- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
-
Danny365
őstag
válasz
Maxtreme #843 üzenetére
Azt hiszem a Sima edge-dzsel még kompatibilis (úgy rémlik, neked az van). De ha rámész böngészőben a Play Store-on a játékra, majd az Installra kattintasz, akkor ha azt írja ki, hogy a játék már telepítve van, ez esetben elvileg nincs gond. Ha azt mondja, nem kompatibilis, akkor te sem tudod többé Store-ról telepíteni.
@Micsurin
Igen, csak azt olvastam, hogy amit a játék letölt magának adatokat, az részben készülék-specifikus, ergo nem tudom, az én esetemben mit akar/tud majd letölteni. Majd kiderül.@fery02
Ezt én is észrevettem, hogy a folyamatos drift sokszor nagyon nem előnyös. Főleg, mikor kemények az ellenfelek, ahogy te is írod. Meg ha már driftel az ember, akkor se úgy menjen be a kanyarba, hanem előtte kanyarodjon szépen szűken, mert máskülönben baromi szélesen veszi be a kanyart, ha alapból driftelve megy bele az ember. -
válasz
Maxtreme #832 üzenetére
Az egyébként sokszor rossz taktika, ha folyamatosan driftel az ember (gondolom te is így csinálod, másképp nem lenne sok nitród).
Pl a keményebb kampány versenyeken tapasztalom a Shelby-vel, hogy előnyösebb inkább csak simán, driftelés nélkül menni.
Ha pedig van nitró, azt ne kanyarba, hanem egyenes szakaszon lőjjük el!A fenti technikákkal többször nyerek már a Viper tervrajzos versenyen és a közvetlen azutáni Hunter versenyt is így sikerült csak megcsinálnom.
Szóval a folyamatos driftleve haladást csak akkor csinálom, ha tudom, hogy úgy is könnyedén nyerek (mert ugye sok driftelésést sok pénz jár, szóval amikor lehet, úgy játszok).
------------------------------
@Micsurin: Áruld el kérlek, hogy te hol tudod azt a Shelby seriest-t újrajátszani további tervrajzokért!
Na ugye...
Én farmolást írtam. Nézz utána mit jelent ez a fogalom a játékvilágban!------------------------------
@Maxtreme: Én örülnék neki, ha valami miatt újra kéne telepítenem és aztán "Nem kompatibils eszközt" írva megszabadulnék ettől a fostól.
Jó, ez csak átmeneti állapot lenne, mert magamt ismerve akkor beraknám a játékot App watcher-be és időközönként aztán ránéznék. -
válasz
Maxtreme #828 üzenetére
Asszem én is ott tartok és nekem ugyan valamennyivel erősebb a járgányom, de volt már egy ellen, aki megvert.
Ott mondjuk lehet én is benéztem valamit.Az biztos, hogy fárasztó lesz, ugyanis ez most a többihez képest elég hosszan kitart, még 6 napig ez lesz.
Engem amúgy rettentően idegesít az ezen pályaszakaszon lévő legelső kanyar. Ott olyan gusztustalanul vezeti valami sín az autót, hogy majdnem rosszul vagyok tőle (driftelve még szörnyűbb).
Mintha valami láthatatlan, mély traktornyomom vezetnénk.Az viszont biztos, hogy kampányban a Viper utáni Chapterben már nem enged egyik versenyen indulni a Shelby-mmel, oda már minimum 79x-es kocsi kell.
Egyértelmű, hogy a Viper-t fogom gyúrogatni, de mire az eljut olyan szintre, addig bőven december lesz úgy érzem... ha lesz egyáltanán, mert mostanában engem is kerülzetnek force delete gondolatok. -
-
válasz
Maxtreme #732 üzenetére
Nincs semmi féle Tournament challenge.
Ugyanaz a jutalom Tournament-eken állandóan: visual point, pénz és tournament piacon költhető valuta (plusz ha nagyon elit helyen végzel a ranglistán, akkor még némi arany).
Semmi Tournament exkluzív cucc sincs, szóval nem maradtál le semmiről. Max Toyota Supra-d lesz később, ugyanis ahhoz csak Tournament piacon szerezhető tervrajz.----------------------------------------
@-=Szabi=-: 993-ast eléggé várom.
Ha úgy akarja a játék, akkor ma összejön neki a 6 csillag és akkor durván meg tudom ugrasztani az autó PR szintjét, mert több alkatrész is jelenleg csak az autó szintlépését várja, plusz kellő mennyiségű kék conversion kit-em is van összegyűlve pl motorhoz.----------------------------------------
@-secret-: Snoop Dogg-os Challenger-hez csak akkor vennék ládákat, ha az autó szintléptetésével együtt az alkatrészek szintjei is ugornának, ugyanis annak sem lenne ám sok értelme, ha most összehoznám ládákból az autót 6 csillagosra, de ugyanúgy 3 alkatrészek lennének benne, mint jelenleg.
Pedig kezdtem megörülni, mikor láttam, hogy megint vannak Limiter ládák. Gondoltam akkor most össze lehet hozni a Razor-os Mustang-ot, erre ez megint.
Mondjuk ügyes húzás most így, hogy pont megy egy vele kapcsolatos Tournament, biztos sokan csak ezért is költeni fognak aranyat a ládáira. -
-
-
válasz
Maxtreme #328 üzenetére
Szerintem egyébként külföldi, esetleg hivatalos fórumokon is lehet ezzel az iszonyat vontatott játékmenettel kapcsolatban elég botrány és valamit EA csak kezdeni fog a játékkal, mert így nagyon gyorsan meg fogják unni az egészet az emberek.
Nagyon bizakodó vagyok egy későbbi frissítésben, ami majd változtat ezeken a dolgokon.
Kezdetnek pl örülnék annyinak, ha az alkatrész átszereléseknél lenne olyan opció, hogy bizonyos perceket, órákat kelljen várni ahelyett, hogy instant történjen a dolog pénzért vagy aranyért és persze emellett ugyanúgy megmaradhatna a lehetőség, hogy gazdagabbak és/vagy türelmetlenebbek fizessenek, mint ahogyan most.
-
B********
aktív tag
válasz
Maxtreme #316 üzenetére
Nem akarod, de folytatod. Én legalábbis így vagyok. Majd lesz valahogy.
Más: szerintetek érdemes gyűjteni a conversion kit-eket (bazi sok kellene belőlük), vagy várjak inkább egy márkás, jobban fejleszthető fődarabra? Nem szeretnék felesleges versenyeket futni azokért conv.kitekért... -
válasz
Maxtreme #233 üzenetére
Nekem összes széria ki van most fagyasztva, tuning érték kell mindegyikhez hogy tudjam tolni, ja meg a karrier is szóval most mustang szériákat tolom, meg rx7-hez farmolok még 1 blueprintet mert azzal lesz a következő tournament.
Tournamentet toljátok? Megéri a cuccokért. (tuning pontokért)
-
válasz
Maxtreme #188 üzenetére
Eddig a 10 versenyéből meglett mind elsőre, bár voltak már szoros pillanatok és látom, hogy az utolsó előtti verseny 74x PR-es autót kíván majd (nekem most 72x- környéki), szóval még nekem is kell azért farmolgatnom majd még a nap folyamán.
Aranyat nem költöttem eddig rá és kíváncsi leszek, hogy ez így is marad-e majd a mai nap végéig.
-
válasz
Maxtreme #116 üzenetére
A "mi van ha..." kérdésekre azoknak sem részletez infókat a játék, akik folyamatosan játszanak vele.
Majd meglátjuk, hogy a végén lesz-e lehetőség esetleges újrajátszásokra vagy egyéb alternatív megoldásokra.Ha jól értelmezem neked kimaradt akkor az első nap totálba.
Zárolva is van az az adott chapter, nem engedi a játék elkezdeni?Szerintem ha zárolva van és ennek ellenére tudsz játszani pl a mostanin, akkor valószínűleg még van esély, másképp elég köcsögség lenne a játék részéről, ha engedne versenyezni, de úgysem nyernél a végén semmit. Érted.
-
Joccc07
addikt
-
Danny365
őstag
Én is 22-es vagyok, most kezd az lenni, hogy nincs hol versenyezni, mert gyengék a kocsik, Undergroundhoz meg 25. szint kell.
Mondjuk eddig egy szem aranyat nem költöttem, valahogy sajnálom elpazarolni.
@Themarci
A versenyeket újra tudod játszani, úgyhogy tudsz alkatrészt szerezni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest