Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto #2847 üzenetére
Hm, köszi!
Tehát annyi PR-rel már elvileg lehetne teljesíteni ott a legutolsó versenyt, csak gyakorlatilag nem.Egyedül ez és a Huracán szál hiányozna és versenyek szempontjából abszolút 100% lesz a játék nálam. Még a Huracán lesz vicces, mert hónapok lesznek még, mire azt is felnyomom kellő szintre...
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Melafoto #2793 üzenetére
Így igaz. Mi is csak annyit csináltunk télen amennyivel még nem tettük élvezhetetlenné a játékot. Én azóta is jókat játszok vele és gyűjtögetek, de már nem az unalmas farmolásról szól az egész
Nem is fogom kockáztatni az accountomat, hogy bannolják holmi hack használatáért.
Viszont az EA a programok használatát figyeli, illetve az is gáz ha folyamatában történik valami. Pl. event közben hackel az ember vagy az online vásárlásokat akarja manipulálni.Szóval aki csalni akar, a már megszerzett kocsikkal megteheti vagy a pénzzel, de mást nem tanácsolok neki (ki fogják szúrni). Illetve ne kövesse el azt a hibát, mint egy ismerősöm (asphalth 8-ban), hogy annyira szét hackelte az agyát, hogy 2 nap után törölte mert nem volt értelme játszani tovább vele
-
Olipapa
tag
válasz
Melafoto #2785 üzenetére
Milyen bugokat? Csak érdekel mit kell ahhoz elkövetni, hogy a világ leglustább fejlesztő csapata kibannoljon. Mert a játék hibáit lusták kijavítani de arra van idejük, hogy kibannolják az embereket...
Mondjuk engem ha még eddig nem bannoltak ki, már nem is fognak. A sok kidobálásért gyakran írok nekik nem éppen finom hangvételű leveleket
-
Olipapa
tag
válasz
Melafoto #2781 üzenetére
Miért? És az, h nézett ki???
Androidon vannak bugok bőven. Pl: a Mazda RX7-nek a kereke átlóg a sárhányón, a Subaru Imprezának a csomagtartójából jön a kipufogó láng, a hátsó lámpát hiába lesötétíted, a garázsban még sötétnek mutatja, de verseny közben a gyári hátsó lámpa látszik. Van, h nincsen ellenfél a pályán, csak ilyen fantomokkal versenyzel. De a legnagyobb bug az, h kidobál!! Van olyan nap, h egyáltalán nem dob ki, de másnap minden második verseny alatt kidob... Most az izomautós tornán több ticketet vesztettem kidobálás miatt, mint amennyiszer végig tudtam menni. Nagyon idegesítő. És ezek a bugok már hónapok óta megvannak. Azóta sem képesek kijavítani...
-
válasz
Melafoto #2605 üzenetére
Köszi!
Mondjuk saját Koenigsegg-től még fényévekre vagyok és tegnap este úgy látom nagy szerencsém is volt, hogy elsőre nyerni tudtam (az is nagy szerepet játszhatott, hogy összetörte magát az utolsó 3/4-ben), mert ma már újrapróbálva BP-kért nem akar sikerülni nyerni...
Szóval tápolgatom tovább a 650S-t, hogy könnyebb legyen vele farmolni BP-ket a puccosabb kocsikhoz.
Ahogy gondolom, Car Series szempontból skip-elhető az Aventador és a Huayra. Egyiknek sincs saját event-je.
Előbbinél a Ferrari Italia-val is lehet talán boldogulni és annál is inkább vonzóbb ez az autó az Aventador-ral szemben, mert "csak" supersport kategória és így haladósabb a tuningolása.
Ahol meg lehet menni Huayra-val, ott Koenigsegg-el is és mivel Koenigsegg-nek ráadásul saját eventje is van, így ki is esik a Huayra. -
szupermacs
veterán
válasz
Melafoto #2599 üzenetére
Ezt én is észrevettem, de nem szívesen adok ki telefonért még 65-70K-t sem. Nem is fogok, hogy pontosabban kifejezzem magam. De most szinte személyes tapasztalatból láttam, hogy mennyire használhatatlan lett barátnőm telefonja, biztos kihagyom a komoly költekezést.
Minden adata és képe rajta maradt a telefonon, amit nem tud 3 hete bekapcsolni. Nekem ez nyomós érv, hogy meggyőzzön. -
szupermacs
veterán
válasz
Melafoto #2593 üzenetére
És (#2592) kferenc22: Barátnőmnek is Z-je van, neki is a gumi lejött az összes fülről, aztán az USB bemenetben a kis fog is kitört. Most égre-földre keres dokkolót, hogy fel tudja éleszteni a telefont. Nem tervezem, hogy ilyet veszek majd. Drága és nagyon sok rosszat hallok róla. És az ő kijelzője is elég gyenge minőségű.
-
kferenc22
tag
-
Amur
addikt
válasz
Melafoto #2439 üzenetére
Nekem 3, neked hová lett a VIP szinted? (látom, buktad a mentésed..)
Mondjuk napi szinten ha ráfügg az ember így többet játszhat, mert nem óránként hanem 20 percenként kapsz egy ticketet, csak hát.. az ember nem a mobilján él.. ez kicsit túlzás hogy óránként lépjek be lejátszania 3 tikcetet...
-
B********
aktív tag
válasz
Melafoto #2402 üzenetére
Én a komplett játékot, obb-data könyvtárostól. És aztán az új google accounttal szedtem le/indítottam újra. Szóval a szerverük tárolja a készülékem adatait is, vagy mi, máskülönben honnan a bánatból tudná, hogy egy új google accountal is én vagyok?? Mondjuk mindegy is, mert akkor futottam pár kört, és tiszta képregény volt a játék, menüben is akadozott, pedig amikor legutóbb játszottam vele tök röccenéstelenül futott...
-
B********
aktív tag
válasz
Melafoto #2397 üzenetére
Hogy készítettél új profilt? Anno amikor meguntam és abbahagytam, gondoltam szórakozok vele, mennyire van a mentésem bebiztosítva, akármit csináltam, még akkor is visszatöltötte a mentésem, amikor a játékot törölve, majd új google accounttal letöltve és bejelentkezve indítottam.
-
válasz
Melafoto #2344 üzenetére
Az komoly, örülj neki!
Okosan van amúgy megcsinálva ez a rendszer eléggé, most Vip3-as vagyok és ha venni fogok még valamikor egy Monthly-t, akkor onnantól még kerek 50 pont kéne a Vip4-hez, amit még ugye egy kis aranycsomag vásárlással tudnék megszerezni (nem fogok engedni a késztetésnek, kapják be
).
-
alfa20
senior tag
válasz
Melafoto #2317 üzenetére
nem az hanem ez:
...pont most járt le
azt hittem a 80% járt le, nem hogy neked járt le a 30 nap
már majd nemvolt, azt httem lemaradtam, de nem...
amúgy érdekes miután meg vettem egyből jobb alkat részek jöttek a free ládából, no meg BP-ket is kapok 3-ból legalább 1-et. tegnap mustang-nál 6-ból 2-3x volt csak BP, no persze egyszer sem adott a mocsok.
-
válasz
Melafoto #2219 üzenetére
Szívesen!
Ládázni én nem ládázok még így se, Tuner Trial frissítés óta értékesebb a pénz, szóval nagyon jól fog jönni, ha az összegyűjtött Event péz átkonvertálódik.
Na meg egyébként sem férek a raktárban.Valószínű az EA-s ajándékcsomag kavarhatott be nálad a szintet illetően.
-
Amur
addikt
válasz
Melafoto #2215 üzenetére
Igen ezt akartam is írni! Ma az összes eventes pénz seggére vertem, és mind lila és kék alaktrészt adott!
Elöszőr csak kettőt vettem, mindkettő lila volt, aztán begőzöltem és az összes pénz ment, de nem bántam meg!Most akkor a motorba egy zöld alkatrész többet fog dobni mint a kerékbe egy lila? Már kezdek kételkedni hova rakjam, fogy az idő, és tényleg csak pár PR hiányzik..
Most bezzeg dobálja az M4 BP-ket is, de már úgy sem fog összejönni a kövi csillag.. -
válasz
Melafoto #2172 üzenetére
"Elég néhéz így a 20. helyezés alá kerülni"
Régebben egyik itteni fórumtársammal együtt végeztünk egy GTI Tournamenten mindketten 7. helyezettként, szóval nem befolyásolnak ezek a csalók semmit sem, nem a többi játékoshoz képest számolja a helyezést, hanem valami belső algoritmus szerint.
-
-
válasz
Melafoto #2092 üzenetére
Aki szintén keményen gyúr az M4-re, nem is gondolkodna azon, hogy sima ládákat fog nyitogatni, így is küzdök a raktáram 275-ös limitjével, eléggé nagy bajban vagyok vele. Kellett nekem pár napja felhalmoznom 30+ sárga material-t.
Na de 3 BP kell már csak az M4-hez, aztán majd csappanni fognak a felhalmozott cuccok végre.
Én már így a raktárlimit miatt is, nem is sajnálom az aranyat kártyahúzásnál.Legutóbbi M4 Boss-os újrajátszásoknál első kettő próbára nem adott semmit sem, majd harmadjára bedobott 2 kártyára M4 BP-t, amiből sikerült szerencsére elsőnek jót húzni, de mohó vagyok már és 30 aranyért szerencsét próbáltam és még egy BP üthette markomat.
M4 event-kor simán várható, hogy 1000 arany fölött lehet majd skip-elni az utolsó versenyeket az eddigiekből kiindulva.
---------------------------------------------
@-secret-: M4 event arra lesz, hogy 4 csillagos lehessen a LaFerka, semmi másra.
Viszont elég durva autó tuningolhatóságra, 3 csillagos formában is gyorsba beledobva pár alap dolgot, simán bele lehet vele kerülni a +800 PR-esek klubjába. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest