Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az új Golf-os Tournament valóban érdekes.
Mármint abból a szempontból, hogy nem játszom még a versenyeket rajta 3/4-ed napja, ennek ellenére már most 4-es rangú vagyok (3 verseny választ el a ranglépéstől).
Viszont itt érdekes mód egyik ranglépésekkor sem kaptam aranyat jutalomként, ahogyan azt eddig előzőekben megszoktuk.Eddig ebben a Tournament-ben nem hagytam még, hogy álljanak a ticket-jeim, szóval pörögtem is, azt is hozzá kell tenni.
Legutóbb úgy létem ki, hogy már 620 PR-es Golf-okat adott legnehezebb ellenfelekként (még ezeket is ott tudtam hagyni kb 50-100 méterre a célvonalnál.Akkor voltam világranglistán 27. helyezett.
Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz még elég a továbbiakban a fullra kituningolt Golf.------------------------------------------------------------
@csadi0011: Dehogy kell manuálisan mentegetnek kilépések előtt (hisz ahogy írtam max néhány percenként ment a játék automatikusan is).
Ezek ellenére én napi egyszer, lefekvés előtt általában mentek egyet manuálisan (ha eszemben van) és ennyi.------------------------------------------------------------
@shiftac: Ezt most világért sem sértésből írom, de előbb törném el a kezem, minthogy véletlenül elindítsam ezt a játék Bluestacks-el.

Amennyi minőségi PC-s autós játék van, nem is tudom milyen féle bűnnel érne fel, ha ilyenre vetemednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő