-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prien
addikt
-
tomp
félisten
válasz
Frenky25 #9184 üzenetére
Javítsák meg! Az extra500-ból 170megát kaptam erre nyekk. Jelen állás szerint megkàrosìtottak. 3G Watchdog menti is a forgalmat. Tegnap az össz forgalmam 400mega sem volt böngészővel együtt.
Max hètfőig reagálniuk kell a panaszomra. Ha azt mondjàk minden ok, tovàbb megyek.
-
club1
veterán
válasz
Frenky25 #7985 üzenetére
Nem tudom miért nem írod meg, de ha symbian-os telefonod van, akkor ellenőrizd légyszi a hálózatcélok között az internetes hozzáférési pontjaid. Ezek prioritási sorban vannak, a Telenor Online (apn=online) hozzáférési pontnak meg kell előznie a Telenor Internet (apn=net) hozzáférési pontot. Amíg ez nem így van, addig az Opera a net apn-t fogja használni.
-
tomp
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz
Frenky25 #5832 üzenetére
Elég slendrián ilyen téren a szolgáltató. Nekem a Mobilemail szolgáltatás mellé rendszeresen hozzá van csapva 1 kb-nyi wap, noha nem wapozok egyáltalán. A mobilemailt meg azért rendeltem meg, hogy használjam. De mellé tesznek egy kis wapot is. Nem nagy összeg, de ha valaki a Napijegyet és a mobilemailt is használja, havi szinten akár több ezer Ft-ra is rúghat pluszban a számlája. Én reklamáltam emiatt, jóvá is írták azt a 7 alkalom wapot, de nem fogok minden hónapban reklamálni, noha azt kellene. Mindenféle idétlen okokkal indokolták, hogy miért van ott a wap. Jószerével könyöradományként írták jóvá. Jól jelzi a hozzáértésüket, hogy az egyik indok az volt, hogy bizonyára a böngészőben a mobilemail oldaláról véletlenül máshova is léptem. Először is iylen véletlennel nem lehet 1 kb-os adatforgalmat generálni, máésodsorban írtam, hogy pop3-as klienssel használom a levelezést, tehát a böngésző el sincs indítva. Arra meg egyáltalán nem reagáltak, hogy az hogy lehet, hogy ugyanabban a másodpercben le lett számlázva mobilemail és wap forgalom, nem is egyszer. Ez műszakilag lehetetlen!
-
csabesz:)
csendes tag
válasz
Frenky25 #5819 üzenetére
Ma emelték fel az árát 29990-re ami még mindíg nagyon jó ár lenne, csak nincs nekik egy darab sem. Egyébként ne a mobil kvartet 150-el nézd hanem a 180 perc csomaggal. Az szintén 5000 körül van de a teló 29990 be kerül hozzá. Ebben sincs semmi logika, hogy ugyanannyiba kerül egy 5000-es csomaggal mint egy 15000-essel, viszont egy másik 5000 Ft-os csomaggal meg 4-szer annyiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest