Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adorjanksz #938 üzenetére
Pénzért/aranyért megtarthatod a régit.
-
válasz
Adorjanksz #936 üzenetére
Úgy tudod átpakolni, hogy ne vessz PR-t ha teszel az alkatrészek helyére jobbat, és megtartod a régit cserénél. Máshogy nem lehet.
-
válasz
Adorjanksz #886 üzenetére
Pont ezt a technikát írtam korábban is, ami nálam is beválik.
Jelenleg a 786-os Shelby-vel elég izgalmas versenyeket tudok így játszani, szigorúan a legkönnyebb, 75x környéki kocsik ellen.
Holnap vagy holnapután rangot fogok lépni, ott viszont már sejtésem szerint a legkönnyebb ellenfél is szarrá fog alázni, szóval ott nálam ez a Tournament véget is fog azzal érni. -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #886 üzenetére
pontosan ezt csinálom én is, de enyhén szólva esélytelen a dolog.
Ráadásul a 7xx-es esti helyezésről, reggelre 16xx voltam. Hát anyád.Kíváncsian várom mit hoz a patch (gyanítom hogy semmit, de ha így lesz instant del.)
-
válasz
Adorjanksz #536 üzenetére
-
válasz
Adorjanksz #534 üzenetére
Végeztem én is, nem volt kihívás benn.
-
válasz
Adorjanksz #531 üzenetére
Zöld-kék cuccokba felesleges gyűjteni, úgy is megkapod a lilákat. Egyébként meg azokba könnyen ki is tudod farmolni, én takarékoskodok.. megszokás.
Nyiss persze, de azért egy 20-30k-t hagyj meg!
-
bostone
addikt
válasz
Adorjanksz #499 üzenetére
Csak ha van belőle másik, akkor tudod átszerelni, de autót butítani többe kerül, mint fejleszteni.
Az előző eventben, hogyan lehetett megtartani a verdát? Teljesíteni kellett azt kész?
Egyébként, alkatrész eladásnál 1000 ad alkatrészenként, szerintem érdemes megtartani, mert többet ér. -
válasz
Adorjanksz #499 üzenetére
Csak ha teszel helyette régit vagy újat.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Adorjanksz #434 üzenetére
Az alkatrészek atpakolasa eleg draga lesz kocsirol kocsira kesobb... Mondjuk a ladakbol sok uncommon (zold) fo alkatreszt kaphatsz. Szerintem 120k-t nyugodtan elkolthetnel, ha nincsenek alkatrészek
-
B********
aktív tag
válasz
Adorjanksz #434 üzenetére
Később jóval drágább a fődarabok fejlesztése, plusz ott a black market ahol szintén lehet költekezni. Én nem feccölnék pénzt doboznyitásra, 10-20 ezret kidobni lutrira, amikor lehet hogy nem is olyat ad, amire szükségem lenne...
-
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Hopp most nézem csak jobban. (csak a recére figyeltem)
A tükröződés... -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Aham, köszi. Hát ez rohadtul nem szebb
-
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #141 üzenetére
Mit kezdjek a "sok" lóvéval?
Várj, adok számlaszámot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest