Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto #950 üzenetére
Én mai nap is rendszeresen nyomogattam a játékot és nem volt egyszer sem szerver gondom.
Egyébként hány csillagosak azok a kék alkatrészeid, hogy nem mennek fel a Viper-re?
Ha 3-nál magasabbak, akkor azért lesz------------------------
Más: Tegnap előreállítottam a rendszeridőt 2 órával előre (nem játék, hanem okosóra funkció kipróbálás miatt) és azóta felborult a játék bioritmusa.
Pl eddig reggel és délután 4-kor reset-elődtek az újrajátszós versenyek, most már 6-kor csinálják.Próbáltam, hogy visszaállítom az időt 2 órával, játékba vissza, majd vissza automata időre, de nem javította meg a játékot.
Nem megoldást keresek, mert valószínűleg erre nincs, viszont így eléggé vicces, hogy folyamatos szerver kapcsolatot igényel a cucc, de mellette simán lehet idő/dátum állítással manipulálni a játékot (akár benzinhez jutás céljából is).
Ez is olyan dolog, amit egyszerűen nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Könyvajánló
- Tesla topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest