- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #4561 üzenetére
Áhh, volt közven majd' 1 éves kihagyásom, így csomó új autó például nincs is meg.
Leraktam a játékot, mert le alartam róla szokni, ami sikerült is, aztán új telefonom lett és kíváncsiságból rátelepítettem, megnézni, hogy hogyan fut és erre visszaszippantott.Nem is tudtam erről az új Asphalt játékról, köszi az infót!
Az biztos, hogy élvezetesebb és akciódúsabb (persze szebb is), de már nem tudok "sajnos" akkora überkocka lenni, mint régen, már nem kezdek újabb játékot, marad a No limits. :/ -
válasz
Danny365 #3034 üzenetére
Engem jelenleg csak Huracán és Jaguar BP-k érdekelnének, mivel szemét módon mindkét autó Car Series-e totál-max csillagosat kíván mindkettőből...
De legalább így hamarabb elfogy a cél, hogy túl sűrűn játszogassak, mert innentől egyre inkább nem rajtam múlik, hogy nem tudom befejezni a maradék 2 db Car Series szálat.A Köenigsegg-et sem annyira akarom már tuningolgatni a jelenlegi 974 PR értéknél, mert inkább majd a LaFerrari-ra gyúrnék, ha megszerzem a heteken belül megszerezhető plusz csillagokat hozzá.
Azt gondolom, hogy azokkal a csillagokkal is erősebb autót dogok tudni építeni belőle, mint a mostani CCX-em. -
Elmicsi
csendes tag
válasz
Danny365 #2976 üzenetére
Nekem is hasonló volt, csak én az ingyenes gold ládát nyitottam
de a sima ládákból is BP esett (5-ből 3) bár ott "csak" pár tízezer scrap pont jött össze. Ennyi erővel instant fullos garázs lehetne mindenkinek (minden kocsi a maxra húzva, végtelen pénz/gold stb) semmi értelme az egésznek Már így is tele a raktáram lila meg legendary partokkal. Ha betennének még 20 kocsit, azokat is felhúznám a készletből
Amúgy jah, nem éri meg hackelni, mert ahogy olvastam más hozzászólását, bannolni fognak érte elég hamar
-
válasz
Danny365 #2638 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Csak is olyan ládák fognak érdekelni a későbbiekben, mint amik korábban a Snoop Challenger-hez is voltak, hogy csak is BP-ket tartalmazhattak a ládák. Lehet hiába várom már az olyat és végül is így sem tudom mire költeni az 51xx valamennyi aranyamat.
-
szupermacs
veterán
válasz
Danny365 #2568 üzenetére
Persze, nagyon jó az irányítása. Sajnálom is, hogy a Most Wanted és a Hot Pursuit nem ilyen, nagyon zavart az egyiknál a telefon döntögetés, a másiknál meg az ócska virtuális kormány.
Azért nem szeretek ilyen játékokkal játszani telefonon, mert a Home gomb túl közel van a kezemhez és mivel érintős gomb, mindig benyomom amikor játszok. Ez nagyon zavar versenyek alatt. De csak döntött képernyőnél zavar, viszont mind a két irányban. (Ha érted mire gondolok.) -
válasz
Danny365 #1759 üzenetére
Hmm, határozottan csinoska... és itt nem feltétlen csak a LaFerkára gondolok.
A pénz konvertálás arányát véletlenül nem tudod-e, hogy pl 50ezer event pénzt kevesebb vagy több normál pénzre konvertál vajon?
Csak mert ha több normál pénzre konvertálódna, akkor én event-es ládákhoz nem nyúlok úgy, hogy értékes cuccokat azokból nem is lehetme húzni. -
B********
aktív tag
válasz
Danny365 #1394 üzenetére
Hohó, nekem is itt az 1.1.7 update! Látvány szempontjából minden téren sokkal szebb lett, textúrák, effektek, élsimítás, tényleg durva a különbség. Ja és mellette az egész sokkal "simábban" fut, nincsnek akadások, FPS visszaesés, tök gyors, folyamatos az egész, rövidebbek a töltési idők, és egyelőre nem is fagyott, vagy lépett ki, de az akksit talán most mintha jobban merítené. Azon gondolkodom, eddig miért volt olyan a játék amilyen, ha így is kinézhet/futhat...
-
B********
aktív tag
válasz
Danny365 #1366 üzenetére
Igazából ezeknél a játékoknál a folyamatos frissítés a tartósság kulcsa, ha ez nem működik rendeltetésszerűen, hanem csak mindenféle mókolással meg innen-onnan összevadászott apk-val, akkor megette a fene az egészet. Szóval vagy jön frissítés a play-en, vagy nem is érdekel a dolog.
-
válasz
Danny365 #1336 üzenetére
Nem tudom, hogy a Bluestacks miatt-e, de néhol eléggé glitch-es az egész grafika, főleg az éjszakai pályán a textúrák.
Legtöbbször mosottas szar, itt-ott viszont látni élesebbeket, mintha nem tudná eldönteni, hogy most éppen a sebesség miatt használjon-e motion blur-t vagy inkább ne, de legalább így kellően szem irritáló látványt képes nyújtani...
A nagyon esős versenyen is vártam, hogy az autón vízcseppek lesznek, meg a kameralencsén is folyik a víz itt-ott, de egyik effekt sem volt látható, pedig úgy emlékszem korábbi verzióban is voltak ilyen effektek bizonyos eszközökön játszva.Tényleg nagy káosz ez az egész, Play-es frissítésre még mindig várok.
-
-=Szabi=-
tag
-
Danny365
őstag
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Danny365 #1007 üzenetére
egyenesen menni nem nagy kihívás, a CSR és retro CSR is hamar megunható volt, itt viszont legalább lehetett egy keveset kanyarogni is
viszont azt továbbra se értem, hogy a mai játékokba miért csinálják meg ilyen gagyin a mentést, Racing Fever, Real Drift Car Racing, NFSMW, Pocket Rally stb. mind-mind zseniális játékok, de egyikbe sincs online mentésre lehetőség.. és elég bosszantó ezt utólag észrevenni amikor elszáll a mentés :-/
-
válasz
Danny365 #853 üzenetére
Na, ma pl ilyet sikerült lőnöm:
Azt én is látom igen, hogy tök random csatolja az ellenfeleknél a PR számot, de ha már ennyire unreális az egész játék, legalább itt odafigyelhettek volna picit jobban erre a dologra.
Na mindegy.---------------------------------------------------
@Pistivi: Az a 100 Gold szerintem mellékes és a fő tulajdonsága valahol máshol jön ki annak az arany duplázásnak.
A végén még lehet kipróbálom, ha már úgyis másfél hónapja csüngök a játékon, mint majom a farkán. -
válasz
Danny365 #821 üzenetére
Ezt én sem értem miért jó, hogy hosszasan olyan ellenfeleket ad a játék, hogy 200 méter után 200 métert rájuk verünk.
Bezzeg a végén meg majd gondolom full tuningos Koenigsegg-eket adogat majd be.-----------------------------------
@bostene: Majd ha legközelebb belépek, megmondom milyen PR szintű a Razor BMW-m. Azzal minden Car Series-t teljesítettem, amit lehet vele.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Danny365 #722 üzenetére
passz, elméletileg a Razor-os Mustang-nál elfelejtették kivenni a matricákat, de ha jól emlékszem írta innen is valaki hogy megvan neki a Mustang.. szóval ki kéne próbálni
a következő bajnokságra meg már elkezdtem építgetni a 993-ast, bár nem hiszem hogy túl sokra elég lesz majd, mert még nincs sok tervrajzom hozzá.. :-/
-
válasz
Danny365 #701 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire szeretné az ember, hogy akkorra kigyűljön egy olyan exkluzív autóhoz egy újabb bp szett, mikorra már amúgy komolyabb autók is lehetnek majd a garázsunkban, mert nyakunkon az AMG GT, a GT-R és a Viper is (jó persze most magamból indulok ki, tudom, hogy sokaknak még itt az AMG GT sincs még meg).
Ráadásul úgy kaptuk meg az eddigi két Event-en nyert autót, hogy azoknak a csillag szintjeivel már alapból meg lehet csinálni minden hozzájuk fűződő Car series versenyt.
Innentől ha akár most is lehetne hozzájuk farmolni bp-t, én még akkor sem foglalkoznék velük. Van épp elég egyéb autó a játékban, amikhez érdemesebb farmolni cuccokat. -
válasz
Danny365 #621 üzenetére
Azt sem értem, hogy a tiéd hogyan lehetett Event alatt is 768-as, mikor nekem tényleg csak olyan cuccok hiányoztak az autóról, amiket sehol sem tudtam beszerezni (se verseny, se dobozok (arany dobozokat nem veszem bele, olyanokat gondolom te sem húztál).
Vagyis közben leesett, hogy neked hogyan lehetett mégis olyan az autód. Nem szóltam.------------------------------------------------------
@lacy86: Annak is örültem volna, ha megint be lehetett volna aktiválni egy Monthly gold pakkot ugyanannyiért, mint 1 hónapja.
-
válasz
Danny365 #401 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyi energiád van benne a jelenlegi játékodban, én csak feltételeztem, hogy valószínűleg még így is rengeteget kellett bele áldozni. Ezt értettem becsülendő címszó alatt, mindenféle gúny nélkül természetesen.
A játékot meg én személy szerint igen is rossznak tartom, mert azt szerintem azért legtöbb ember látja, hogy itt akkor sem érvényesülne hosszasan, ha több tucat PC-s és konzolos játék árát szórná el a játékra.
Egyszerűen lerí ez a mechanika a játékról, csak a hülye nem veszi ezt észre.Ezért sem teljesen értem ezt, mert azért az EA-nél nem hinném, hogy csak hülyék dolgoznának, ott hogy a pcsába nem tűnt fel ez az iszonyú vontatott és alapjában elrontott és nagyon átlátszó, sunyi koncepció?
Ráadásul ott volt ugye több hónapos bétateszt is. Pffff...Ez a játék jelenleg inkább egy életre szóló, autó menedzselgetős játék, ahol a versenyzés és az azzal járó élmény csak sokadlagos tényező.
Talán így lehetne meghatározni ezt a valamit.Imént sikerült pár napos kitartó farmolás árán a Shelby GT500 motorjához összegyűjteni 22 db conversion dobozt (ezek beépítésével valszeg meg is nyitnám magam előtt a Wild Stallions utolsó versenyét).
Csak hát a beépítés egyelőre nem sikerült, mert ez a művelet 362 000 pénzbe fájna.
Valamiért már nem sikerült meglepődnöm és nem az a baj, hogy ezt az összeget is megint hosszasabban fogom tudni csak össze farmolni (mert egyébként holnapra össze fog jönni ennyi lé, ha időközben nem találok valami nagyon szimpatikust Black Market-en), hanem ismételten a szopatás, amivel szembesít a játék.
Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy az ezután lévő alkatrész szintléptetése mennyibe fájna...---------------------------------------------------
@B********: Közvetlen ez előtt az NFS előtt a CSR-re voltam ráfüggve.
Választanom kellett és mivel a CSR már kifulladóban van, ez meg újdonság, ennek adtam meg az esélyt.
Az biztos, hogy a CSR2-t nem fogom elkezdeni, egy életre elegem van a gyorsulásos játékokból azután, amennyi energiám benne van a CSR-ben. -
válasz
Danny365 #399 üzenetére
Elítélem a csalást, még akkor is, ha szopat a játék (előbb törölném inkább a vérbe).
Ennek ellenére azért lenyűgöző a "munkád", mert tényleg kitapasztaltad a határokat és nagyon sok időt áldozhattál ebbe, miközben ez csak egy mobilos játék. Szóval ezért mindenképp jár a dicséret.
EA-től meg választ lehet feleslege lesz várnod, mert nyilván ők is látni fogják, hogy ezt mind nem tiszta játékkal érted el, így valószínűleg válaszra sem fognak méltatni.
Mindenek ellenére persze érdekelne majd a válasz.Én azért játszom ezt tisztán, mert így fórum készebb tudok lenni, hiszen a valósságot tapasztalom a játékban és ez alapján tudok hasznosabb véleményeket és válaszokat alkotni.
Ha csalni kezdenék ebben a játékban, elég elszigeteltnek érezném magam és rögtön abban a pillanatban totál feleslegességnek is érezném a játékot a továbbiakban és valószínűleg szabadulnék is tőle.
Még egyszer becsülendő, hogy ezt te végigcsináltad és erről az oldalról is írtál hasznos tapasztalatokat!Egyúttal arról is meggyőződtem, hogy Tournament-ben így tisztán játszva abszolút esélytelen pl top 10-ben benne lenni, de ezt valahol gondoltam is, hogy már most lehet csalni a játékban.
-
válasz
Danny365 #395 üzenetére
"Én most már végigviszem"
Ilyet határozottan kijelented, hogy idén még végig fogod játszani a játékot?
Valamit lehet tudsz, amit mi nem.
Azt tippelném pl, hogy nekem, mint überfüggő, Koenigsegg-em ebben a játékban csak valamikor jövőre lesz leghamarabb.Amúgy ugye nem azt mondod, hogy te már most a legvégső Time trial versenynél jársz a komplett Underground kampányban?
-
válasz
Danny365 #285 üzenetére
Az a 200 aranyas szponzoráció eléggé érdekelne engem is, mert azért ugye mégis csak 200 arany, ami leírásod alapján csak úgy magától jönne is.
Na de sokaknak valamiért nem, köztük nekem sem és ezt volna nagyon jó kideríteni, hogy ez mégis mitől függhet.Egyéb helyzetjelentés a játékhelyzetemről:
Tegnap értem el az 50-es szintet és a 13. fejezet 55-ös szinttől nyílik majd meg.Szintén tegnapra sikerült a Golf-ot teljesen kimaxolni (minden téren mindenhol 5 csillagos).
Pontosan 631 PR szintű lett így és úgy tűnik tévedtem azzal a kijelentésemmel korábban, hogy street kocsikkal elvihető valószínűleg a karrier mód 3/4-e, ugyanis ez az autó a 12. chapter kezdeti versenyeiben már Hard szintnek felelt meg, később meg már Extreme fokozatot írt vele a versenyekre.
Továbbá ebben a chapterben sűrűn volt már olyan buziság, hogy bizonyos PR szint alatt nem enged versenyezni, ezeken csak is a GT500-al tudtam csak indulni.Jelenleg nekem sincs a farmoláson kívül sok lehetőségem, jó pár napra énis meg vagyok lőve.
------------------------------------
-secret-: Az a Skyline-os kép nagyon találó!
Supra-hoz meg még 5 db bp kell és el tudom kezdeni végre az ahhoz kötődő Car series ágat is. Szerencsére mire újra frissül a Tournament áruház kínálat, lesz rá bőven pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest