- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az event versenyek csak is LaFerrari-hoz való BP-t, adnak, szóval szerintem esélytelen, hogy időben össze tudj még annyi BP-t szerezni.
----------------------------------------
@Fényvadász: Fejezd be a játékot, légy bátor!
Mindannyiunknak azt kéne, EA tényleg megérdemelné, hogy belássa ez a szerencsejáték rendszer nem autós játékba való, hanem inkább kaszinóba. -
Milyen utolsó BMW-s versenyre gondolsz?
Ha 19BP-t szeretnél összegyűjteni, akkor szerintem már nem feltétlen kell magad stresszelned miatta, mert a BMW Boss-os versenynek különösen szar a BP drop rate-je (máshonnan nem igazán tudsz BP-t szerezni hozzá).
Örülni lehet annak is sokszor, ha 1 nap legalább 1 BP-t ki tudsz nyerni a 6 lehetőségből. -
-
csadi0011
őstag
Szerintem ne tegyél le róla. Jobban állsz mint én. Nekem délben még a Toyota 475 PR-en állt. Most 532. Várom a fuel-t meg a ticketet. Még hátravan 7 verseny. Car series-ben, meg underground-ban szedem az alkatrészeket. 559 PR nem tudom, hogy hogy lesz meg, de remélem nem kell 5 csillag hozzá, mert nekem 0 BP-m van és 4 csillagos a kocsi.
-
Ezt ügyesen kell megoldania majd EA-nek, különben rengeteg játékost maguk ellen haragítanak.
Jelenleg úgy tűnik azoknak van leginkább csak esélyük a LaFerrari-ra, akik a kezdetektől fogva játszanak és lehetőleg minden nap szorgosan, ahogy tudnak, farmolnak.
Viszont ugye indulhat a LaFerrari-ért tudtommal bárki és sokan vannak, akik azért nem teljesen elvakult kockák, de azért játszogatnak a játékkal. Őket eléggé kiábrándíthatná, hogy pár héten keresztül játsszák az event-es versenyeket, aztán hirtelen átszakíthatatlan korlátba ütköznének és bukniuk kell a LaFerrari-t.EA szerintem tudja, hogy ezzel most nagyon fura helyzetben lehet, nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.
---------------------------------------------
@Melanoma: Nálam az M4 BMW lesz nagyon necces, azzal egyáltalán nem foglalkoztam az eddigiekben, abban se kék, se lila alkatrészem nincsen.
-
Melafoto
senior tag
Amint látom úgy oldották meg, hogy lehessen rendesen fejleszteni az adott eventben szereplő kocsit. Az aranyért vásárolható ládában is csak olyan alkatrészek vannak ami kell. És annyit farmolsz alkatrészér amennyit csak akarsz.
Remélem így majd a BMW -hez is vehetek BP-t. -
csadi0011
őstag
Ne vegyétek komolyan szerintem. Amúgy is, ez így baromságnak hangzik. Csak az versenyezhet, akinek ez a négy kocsija fullra van tuningolva? Ha jelent is valamit, akkor tuti nem azt, hogy ennyivel kezdheted el az 1 hetes eventet.
Ha még is ez lesz, akkor meg hülyék, mivel ez nem éri meg nekik. Alig lesznek akik költik majd az aranyat ezerrel, hogy megkapják a Ferrarit.corvette: fényévek
-
Amur
addikt
Nekem sokadszor fagyott szénné a töltőképernyőnél ma.
Én az ucsó versenyre várok, illetve arra hogy 718-as legyen a járgyány és lejátszhassam végre.
Már két alkatrészt toltam át lilára. Lehet még a maradék 8-9órában felhuzok párat lilára mielőtt lejátszom az ucsót, amúgy is muszáj lesz farmolnom még a 718as PR miatt.Amúgy nekem is 713mas,de a váltó pont rebuild előtt van, csak nem volt már lové rá.
Azzal talán megint nyerek 1-2 pontot. -
Közben voltam bent a játékban (elment ismét 10 benzinem és kb 7 percem a semmire
) és csekkoltam a pontos raktárférőhelyemet, nekem jelenleg 375-ön áll.
Tehát akkor van akinek 345, másnak 315, megint másnak meg 375 és úgy tűnik olyanok is akadnak, akiknek meg nem változott.
Ez nagyon érdekes dolog most. -
Melafoto
senior tag
Korábban már írtam itt, hogy a 40-es szinten elveszett minden. Jeleztem a supportnak,de nem tudták vissza állítani. Ezért kaptam sok-sok ajándékot. Köztük 5000 aranyat is. Az ajándékokkal 50-es szintig tudtam eljutni és fejleszteni farmolás nélkül. Így kicsit könnyebb volt pár futamot megcsinálni.
röviden ezért....
-
-=Szabi=-
tag
passz, én se látom értelmét hogy ennyire nyitott, továbbra is a Razor BMW a legerősebb járgányom, meg szerintem sokan másoknak is.. úgyhogy ez egy izgalmas Razor vs Koenigsegg verseny lesz, igazán kiegyenlített küzdelem..
Bring the best out of your garage for the Blackridge Rumble in #NFSNoLimits"
-
Tier 7-ig lejöttem, itt abba is hagytam mert csak az idegeim mennek rá. Amúgy is az első mezőnyben a csalók vannak.
Kéne még 180 kupa, meglenne a 4500 és akkor megvehetném a suprát. Alig várom már.
Szóval csak a bónuszokért kezdtem el, leszarom hanyadikként végzem.. multkori mustangosra ráfeszültem eléggé, talán 1-2 jegy maradt ki az event ideje alatt, akkor 88. lettem.
fery02: Én is reménykedtem először.
-
Sokszor töltök gépen, olyankor nincs wifi.. folyamatosan kiírja, hogy csatlakozzak újra, retry...retry...
Telón meg sokszor nincs edge sem (Telekom oldalán bezzeg 4g lefedettség van) ilyenkor meg csak forog a kerék elöl majd egy idő után kiírja, hogy lépjek ki a flight módból.
-
51 és fél vagyok, de most megint farmolok erősen.. meg tournament.. bár ticketért nem fizetek de most per pill 97. vagyok a toplistán, és lassan elfogy a mustangban a szusz.. egyet hibázok aztán úgy elspurizik az ellenfél mellettem mint a zutty. Viszont az a taktika, hogy indulásnál nekivezetem a falnak, eddig bejött mindig.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem kb 2 napba telt megszerezni a subaru impreza kartyakat megszerezni ugy hogy 2 csillagosra tudjam fejleszteni (12+12 kartya azt hiszem) ugy, hogy common caseket vettem és a versenyt jatszottam ujra napi 6x (12 óránként frissül az ujrajatszas lehetosege). E két nap alatt csak utazás közben vonaton és buszon játszottam. Szóval nem lehetetlen.
-
Szard le a bizonyos autó PR-jét, told a többit mert kelleni fog. Engem most lefagyasztott underground chapter 12-ben azt hiszem, kell neki az 50-es szint, hogy rohadjon meg. Muszáj vagyok én is tuningolni, pedig GTR-re tartogatom a millió cuccot.
Jobb lent ott a Storage limit, mondjuk én már kibővítettem 85-ig mert muszáj volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest