- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
-=Szabi=- #3805 üzenetére
Hali!
Én is kipróbáltam, hogy az utolsó feladatot nem csinálom meg direkt, de szinte semmit se kapok ezért hagyom a fenébe, de azért remélem ez a mostani 2015 Chevrolet Corvette Z06 (C7) is meg lesz csak sokkal nehezebben, de szerintem a 3-ik naptól már lesz újrajátszási lehetőség is, mert így is szinte esélytelen összegyűjteni az összes csillagot! Most a saját alkatrész boltban 400Gold 5BP !!! Rohadt drága az előző 250Gold hoz képest persze a Nissan 370Z <> Corvett Z06-al még kocsi osztályban se, de akkor is sokkalom érte!
Megj.: A Novato Bay pálya nekem is nagyon tetszik, de ezek a beton falas terelgetések nem pláne hogy a kocsi nem úgy viselkedik ahogy kéne! Nem jól kanyarodik. Lásd ellenben milyen kezes bárány volt a Ford Mustang Boss 302 vagy a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)!!!
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-=Szabi=- #3425 üzenetére
kínai autólista, basszus ez nagyon durva o.0
-
Dzsuri89
őstag
válasz
-=Szabi=- #3358 üzenetére
Mázlisták... 😃😃😃
Tavaly november óta tolom, de hát még van mit csinálni. Az a baj, hogyha valaki nem vesz aranyat nagy mennyiségben lassan lehet haladni...
Eddig 2x fektettem havi arwnyba, de többet nem fogok már venni...
----------
Akik végigtolták, azok vettek aranyat?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
-=Szabi=- #3347 üzenetére
Én csak pár napja játszok, azóta még nem volt játszható event. Akkor ezt a kocsit elvileg ott lehetett megnyerni/összerakni/mittomén? Aki meg elszalasztotta, az így járt? Nem mintha telesírnám miatta a párnámat, csak azt nem értem, hogy miért építenek tournamentet olyan autó köré, ami nem mindenkinek elérhető...
-
mg1992mg
őstag
válasz
-=Szabi=- #3303 üzenetére
Ezt a két hunteres versenyt (ugyanilyen volt ugye a Chapter 4-ben is), kénytelen voltam skippelni... A többi simán vihető arany beleölése nélkül is. Csak sokat kell tolni. 551-en vagyok most, szerintem a végéig, a kapott cuccokkal ki is húzom. Neccesen, de meglesz...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
-=Szabi=- #3142 üzenetére
Kiváncsi leszek, elsőre egész jó a verda irányítása.
Én most LG G4-en játszok, honor 6 után hát sokkal jobb gyorsabb a játék és a menü is.
Most nézem 2600 arany kell majd ?
Ezek betegek...Nagyon el vannak tájolva, ha lenne annyi goldom felesleges megvenném, de így esélytelennek tartom.
Gondolom később nem lesz lehetőség mint eddig se volt.... -
jojokka
tag
válasz
-=Szabi=- #3037 üzenetére
Esetleg egy lista a boss-ok hasonló adatairól, hogy mivel kell számolni, mire odaér az ember gyereke?
Nagyon belassultam azzal, hogy az M4 Razort nem tudom tovább húzni, és így a nagy nissant kell szinte a semmiből felhozzam...
Kb másfél hónapja toporgok egy helyen...
-
válasz
-=Szabi=- #3060 üzenetére
Volt már pár alkalom, mikor ugyanilyen miatt erősen gondolkoztam a force delete-n, de természetesen nem töröltem semmikor sem.
Simán mérföldekkel idegesítőbb momentum, mint mikor VP-t húz az ember és pedig nagyon egyszerű lenne megoldani (kikapcsolható Crach cam opció a beállításokban -.-).De legalább van lehetőség Snoop Dodge BP-s limited ládák vásárlására.
Kár, hogy ezek a limited ládák roppant rizikós vásárlások úgy, hogy nem akarnak akciózni sajnos valamiért Monthly Gold-ot. :/ -
Elmicsi
csendes tag
válasz
-=Szabi=- #3037 üzenetére
Ez még a régi értékeket mutatja, azóta pár kocsinak 1-2 PR-el megváltozott. Pl. König 994, Pagani 958, Ferrari italia 922, McLaren 949, Viper 906, AMG mercik 885, Jaguar 879, F40 877, M4 851, Mustangok 802, Porche (991) 811, Supra 767, M3 857.
A többi kocsimnál nem láttam változást. -
válasz
-=Szabi=- #2877 üzenetére
Elég szerencsés helyzetben vagyok, hogy alapból is szeretem a Golf-ot és a régi Porsche-t, szóval azok már most olyan PR szinten állnak nálam, hogy azokkal nem kell foglalkoznom.
Persze tesz a játék arról, hogy ne legyen könnyű dolgunk és olyan autót is bedobjon, ami eddig Car Series szempontból szükségtelen, tehát így bedobja végül a Challenger-t, ami így sokaknál tuningolatlanul áll a garázsban.
Ugyanez a szituáció volt az előző LaFerrari eventnél az M4 esetében is.
Az sem kell Car Series-hez és ezért sokak később orrvérzés tempóban tuningolhatták, hogy tartani tudják az Event tempóját (köztük én is így voltam).Azóta bölcsebb voltam és úgy játszottam ugye, hogy elsődlegesen azokat a versenyeket játszottam mindig a játékban, amik BP-ket tudnak adni, bármelyik autóról is legyen szó.
Ennek köszönhetően full csillagos most nálam a Challenger (623 PR-es, 3 kék és 3 szürke főalkatrésszel), szóval legalább a Boss versenyekkel már nem kell stresszelnem magam a tuningolása folyamán.Ha már jön az Event, különösen gondolhatnának egy Monthly akcióra, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla.
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
-=Szabi=- #2824 üzenetére
Én is láttam olyat, sőt haverom is úgy csinálta magának. De az véget ér amint kilép és mikor újra belép minden az eredeti áron van. Ez meg másabb, mert mint mondtam se hack, se rootolás nincs
decemberben lépett be az accountommal haverom a saját telóján és ennyi.
Mindegy új patch után megint jó lesz mint januárban (remélem) addig meg marad a szerencsejáték feeling
+/-/0Remélem Snoop Dogos event lesz a kövi
-
alfa20
senior tag
válasz
-=Szabi=- #2730 üzenetére
A chace mappa törlése nem segített, ahogy a játék törlése és újra telepítése.
Lehet az a baj, hogy rögtön az elején belép a google fiókkal és az miatt van, de azt nem tudom, hogy tudnám leválasztani előbb talán, akkor menne.más:
Akinek megy az event, nézze meg meddig lehet elvinni a BMW-t, hány csillagos lesz az event végén? -
válasz
-=Szabi=- #2612 üzenetére
Voooo, John Wick-es Mustang (szerintem remek akciófilm egyébként)!
Ez a Mustang már csak a film miatt is érdekelni fog.
Bár elvileg van már jó néhány egyéb, korábbakról "kifecsegett" autó, amik még mindig nem kerültek be, gondolok itt a pl a decemberi Lamborghini Diablo-ra... -
kferenc22
tag
válasz
-=Szabi=- #2527 üzenetére
Megoldódott a dolog. Toyotát fel tudtam húzni full 3 csilagra és car series dobott pár aranyat meg kaptam 2 bpt red matyiból és vettem még 5 dbot aztán felajánlotta a maradék 3bpt 115 aranyért úgyhogy meglett :-) mostmár csak a kifullozásra hajtok, ami estére tuti meglesz, szóval happy van! =D>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Linux kezdőknek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest