- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
kl122 #114577 üzenetére
Yepp az valóban innovativ. A gyors valós 5G-ben is a Yettel vezet jelenleg. A multi sim is jó dolog ezt is bevezethetnék mint a telekom. Nekem minden a telekomnál van, magenta 1 ben így mindenre ad 30% kedvezményt. Ezenkívül egyéb egyedi kedvezmények vannak ami mindig változik a Telekom appban. Yettelnék viszont alapból nagyobb kedvezményt ad előfizetés mellé ahogy látom. Telekom viszont nem csak mobilt árul hanem laptopot, tv, stb... Szerintem nagyon is rendben van a Yettel ahhoz képest hogy csak mobil vonalon szolgáltat. A 3 szolgáltató közül szerintem a 2. helyen áll összeségében. Van amiben jobb a telekom és van amiben jobb a yettel. A one-t nem hiába nem említettem mert semmibe se nézem.
-
csaszi75
senior tag
-
-
SztiviVander
addikt
-
-
-
-
gabor9991
addikt
válasz
kl122 #104176 üzenetére
Most finoman lebunkóztál, de semmi baj, bizonyos intelligencia felett ezen minden gond nélkül túl tudnak lépni néhányan.
Azt viszont tényleg nem értem hogy ha a teleseaeses aki felhív:
-nem hagy békén
-rohadt erőszakos
-cinikus
-bunkó
-lekoptathatatlan
-feljelentéssel kell fenyegetned hogy ne hívjon újra
Te akkor is tartod magad annyira intelligensnek hogy nem baszod rá szó nélkül a telefont?pdr755 #104179
Ez annyira kézenfekvő volt hogy ez a megoldás hogy nem is akartam leírni.
-
pdr755
aktív tag
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
kl122 #102675 üzenetére
Figyu, nem retardált vagyok aki nem képes felfogni valamit. 💁♂️
Sőt, ha elolvasod amit írtam itt vagy máshol az adott témában, sehol sem állítottam hogy a Telekom a legjobb országos szinten.
Remélem sikerül felfogni, megérteni amit (most) írtam.Ja és engedd meg, hogy leírjam én és más is amit tapasztal bárhol a Yettel vagy bármelyik szolgáltató esetében, mégha az ellentétes azzal amit XY tapasztal, mér, állít.
-
Renwick
őstag
válasz
kl122 #101702 üzenetére
Valószínűleg a félreértésekben vastagon szerepe van a PPF kissé elbaltázott kommunikációjának, hiszen egyfelől szó szerint ezt írják:
Post closing, e& will hold 50% + 1 share in PPF Telecom Group’s assets in Slovakia, Hungary, Bulgaria, and Serbia, both ComCos and NetCos
Márpedig a Yettel meg a CETIN eléggé a PPF Telecom Group assetje, vagy akkor nem tudom, a cseheknél egész mást jelent ez a fogalom.Másfelől meg az ugyanebben a preziben lévő szervezeti ábrán tökre nem ez, hanem az látszik, amit te mondasz, azaz a PPF Telecom Groupban lesz többségi tulajdona az e&-nek.
A végeredmény szempontjából egyébként szerintem kb. tökmindegy, ha lezárul a móka, az arabok kezében lesz a gyeplő. -
csaszi75
senior tag
válasz
kl122 #101702 üzenetére
Abszolut felesleges a lekezelő hangnem a részedről. Pont azt állítottam amit te, Viktor állítása mellett:
"Két különböző dologról beszéltek:
-Az Etisalat részesedést szerzett a PPF leánycégéeiben.*JAV (Ami ugye egyenlő PPF Telecom)
-PPF-et, az anyacéget (tehát nem a leányait) teljes egészében a PPF birtokolja, tehát nincs más tulaj az anyacégben." -
-
tomp
félisten
válasz
kl122 #101163 üzenetére
Keletiben állva, a százlábú hídon állva nem látja a telefon!
Keleti mellett a Péterfy Sándor utcában és a Garay egy kicsit részén viszont igen.Piros ahol voltam és nem látja, zöld ahol folyamatosan látja április óta!
Majd bejárom a környéket hogy hol van a láthatósági határ. -
csaszi75
senior tag
válasz
kl122 #100930 üzenetére
https://www.umlaut.com/en/benchmarking/hungary
Valahogy úgy olvasom ki, hogy minden cég a saját erősségeit emeli ki és azt hirdeti..
Hol a sebesség, hol a megbízhatóság, hol a latency.. hol overall, stb.. -
4Grider
félisten
válasz
kl122 #100922 üzenetére
Számomra erőteljesen megkérdőjeleződik egy olyan díjkiosztó, ahol 2023 augusztus van feltüntetve és a Digi mobil kaphat olyan díjat, amit a Vodafone vele párhuzamosan nem.
Mert hogy ez így egy kicsit vicces, tekintettel arra, hogy a digisek a Vodafone hálózatán roamingolnak már június elseje óta... -
trec12
addikt
Utálod a netszolgáltatódat? Akkor az 5G-s otthoni netet neked találták ki
Én úgy látom az utolsó mondat itt is arról szól, hogy optikát nem biztos, hogy érdemes lecserélni.
Szóval nálam is marad az optika. Ettől függetlenül szerintem élhető és szuper dolog az 5G amit a Yettel ad. -
zelikocc
senior tag
Nem, nem arra gondolok.
Olyan IPTV-re amit mindkét féle hálózaton ki tudsz próbálni pl sweet.tv, vagy akár Yettel TV, vagy ami tetszik.
Szóval ha a játék közbeni időszakos laggokat nem nézzük, mert nem játszol, akkor is ott van pl. a videó chat: random akadozások, hang kieséses, kép befagyások 1-1 apró másodpercre, a “mit mondtál” kérdések, mert pont nem értetted ez miatt, stb… aztán miután mindkét oldalon optika van, soha többé egy darab pillanatnyi akadás sincs a videó chatben, pedig van köztük 1000 km.Vagy amikor az amúgy 150+ mbit-et hozó (B3+B7) mobilneten IPTV-vel rendszeresek az apró (vagy akár nagyobb) akadozások, csatorna váltáskor 2-3 másodperces gondolkodások (a nagy adatforgalmad miatt hátrébb sorolnak) és aztán 300 mbites optikára váltasz és mindez megszűnik és úgy érzed mintha egy régóta tartó fejfájás múlt volna el, annyival gyorsabban és fürgébben és akadás mentesen működik utána ugyanaz az IPTV szolgáltatás.
Kb mintha lecserélnél egy régi lassú telefont egy új csúcs telefonra és csodálkoznál, hogy nem kell 3 másodperc mire megnyitja a hívás listát, hanem azonnal megtörténik.Lehet még folytatni a példákat. Apró kis időpillanatok, amik folyamatosan ott vannak és csak akkor veszed észre, ha egyik pillanatról a másikra megszűnnek.
A Yettel TV - Yettel mobilnettel lehet hogy priorizálva van, de őszintén hány felhasználóig működik ez?Aztán jön a szokásos “de nekem ez is elég” - jó akkor nincsen probléma, örüljél neki és használjad. Amíg bírja.
Csak akkor ne bizonygasd másnak, hogy ugyanolyan mintha optika lenne. Mert nagyon nem.És amúgy nyilván tök jó a mobilnet, ha nincs semmi vezetékes, vagy a vezetékes valami elavult DSL. De egy optikát leváltani mobilnetre… hát… azért előtte erősen érdemes felmérni a szokásokat és az igényeket, mert nem mindenkinek éri meg ezen spórolni.
-
trec12
addikt
Én elhiszem, hogy okés de pl. optikát 5G-re cserélni azért meggondolandó bár én sem vetettem el teljesen (még). Az a "baj", hogy jellemzően 5G is ott van ahol van 1000-es optika vagy más több száz megás vezetékes ajánlat. Mondjuk ebből következően nem biztos, hogy annyian átváltanának rá, hogy a hálózati kapacitás jelentősen csökkenne ettől. Ahol meg 4G-vel adják pl vidéken ahol én néztem ott jellemzően ugyan annyiért adják mint a helyi vezetékes konkurencia ajánlata.
-
A vastagon szedett rész szerintem azt jelenti, hogy a ZTE box esetén valószínűleg nem volt ilyen hiba és/vagy nem volt tömeges bejelentés, ami miatt regisztráltak volna központi problémát.
Jut eszembe! Ha egy beállítással orvosolható a "hiva", akkor az nem bug, hanem feature.A szoftververzió szerintem a 2.15.0 lesz/lehet majd. A jelenlegi számból kiindulva.
-
-
tomp
félisten
Én konkrétan írtam nekik egy részletes és hosszú emailt extra információkkal és máris nem az 1bites választ kaptam hanem a Technikai csoport egyik embere az összes kérdésre konkrét válaszokat írt az és még az ötletemre is válaszolt. Azaz egy szavam se lehet mert valóban teljesen korrekt levelet írt.
A Kaltura Cloud TV-n(AWS van alatta) csak a csatorna streamek futnak de nem az osztja el hanem a CETIN saját szervere a BIX-ben. A CETIN-hez kapcsolódik az app.
A BIX-ben 100Gbites linkjük van. -
tomp
félisten
Az 1bites ügyfélszolgálat kb semmire sem jó.
Frissítsen oké de a Yettel TV indulása óta még nem jött frissítés.
A lényeg: tudnak a hibáról és javítva lesz a következő 1-2frissítésben.Addig is a megoldás: nem a csatornán kell kikapcsolni a feliratot mivel ott ugye nem lehet hanem az app beállításaiban. Ha ott kikapcsolod az fixen kikapcsolja az összes csatornánál és úgy is marad.
-
-
tomp
félisten
A Yettel TV alapja AWS féle Kaltura Cloud TV. Ez nem is baj. A budapesti Amazon szervere és az ügyfél között még ott van a CETIN szervere is mivel bár a stream az Amazon szerveréről megy de a CETIN szervere osztja el. Az ügyfék maga onnan kapja és a felvétel is ott van tárolva.
A betáp garantáltan megvan mivel az ip a BIX-ig megy(onnan nem megy tovább, azt látni lehetne). Itt szerintem a szokásos magyaros munka zajlott. Azaz a legforgalmasabb időben kell végrehajtani a folyamatot ami alatt valamelyik kiszolgáló offline lett.
Magyaros munka: mikor kell a BKK mobiljegy rendszert frissíteni? A reggeli munkábamenet időszaka előtt így utána a sok bejelentkezés miatt össze is omlott minden. Azaz jó pár óráig gyakorlatilag ingyenes volt a BKV....
Mivel az app azonnal kiírta, hogy te itt most nem fogsz nézni semmit így szerintem nem a CETIN lett offline mert attól még a Kaltura Cloud TV app betöltött volna hanem maga a Kalturát csaphatták le. -
bigdigit
addikt
-
-
tomp
félisten
Azért emailben csak lehessen már illetékest találni. Az, hogy telefonon az 1.0-s ügyfélszolgálat van az oké. De ezért írtam nekik és megneveztem a konkrét osztályt akinek szól a levelem.
Amúgy nem kell messzire menni. 2016-ban egyszer csak rám írt a Telenor messengeren, hogy elkérnék az email címemet mert a MyTV-vel foglalkozó osztály szeretné felvenni velem a kapcsolatot mert sok dolgot írtam a fb-on a TV-vel kapcsolatban.
Utána az osztályról xy írt is levelet.
A végeredmény: most március 31-ig volt nekem exMyTV hozzáférésem ami nem a számommal ment hanem egy xy@telenor.hu email címmel. Párszor felhívtak anno a Telenortól, hogy nem e fizetnék elő a TV-re. Mikor közöltem, hogy aktívan használom is xy által és miért akkor mindig hűháztak.
Nem csak a fejlesztésben vettem részt(rengeteg béta appot is kaptam) hanem konkrétan az OTT-ONE-nál is voltam a Fény utcai irodájukban. -
tomp
félisten
hmm na annyire azért nem ismertem.
Regisztráltam az oldalukon. Akkor kiválasztom milyen paraméter kell, megkérem a papírt és bemegyek a yettelhez, hogy ezt kérem és átváltják a Hello Data Startot arra?
Gondolom ugyan úgy a Yettel küldi majd a számlát a nevemre és neki kell fizetni. -
gps76
őstag
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
Diák66
őstag
Hát lehet jól belendültek, de a környéken valahogy elfogyott év végére az a lendület. Van még pár modernizálandó adótorony, de csak a listában láttam újra meg újra felbukkanni, vagy még azt sem. SA-val szerintem senki sem fog sietni, talán a nyári szezonra a nagyon forgalmas helyeken.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest