Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret-
üzenetére
Jaaa, hogy te a Snoop Dogg-os ládákról beszélsz!
Azokat érdemes nyitogatni persze, azokat a fajta "pénzeket" én sem annyira sajnálom. Azok jelen helyzet szerint úgyis csak erre és minták alkatrészbe szerelésére költhetők.Egyébként egyre erősebb a gyanúm, hogy stock állapotban kapjuk a Mustang-ot, mert különben pár hétig különösen nem lennének nehezek az átlag Underground versenyek, olyan állapotban van már az én Mustang-om.
Gratula amúgy, nekem 4,6"-on már kifolyt volna a szemem.

Más: közben sikerült képet lőnöm a Black Market-emről. Másnak is ezek az item-ek érhetőek el?

Ja és úgy alakult, hogy jelenleg 78. vagyok Tournament-ben. Eddig 2x60 aranyat költöttem jegyekre és még bőven 100 méterekre hagyom le a legnehezebb ellenfeleket.
Szerintem ilyen lehetőségem nem nagyon lesz egyhamar, hogy így ki tudok használni egy Tournament-et, szóval megpróbálok bejutni a top 50 vagy 25-be, mert onnantól már durva Tournament pontok járnak, amiket gondolom szép cuccokra fel lehet majd még használni.Ez azt fogja majd követelni, hogy éjszaka is belépegessek a játékba (legalábbis zárás előtti percekben feltétlen), közben hajnalban menni kell dolgozni, lehet nem a legfittebb leszek holnap, de Suprám legalább már biztosított lesz a játékban kb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest