Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Micsurin #2195 üzenetére
ucsó chapter már nem érdekel, csak az ucsó előtti végén seperjem be a BP-ket.
Volt szerencsém mert forgattam lila nitrót, és feltornáztam 630 fölé a gépet.
A remény hal meg utoljára!(#2194) alfa20 :
legalább vannak körök!
Pályautóverseny, nem utcai, nem teljesen összehasonlítható, de nekem hiányzott hogy fékezzek, és tényleg kormányozzak. Egyébként mikor megjelent kipróbáltam, és nekem is unalmas volt, de második nekifutásra nem tudom abbahagyni.. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin #1885 üzenetére
Utálom ezeket a gagyi mobilos játékokat manapság. Még a gameloft csinálja ezt nagyon de nagyon csúnyán. Kb 5-6 hónapig szinte IAP mentes a játék és 1000 ft, utána ingyenessé teszik és tele teszik energia rendszerrel meg IAP cuccokkal. Alig találni jó játékot manapság. Ami tetszik amit az NVIDIA a shield tableteken csinál: pc portokat. (Nem ők, csak pénzelik, de attól még tök király). Ilyenekkel kéne tele lennie a playnek nem IAP marhaságoknak. A legrosszabb az egészben, hogy ez azért nem változik, mert a többség elfogadja, hogy $100+ költsön egy játékra.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Micsurin #1341 üzenetére
8incsen nem tűnik ennyire kockának, mint most 24en, plusz a png-ből jpg-be konvertálás is sokat hozzáad még a kockasághoz és a gagyi képminőséghez
én ezzel a mostani grafikai beállítással már teljesen elégedett vagyok, szép és stabil is, viszont az fura, hogy pontosan ugyanolyan eszközön nem jelzi a frissítést, nálam meg igen.. szóval ezek szerint még az se számít, hogy milyen készüléked van.. vannak akik frissíthettek, meg vannak akik még nem
viszont két hét alatt a harmadik beszélgetésem is lezártnak tekintet a szupport szerint, de ajándékcsomag még sehol..
-
-
Darkkoi
tag
-
válasz
Micsurin #594 üzenetére
Ó, aranyat BlackMarket-en nem szabad áldozni!
Csak is olyatln alkatrészt, amit egyébként máshol nem tudnál beszerezni és lehetőleg úgy, ha pénzért kínálja a játék.Picit csalódtam egyébként a kínálatban. 59-es szintű vagyok és még mindig gagyikat kínál jórészt. Ilyen utcai kategóriás zöld alkatrészeket aranyért... Kössz, nem!
Picit olyan, mintha nem hozzám igazodna a kínálat, hanem az átlagabb játékosokhoz.Más: nem igazán értem egyébként ezt a Razor-os történetet.
Van ez a nekünk segítő rendőrcsaj, aki magán úton tevékenykedik és szeretné káoszmentesíteni a várost, harcolva az utcai versenyzések ellen.
Igazából szerintem pont mi vagyunk a legnagyobb a káoszteremtők a játékban. Úgy érteném meg a dolgot csak, hogy miután Razor-t kizavarjuk a városból, utána csattanjon a karunkon a bilincs és legyen instant game over, de ez úgy sem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SUSE Linux
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest