- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Viktima87 #3818 üzenetére
csodás tanácsok a corvettes eventhez..
-
-=Szabi=-
tag
jók lettek az új pályák, a mai utolsó versenyt már 5x megpróbáltam, de nem jött össze még
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
megjelent droidra a Gear Club
-
-=Szabi=-
tag
adott ma egy fullos fekete super szettet
gondolom tegnap csak bug miatt kapta mindenki a legkisebb csomagot, most megkaptuk amit tegnap kellet volna
-
-=Szabi=-
tag
Lancer után várhatóan Mustang jön
-
-=Szabi=-
tag
35 BP-t ad a mostani Fastlane a Szilviához (5,10,10,10)
3 csillag - 15 bp
4 csillag - 20 bp
5 csillag - 20bp
6 csillag - 25 bpo.0
-
-=Szabi=-
tag
a mai ingyenes prémium ládámban 6 Ford GT bp volt
-
-=Szabi=-
tag
az utolsó versenynél jó volt a nagy forgalom
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-=Szabi=- #3425 üzenetére
kínai autólista, basszus ez nagyon durva o.0
-
-=Szabi=-
tag
Kínában (már) megjelent az Edge..
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Praetorianus #3367 üzenetére
sehogy, ott van a link alul, kb. 16.000 aranyat költött a srác hogy ezt összehozza
-
-=Szabi=-
tag
kár volt a mai utolsó versenyt megnyerni, mert úgy tűnik hogy, ezek nem újrajátszhatóak..
a földalatti versenyeknél, végre ott marad azon az oldalon ahol épp jártam, így nem kell minden belépésnél végiggörgetni újra és újra az egész listát..
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Praetorianus #3346 üzenetére
a múlthéten volt a Chargeres event
-
-=Szabi=-
tag
a reggel 9 chargeres versenyből egy bp-t se kaptam.. :-/
-
-=Szabi=-
tag
(talált kép) -
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
nocsak, úgy tűnik hamarosan indul a Chargeres event..
-
-=Szabi=-
tag
calibra style..
-
-=Szabi=-
tag
elindult..
sőt van Hurikán kártyagyűjtési lehetőség is, szerencsére a hét előtt már három kártya összejött, így már csak 21 hiányzik.. xD
-
-=Szabi=-
tag
dat nfsug2 hangulat..
-
-=Szabi=-
tag
válasz
mg1992mg #3266 üzenetére
naja, csak logikailag fura, hogy sport után street járgány jön, ráadásul a sport járgány nem is használható a sport versenyen, viszont kapott saját versenyt (tournament)
a bónusz nafta meg jól jön, így jó sok pénzt lehet összeszedni, de kell is bőven, mert van mire költeni..
-
-=Szabi=-
tag
pfúú de utálom amikor napközben elkezdené frissíteni magát... indulásnál most 7 megát szeretne letölteni, a 32kb/s ra korlátozott mobilnetemmel.. játéknak bőven elég ennyi, de frissítést letölteni esélytelen, ehh
-
-=Szabi=-
tag
2nap 10 óra múlva indul a Lunar tournament.. remélem a mercihez legalább egy alap 3 csillagnyi bp-t lehet majd nyitni..
-
-=Szabi=-
tag
válasz
toma187 #3216 üzenetére
a fullos GT500-assal vártam a hétvégét, erre most vadul elkezdtem GT-R-t fejleszteni, így viszont az összekuporgatott 2 millám hamar elment, ja és a legszebb, hogy így az R-34-el még semmit nem haladtam, pedig kéne még azt is huzigálni felfelé, mert közben a napi 3 car series-t is csinálgatom az aranyért, plusz a következő tournament meg csak R-34-es lessz.. végre felpezsdítették a játékot, tetszik
kíváncsi vagyok, hogy mikor jön az SX és a Charger.. nameg a már régóta várt matricák..
-
-=Szabi=-
tag
3napig tart még a jelenlegi sport tournament, aztán jön egy R34-es tournament is.. nem hagynak időt szépen lassan fejleszteni, pedig igyekszek csak napi 2x alkatrészt fejleszteni, hogy legyen mit később is a gold miatt... de így muszály lesz fejleszteni..
-
-=Szabi=-
tag
eddig 7 ticket ment el a 12-es eventre.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
amúgy a Car Series-t már egy jó ideje csak a végén mutatja.. most is..
-
-
-=Szabi=-
tag
A fullos R34 788PR, a rozsdás verzióval kezdünk, de festhető és tuningolható is.
1. nap 5 verseny
2. nap 7 verseny
3. nap 9 verseny
4. nap 14 verseny
5. nap 17 verseny668PR kell az utolsó versenyhez, 5 csillagot kapunk meg a hatból, a hatodikhoz 2600 aranyat kell költeni.
A fullos R32 769PR, szóval érdemes lehet költeni az R34-re.
forrás: [link]
-
-=Szabi=-
tag
hétfőn indul a Skyline event..
-
-=Szabi=-
tag
remélem lehet majd vizuálisan változtatni az új autókon..
meg jó lenne végre valamire elkölteni a tournament pontokat is..
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Candyman001 #3109 üzenetére
na ilyet még nem láttam o.0
szerintem írd meg a majmoknak
-
-=Szabi=-
tag
jé, redditen végre megjelent az ea-s arc.. mondjuk még nem írt semmi hasznosat, csak a szokásos bikakaki..
-
-=Szabi=-
tag
verseny három ai ellen, két ai összetörte egymást, hátranéz a kamerám, hogy nekem ezt mennyire látnom kell, majd amikor visszatért az én autómra, még az átvezető alatt totálkáros lett az én autóm is.. amikor nem is én irányítottam... imádom amikor erőltetik a crashcamokat -.-
-
-=Szabi=-
tag
juhúú, reggel kiírta hogy elindult az event... na azóta a játék nem indul... volt tablet resi, ideiglenes fájlok törlése, játék törlés-újratelepítés de semmi.. indulásnál kiírja, hogy nem tud csatlakozni a játékszerverhez.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
szerintem nem, mert azt írja, hogy még 13napig tudod megvenni a 993-as csomagot, szóval inkább a jövőhétvégén lesz a 993, majd remélhetőleg csak egy hét szünet és jön a challenger
szerk:
aztán drukkolok hogy tényleg ennyire hülyének nézzenek minket és még a héten jön az event, de utána még egy hétig ott lesz az offer, hátha utólag valaki megveszi.. -
-=Szabi=-
tag
eddig meglepően jó ez a frissítés, egy hét alatt fullos lett a Porsche-m és még van majd két hét a Dodge-hoz..
-
-=Szabi=-
tag
9nap és 18óra és indul a LaFerka event.. ha jól értelmezem, a Golf-al 20bp-t kapunk, nekem még 30bp kéne az 5. csillaghoz.. ehh..
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg jön új event ahol három saját autóval indulhatunk és 6 csillagos autót kaphatunk, a hetedik csillagot meg gold-al lehet csak megkapni
- Volkswagen Golf - 593PR
- Porsche 993 (Classic) - 713PR
- Dodge Challenger - 722PR -
-=Szabi=-
tag
válasz
Elmicsi #2820 üzenetére
láttam olyan videót, hogy az eladási összeget írta át, szóval a 3000 dolcsi helyet 5 millát kapott egy alkatrész eladásánál, úgy nem hülyül meg elméletileg a játék
mondjuk utána már tényleg semmi értelme a játéknak, most gyakorlatilag csak a pénzért szenvedek, mert alkatrész mindig van bőven, csak nem tudom beszerelni..
-
-=Szabi=-
tag
reggel jött egy félmegás pecs amivel újra van tournament
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest