-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Most nézem hogy Békéscsabán van a T-Mobile-nak LTE hálózata
Nem is tudtam. Amikor én próbálgattam erre fele a T-Mobile netet akkor még nyoma sem volt itt LTE-nek szóval így visszavonom hogy a T-Mobile 2G-vel nyomatja.
Viszont amit a Telenorral kapcsolatban írtam az még mindig él. Múlthéten voltam kint egy ismerősöm tanyáján de a Telenoros számom bedöglött. -
club1
veterán
Feltételezem hogy tudod, az LTE-t jóval alacsonyabb frekvencián nyomatjátok (meg a Telenyomor is), mint a 3G-t. Ennek megfelelően nagyobb területet lehet vele lefedni, mint a 3G-vel (azonos adóteljesítmény és antennakarakterisztika mellett). Én is üzemeltem már be Budapest mellett úgy Telekom LTE-t 4G routerrel, hogy nyomokban volt csak 3G. Azóta is áldják a lábnyomomat...
-
z-eva
csendes tag
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én arra gondoltam, ami mostanában volt, hogy egy nap 50% kedvezmény volt.
Van egy jó hírem a ZTE Blade III rajongóknak, de ez minden kártyás csomagra igaz. Aki így vesz telefont a helyszínen kérhet függetlenítést 7650 Ft-ért.Mondtam az ügyintézőnek, hogy nekem már 2 Telenor üzletben nem tudtak erről a lehetőségről. Azt mondta hivatkozhattuk rájuk, a háttérosztály ügyeletes vezetője mondta ezt neki.
-
Szia!
Nem kaptam semmilyen üzenetet. Ezért is lepődtem meg. De felhívtam az ügyfélszolgálatot, s ott a következőt mondta a hölgy. Nem az internetre, s nem a hang alapú hívásokra vonatkozik, hanem az egészre. Tehát az össz havi számlára. Ha eléred a 80%-át kapsz egy sms-t. Ha a 100%-ot, akkor fognak korlátozni. Tehát ha a számla éléri a 25400Ft-ot. Gondolom ennek a 80%át érem el, akkor jön az sms.
-
tomp
félisten
Tudod az a baj, hogy vidéken sok helyen csak gprs hálójuk van. Nekik van a legkisebb 3G lefedettségük, budapesten is van ahol szintén csak gprs-ük van.(komplett metró hálózat) Munkahelyemnél van nekik egy állomásuk. A héten cserélték le az eszközöket az újra.
De veri magát, hogy 4G, lépj a következő szintre...
pl Vagyok én. Szülővárosomban laknék és nézném a T-Mobile 4G reklámját. Lépj a következő szintre. Nézzük csak mennyi a max hálójuk a városban. HSPA+ azaz 21Mbit/s. Nézzük a Telenor hálóját. DC-HSPA+ azaz 42Mbit/s vagy az LTE ami 84Mbitet ad. Szval mind szép és jó, de jelenleg a Telenor csinálja jól! Először a vidéki kisvárosokba kell elvinni az LTE-t nem oda ahol eleve adnak kábelen is durva sebességet negyed annyiért... -
Something_
őstag
21es hipernettel a max amit mértem Bp-n (X. és XVI. kerület) 12 volt.
Általában 3 és 9 mb között szokott ingadozni..
Jah és úgy használom, hogy van hozzá csatlakoztatva külső antenna, szóval kint van a tetőn, a szabadban.Az is érdekes volt, hogy két laptopon, egymás melett kipróbáltuk a hipernet 21-et és a "régi" 7-es telenor sticket.
A 7-es 5-t hozott folyamatosan, míg a hipernet 3-at(Budapest, Budafoki út)
-
q13579
senior tag
Most úgy néz ki igen.
De ha nem, akkor is ott van még a médiamánia csomag, amig szintén mindenben üti a többi szolgáltató hasonló árú csomagjait. (Ehhez akár netet is tud bővíteni igen korrekt áron az aranykártyám miatt).
Tehát egyelőre úgy látom, hogy mindenképpen a legjobb alternatíva a T-mobile.
-
club1
veterán
Ez alapján a gyorsjelentés alapján az alföldi kutatóhelyem is lefedett kültéren 3G-vel. Érdekes módon a kettős módban működő telefonom mégsem akar ott sose átváltani 3G-re (csak ha Vodafone kártyát teszek bele). A legközelebbi Telenor 3G cella tornya ott 1-1.5 km-re van, de olyan szerencsésen van beállítva, hogy az (apró) falu határán már átmegy a telefon 2G-re. Persze ez akár dícsérő is lehet (milyen jól be tudják lőni a 3G-t a Telenor mérnökei), ha nem rajzolnának a torony hatósugarának egy 4-5 km-es kört... A másik élő példám a Telenorral Mogyoród: A fél falu le van fedve, a falu másik felét gyakorlatilag csak a másik két szolgáltató tudja lefedni 3G-vel. Úgy, hogy a T és a Telenor tornyai egymás mellett vannak, a Vodafone tornya kicsit közelebb a falu közepéhez, viszont jóval alacsonyabban. De büszkén hirdetik, hogy Mogyoródon van 3G/HSDPA (ja, a toronytól számított 500 m-en belül)...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest