- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #285 üzenetére
Az a 200 aranyas szponzoráció eléggé érdekelne engem is, mert azért ugye mégis csak 200 arany, ami leírásod alapján csak úgy magától jönne is.
Na de sokaknak valamiért nem, köztük nekem sem és ezt volna nagyon jó kideríteni, hogy ez mégis mitől függhet.Egyéb helyzetjelentés a játékhelyzetemről:
Tegnap értem el az 50-es szintet és a 13. fejezet 55-ös szinttől nyílik majd meg.Szintén tegnapra sikerült a Golf-ot teljesen kimaxolni (minden téren mindenhol 5 csillagos).
Pontosan 631 PR szintű lett így és úgy tűnik tévedtem azzal a kijelentésemmel korábban, hogy street kocsikkal elvihető valószínűleg a karrier mód 3/4-e, ugyanis ez az autó a 12. chapter kezdeti versenyeiben már Hard szintnek felelt meg, később meg már Extreme fokozatot írt vele a versenyekre.
Továbbá ebben a chapterben sűrűn volt már olyan buziság, hogy bizonyos PR szint alatt nem enged versenyezni, ezeken csak is a GT500-al tudtam csak indulni.Jelenleg nekem sincs a farmoláson kívül sok lehetőségem, jó pár napra énis meg vagyok lőve.
------------------------------------
-secret-: Az a Skyline-os kép nagyon találó!
Supra-hoz meg még 5 db bp kell és el tudom kezdeni végre az ahhoz kötődő Car series ágat is. Szerencsére mire újra frissül a Tournament áruház kínálat, lesz rá bőven pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest