- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joccc07
addikt
Kezd már rohadtul elegem lenni ebből a szarból. Ez az event is egy nagy sz@patás. Most van időm csinálni folyamatosan az eventet, de nem lesz meg. 783 pr ponton vagyok és tuti nem lesz meg a 808 holnap estig még akkor sem ha nem alszom egész éjjel.
-
Joccc07
addikt
Most ez a Tidal Run melyik nap indult?
Tegnap? -
Joccc07
addikt
Azt vettem észre, hogy sokkal könnyebb lett a BlackRidge Rivals. Az első szezonba 5 versenyből örültem ha 2 nyertem most meg van, hogy 5-5 megvan.
-
Joccc07
addikt
válasz
Olipapa #3665 üzenetére
De jó megint lehet farmolni a Bp-ket.
Várom már mikor lesz már valami tényleg komoly frissítés mert ez így ultragáz, hogy két havonta változtatnak mindig valamit ami nem is olyan rossz, de hamar unalomba fullad.
Android fronton a grafikán is alkothatnának valamit mert ez a vulkan api nem hozott valami nagy változást.
Szépek az effektek de ez mit sem ér ha a kocsi élei recések. -
Joccc07
addikt
Most mi is jött a frissítéssel pontosan?
Délután tudok updatelni csak.
-
Joccc07
addikt
válasz
Praetorianus #3540 üzenetére
De bp-t nem kapsz.
Na mindegy 10 Bp árába még nem halok bele. Az egy hét daily.
-
Joccc07
addikt
Ilyen még nem volt.
Most verseny közben nem csak simán kilép hanem kiírja, hogy összeveszett a google play-el és, hogy vegyem fel a kapcsolatot a fejlesztővel. Majd restart után kilép a play játékokból. -
Joccc07
addikt
Nem valami nehéz ez az event és végre nem is drága a 5x Bp.
Nem tudjátok mennyit kell venni a max csillaghoz?
-
Joccc07
addikt
válasz
#05304832 #3445 üzenetére
Igen sajnos annyi.
Nekem is kifagy néha a játék ezért gondoltam újratelepítem erre mi történik?
Volt mentés nincs mentés. Az utolsó mentés amit vissza tudtam tölteni az a laferrari event vége. Úgy, hogy naponta többször is mentettem.
Nálatok nincs olyan, hogy nem látszik az út?
-
Joccc07
addikt
Titeket is kidobál?
-
Joccc07
addikt
Bazz!!!
Újratelepítettem a játékot mert 1-2 verseny után kifagyott. Erre az utolsó felhő mentésem a laferrari event vége volt.
Pedig minden nap többször is mentettem.
Ennyit erről, hogy megcsinálták a felhő mentést. -
Joccc07
addikt
Tényleg nincs még kész a játék!
-
Joccc07
addikt
válasz
Balathruin #3370 üzenetére
Én még a mait el se tudtam kezdeni. Még 4 órát kell várnom.
-
Joccc07
addikt
válasz
mg1992mg #3275 üzenetére
De igenis én személy szerint sajnálom. Az összes NFS részt kijátszottam többször is.
Legjobban az NFS The Run tetszett amit a NFS MW (2) követett. Egyedüli NFS rész ami nem lett a szívem csücske az a Rivals. Az valahogy nem jött át.Amúgy valaki nem akar írni egy összefoglalót?
-
Joccc07
addikt
Ahhoz, hogy meglegyen a kocsi 3320 goldot költőttem. A k@rva anyjukat.
Az utolsó versenyt 670 pr-rel meglehet már csinálni. -
Joccc07
addikt
válasz
Candyman001 #3178 üzenetére
Nekem is megvan már. Max csillagos de nekem csak sima kék.
Be is fejezted az eventet már? -
Joccc07
addikt
válasz
mg1992mg #3170 üzenetére
Erről ne is álmodjon szerintem senki. Az utolsó csillaghoz a maradék bp jó ha 1 éven belül összejön. Főleg, hogy car series szál nem is lesz az autóhoz. Én mondjuk megveszem mert van miből.
Ami viszont rohadtul idegesít az az, hogy hétfőn du. 3 után kezdtem az eventet és minden nap ugyanebben az időpontban tudtam kezdeni.Megjavult a G5-ön a slow mo az új frissítéssel?
-
Joccc07
addikt
válasz
#05304832 #3133 üzenetére
Az a baj, hogy a beigért változtatásokat még mindig nem teljesítették. Gondolok itt a matricázásra aminek már a játék hivatalos megjelenésének idejére volt igérve. Vagy az 1-2 hónappal ezelőtt bejelentett találkapontra.
Én nagyon szeretem a Need for speed sorozatot és ezért még kitartok mellette, azért is mert nincs számomra jobb alternatíva. RR3-at, Asphalt 8-at mint alternatíva ne is említsük.
Én várok valami közösségi dolgot (csapat versenyek akár real-time).
A legjobban a free ride-ot várom mert ugyebár erről is volt szó.
Egyszóval lesz itt majd nagy durranás csak nem lehet tudni mikor. -
Joccc07
addikt
Ma minden nyitva van a Tuner Trials-ban!
-
Joccc07
addikt
Másnak sincs event?
Akiknek már megvan azokkal mi lesz?
-
Joccc07
addikt
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Válaszd inkább a Honor 4c-t. Az S3 neo-nál fényévekkel jobb és azt hiszem 54000Ft az edigitalnál.
-
Joccc07
addikt
Most már nekem se megy. Reggel még ment most meg csak forog, forog...
-
Joccc07
addikt
Ez hihetetlen!!!
Jött még hozzá 82x Ford Shelby GT 500 Bp, 1x rare muscle ecu lvl4, 1x rare muscle engine lvl4, 1x rare muscle gearbox lvl4, 1x rare muscle nitro lvl4, 1x rare muscle turbo lvl 4, 1x rare muscle wheels lvl 4, 80x BMW Razor BP, 1x epic sports ecu lvl 4, 1x epic sports engine lvl 4, 1x epic sports gearbox lvl 4, 1x epic sports nitro lvl 4, 1x epic sports turbo lvl 4, 1x epic sports wheels lvl 4, 65x Hoonicorn BP, 1x epic muscle ecu lvl 4, 1x epic muscle engine lvl 4, 1x epic muscle gearbox lvl 4, 1x epic muscle nitro lvl 4, 1x epic muscle turbo lvl 4, 1x epic muscle wheels lvl 4, 80x Huracan BP, 1x epic Hyper ecu lvl 5, 1x epic Hyper engine lvl 5, 1x epic Hyper gearbox lvl 5, 1x epic Hyper nitro lvl 5, 1x epic Hyper turbo lvl 5, 1x epic Hyper wheels lvl 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest