Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem Tournament-ben megelégszek azzal is simán, ha benne maradok a top 50-ben.
Innentől már tényleg irreálisan sok aranyat kéne jegyekbe befektetni, hogy top25-ösök legyünk.Például 5 db jegy 43. helyezettről csak a 40. helyhez volt elég.
A versenyeken ugyanúgy 100 méterrel alázom az ellenfeleket célvonalnál, szóval jelen esetben a sok ultrakocka miatt hagyom alább.Az is benne van a dologban, hogy valószínűleg túl erős az autóm, mert minden legerősebb ellenfelemnél minimum 50 PR ponttal erősebb volt az autóm, így (szerintem ezért) kevesebb XP-t is adott a legerősebb ellenfél is mindig, mint pl ahogy azt a előző Tournament-nél tapasztaltam (ott gyengébb autóval mentem).
Itt utóbbiakban 5xx környékén adott a legerősebb ellenfél, míg előző Tournament-ben 7xx körül (azok ellen az ellenfelek ellen nem is tudtam érvényesülni).Viszont ha megnézitek, a top 1 helyezett jelenleg szerintem magyar játékos, a nevéből ítélve (Dávid S.).

Erre elég kíváncsi lennék.Még Tournament zárás előtt fél órával benézek (pont akkorra fog összegyűlni magától is az 5 jegy), mert top50-ből viszont most már nagyon nem kéne kicsúszni a jutalmak miatt.
Legutolsó percekben meg a közben összegyűlt 2 egységnyi üzemanyagot beáldoztam, újrapróbálva a szembe forgalmas Chapter 9-es boss versenyt, ezúttal sikerült is (és nem kellett nagy képernyőre kötni a telefont).

További versenyeket itt majd csak a 40-es szint elérése után fog engedni a játék.Mára ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest