- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem Tournament-ben megelégszek azzal is simán, ha benne maradok a top 50-ben.
Innentől már tényleg irreálisan sok aranyat kéne jegyekbe befektetni, hogy top25-ösök legyünk.Például 5 db jegy 43. helyezettről csak a 40. helyhez volt elég.
A versenyeken ugyanúgy 100 méterrel alázom az ellenfeleket célvonalnál, szóval jelen esetben a sok ultrakocka miatt hagyom alább.Az is benne van a dologban, hogy valószínűleg túl erős az autóm, mert minden legerősebb ellenfelemnél minimum 50 PR ponttal erősebb volt az autóm, így (szerintem ezért) kevesebb XP-t is adott a legerősebb ellenfél is mindig, mint pl ahogy azt a előző Tournament-nél tapasztaltam (ott gyengébb autóval mentem).
Itt utóbbiakban 5xx környékén adott a legerősebb ellenfél, míg előző Tournament-ben 7xx körül (azok ellen az ellenfelek ellen nem is tudtam érvényesülni).Viszont ha megnézitek, a top 1 helyezett jelenleg szerintem magyar játékos, a nevéből ítélve (Dávid S.).
Erre elég kíváncsi lennék.Még Tournament zárás előtt fél órával benézek (pont akkorra fog összegyűlni magától is az 5 jegy), mert top50-ből viszont most már nagyon nem kéne kicsúszni a jutalmak miatt.
Legutolsó percekben meg a közben összegyűlt 2 egységnyi üzemanyagot beáldoztam, újrapróbálva a szembe forgalmas Chapter 9-es boss versenyt, ezúttal sikerült is (és nem kellett nagy képernyőre kötni a telefont).
További versenyeket itt majd csak a 40-es szint elérése után fog engedni a játék.Mára ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest