- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Meguntam a farmolást és kiváltottam a tragacsot.
Gyönyörű.
És ennyi.
A tournament remélem hasznos lesz ezúttal. -
bostone
addikt
válasz
Melafoto #1148 üzenetére
Szerintem, ha nem lesz alkatrészhiányos, akkor megkapod az autót fullosan. A razor bmw-vel is hasonló volt a helyzet. Nekem csökkentett pr-el szabadult, másoknál, ahogy befejezte a menetet.
Azonban tényleg szomorú, ha csak 760-ig lehet tápolni. 54-es vagyok, a következő chaperekben már kevés lehet. -
bostone
addikt
válasz
-secret- #1140 üzenetére
Teljesen más az elképzelésünk a minőségi szórakozásról, az ea-nek és nekem.
Bp-t farmoltam a car series-hez, sokadszorra sikerült rossz kártyát húznom.
A többi már történelem.@Melanoma:
Eleve nem volt nagy a készlet, sűrűn tiszteletemet tettem a piacon, ritka alkatrészeket kutatva. Amikor elkezdtem szórni a vagyont, 1700 lehetett. -
bostone
addikt
Elköltöttem az összes aranyat az eventben, amit eddig összeharácsoltam.
Könnyen jött, könnyen ment. -
bostone
addikt
Én a mikrotranzakció híve vagyok.
Annyira szivesen költenék erre a játékra hetente 1000-2000Ft-ot.
Ha lenne értelme. -
bostone
addikt
Másnak is visszatöpörödött a raktár?
-
bostone
addikt
Bakker...
Nem lehet farmolni...
Három futam után 6 napos eltiltás...
Az eventben is...
Jó drága leszen ez a mustang...
Remélem megéri...
Picit korán van, talán ezért morzsolja az ingerküszöböm az update vagy minek nevezzem...
Nem vagyok biztos benne, hogy ettől még jobban el lehetett volna intézni az élményt...
Írtam már, hogy nem lehet farmolni? -
bostone
addikt
-
bostone
addikt
Azt hiszem, mindegy hol nitrózok, kanyarban vagy egyenesben, a tournamentben 50 pont mínuszos autók is elhagynak.
Jah, az első és utolsó kanyar nálam is idegen sofőrrel megy.A paypall-os cuccot sem értem. Kíváncsiságból rákattintottam és a play áruházba kíván vezetni. Meg mi az az 5000 vp?
Ha következő update nem változtat a játékmeneten nagyon csalódott leszek.
Kár, hogy nincs törvény jogtalan haszonszerzés címén az ilyen esetekre. Eleve a jegyrendszer is felettébb leleményes. Nekem is rengeteg ötletem van, hogyan tehetném boldogabbá a felfedező életét. Az édesanyja valószínűleg sűrűn csuklik.
-
bostone
addikt
Nem az iap a probléma.
Oké, legyen, de legyen értelme is.Itt detto az van, mint az rr3-nál. Több 10000-et ráfordíthatsz, hiába.
Nem sajnálom a készítőktől a pénzt. 2-5000ft ok részemről, de 25000? Akkor inkább veszek egy tv-t és egy konzolt, nekiülök oszt szevasz.
A no limits egy runner játékhoz hasonlít leginkább, annyira árkádosra sikeredett.
Megint elfogyott a benzin.
-
bostone
addikt
válasz
B******** #765 üzenetére
Bármilyen produktum létrehozása energiát igényel. Ezalatt értem a szellemi és tőkebefektetést. A kialakított játékrendszer a piackutatás eredménye. Itt olvastam valahol egy cikket, amely azt boncolgatja, hogy valójában a játékfejlesztőket a "bálnák" tartják el, a magas összeget kifizető felhasználók.
A no limits, tipikus iskolapéldája ennek a felfogásnak. Kevés ráfordítással nagyot kaszálni. Nincs egyensúlyban a játékra fordított idő az élménnyel. -
bostone
addikt
A razor bmw picit sokat segített a szintlépésben. Nélküle még mindig csak farmolgatnék.
-
bostone
addikt
Ja igen, tournament.
A razor bömössel klasszul lehetett haladni, minden probléma nélkül. Amikor lement az 5 kör ott voltam az első 500-ban. Legközelebb belépek sokezredik és akkor már meg sem tudtam közelíteni az 1000, pedig folyamatosan nyertem.
Ez így gáz.
Határozza meg, mennyi pontot kell elérjek. Az tiszta, az korrekt, de így...
Van még mit finomítani a játékrendszeren.Az is nagy taplóság, hogy csak alkatrészeket lehet farmolni, motort, turbót, nitrót nem. Baromi ritkán adja.
-
bostone
addikt
Az eventeket meg kehet egyáltalán nyerni? Több ezer pozíció vesztést eredményez pár óra kihagyás.
-
bostone
addikt
A street mezőnyben melyik autót érdemes fejleszteni? A subaruról levetett zöld cuccokat akarom beépíteni, de nem tudom mibe érdemes. Toyota, ford, vagy a brz subaru?
-
bostone
addikt
Biztos, hogy az alkatrészeket nem lehet menteni az event végén? Több, mint 40000 folyna be, ha most eladnám őket, talán érdemes lenne visszaforgatni.
-
bostone
addikt
5 ticketet otthagytam a hunteren és nincs kész.
-
bostone
addikt
Kár h az előzőről lemaradtam, most biztos nem itt tartanék, de gondolom vissza jön még vagy lesznek más hasonló hasznos eventek.
Az másnál is előfordul h egyes kanyarokban, bárhol kezdem meg a driftelést, kipakol a pálya szélére, gyakorlatilag elkerülhetetlen a koccanás a fallal.
-
bostone
addikt
Elfogyott a jegyem...
Bead valamit, pl. másik motort, hogy a napi event sikerüljön?
Nagyon szeretném ezt a bmw-t. -
bostone
addikt
válasz
Adorjanksz #499 üzenetére
Csak ha van belőle másik, akkor tudod átszerelni, de autót butítani többe kerül, mint fejleszteni.
Az előző eventben, hogyan lehetett megtartani a verdát? Teljesíteni kellett azt kész?
Egyébként, alkatrész eladásnál 1000 ad alkatrészenként, szerintem érdemes megtartani, mert többet ér. -
bostone
addikt
Nemsokára golf challenge, remélem nem a béka segge alatt végzem...
-
bostone
addikt
Egész héten semmi nem jött össze, ma viszont nem kevés aranytól szabadultam meg, az átszerelések jóvoltából. Tényleg nincs semmi logika a blueprintek osztogatásában...
Suicid hajlamú játékosoknak ellenjavallt a no limit! -
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #412 üzenetére
Pár percig volt fenn a deus ex, kipróbálni sem tudtam igazán még. Furának tűnt az irányítás elsőre, kb ennyire emlékszem. Ja nekem elérhető a doom 3 is.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #406 üzenetére
Az mc5 pont ma kapta meg a halottak napja update-et.
Én a gta portokat még kitolom androidon. Van egy konténernyi offline játékom, amit helyszűke miatt nem próbálhattam ki, csak megvettem akcióban. Már csak egy kontrollert kell beszereznem.
@Joccc07: Ezt a szakzsargonban beetetési időszaknak nevezik.
-
bostone
addikt
Lehet, valaki még emlékszik, hogy indult a real racing 3. Teljesen korrekt módon lehetett benne haladni, még sokat hozott a rr2-ből. Bármelyik autót meg tudtad vásárolni, bármelyik sorozatból, ha volt elegendő megtakarításod, talán az arany nem is fordult elő benne, de ez mára már történelem.
Nem jó ez az irány. Inkább azt mondanám, hogy maga a termék hibás. Követhetetlen koncepciót követ.
Anno a pc-s játékok 30-60 órás offline időt hoztak és volt befejezés. Ma ez már nem része a programnak. Tölts egyre több időt az alkalmazásban és költs. Ez a képlet. Nem tartalommal gazdagítják a címeket, hanem ládákkal, amiket nyitogathat a szerencsétlen júzer. Kevés autó, kevés pálya. Azt nem is említeném, hogy a járművek fizikája nem változik, az irányítás azonos marad, mint az autó viszonya az úttal.
Íme beszéltem. -
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #380 üzenetére
Jessz oké, én értem, hogy benzinnel megy, de mi hajtja?
Ilyesmit még nem tapasztaltam. Töltőről lehúzom a telót megyek egy kört a játekkal, kilépek, néhány óra múlva kakukkol az akksi jelző, hogy szevasz van.Hogy a pitlibe cserélgetted át a nem létező alkatrészeidet? Tényleg nem lehet nyerni vagy valami? Ellensúlyozni kívánnám e fennlévő kellemetlen állapotot, a sok féligverdából alkotnék egy elfogadhatót.
-
bostone
addikt
válasz
B******** #378 üzenetére
Az rr3 könnyebb volt döntögetéssel nekem, de itt kevésbé határozottan reagál. Néha azon kapom magam, hogy teljesen kifordult a törzsem a következő kanyar előtt.
Tapasztalta rajtam kívül valaki, ha véletlenül nem lépett ki az alkalmazásból, akkor a háttérben erősen koptatta az üzemidőt?
-
bostone
addikt
Berekedtem a 25. szinten. Már csak blueprintekért, meg alkatrészekért farmolok, de elég szerencsétlenül választok.
Ti a döntögetős vagy a tapizós karanyodási módot részesítitek előnyben?
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #351 üzenetére
Hány csillagos az imprezád?
Ha nem adjátok el az alkatrészeket, hogyan fértek el a raktárban?
Ezt én is elb.szarintottam. Azt hittem ki lehet maxolni külön-külön minden autót.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #340 üzenetére
Asus tf300t tablet. Játékra teljesen alkalmatlan. Amikor vásároltam még játszottam, nem is ez volt a fő szempont, hanem a billentyűzet. Több, mint 3 éve használom, custom rommal, úgy másfél éve.
Samsung Galaxy Note2. Közepesen rossz, vagy inkább rossz játék teljesítménnyel.
Shield tablet. Mindent visz, amit próbáltam. Tényleg gamer cucc. Egyedül az akkuval nem vagyok kibékülve.
-
bostone
addikt
Anno azt hittem, hogy az undergroundnál nincs hová tovább fejlődni, mondjuk a carbon-t már nem vitte az akkori gépem.
Érdekes a mobilprocesszorok fejlődése is bizonyos szempontból. Erősen limitált az összehasonlítási alapom. Az exynos 4412, Mali-440MP4 teljesítményéről azt gondoltam, évekig bírja szusszal, de nem így történt. Az új játékok még éppen csak elfutnak low grafikán. A tegra 3-ról jobb nem is beszélni.
A snapi 800, adreno 330 társaságában vígan elvan, pedig az sem mai gyerek. -
bostone
addikt
Nem a "recére" gondolok elsősorban. Annyira készülékfüggő, hogy mit látsz, mintha egy teljesen másik játékkal küzdenél. Iszonyat. Galaxy note2-n egy klasszikus pc-s nfs jelenik meg, 97-ből: History of Need For Speed.
-
bostone
addikt
Jól sikerült az avatarod.
Ez a szisztéma veled mindig előáll, ha bepörögsz egy címbe, akkor tolod szívvel-lélekkel, nem számít se pénz, se posztó.Nem értettem, miért írják sokan, hogy milyen ronda a játék. Letöltöttem öreg telefonomra, és tényleg borzadály kategória, amivel szembesülnöm kellett.
Mi ebből a tanulság?
Időben kell telefont cserélni, ha játékra is használná az ember... :/ -
bostone
addikt
válasz
-secret- #326 üzenetére
Saját hozzászólásodban cáfolod magad.
Egy játék értéke, a hozzáadott sikerélmény, új pályák, új autók ect. Abban semmi pozitívat nem látok, hogy egy futamnak újra neki kell menni 10-szer, 50-szer, hogy KISORSOLJA a győzelem után a megfelelő blueprinteket vagy alkatrészeket. Mi lesz később, a nagy értékű autóknál?
Szerintem ez a f.szság.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #322 üzenetére
No, mégis visszapakoltad?
Hasonlóan brilliánsra sikerült a játékrendszert kialakítani, mint a rr3-ban. Annyi különbséggel, hogy itt hamarabb jött a pofon. Hiába "fektetnék be" 50000-100000ft-ot, akkor sem biztosított az előrejutás lehetősége. A pozitív játékélménnyel szemben kapok egy kényszerített farmolási káoszt.
-
bostone
addikt
Csak nem töröltem a második futam után...
Még nincs egy óra sem a játékban, van valami jótanács fejlesztéssel kapcsolatban? Mit, hogyan érdemes? Most kaptam meg a golfot. Erre térjek át vagy a subarut erősítsem?
Iap mennyire fontos tényező? Valamennyit hajlandó vagyok rááldozni, ésszerű kereteken belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest