- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheMarci
addikt
Kozben jott egy frissites, es ios-en is minden jo mar.
-
TheMarci
addikt
Illetve vannak azok a fejlesztesek, amihez eddig 2 alkatresz, es 8-25 doboz kellett, na ezekhez mostantol 8 alkatresz, es 3 lada kell. Node ha az alkatreszeket beszereltem, (korabban meg csak a 2-t) akkor most a 8-at irja ki, hogy beszereltem. Szoval a ladakat gyujtsetek, de a lada melletti alkatreszeket meg szereljetek be.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Jött egy nagy update ios-re.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Itt nagy elemzés megy róla:
https://www.reddit.com/r/nfsnolimits/comments/3zqbzj/best_car_series_races_to_generate_cash/
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
A következő rész, a Mazdás holnap kezdődik, vagy a mostani kezdetétől számított 1 hét múlva?
-
TheMarci
addikt
Több futam 3-ról 1 benzines lett. (Pl lila engine coversion kit-es Mustangos futamok)
-
TheMarci
addikt
Ha már itt tartunk, én is kérdeznék. Az előző példánál maradva, ha mondjuk a kocsi 6 csillagos lenne, akkor ha fejlesztené a motort, az is 6 csillagos lenne? Csak mert vannak olyan alkatrészeim (motor, váltó, kerék), a teli csillagok után van szürke, de a linkelt képen nincs. Miben lenne más, hogy ha a képen a motor 5 csillagja után lenne még 2 szürke?
-
-
TheMarci
addikt
Sikerült vele 90 percet úgy játszanom, hogy nem kellett benzinre várnom, vagy hogy valami újratöltődjön/megérkezzen (amit persze pénzért felgyorsíthattam volna) szóval már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest