Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Mikortól lesz elérhető?
-
Melafoto
senior tag
Nem is tudtam, hogy a tuning csak egy menetre szól. Utána kezdhetem újra.
-
Melafoto
senior tag
A viper fullos volt majd kaptam fekete alkatrészeket és le tudtam mind a 6 fő alkatrészt cserélni. Ekkor jött ki, hogy tuning aktív rányomtam és ez lett. Igaz még el kezdett valami pontot adni és a végére 29-es szintű lettem mint fent is látod.
El kezdtem fejleszteni majd mikor el fogyott a kredit jött vegyek tuning tools 2699 Ft ért. De sehol nem láttam, hogy lehetne máshol szerezni.
Hirtelen ennyi -
Melafoto
senior tag
Hirtelen eltűnt az event. Nektek van?
-
Melafoto
senior tag
Az alkatrészeket nem lehet eladni rendes pénzért?
Valahogy nem találom -
Melafoto
senior tag
De nagy a csend..
Következő event mikor lesz? -
Melafoto
senior tag
Ma már a második 71MB-os frissítés jött az alkalmazáson belül, de nem tudom mi.
Valakinek infó? -
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2598 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a fórumon inkább a negatív véleményeket osszák meg. Ritkábban írja le valaki,hogy "nekem jó semmi gond"
Ez alapján kicsit félrevezető lehet, de persze mindenki maga dönti el milyen telefont vesz. -
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Nekem nem fizikai (Sony Z3) és nem zavar...
-
Melafoto
senior tag
A 794-es PR a car series-ben az 5/6-os event-ig elég, az utolsó hetes event-hez 857-es PR kell.
Eddig 5 BP-t adott. -
Melafoto
senior tag
válasz
ADAM1337 #2478 üzenetére
Röviden :
40-es szinten elveszett minden. Kárpótoltak de előről kezdtem.
Majd megint gond volt és nem engedett be (vmi frissítés nem egyezett)
Meguntam és csináltam új fiókot és előről kezdtem mindent. És itt már nem volt türelmem kivárni a dolgokat és egy kis előnyre tettem szert.
Ezért most bann.
De legalább tudom hogy 16 milliónál többet nem enged lóvéba, felette nulláz. Aranyat is csak 1,9 milliót engedett
Hát ennyi!
Ti ne essetek ebbe a hibába. -
Melafoto
senior tag
A gonosz elnyerte méltó jutalmát.... Sajnos bannoltak.
További jó játékot mindenkinek!
-
Melafoto
senior tag
Jól gondolom, hogy a Mercedes AMG levetett alkatrészei jók lesznek a konvertálás után a Jaguárba?
-
Melafoto
senior tag
Hogy hogy később kezdődik a speciális event?
-
Melafoto
senior tag
válasz
Joccc07 #2399 üzenetére
Volt data mappa mentés, de akkor is ezt csinálja.
Jól járok? Már majdnem végeztem a játékkal, már csak egy két kocsit kellett fejleszteni.Készítettem egy új Gmail fiókot, arról jelentkeztem be az áruházba, telepítettem, töröltem a data mappában lévő dolgot, indítottam és kérdezte melyik fiókkal akarok játszani. Mondom az újjal... Annyira belefárdtam, hogy az új profilom már a sötétoldal jegyében folytatódik sok-sok lóvé és arany...
-
Melafoto
senior tag
Úgy néz ki elértkezett a játék vége számomra is.
Tegnap ki kapcsoltam a telót játék után, majd egy óra múlva be. Csatlakoznék, de azt írja a telefonon lévő verzió és a szerveren lévő nem egyezik. Töröltem, újra tettem, de ugyan az... Csak új profillal tudtam belépni ami előről indul....
Ezt írta :
your save game was uploaded from a newer version of the game
Download the latest version of the game to keep playing -
Melafoto
senior tag
válasz
-secret- #2382 üzenetére
Akkor megosztom miért is kérdeztem :
-Jött rögtön a következő tournament, amiben szintén szerncsém volt, mert a Mercedes-AMG
pár alkatrész hiányában maxos volt. No gondltam ezt is kevesen nyomják (Hoonicorn-nál így reztem), mert
csak nagy kocsi és még sok embernek nem maxos.
Így is lett nyomtam egész hétvégén ahogy jött a ticket, sőt néha még vettem is.
Haladtam is rendesen, de kezdett keméynedni a Tier 3. hely körül, de sok-sok
ticket vásárlással átverekedtem magam és tier 1-be.
Ugye itt már és a 3.- tól kevesebb pontot ad, de az ellenfelek is olyanok amilyenek.
A Tier 1-ben meg 250, 500, 500 pontot adott, de a második 500-as versenyző mindig
730PR köüli ellnfél jött. Tehát 880PR-el király vagyok csak nyerhetek.
Elértem a kemény 3. helyre és úgy voltam vele na most megmutatom és folyamatosan
nyomtam. (utolsó nap).
Második és első hely között ingáztam. Pedig jött a pont folyamatosan (kb. 110.000 pontnál jártam)
Úgy döntöttem végig fent maradok (hajnal 1-ig) és folyamatosan nyomom. Így is volt.
Lenyomtam 18 menetet és első lettem, egyszer csak frissítés után 2. lettem....mondom gyááá
folyamatosan kapom a 500 pontot és még is megelőznek?
Eljött az utolsó 3 óra, amiben már tényleg folyamatos játék volt. Ebben a 3 órában
első voltam folyamatosan (mondom még 1x a játék folyamatos és kapom az 500 pontot és kb 200.000 pontom van)
nyomtam mint állat. Úgy voltam vele 90e pont előny csak elég lesz,ha már 110e-nél első voltam .....a f@szt.
Jött az utolsó 10 perc és kezdtem volna megnyugodni, erre
hirtelen második lettem..........gyááá a jó k.anyádat - minden tized másodpercre figyelve
nyomtam és kaptam a pontokat- Majd letelt és második lettem.....
Nem a második hely zavar, hanem hogyan lehet ez...folyamatosan jön a pont és lealáznak?
kb. 70x vettem ticket-et, hogy jó helyen végezzek. Tudom a 900. aranytól már nem volt értelme,de
akartam tudni a végét..........Nagy árverés az egész, de saját káromon kellett ezt megtudni...
-
Melafoto
senior tag
Azt mondja már meg valaki, hogy a tournamentben gép ellen játszok vagy valós emberek ellen?
Mert az előző tournamentben történtek miatt k..vára felb@szott a játék. -
Melafoto
senior tag
Szerintem igen. Többször telepítettem újra a telót és mentést is készítek. Mikor az 1.2.6-os verzió kijött pont telepítettem és én még a Tibi-n felül az obb könyvtárat is mentettem. Mikor vissza raktam azt mondta nem játszhatok még nem frissítek, mert a szerver mentésem újabb. Így ha van ha nincs mentésed csak az EA szerverében bíhatsz.
De, ha valakinek van más tapasztalata szívesen fogadom.Szerintem a felhasználói adatok a szerveren vannak, a telón a játék adatok és user id...
-
Melafoto
senior tag
Tiszta bolond ez a játék.
Vettem egy kis aranyat és mikor megkaptam a jutalmat és megfordítottam a 3 kártyát (arany, bónusz arany, vip pont) ki írja, hogy Connecting lost....majd hallom szintet lépek a VIP részen.
Kiderült, hogy átugrott VIP 6-ra és megkaptam mindent ami ezzel jár (16 fule, tournament ticket 7 stb),DE ha rámegyek a VIP részre és meglesem még csak 4-es szinten vagyok....ez mekkora -
Melafoto
senior tag
Ismét új tournament...érdekes
-
Melafoto
senior tag
válasz
kferenc22 #2314 üzenetére
Nincs értelme!
Az előző tournamentben mintha nem sokan játszottak volna, mert mentem előre rendesen a maxos kocsival. Jó helyen végeztem és amit költöttem aranyat vissza is jött némi plusszal.
Most meg alig haladok előre a maxos kocsival pedig már benne van 600 arany és nem tudok elmozdulni a 7. Helyről. Ki van ez találva.alfa20 bocsi a "montligold" miatt biztos ezért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest