- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Joccc07 #3871 üzenetére
Én ezért töröltem már 2 hónapja ezt a szemetet
De jó látni, hogy egyre többen észreveszik ezt. Én egy fullos accountot hagytam hátra, mikor már végre a hiányzó shelby gt500-t is kifulloztam. Mikor az embernek megvannak a kis csillagai és fullos arany alkatrészes kocsijai, nincs kedve az egészet a nulláról kezdeni, mert ők behozzák a fekete partokat és egyebeket. Ha jól emlékszem 16 hétbe kerül 1 fekete part kifullozása, és ez csak egy kocsi!!! A köztes időt pedig az agyatlan farmolással és egyre pocsékabb eventekkel töltöd
Mielőtt azt mondaná valaki, hogy ha már full aranyig felvittem a kocsikat, nem okozna gondot a maradék fejlesztés sem, azt szögezzük le, hogy az alaptól aranyig jóval könnyebb és rövidebb mint aranyból feketére.....
-
jojokka
tag
válasz
Joccc07 #3873 üzenetére
Teljesen megértem a dühötöket, de el kell mondjam, hogy bár ma reggel hatig játszhattam volna, este 11-kor befejeztem a játékot. 6 lila part, arany költése nélkül. Tény, időm az volt rá. A 800-as PR limitet onnan tudom, hogy a fiam bajba került, nem tudta volna megcsinálni, így neki is én fejeztem be, és ott láttam. (Értsd a 6. nap végén 802PR-om volt)...
Nagyon sok event volt mostanában, remélem egy darabig hagynak békében farmolgatni...
-
Alert89
tag
válasz
Joccc07 #3676 üzenetére
De igen! Megtörtént a történelmi pillanat!
Majdnem 1 évi napi szintű játék után fájdalmas búcsút vettünk én és a No Limits. Egyébként is tervben volt, de ez egy jó nagy lapáttal rátett, hogy 1 évi gyűjtögetés után vannak olyan pofátlanok, hogy lefokozzák a legjobb autóm és még újabb legalább 2 hónap míg visszanyeri eredeti PR-jét. Bár a 8. csillaggal nagyobb lenne minden, nem hogy lefele megy .... Szégyen EA!
Én ebben többet nem veszek részt! Eddig sem vettem semmit pénzért benne, ezután még úgy sem fogok.....
További kellemes játékot, de talán még jobban jártok ha ti is letörlitek az egészet a fr@ncba s kész.
Több szabadidő, kevesebb idegeskedés és több ép idegsejt!
-
Olipapa
tag
válasz
Joccc07 #3664 üzenetére
A sport és hyper autók is 8 csillagosak lettek. A Blackridge rivalsból most már annyit mehetsz amennyit akarsz, nincs korlát, de lehet vele szerezni napi 3 bónuszt (pénzt), ez bekerült a missionok közé is. Lesz camaro és boss mustang event, meg snoop-dog újrajátszás. Nagyjából ennyi ami számottevő. Jaa a tuner trialst is átszervezték kicsit, ahogy látom.
-
Dzsuri89
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
csadi0011
őstag
válasz
Joccc07 #3125 üzenetére
Arról sajnos nem láttam infót.
De egy videót is közzétettek a frissítésről: https://www.youtube.com/watch?v=dKtG6CmJfUg
Vagyis inkább az új spec event Skyline-járól. -
Melafoto
senior tag
válasz
Joccc07 #2399 üzenetére
Volt data mappa mentés, de akkor is ezt csinálja.
Jól járok? Már majdnem végeztem a játékkal, már csak egy két kocsit kellett fejleszteni.Készítettem egy új Gmail fiókot, arról jelentkeztem be az áruházba, telepítettem, töröltem a data mappában lévő dolgot, indítottam és kérdezte melyik fiókkal akarok játszani. Mondom az újjal... Annyira belefárdtam, hogy az új profilom már a sötétoldal jegyében folytatódik sok-sok lóvé és arany...
-
-
válasz
Joccc07 #2140 üzenetére
Tök jó lenne, ha egyébként foglalkoznának még magával a játékkal.
Pl felhőmentést igazán illene bele rakni, továbbá Play-es achi-k is jöhetnének (lehetőleg komolyabb módon, mint ami itt No Limits esetében van).
Szóval első körben modernizálni.Annak idején azért hagytam abba, mert telefonváltáskor törlődött a mentésem, újra meg nem akartam már elkezdeni.
-
válasz
Joccc07 #2040 üzenetére
Nem szükséges az utolsó csillag a Mustangra!
Korábban dobtam be képet, hogy hogyan fest az enyém, előző 1-2 oldalon meg is találjátok szerintem, közvetlen kép formájában ágyaztam be.------------------------------------
@Melanoma: VIP 4... Grat!
Lehet tudni, hogy miket vásároltál össze eddig a játékban és mennyiszer?Én is gondolkodom nagyon, hogy újraaktiválom a 2-es VIP-emet (legkissebb arany pakk vásárlásával), amíg nem tudok VIP szintet ugorni majd 6 nap múlva kb egy új Monthly vásárlásával.
Csak hozzá szoktam a 12-es benyatankhoz és az most így az Event-ek idején pluszban kedvező lenne. -
-
válasz
Joccc07 #1899 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha nem tudnád, hogy játszanak itt vérkockák is.
Természetesen meglesz nekem személy szerint.Előreláthatólag:
RX-7 --> pipa
Ford GT --> pipa
BMW M4 --> no wayHa 23 PR pontod hiányzik, akkor mai nap már csak feleslegesen stresszelnéd magad, szerintem tegyél le róla.
-
válasz
Joccc07 #1614 üzenetére
"de mivel nincs jobb a playen"
Jó néhány hete szemezek már a Horizon Chase játékkal. Egyszeri 1200 Ft lenne, hogy ne csak demo legyen és már csak ránézésre is mérföldekkel szórakoztatóbb ennél az NFS-nél.
Csak azért nem játszom vele egyelőre még, mert nincs itt neki topikja (valszeg nem is lesz), de szerintem előbb-utóbb mindenképp játszok majd vele.---------------------------------------
@PcForCe: Én 86-os szintű kocka vagyok és igazad van, nehézkes az előrehaladás, kb játék megjelenése utáni napokban megjósoltam.
A Huracán rávilágított, hogy milyen rohadt messze is van a Koenigsegg szabályosan játszva (látom egyre többen tekernek időt amúgy benzinért, nekem is kezd már elegem lenni, hogy EA nemhogy tisztelné a fizető és hűségesebb játékosait, inkább szarik a fejükre).---------------------------------------
@-=Szabi=- : "az utolsó versenyhez 945 pr pont kell o.0"
Már nem engedem, hogy felidegesítsenek az ilyenek, tegnap éjszaka is hülye voltam, hogy ezen a játékon kiakadtam.
Nem szabad, ünnepek vannak, pozitív gondolatok, pozitív gondolatok...Azt kívánom, hogy bárcsak elveszne a mentésem és örökre megszabaduljak ettől a nagyszerű játéktól.
-
válasz
Joccc07 #1283 üzenetére
Köszönöm!
Tehát akkor fekesleges várnom a láda nyitogatással, mert a táblázat szerint én már soha sem fogok elvileg kapni újabb cuccokat...-----------------------------------------
Ehhez a VIP rendszerhez fűződően:
Eddig pénzéhségben nálam az Asphalt 8 viszi a pálmát, amikor 20ezer Ft-ért kínált egy időben 2 db exkluzív autót.
Most az EA is jó úton halad, hogy soha többé ne nyúljak a mobilos játékaikhoz.Nem tudom mit hisznek ezek. Akik mobilin játszanak, azok gazdag idióták lennének talán? Az legalábbis tisztán oátszik, hogy picit sem akarják komolyan venni a platform-ot.
Hányinger ez az egész.CSR Racing is tud pénzéhes lenni, de ott az alapból szintén 10-es tankot örökös 15-össé növelni elég egy egyszeri 1500-2000 Ft-os befizetéssel megoldani.
Itt mennyit kéne fizetni 15-ös tankért? Nem is merem kiszámolni.----------------------------------------
@-=Szabi=-: Jaj neee! Diablo SV! Régi Hot Pursuit emlékek! -
De akkor meg itt jön a következő fejvakarás:
Miért teszteltettek a leendő játékosok töredékével hónapokon át egy játékot bétateszt címszóval, ha aztán a mindenki számára kiadott verzió hirtelen egy tökre más, szögesen eltérő koncepciójú játék lett?
Ez persze költői kérdés, nem várok rá választ. Valószínűleg erre úgysem lehet elfogadható választ adni. -
Sajnálatos, pedig tudtál volna szépen aratni.
Nekem 3 csillagos autóval sikerült benne maradnom végül a top 250-ben.Most a 4 csillagos Golf-fal úgy érzem keményen oda tudom majd tenni magam (szerencsére tudok időt szakítani pár percnyi játékra, ha akarok).
Főleg, hogy azon a pályán eléggé jól tudok haladni, kb 80%-ban végig driftelve (kezdeti egyenesekben is lehet akár már driftelve haladni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest