- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
srácok valaki játszik (androidos) tableten? Kívácsi lettem volna mennyit fejlődött grafikailag a cucc, (és akkor már inkább tabon) de nem igazán kompatibilis vele..
(Samsung galaxy tab S 10.5)
-
Maxtreme
addikt
Addig töröljétek Ti is amíg nem kaptok agyvérzést....
-
Maxtreme
addikt
ez nem tudom vót e má
A CSR-hez hasonló baromi szép cuccos. -
Maxtreme
addikt
Nálam hála isten elfogyott teljesen a motiváció, szóval meggyógyultam doktor úr.
Most már csak a patchre várok. Ha semmi érdemleges nem történik, lesz kb 400mb + helyem. -
Maxtreme
addikt
Egyébként most függetlenül ettől a bithulladéktól, Magyarországon sehol nem lehet venni Shield tabletet ugye?
Már elgondolkoztam rajt régebben is, hogy be kén egyet szerezni. (és reménykedni hogy nem a spontán gyulladó aksis változatot kapom..) -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #886 üzenetére
pontosan ezt csinálom én is, de enyhén szólva esélytelen a dolog.
Ráadásul a 7xx-es esti helyezésről, reggelre 16xx voltam. Hát anyád.Kíváncsian várom mit hoz a patch (gyanítom hogy semmit, de ha így lesz instant del.)
-
Maxtreme
addikt
Na én most fejeztem be a tournament-el való foglalkozást. Azért azz hogy a pr695-ös auto úgy előzi le a pr780-as shelbym mintha 2 rakéta lenne rákötve, "kissé" unfairnek érzem.... (3x is) pedig tökéletesen, (még az íveket is betartva) megyek.
-
Maxtreme
addikt
"Azt hiszem, mindegy hol nitrózok, kanyarban vagy egyenesben, a tournamentben 50 pont mínuszos autók is elhagynak.
Jah, az első és utolsó kanyar nálam is idegen sofőrrel megy"jaja... Sőt én olyat is láttam hogy első pillanattól nitrozott a célig az ellenfél..
Éljen a fairplay -
Maxtreme
addikt
válasz
-=Szabi=- #858 üzenetére
nem lehet h most mókolnak az update-el? Mindjárt meglesem nálam jó é.
szerk: jah itt müxik.
Azért az "vicces" hogy a tegnap esti 700-adik helyezésemről ma reggelre 1700-ra estem vissza tournamentbe.
Azt hiszem én még várom az updatet hogy történik e valami lényegi változás, és megy az uninstall. -
Maxtreme
addikt
Próbáltam úgy is, simán beelőz.
Viszont.. a 750-es Bmw-vel meg simán nyertem egymás után 3 futamot (ami ugye gyengébb ELVILEG)
Ebben a játékban valami nagyon e van b*szva.. (az egész)Az updatere kíváncsi leszek, de én is úgy veszem ki hogy CSAK a shield tablettel rendelkezők kapnak grafikai upgradet..
-
Maxtreme
addikt
Kiv. leszek meddig lesz elég a PR767-es Shelby-m a tournamentbe.. most vagyok Tier7-nél, 817. helyen.
-
Maxtreme
addikt
itt van az én csudiszép pixel porsém' is
Igazából csak ennek a kinézetével variáltam
(de erre a festésre elment 15.000 pontom
)
-
Maxtreme
addikt
Srácok aki lemaradt az előző tournament challenge-ekről, az bebukta őket, vagy esetleg időnkét ismétlődik?
Azért kérdem mert végre rájöttem hogy miért nem hajlandó a telefonom bejelentkezni a play szolgáltatásba, és most már neki tudnék feküdni a futamoknak. -
Maxtreme
addikt
Amúgy az underground hány chapterig megy tudja valaki? Most vagyok 56-os, de kezd nagyon nem poénos lenni hogy csak minden 5 szintnél nyílik meg egy új szakasz...
-
Maxtreme
addikt
Ezzel a bizonyos trükkel kapcsolatban dobhatna valaki egy PM-et. Csak kíváncsi vagyok.
(android)
-
Maxtreme
addikt
nem
Próbáld csak meg hogy mentsd el felhőbe az állásod, utána menj 1 futamot.
Válassz ki egy kártyát a végén, a 3 közül. Legyen mondjuk a középső, de tök mind1 mit választasz. Jegyezd meg mit kaptál.
Töltsd vissza az előző állásod, fuss neki még1x ugyanennek a futamnak. Válasz 1 másik kártyát.
.éééés Surprise. Ugyanazt kapod mint az előbb. Én ezt valamelyik nap próbaképp eljátszottam 6x, mindig ugyanazt a 2500 creditet kaptam.
Szóval abszolút nem a szerencsén múlik a kártyáknál a dolog. -
Maxtreme
addikt
nálam soha nem csinált még galibát amikor net nélkül indítottam, pedig rengetegszer megtörtént már.
-
Maxtreme
addikt
Én max akkor veszem meg a verdát ha nyit új car seeries-t. (természetesen csak aranyér) Szal ha valaki megvásárolta, légyszi jelezze hogy mi a szitu
-
Maxtreme
addikt
Elég volt a farmolásból én is lefutottam.
hehe nem is emlékeztem rá hogy van egy arany ECU-m. Most pont jól jött. -
Maxtreme
addikt
dehogynem.
Más:
Tettem 1 próbát a játékkal azzal kapcsolatba hogy mennyire múlik a vakszerencsén a farmolás. Hát semennyire.
Mentem 5x 1 pályán, és mindig visszatöltöttem a felhőből a mentésem. Mind az 5 alkalommal 2000 creditet kaptam, akármelyik kártyára is böktem. Vannak véletlenek, de nem ennyi.. -
Maxtreme
addikt
Basszus nekem most lila aksi kéne, de abból vagy 8.
-
Maxtreme
addikt
na a chapter 5 event 7-hez sok szerencsét mindenkinek. (hunter). Eddig egyet sem skipeltem, de ez elég gáznak tűnik.
-
Maxtreme
addikt
Aha ez tényleg nem volt vész. Az egyik "ugratós" futamot qrtam el (elszállt az autóm) de a többi simán ment.
-
Maxtreme
addikt
haha copy/paste módon ebben az eventben is van 1 lehetetlennek tűnő Hunter misszió.
Gyorsabb is mint te, kb esélyed nincs. Még jó hogy Easy-nek írja. -
Maxtreme
addikt
4 nap múlva jön valami BMW-s új event szerűség.
-
Maxtreme
addikt
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal, viszont hozzáfűznék még egy dolgot, ami a egyik legnagyobb gáz (szerintem) Ezek pedig a daily assigmentek.
Szvsz az az 1-2 arany amit adnak, piszok kevés (ahogy az xp is) konkrétan kb mintha nem is lennének ezek a feladatok..Sokat nem nyomnak a latba. -
Maxtreme
addikt
Én 43-aqs szinten "akadtam el". 45 kéne ahhoz hogy folytassam a carrier módot. Hiába van meg hozzá bőven az autó..
-
Maxtreme
addikt
Én sem kaptam még 1x sem, pedig szintén 43-as vagyok.
-
Maxtreme
addikt
No megvan a 39.5
Már csak 1 kicsi kell, és a karrier mód nem fog túl nagy nehézséget okozni -
Maxtreme
addikt
Na innentől jön a szenvedés és a farmolás áradat. 38-as vagyok (kb fél úton) és konkrétan sehol nem tudok menni.
Egyébkét a tournament ad rangot is? -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Hopp most nézem csak jobban. (csak a recére figyeltem)
A tükröződés... -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Aham, köszi. Hát ez rohadtul nem szebb
-
Maxtreme
addikt
detto kph
-
-
Maxtreme
addikt
...és még aszondják szifonon nem recés.. áhh.
Mondjuk maga a felbontás is érdekes. Vagy Te méretezted át a képet? -
Maxtreme
addikt
válasz
-secret- #232 üzenetére
Bp-t még nem farmoltam hozzá. Egyelőre arra hajtok hogy érjem el a 40-es szintet hogy tudjam használni a "carrier" módba a mustangot. Most vagyok 35-nél.
Azóta lett egy Porsche 911-em is, szal még ott is van 1 teljes car event széria. (+ a mustanghoz is a Muscle Hustle) -
Maxtreme
addikt
650-em van, de el nem szórom rá.
Ráadásul nem is tetszikszerk: a Wild Stallion even 4/5-ös futama elég érdekes. A fullos (pr750) Snoop verdával megyek, és közöm nincs az ellenfélhez, holott easynek írja. (egy hunter futam egyébként) sok sok méterről látom hogy beér előttem a célba, pedig tökéletesen megyek végig a pályán, 60%ban nitrozva...
-
Maxtreme
addikt
Nos emberek, a fullost kaptuk!
Sőőt. Még tovább is fejleszthetjük mert innentől normál alkatrésze mennek beleszerk: haha.. viszont csak level 40-től használhatjuk. Na itt a csavar.
-
Maxtreme
addikt
Am szinte biztos (szerintem) hogy az alap autót fogjuk megkapni, és a muscle car alkatrészek fognak belemenni.. De ne legyen igazam.
-secret-: Az mi is volt? Hunter?
-
Maxtreme
addikt
Nekem már csak az utolsó van
(nincs jegyem, szal wait)
mediumnak írja, 90 arany skippelni. (az előtte levőt viszont 400)
Eddig 2 hunter futamot kellett kihagynom mert úgy csalt a gép mint az állat. -
Maxtreme
addikt
Na ki hogy halad a Chapter 5-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest