimális) 3,5GHz-es Q6600-al. A GTX még bikább, szóval nálad is lesz egy enyhe procilimit.
-
Black-core
aktív tag
válasz
zed1983 #15985 üzenetére
Az a videó kari!Legalábbis nálam ugyan ez a jelenség.Elindítom a Crysis Warhead-et és ilyen cicergő hangot ad ki magából(tényleg alig lehet hallani)De ez más játékoknál is szokott lenni.Kipróbáltam hogy más vga-kat raktam be és azokkal nem csinálta.Nem tudom mi lehet eddig csak GTX200-nál halottam.
-
Telefunen
őstag
válasz
zed1983 #15981 üzenetére
Szvsz. nincs az a táp határon hajtva.. Az én konfigomat is egy 350W-os PNF hajtja, pedig az enyém valószínűleg jóval többet eszik (E6300@3,5GHz -ez még a jóöreg Conroe 2M, 2900XT@800/900, 4db 1Gb-os RAM 2V-on, 2db Sata hdd, 3db 8-as venti a házban, külső USB-s hang..) Játék futtatásakor a menü és az átvezető videók sokszor okoznak némi ciripelést, de ez talán nem a táp sara.
Egyébként ha nagyon le van terhelve a tápod, akkor terhelés hatására a +12V leesik szépen (nálam pl. egészen 11,7V-ig, ami még belefér a 10%-os hibahatárba, de azért necces). Esetleg indíts egy HWMonitort miközben furmarkot futtatsz, és futtatás után nézd meg a "min" oszlopban található értéket.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
zed1983 #15885 üzenetére
hu vazzeg
Nem semmi ez a driver.......Crysis-ban 1280*1024,16x AF,Ultra high settings------->MIN. 25 FPS de akkor is nagy dzsungelben!
Amúgy simán viszi a 30-85 között stabilan!Nekem PL: 38-57 között viszi!
Csak azért mondom a 30-85-ös fps-t mert néha van olyan helyzet hogy felugrik annyira,de le is megy!
Úgy hogy KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #15885 üzenetére
Jaja, azzal tolom XP alatt. Warmongerben okoz textúrahibát (lőszeres láda homályos-vibrál, 182.50-el nem volt ilyen gond), de nem zavaró végülis. Elvégre HeadShot osztásközben nem ládákat nézem...
Más játékban még nem néztem mit tud.
Win 7-ben meg az új WHQL driver nagyon jó, sokkal jobb mint ez előző béta driver. Ugyan még csak most ismerkedek a W7-el de eddig nagyon meggyőző.Tuningprogi. Olyan mint a Rivatuner kb. Órajelállítás, hőfokfigyelés, ventisebességállítás. Az Evga adta ki és csak Evga kártyákkal működött együtt de feltörték és azóta bármelyik GTX-hez jó, márkától függetlenül. És nagy erénye, hogy W7 alatt is fut a Rivával ellentétben.
.
-
schwartz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest