- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #144 üzenetére
Jaaa, hogy te a Snoop Dogg-os ládákról beszélsz!
Azokat érdemes nyitogatni persze, azokat a fajta "pénzeket" én sem annyira sajnálom. Azok jelen helyzet szerint úgyis csak erre és minták alkatrészbe szerelésére költhetők.Egyébként egyre erősebb a gyanúm, hogy stock állapotban kapjuk a Mustang-ot, mert különben pár hétig különösen nem lennének nehezek az átlag Underground versenyek, olyan állapotban van már az én Mustang-om.
Gratula amúgy, nekem 4,6"-on már kifolyt volna a szemem.
Más: közben sikerült képet lőnöm a Black Market-emről. Másnak is ezek az item-ek érhetőek el?
Ja és úgy alakult, hogy jelenleg 78. vagyok Tournament-ben. Eddig 2x60 aranyat költöttem jegyekre és még bőven 100 méterekre hagyom le a legnehezebb ellenfeleket.
Szerintem ilyen lehetőségem nem nagyon lesz egyhamar, hogy így ki tudok használni egy Tournament-et, szóval megpróbálok bejutni a top 50 vagy 25-be, mert onnantól már durva Tournament pontok járnak, amiket gondolom szép cuccokra fel lehet majd még használni.Ez azt fogja majd követelni, hogy éjszaka is belépegessek a játékba (legalábbis zárás előtti percekben feltétlen), közben hajnalban menni kell dolgozni, lehet nem a legfittebb leszek holnap, de Suprám legalább már biztosított lesz a játékban kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest