- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maxtreme
addikt
Próbáltam úgy is, simán beelőz.
Viszont.. a 750-es Bmw-vel meg simán nyertem egymás után 3 futamot (ami ugye gyengébb ELVILEG)
Ebben a játékban valami nagyon e van b*szva.. (az egész)Az updatere kíváncsi leszek, de én is úgy veszem ki hogy CSAK a shield tablettel rendelkezők kapnak grafikai upgradet..
-
Joccc07
addikt
Azért ilyen hosszú mert jön a nagy Frissítés!!!!!
-
bostone
addikt
Nem az iap a probléma.
Oké, legyen, de legyen értelme is.Itt detto az van, mint az rr3-nál. Több 10000-et ráfordíthatsz, hiába.
Nem sajnálom a készítőktől a pénzt. 2-5000ft ok részemről, de 25000? Akkor inkább veszek egy tv-t és egy konzolt, nekiülök oszt szevasz.
A no limits egy runner játékhoz hasonlít leginkább, annyira árkádosra sikeredett.
Megint elfogyott a benzin.
-
B********
aktív tag
Kövezzetek meg, én nem látom ilyen rossznak a helyzetet
Nyilván egy EA nem fog kiadni egy olyan játékot ennél felhasználóbarátabban, aminek a fejlesztésébe több mint egy évet belefeccöltek, licenszelt autókkal. Persze hogy vontatott a játékmenet, hiszen máskülönben senki sem fizetne érte, rövidek és egyszerűek a versenyek, hisz mobiljátékról van szó, ideális arra az esetre, ha van pár perced játszani. Talán a textúrák nem olyan szépek mint amire sokan számítottak, de ettől még nem nevezném csúnyának, aki meg komolyabban bele akarja ásni magát a témába, annak ott a konzolos NFS, jövőre PC-re is.
-
bostone
addikt
Ja igen, tournament.
A razor bömössel klasszul lehetett haladni, minden probléma nélkül. Amikor lement az 5 kör ott voltam az első 500-ban. Legközelebb belépek sokezredik és akkor már meg sem tudtam közelíteni az 1000, pedig folyamatosan nyertem.
Ez így gáz.
Határozza meg, mennyi pontot kell elérjek. Az tiszta, az korrekt, de így...
Van még mit finomítani a játékrendszeren.Az is nagy taplóság, hogy csak alkatrészeket lehet farmolni, motort, turbót, nitrót nem. Baromi ritkán adja.
-
-=Szabi=-
tag
naja, épp ezt nem értem, hogy a RR3 és Most Wanted nagyon jól néz ki és szépen stabilan is megy, itt meg pixelháború van még a garázsban is, de remélhetőleg egyszer csak megérkezik a frissítés hogy lehessen grafikát változtatni, próbáltam már a fájlba átírni.. de nemigazán tetszett neki..
-
B********
aktív tag
Én amúgy azt tapasztaltam, hogy a Razor-event végén csak a fődarabokat, ill az azok fejlesztettségi szintjét adja meg. Nekem pl levette az összes olyan alkatrészt, ami a fődarabokban állt, de még nem volt befejezett az adott fődarab következő csillagra fejlesztése. Így végül 731-es maradt az autó.
-
Danny365
őstag
Ahogy nézegettem, a pénzes dobozok is mintha ugyanazokat dobták volna, mint az arany dobozok, nem is nagyon értettem. Nekem a zöld alkatrészekkel volt most gondom, mert azt csak versenyek után adták és én persze, hogy nem azokat a kártyákat választottam... Az árány'om meg nekem is véges.
Egyébként volt már olyan köztetek, akik mondjuk kék cuccot alakítottak át lilává? Azon gondolkodom, hogy vajon ezek a felhúzott alkatrészek nem lehetnek erősebbek, mint egy gyárilag lila cucc?
Már csak azért gondolom, mert a nem-Razoros BMW-ben csak legendary cucc van (igaz, azok nem nagyon lettek fejlesztve) és jelenleg pont ugyanolyan PR száma van, mint a Razoros BMW-nek, ami meg csak lila. (ráadásul a kocsi is egy csillaggal kevesebb)Az a baj, annyi conversion kitem meg nincs nekem se, hogy bármelyiket is átalakítsam legendary-vá, hogy összehasonlítsam.
Vagy lehet, hogy csak a prototype cuccok erősebbek, mint amiket amúgy lehet szerezni, nem tudom.
-
bostone
addikt
Kár h az előzőről lemaradtam, most biztos nem itt tartanék, de gondolom vissza jön még vagy lesznek más hasonló hasznos eventek.
Az másnál is előfordul h egyes kanyarokban, bárhol kezdem meg a driftelést, kipakol a pálya szélére, gyakorlatilag elkerülhetetlen a koccanás a fallal.
-
B********
aktív tag
Én úgy vagyok vele hogy pénzt biztos nem költök a játékra, egyre inkább az a meglátásom, hogy addig játszogatok vele amíg ki nem jön egy bizonyos másik autós játék (CSR2), aminek az első része is korrektül, élvezhetően játszható volt ingyen. Esetleg valami ordenáré frissítés teheti rendbe a dolgot, egy teljesen átfésült játékmenettel, de ennek esélye nulla, hiszen majd' egy évet ültek a játékon mire kijött így, biztos nem azért hogy hirtelen átfésüljék a játékmenetet...
-
Danny365
őstag
Nem kell nekem dicséret, csak leírtam a tapasztalatokat. Én sem szoktam amúgy trükközni, jó volt az anno, általános suliban... iddqd, meg ilyesmik.
Az EA meg akkor nem lenne túl jó arc. Engem személy szerint így nyilván nem lomboz le, hogy nem tudom végigvinni, mert gondolom amúgy sem ad semmit a végén, a történet meg enyhén béna volt, de mivel idáig valószínűleg csak az tud eljutni, aki nem kevés pénzt (vagy annál is több időt) beletett, az azért már had tudja befejezni a játékot.
Amúgy meg csak azt írtam nekik, hogy van egy xyz PR-es kocsim (amivel elvileg easy-nek kéne lennie?!), de tök esélytelen és nézzenek már rá.Ennél a játéknál amúgy pont nem éreztem azt, hogy magammal szúrtam volna ki, mivel így legalább tudtam rendesen játszani és nem az volt, hogy 3 perc alatt elfogy a benzinem. Meg nem azon kellett görcsölni, hogy az alig osztogatott visual pontokat mire költsem el, mert amúgy tök lassan lehet beszerezni őket.
Kihívás meg se így, se úgy nincs a játékban, szóval már csak ezért sem érdekelt.Mondjuk aki Tournament módban csal, az elég nagy paraszt, mert a jutalmakra konkrétan nincs semmi szüksége.
A játékot továbbra sem tartom rossznak egyébként, csak szerintem rosszul oldották meg, hogy hogy lehet pénzt legombolni az emberekről. Én szívesen fizettem volna nekik, csak nem így, ebben a formában.
Kár, hogy a régi Most Wanted-ed nem akarják portolni, nekem az volt az egyik kedvenc részem, azért most kifizetnék nekik 20 dolcsit is. -
Danny365
őstag
Nálam előbb jött a Karácsony és van már minden jóság a garázsomban.
19. chapter 10. verseny (ezen kívül a boss lenne vissza). Igazából én már egy ideje trú free-to-play módban játszom (értsd: csaltam), így se arany, se benzin, se semmi nem probléma. Ezért nem is írkodtam, hogy na én már itt járok, mert hát így könnyű. Viszonylag.
Egy biztos, földi halandó, tisztán nem fogja végigvinni a játékot. De ha beleölsz tíz-százezreket, akkor sem. Lent láthatod, milyen autóval sem lehet megcsinálni ezt a hülye versenyt.. És nem én vagyok béna, már vagy 50-szer nekifutottam, nem koccanok, se semmi és mégis egy-másfél másodperccel elmaradok a cél előtt. Szerintem az EA-nél sem mentek még el eddig vagy nem tudom. Próbáltam máshol driftelni, vagy épp nem driftelni, stb de esélytelen.
Nyilván így nem volt nagy teljesítmény eljutni idáig, de ezt legalább élveztem. Meg elvileg a későbbiekben lesz benne nyílt világú autókázás, az meg érdekelni fog.
Na szóval itt a verda. Elmondom neked, hogy ez több óra doboznyitogatás eredménye.
És láthatod, van még 2 cucc, ami fejleszthető... lenne, ha kapnék olyan alkatrészt. Eddigi tapasztalatok alapján úgy 1000 (!) doboz után meglennének, de már beleuntam. Nyitni még okés, eladni már necces, mert háromszor kell taperolni a képernyőt, hogy egy alkatrészt eladj, szóval sokáig tart.
No, ennyire fair a játék.Én aztán tényleg a warez, meg lopás ellen vagyok, de pont az ilyen szopatások miatt vagyok úgy, hogy F2P játékok korlátait vagy megkerülöm így vagy úgy, vagy hagyom a túróba. Hozzáteszem, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen játékkal játszottam. Az ingyenes játékokat én nem is szoktam nézni Play Store-on.
Ezeket csak azért körmöltem le ide, hogy pénzt ne adjatok ki többet a játékra, mert felesleges.
Hogy hogy lehet trükközni, azt meg ne kérdezzétek tőlem, neten könnyen megtalálni. Root kell hozzá egyébként.
-
jonnyjoker01
veterán
Én is megvettem a havi goldot de igazából leszarom. Kértem egy refundot itt az app törlése után azzal az idokkal, hogy nincs már szükségem rá, (i no longer want this purchase) és egy órán belül visszaírtak, hogy visszakaptam a drága 800 forintomat
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot
Szerintem még most töröld le a játékot és kérj visszatérítést, mert a belefektetett időd a jövőben sokkal hasznosabban, élvezetesebben eltölthető
Komolyan a legnagyobb probléma a játékkal nem is az, hogy sok idő míg megszerzel egy kocsit, hanem a versenyek iszonyatos leegyszerűsítése - és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy könnyű/nehéz.
@Danny365: NO COMMENT
Amúgy megpróbáltál már az egyenes szakaszokon is driftelni? Gyorsuláson nem lassít viszont kapod a nitrót.
Mondjuk a free roam módra kíváncsi vagyok, ha majd kijön a frissítés, talán ránézek.
-
B********
aktív tag
-
dejaris
addikt
Rosszul fogalmaztam lehet, nem tudom. 4* eleg a wrxbol, ez biztos. Es persze par kek alkatresz. Fiestabol is eleg a 4*. Tokyohoz eleg 571 pr, tehat eleg lesz egyel kevesebb, mint a maximum, tehat 5*. Amint ezt elinteztem, megy minden a 993-asra es eleg valoszinunek tartom, hogy azzal is el lehet intezni a 3 hozza tartozo eventet. Egyebkent a 12 fejezetre is eleg a Shelby.
-
B********
aktív tag
Én mindig az adott car seriesben használható legmagasabb pr-os autóra koncentrálok, mivel egy alapból magasabb besorolású autót könnyebb felhúzni. Pl uber subarunál is sokkal kevesebb farmolással lényegesen ütőképesebb lett az impreza mint a brz. Gondolom ez magasabb szinten hatványozottan igaz.
-
jonnyjoker01
veterán
Megoldottam, amibol tobb van azt mas street kocsikra szereltem at es igy lett spare alkatresz. Amit irsz az is eleg klassz, szerintem siman bele lehetett volna tenni ezt is a jatekba, es akkor az a kocsi elerhetetlen lenne.
Amúgy meg szar hogy ez nincs leirva, hogyha eladod nem szerelheted at.
-
bostone
addikt
Anno azt hittem, hogy az undergroundnál nincs hová tovább fejlődni, mondjuk a carbon-t már nem vitte az akkori gépem.
Érdekes a mobilprocesszorok fejlődése is bizonyos szempontból. Erősen limitált az összehasonlítási alapom. Az exynos 4412, Mali-440MP4 teljesítményéről azt gondoltam, évekig bírja szusszal, de nem így történt. Az új játékok még éppen csak elfutnak low grafikán. A tegra 3-ról jobb nem is beszélni.
A snapi 800, adreno 330 társaságában vígan elvan, pedig az sem mai gyerek. -
bostone
addikt
Nem a "recére" gondolok elsősorban. Annyira készülékfüggő, hogy mit látsz, mintha egy teljesen másik játékkal küzdenél. Iszonyat. Galaxy note2-n egy klasszikus pc-s nfs jelenik meg, 97-ből: History of Need For Speed.
-
bostone
addikt
Jól sikerült az avatarod.
Ez a szisztéma veled mindig előáll, ha bepörögsz egy címbe, akkor tolod szívvel-lélekkel, nem számít se pénz, se posztó.Nem értettem, miért írják sokan, hogy milyen ronda a játék. Letöltöttem öreg telefonomra, és tényleg borzadály kategória, amivel szembesülnöm kellett.
Mi ebből a tanulság?
Időben kell telefont cserélni, ha játékra is használná az ember... :/ -
B********
aktív tag
Egyet értek az elrontással kapcsolatban, több mint 8 hónapot ültek a játékon soft launch óta (amiben azért lehetett haladni ahogy olvasom) és végül kiadják úgy, hogy még akkor is csak kínkeservesen lehet előre jutni, ha tolja a 20 ezreket az ember a játékba.
Én valahogy úgy képzelem el, hogy egyszer összegyűjtöd a szükséges terveket egy autóhoz, ami annál több csillagot kap (az alapon felül) minél jobban tuningolod. Lenne egy alkatrész katalógus, ahonnan olyan alkatrészt vásárolhatnál amilyet csak akarsz, plusz a black market, ahonnan prémium vásárlással (aranyér) a márkás tuning fődarabokat. Ha ingyen játszanál, akkor pedig időnként bedobna egy ilyet, vagy conversion kitet a loading docks-ba. Plusz bőkezűbben oszthatná a visual pontokat, pl minden chapter végén, vagy szintlépéskor meghatározott mennyiséget. Így azért lehetne haladni, és nem fulladna bele a játékos az ezerszer újrajátszott kihívás nélküli versenyekbe, amiken ráadásul sokszor nem is azt adja a játék aminek reményében nekiálltunk. Meg túlzó a több üzemanyagot igénylő verseny is, ha már csak 10 egységünk van egyszerre, azt használhassuk már ki 10 futamra, pláne hogy egy futam kevesebb mint 1 perc. Na -
B********
aktív tag
Abban reménykedem hogy még a szopassuk ingyen a jónépet hadd fizessen időszakában van a játék, később majd behoznak valami kedvezőbb lehetőséget egy frissítéssel, mikor már lejjebb csökken a hype a játék körül, mert amúgy nagyon bejön az egész, az aprólékos teljesítmény/optikai tuningal.
-
Azért most majdnem sikerült befosnom.
Zárás előtt 20 perccel állítottam be ébresztőt és úgy tűnik ezzel eléggé sikerült kicentiznem a dolgokat, mert le voltam csúszva ötven valahanyadik helyre és konkrétan az utolsó 3 percben sikerült visszakerülnöm.Még egy ilyen nem lesz egyhamar, mert kb 500 aranyban van benne az egész.
-
Jah, csak később illesztettem bele a képet már nem volt kedvem átfogalmazni.
Tuningolni sem tuningoltam még, GTR-re tartogatom. Fullos festés 15.000 tuning pont.
Az előbb Easydrive-val megcsináltam egy régi versenyt, aztán utána nekiálltam egy tournamentnek, mondom mi a faszé nem kanyarodik amikor ON-ra állítottam az easydrive-t, aztán rájöttem, hogy én irányítok...fail
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest