Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz -secret- #137 üzenetére

Korábban én is nyitogattam a ládákat, de közben úgy vagyok vele, hogy inkább versenyeket újrajátszva próbálgatom megszerezni a kívánt cuccokat, mert valóban sok felesleges dolgot adnak a ládák, eladni meg töredék áron lehet a szürke és zöld cuccokat.

Azért sem szívesen költök ládákra, mert utóbbiakban Black Market-ben egyre több, pénzért vehetó autó tervrajzot is beadott és azokra költeném inkább a dellát, mint zsákbamacska ládákra.
    Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy mindenkinél véletlenszerű-e vajon a kínálat Black Market-en vagy pedig fix. Majd dobok be képet legközelebb nekem milyen cuccok szerepelnek most épp benne és írjátok majd meg, hogy nektek is ugyanazok-e vagy nem!

Más: Underground Chapter 9 főboss ellen már elég kemény a játék.
    Nem maga az ellenfél a kemény dió (Mustang GT ellen mennék durván tuningos Golf-fal), mert egyébként azt leverném. Hanem az a szar, hogy éjszakai város kombinálva szembeforgalommal.
    Az a baj, hogy durván bele tudnak olvadni a környezet fényeibe a szembejövők lámpái és későn vesszük észre őket (persze ellenfelünk nem hibázik). Eddig 2x próbáltam azt a versenyt.

Valószínűleg az is sokat segítene, ha nem 5,2"-on játszanék. A későbbiekben ezt a versenyt legközelebb telefont TV-re kikötve fogom kipróbálni szerintem. :)

Új hozzászólás Aktív témák