Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
Sziasztok!
Van még az az akció, hogy ha appból töltöm fel az egyenlegemet akkor kapok ajándékba egy napos korlátlan internetet? -
Orgi
addikt
Amúgy nem lehet, hogy a minden telefonon ott lévő ilyen optimalizáló, cache törlő, frissítéseket, biztonsági beállításokat kezelő programok miatt léptet ki?
-
Bl.Gyo.
őstag
Engem régóta ki léptet (yettel tv is, andorid tv-n hasznalva - Android 9), ritka amikor megnyitom és nem kell újra bejelentkezni. Realme GT Master, Android 13.
-
Gloob
addikt
válasz
csernak75
üzenetére
Samsung A52S, android 13, naponta 2x legalább kiléptet. Sötét mód. Most átállítottam világosra, bár szerintem nem számít. Többször volt újratelepítés. Email címmel lépek be, de volt már sms kód is. Poco x3 pron jó volt. Szintén android 13, MIUI 14,xiaomi.eu rom volt.
-
yanna
addikt
Android 12, Poco x3 pro, kb. 4-5 hét óta nem léptetett ki.
-
Katicza
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igazad van, kell legyen összefüggés a kidobálósok között, és lehet ez akár maga a verziószám is. Nálam Android 13, nem dob ki, rendben működik az app.
-
Sword
őstag
Kipróbáltam az app-ot én is.
A weben regisztráltam újra (miután törölték a beragadt fiókomat), e-mail cím helyett azonosítóval + jelszóval lehet belépni (nem én kértem így, így rögzült valahogy).
Az app-ban viszont (IOS) csak e-mail + jelszó belépés engedélyezett, felh. név nem így nem tudok belépni, mert hibás jelszót ír így e-mail / jelszó párosra. Ezt következetesen weben is. -
szaboi6512
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez nálam is kidobál minimum 3x hetente....

-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam annyi az összefüggés, hogy mindegyik Redmi, de más az Android és a MIUI is.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hogy értve? E-mail cím és jelszó párossal.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kérdés hogy akiket ki dobál mi lehet az összefüggés.
Nekem pl mindkét telefonon Android 11 van és elég gyakran kidobál. -
törölt tag
Ha csak a kiléptetés lenne... De amikor véletlenül nem léptet ki teljesen, akkor is hulla lassún léptet be újabban...
És az is teljesen nonszensz, h 2023-ban egy telco appból nem tudod 70 kattintás nélkül megtudni, h melyik nap jár le az egyenleged...
De a puk-kódot még 72-vel sem találtam meg...
És a weben még kevesebb infót érsz el, mint az appban...@Viktor: És azt is tudjuk, h az ördög sem alszik. Legalábbis nem akárkivel...
-
bul07
nagyúr
Kezdjétek el lepontozni hiba leírással és hátha javítják(állandóan kiléptet pl)
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem a droidon dobál ki, 11.
-
Gloob
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Engem naponta kidob. Érdekes, mert a poco x3 pron nem volt ilyen gond, ott szinte egyszer sem dobott ki. A Samsungon meg napi szinten, van hogy 2x is. Mondjuk a samsung pass-szal pillanatok alatt visszalépek. No meg az is érdekes,hogy amióta elneveztem az appban a kártyát, azóta csak azt a nevet írja ki, a számot nem! Vagy ennek így kell müködni? Így jó?
-
válasz
barnibooo
üzenetére
Sajnos droid használó vagyok, nem nagyon ismerem az iOS-t.

Talán itt segítenek: iOS alkalmazások. -
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem is rendszeresen kidob, talán 2-3 naponta. Első pewrctől fogva ilyen volt. Nem gondolnám telefon hibának, mert 3 különböző típusú készüléken is ugyanez van.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mit javasolsz, mit csináljak?
Már volt újratelepítve az app...Más szolgáltató/ hasonló jellegű appok jól mennek.
-
-
barnibooo
aktív tag
Az app a kedvencem.
Naponta 2x kell minimum belépni a Yettel Fiókba, mert valami rejtély miatt kidob.
(iPhone 11) -
szabonagyur
félisten
válasz
Red product
üzenetére
Mert amin voltál annak ez a neve is, válts Yettel előfizetésre online.
-
Red product
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megpróbáltam megint és így már nekem is működik, de csak akkor mikor már a kosárba raktam a sim kártyát. Előtte ha beléptem a számhordozó oldalra kéri hogy válasszak tarifát és ott nálam nincs kártyás. Köszi.
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére

-
szabonagyur
félisten
válasz
Red product
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Red product
üzenetére
Talán nem szeretnék, hogy online kártyás csomagra tudj hordozni. Személyesen viszont muszáj nekik biztosítani a lehetőséget.
-
Red product
csendes tag
Hali.Számhordozást szeretnék Digimobil-ról Yettel kártyás számra, de online nem adja a kártyás tarifákat csak az előfizetésest. Hol a hiba? köszi
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom mi lehet, a gond nálam de szinte minden funkció lassan tölt be.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
sebijani1982
üzenetére
Mindenki másképp csinálja.
Mobilnet esetén megvan az hatalmas nagy előny hogy hordozható.
Másfelől valóban azért adják hogy használd is, akár még vezetékes net helyett is, ha megelégszel vele. -
sebijani1982
senior tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Üdv!
Átlagosan 100-200 GB körül használom a mobilnetet.
Azonban most csináltam jó pár appnál gyorsítótár törlést, (pl.: chrome, telegram, twitter, stb.) hirtelen 600 GB adatforgalom felett áll a számláló ebben a hónapban...link link
Azért választottam korlátlan csomagot, hogy bármikor internetezhessek.
Nem értem az olykor-olykor megjelenő felháborodást, hogy vannak akik csak a mobilnetjüket használják. A szolgáltató vállalta, hogy biztosítja a korlátlan internethozzáférést, én meg használom.Kb. annyi értelme van ezen felháborodni, mint egy társasházban a másik 39 lakás tulajának háborogni, hogy menjen már át másik wifi csatornára, mert gyenge a jelem... És akkor még csak egy lépcsőházban szóltam...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor az teljes

Hát, kösz azért. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nade, abban az egy hónapban mi van pontosan???
Mi a felfüggesztés? Teljes v részleges korlátozás?
Mert adategyeztetés elmulasztásakor pl csak részleges és 5 napig.
Ha részleges, akkor haváj, ha teljes, akkor meg nem haváj, na
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Félreértetted, dehogy akarom a számot megszüntetni, csak a feltöltést akarnám odébbtolni. Úh továbbra is csak az érdekel most, h a feltöltés lejártakor mi történik pontosan, részben v teljesen korlátozzák, és mennyi ideig: zéró tolerancia, mint régen, 5 nap, 1 hó, v vmi egészen más?
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Lehet, hogy a szerződésen Global szerepel, de tuti nem az volt. Egyelőre sok jelentősége nincs az 5G-nek, ha meg alap dolgokra lesz használva, akkor meg a nem is fog hiányozni az 5G. Ismerősöm is pár hete vett 10C-t készülékcsere programban. Jó az a készülék, nyilván esküvői videót, fotót nem azzal kell csinálni, de alap dolgokra teljesen jó.
-
Predator2
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Helló
Cserélve lett a telefon, Xiaomi Redmi 10 5G-ről egy Xiaomi Redmi 10c-re. Azzal rögtön működik a 4G, igaz a telefon nem támogatja az 5G-t. APN-t átírtam net-re és jó is lett.
Így a kért adatokat nem tudom megnézni neked. Viszont a szerződésen Global verzió szerepelt, illetve az is hogy EU.Nagyon alap dolgokra lesz használva a telefon, és a tulajdonos nem akart sokat költeni.
csacsi67
Köszönöm a segítséget. Nem akarok kakaskodni, csak egyszerűen nem értem a miértjét.
Most az új készülékbe átírtam az APN-t és rögtön jó lett. A "rendes" sim nem lett piszkálva. Pedig a csere készülék is Xiaomi. -
törölt tag
Hogy van a feltöltőskártya most, ha nem töltöd fel? Él még az, h egy hónapig töltheted fel, és akkor visszakapod az egyenleget, nem vész el?
És főleg az érdekelne, h akkor teljesen zárolják a kártyát a lejáratkor, v csak a kimenő hívást, de a bejövő kicseng?
(Odébb akarnám vinni a dátumot, de elérhetőnek kéne maradni azon a számon is, hívni viszont úgyis a másikat használom. -
törölt tag
5jegyű is lehet, nem?

Legalábbis a vodánál tuti, mert azt pont tegnap meccseltük le az üfsz-val, h a 6-ot tudtam, és abból van levágva meglesz, ha 4 v 5. Az 5 nyert, mert direkt 5-t adtam meg, ahol lehetett, de nem emlékszem, h a yetinél 5 v 6 kellett, mert vmi kivétel rémlik, csak a hol nem. -
Sword
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Oké, hagyjuk, csak éppen ez a 2 lenne a "kábeles" szolgáltatók online alternatívája.
T-SAT előfizetésem is van, Telekom Go vagy mi is menne nekem ingyen, de nincs nagy TV-re megoldásuk -> kuka.Szerk: Meg is néztem a Telekom TV Go-t, teljesen jó minőség, csak ugye se okos TV, se Apple TV. Talán Androidos box-okon megy, de ezt még tesztelnem kell

-
trec12
addikt
Ja, hát a sweet-et hagyjuk.
Telóra, tabletre okés.
Nekem is az egyetlen gazdaságos alternatíva a Yettel Tv főleg, hogy 3 eszközön lehet nézni.
Régi Yettel tv még megy nálam de nem tudom ugyanaz-e a háttere mint az újnak. Nem fullos DVB-C ugyan de egy 50 colos tévén rendben van. -
Sword
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Sweet és a Directone is annak tervezte.... Most néztem a Sweet-en sífutást, olyan szinten van szétesve a kép, ahol hó van, hogy rossz nézni, pedig aztán ott minden van, csak gyors mozgás nincs

Kíváncsi lennék Yettel TV-n, hogy néz ki nagyon... Egyelőre az elmondások alapján nagyon úgy tánik, hogy nincs más alternatíva a Voda-hoz képest.
És persze jó lenne egy Apple TV-s app is, legalább, mint future feature
-
Landsmann
addikt
Szerintem nem. A változtatáshoz biztos meg kell adni a régit is, ahogy máshol is szokás.
Most megnéztem, igen kéri a régit, aztán az újat és az új ismételt megadását.
Azt hiszem 3-szor próbálkozhatsz, ha az sem jó, akkor talán 1 óra hosszára kitilt. Ha akkor is rosszul adod meg, nem tudom, hogy növekszik-e a várakoztatási idő. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Ha egy feltöltőkártyás számhoz elfelejtettem az ügyfél (?) biztonsági kódomat, ami 4 vagy 6 karakter, azt a Yettel Saját fiókomban valahol nem tudom "megszerezni", vagy megváltoztatni?
Illetve, ha van 3 tippem a kódra, hogyan tudom kipróbálni, hogy jó e a tipp, büntetlenül? -
trec12
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
..."de ha te egy másfél-két méter képátlójú televízión nézed, neked lehet, már nem lesz elég."
Értem mit írsz de jónak kéne lennie annak hisz teljes értékű tévé szolgáltatásnak szánta a Yettel. És ahogy tomp fórumtárs írja szerencsére jó is...
Azt megírhatnád, - már ha van infód -, hogy milyen bitrátával mennek a HD streamek... -
Sword
őstag
Na, egy hónap teszt alatt az első net kimaradás megvolt ma az irodanet pro-val, fél perc down, fél 9 körül. IP csere is jött vele. Ezt kényeztetésnek érzem a Voda után

-
-
tome0001
senior tag
Nálatok lett VoWifi? Nálam nem igazán

-
pourri
aktív tag
Nekem is a munkám miatt van rá szükségem. Van, hogy több napot is távol vagyok az otthonomtól, aztán megy a spotify, a streaming platformok, online tv stb..

-
Somatom
veterán
válasz
Sumptuous
üzenetére
Költözz be három hétre egy kamionba és megtudod (a 3hét meló/1hét pihi egy általánosan alkalmazott kamionos munkabeosztás)! Pl. indítasz egy TVGO live adást, ami nem az adatkeretedhez, hanem a pillanatnyi elérhető sávszélességedhez állítja be a stream minőségét, ezáltal az adatigényét. Ha az adott helyen 5G -d van, akkor két pofára fogja zabálni a biteket.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Én 3Gb-os telekomos netet cseréltem 13Gb küf aktívra. Azt is és a mostanit is ketten használjuk. 28.-án lesz nullázva, még van belőle 10,64Gb.. Persze azért 13-as, mert a 7Gb-os csomag sem sokkal ólcsóbb, akkor már legyen biztosan elég. Ötletem sincs, hogy aki egyedül havi 50Gb-ból nem jön ki, és valóban kell neki a korlátlan, ő mire használja.
Ha nincs otthoni net, akkor oké. De egyéb esetben, munkahelyen, iskolában gondolom nem lehet sokat netezni mobil eszközön, hazafelé ha vezet valaki, akkor sem..tömegközlekedésen jó esetben ül az ember naponta max 2-3 órát. Erre nekem soknak tűnik az 50, de lehet én vagyok már öreg ehhez. Esetleg éjjel nappal megy a speedtest?
Nem bántásnak szánom, komolyan érdekel.
-
tomp
félisten
Ha már szó volt a Yeti TV minőségéről.
Film+ Armageddon. 65"-os tv-n 1,5méterről olyan a képe mintha a Blu-Ray kiadást nézném. -
TeeJay
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egyházi flotta és dolgozói csomagban voltunk
500MB mobilnet konkrétan sosem fogyott el mert az összes népszerű oldalra nem számoltak.
Face, insta, twitter, viber, face messenger, google maps, waze, tiktok meg még gondolom pár IOS app is azokat nem ismerem
Ezeket bármeddig tekerhettem sose fogyott el az 500MB
youtube és böngészés meg minden más viszont vitte, mondjuk amikor elfogyott akkor is ment vagy 128-256kbit körül úgyhogy egész jól bejött egy weblap is viszont már youtube 480p azt hiszem akadt.
Na most ősz óta jelezték hogy meg fog szűnni ez és át raktak minket másik egyházi flottás dolgozói csomagba. Ott kedvezőbb a percdíj meg többet is beszélhetek vele viszont 10GB net van és 1500-al többet fizetek, viszont április 1-től mindent számolnak és 10GB érdekes lesz mire lesz elég
-
Landsmann
addikt
Vajon milyen reggelre ébredünk? Lesz vowifi vagy nem?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bérelni tuti nem fogok! Inkább veszek mást.
Javaslat? -
válasz
üzenetére
Ha ilyen a távvezérlője, akkor ezen biza nincs csatornaváltó gomb. (A négyállású köralakú gomb le/fel nem az!)
Tudom, a régi Yettel TV app ment azzal (a Mi Box 3-mal is így lehetett váltani), az új egyelőre nem ilyen.
A szolgáltatás mellé bérelhető ZTE box távkapcsolóján van dedikált csatornaváltó gomb:
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
X96 max+
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A rossz minőség látszik 32"-on is. Nézd meg a Sweet tv-t, 24"-on is gyenge (még legalábbis). Minden válasz elől ki lehet térni, de ha el akarsz adni valamit, lehet nem érdemes.
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem kaptam kérdéseket. De mivel Irodanet pro 5g van nálam és azt beszéltük épp,hogy atkotom otthonnet pro-ra, elég hülye kérdés is lett volna 😂. Tehát a net adott, a tv-t mondtam, HD és sport adó volt a kérdés. De szegély egyáltalán nem volt képben, nem kérdeztem túl. Értem,hogy véded a mundér becsületét, de ha van ráhatásod, inkább őket kéne ellátni infókkal, tv-vel, bemutató készülékkel, fullos előfizetéssel.az üzletben, nem a potenciális ügyfelet számonkérni,hogy miért mer kérdezni már bocs.
-
Szerintem igen.
Mert ez több mindentől függ.
Milyen a net, milyen eszközön használod (box és/vagy tv, mobilon pl. tudtommal kevesebb adatot használ), melyik csatornáról beszélünk, stb.Arról nem is beszélve, hogy pl. minden relatív. Nekem teljesen megfelel a minősége a "kis" 32 colos tévén, de ha te egy másfél-két méter képátlójú televízión nézed, neked lehet, már nem lesz elég.
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerinted ilyen mélységben kérdeztem?
Az volt a kérdésem, hogy pixelesedik-e a kép HD-ban és "elmosódik"-e a kép gyors mozgások esetén, mondjuk egy meccs közben. Látta-e már a képet nagyképernyős tv-n. Ha ezzel a kérdéssel túlkérdeztem, akkor bocs
-
-
-
makoss
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Biztos lentebb fog esni de ez nekik jó, nekünk egyáltalán nem
Addig nem váltanák míg a Telekom végre valahára be nem köti az optikát ahogy tavaly megígérte, ez azért lenne fontos mert műhold már van T-s, nem tudom milyen csomagok lesznek ha lesznek, lehet-e kombinálni mobilnetre, ha nem, marad a yettel jóval drágábban mint eddig
-
Landsmann
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
A készülék dobozában elvileg lennie jkellettek papíroknak. Egy garanciafüzet (több nyelvű), Egy r9övid használati útmutató (több nyelvű és egy Biztonsági információk (safety information) Ez utóbbi füzetben fel vannak sorolva a vételi frekvenciák, sávok. Az LTE sávok a lényegesek. Például nekem a Redmi Note 10 5G-nél ezek vannak: 1/3/7/8/20/28/38/40 sáv. Nézd már meg, hogy neked mik szerepelnek ott.Illetve a MIUI verzónak mi a száma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Telóra, tabletre okés.
Nekem is az egyetlen gazdaságos alternatíva a Yettel Tv főleg, hogy 3 eszközön lehet nézni.
Régi Yettel tv még megy nálam de nem tudom ugyanaz-e a háttere mint az újnak. Nem fullos DVB-C ugyan de egy 50 colos tévén rendben van.