- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amur
addikt
válasz
-secret- #2451 üzenetére
La ferkrát nem, de abból kinek van max csillagos?
Az a gondom hogy nincs hozzá BP..
Ez maxosan ha jól emlékszem olyan 870 körül van, a la ferka most nekem éppenhogy 800 felé ment, és nem nagyon tudom tolni BP-k nélkül tovább(éppenhogy meglett 3 csillagosan az eventből)
De lehet én vagyok hülye és inkább a viperhez kellene BP-ket venni a blackmarketből, az is simán lesz ilyen PR a végén, csak eventek közben tök jól fel lehet húzni a kocsikat, sokkal könnyebben mint utána. -
Melafoto
senior tag
válasz
-secret- #2382 üzenetére
Akkor megosztom miért is kérdeztem :
-Jött rögtön a következő tournament, amiben szintén szerncsém volt, mert a Mercedes-AMG
pár alkatrész hiányában maxos volt. No gondltam ezt is kevesen nyomják (Hoonicorn-nál így reztem), mert
csak nagy kocsi és még sok embernek nem maxos.
Így is lett nyomtam egész hétvégén ahogy jött a ticket, sőt néha még vettem is.
Haladtam is rendesen, de kezdett keméynedni a Tier 3. hely körül, de sok-sok
ticket vásárlással átverekedtem magam és tier 1-be.
Ugye itt már és a 3.- tól kevesebb pontot ad, de az ellenfelek is olyanok amilyenek.
A Tier 1-ben meg 250, 500, 500 pontot adott, de a második 500-as versenyző mindig
730PR köüli ellnfél jött. Tehát 880PR-el király vagyok csak nyerhetek.
Elértem a kemény 3. helyre és úgy voltam vele na most megmutatom és folyamatosan
nyomtam. (utolsó nap).
Második és első hely között ingáztam. Pedig jött a pont folyamatosan (kb. 110.000 pontnál jártam)
Úgy döntöttem végig fent maradok (hajnal 1-ig) és folyamatosan nyomom. Így is volt.
Lenyomtam 18 menetet és első lettem, egyszer csak frissítés után 2. lettem....mondom gyááá
folyamatosan kapom a 500 pontot és még is megelőznek?
Eljött az utolsó 3 óra, amiben már tényleg folyamatos játék volt. Ebben a 3 órában
első voltam folyamatosan (mondom még 1x a játék folyamatos és kapom az 500 pontot és kb 200.000 pontom van)
nyomtam mint állat. Úgy voltam vele 90e pont előny csak elég lesz,ha már 110e-nél első voltam .....a f@szt.
Jött az utolsó 10 perc és kezdtem volna megnyugodni, erre
hirtelen második lettem..........gyááá a jó k.anyádat - minden tized másodpercre figyelve
nyomtam és kaptam a pontokat- Majd letelt és második lettem.....
Nem a második hely zavar, hanem hogyan lehet ez...folyamatosan jön a pont és lealáznak?
kb. 70x vettem ticket-et, hogy jó helyen végezzek. Tudom a 900. aranytól már nem volt értelme,de
akartam tudni a végét..........Nagy árverés az egész, de saját káromon kellett ezt megtudni...
-
alfa20
senior tag
válasz
-secret- #2207 üzenetére
400 arany?
akkor már nem is küzdők vele, esélyem sincs most erre az eventre, amióta lejárt a hónapos arany kártya azóta nem szeret a játék nincs szerencsém, tegnap alig adott BP-ket a BMW is éppen meglett az 5 csillag, de most meg nincs pénzem elfogyott, nem tudok fejleszteni, kellene 71k a kitre, + 71k az alkatrészre és ez mind 4x, hiába lila a ECu és a Nitró, azok hoz is kellene alkatrésenként 25,37,17k de azok meg nem emelnek annyit a PR-en, hogy meglegyen a 684. az event második fele így eleve felejtős.
mivel amúgy is 18 BP kell a 4. csillag hoz, így aszem mindegy is skip-elek vagy sem.#2208 Melanoma: akkor el is dőlt a kérdés. (709 aranyam van összesen)
-
Amur
addikt
válasz
-secret- #2202 üzenetére
Persze, én is erre játszom, mert anélkül is meglesz a 3 csillagos ferrari(pont neccesen, eggyel több lesz mint a kiváltáshoz kell). Eddig is megmaradtak az elözőek, ha megnézed, mutatja a garázsban.
Nekem valami hihetetlen szerencsém volt(már ha van ilyen a no limitsben, szerintem minden random függvényt átírtak az EA-nél..)
majdnem 100 PR-t kellett javítanom a kocsit hogy egyáltalán az ucsó előtti event ucsó versenyéhez szükséges 685ös limitet elérjem. Már lemondtam róla, erre egyik free arany ládából lila motor, másik eventes ládából meg lila nitró esett ki! Ugye tegnap vettem egy event ládát 270 aranyért, 5 BP-t adott, kettőt farmoltam mellé, léptem egy csillagot, az is dobott rajta, ma 2x75ezret begyüjtöttem a tuner trialsból, be is tudtam építeni egy szekér alkatrészt, már 655-ös vagyok.
Ha nem is tudom elérni a 685öt, az elöző versenyig biztos elgurulok, legfeljebb skippelek azért a 8BP-ért, mert 7 hiányzik hogy megkapjam a ferrarit, azzal pedig azonnal tudok tovább haladni az undergroundban, mert 3 csillagosan is jobb mint a jelenlegi legjobb hoonicornom(757-es, a hurracan meg 744 amit a másik eventen nyertem, "sajátból" a Viper van valahol az 689-es, úgy hogy az undergroudban még el sem értem ahhoz a chapterhez amiben a Viper van, csak folyamatosan vettem BP-ket aranyért a blackmarketről.
Lejárt a napi goldom, ugye megfogadtam hogy utána abba is hagyom, de ha sikerül megszerezni a ferrarit akkor lesz megint egy kis motiváció a folytatáshoz. Ha ezek után sem sikerül akkor tényleg kuka a játék! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
-secret- #2043 üzenetére
Én nem rég kezdtem a játékot, és kitanulni most 44-es vagyok.
Nekem úgy se lesz meg a laferrari, alig van autom amivel tudok menni még.Viszont a farmolásra rájöttem, ha ki van maxolva egy gép, BRZ, akkor annak az eventje ahol BP-t kapnék az alkatrészt fog adni, amit eladva min 3k cash jön de lehet 5k is.
-
válasz
-secret- #1840 üzenetére
Írod, hogy megvan a Mustang-od, tehát ezt úgy érted, hogy minimum 738-as PR számú?
Ha igen, meg tudnád írni nekem, hogy hány csillagos és mennyi lila főalkatrészed van benne jelenleg és hogy mindezekkel mennyi PR-es is pontosan az autód?-----------------------------
@-=Szabi=-: Nekem valamiért az M4-es BMW Boss verseny mostanában nem annyira szeret még csak a húzható kártyák közé se rakni BP-t sokszor, így pedig igaz lehet 6x játszani a versenyt egy nap, de örülök, ha összejön napi 1-2 BP ezzel a felállással.
A Mustang meg remélem nem igényel mindenhova lila főalkatrészeket.
Ha elég maximum csak a motor-turbó-sebváltó hármast lilásítani, akkor úgy oké minden, mert azokhoz hatékonyan lehet vadászni conv. kit-eket. -
Darkkoi
tag
válasz
-secret- #1569 üzenetére
Vissza, de nem szabályos. Ahogy írtam fogod lemented vásárlás előtt a teljes játékot az android data mappából és ha nem tetszik vissza rakod és újra veszed. Eddig ment én pont tegnap raktam vissza egy 2 napos mentés és még adott 5000 creditet is mert régen látott
. De ezt nem tudni meddig lehet csinálni.
-
válasz
-secret- #1585 üzenetére
Azért 700 aranyat majdcsak nem fogsz elszórni, csak mert 2 PR hiányzik és nem akarsz már 9 után játszani.
Persze én magamból indulok ki, mert brutálélettelen kocka vagyok, helyedben, ha 9-kor lefeküdnék, éjszaka 2-ig minimum 1x biztos állítanék be ébresztőt közben, hogy lejátszak ismét 5 db versenyt.
Annyiból már azért össze lehet annyit farmolni bőven. -
air
nagyúr
válasz
-secret- #1579 üzenetére
706-nál járok, 2 verseny van vissza, 4 alkatrész hiányzik, hogy minden 6 csillagos legyen. Több mint 600 aranyam ment rá, egyszer sem töltött vissza a torna alatt.
Ez így k-ra gáz, hogy másoknak napjában többször is visszatöltődik, és arany nélkül viszik 744-ig.
Hogy a rossebbe van ez? -
lacy86
addikt
válasz
-secret- #1579 üzenetére
Megvartam , hogy toltotjon vissza oszt nyomtam neki!
kb. 3-4x fordult elo , hogy elcsesztem egy palyat!Viszont most nyomtam egy farmolast , erre az utolso palyanal lefagyott a jatek , ipad is lefagyott es teljes ujraindult!
Eddig nem volt program ami megfogja a kicsiketSzerintem ujra fogom telepiteni a game-t!
A naponta min. 2x kilepett csak ugy , most meg ez!!! -
Amur
addikt
válasz
-secret- #1569 üzenetére
Sztem ne trükközz, ha már költöttél a játékra rosszul esne egy végleges ban..
Sokszor én is káromkodom a játék miatt, de nem akarnám elveszíteni amit eddig megszereztem.
Rengeteg időt öltem bele, az talán nagyobb érték mint a pénzbeli része!Azt lehet tudni hogy a turbo vagy a gearbox fejlesztése ad több PR-t? valszeg nem lesz időm mindkettőt feltolni..
-
válasz
-secret- #1492 üzenetére
Állítólag nem teljesen egyértelmű, emberünk F40 blueprint-eket vett és azzal együtt a LaFerrari-t is unlock-olta.
Nagyon részletesen nem olvastam én sem, szóval azt sem tudom, hogy hogy a fenében vannak rá neki már most legendary alkatrészek rajta, de én mindenképpen hack szagot érzek és ebből érdemesebb lehet kimaradni.Ráadásul írja, hogy többi hyperautóhoz képest kezesebb.
Normális játékkal embernek nincs még ebben a játékban egy hyperautója sem, nem hogy több.Innentől nem érdekel a téma egyáltalán.
--------------------------------------------------
@air: Szívesen!
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-secret- #1475 üzenetére
ezért kéne olvasni is és nem csak skip-elni.. írta hogy ajándék a tegnapi csúszásért
800gold-ot már költöttem 10bp-re, de kezdem úgy érezni hogy többet nem érdemes.. úgy tűnik valaki összerakta megint a fullos járgányt, de kevéske a pr pontja.. :-/
viszont van már Laferka is, 60 bp.. o.0
(nem saját képek) -
-=Szabi=-
tag
válasz
-secret- #1458 üzenetére
látom sikerült a lényeget meglátni a videóban...
#1459: persze, egyetértek, sőt a Ferrari nem is szokta engedélyezni, hogy a játékokba tuningolhatóak legyenek az autók, de azért a "gyári" színekre (fekete, fehér, sárga) való átfestést meg a felnicserét megengedik, plusz lehetne akár LM bodykit rá..
a videóban látszik, hogy 20bp kell "csak" a négyes szinthez, majd utána az ötös szinthez is, persze így se lesz sokkal könyebb összeszedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest