- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, 11-én volt a számla fizetési határideje, kaptam is előtte emailt és sms-t, hogy csoportos beszedéssel fogja vonni, a bankomnál (mbh, korábban mkb) ott is van a számlatörténetben a megfelelő összeggel a megfelelő dátummal, de a yettel alkalmazásban és a netes felületen ott van, hogy lejárt számla. Előző hónapban még kártyával fizettem, akkor azonnal át is került a számlatörténetbe. Ez a normál működés része? Vagy kell bármit intéznem telefonon/üzletben?
-
Cyberbeni
addikt
Ti milyen árakat néztek?
P30 Pro a Telenornál 136990Ft, plusz ugye 22 hónapig 2500Ft-al többet kell fizetned havonta, tehát összesen 191990Ft
Ugyanez függetlenül 13 helyen van olcsóbban.
És akkor még hozzá sem számoltunk olyan lehetőséget, hogy időközben jön egy jobb árú előfizetés ajánlat, ami miatt mégnagyobb veszteség, hogy 11 helyett 22 hónapos hűséget vállal.
És ennél a telefonnál most külön ki van emelve, hogy akció.
Ha nem akarsz egy multinak fölöslegesen többet fizetni, az nem fillérbaszás, az tudatos költekezés. Ha egy ismerőstől veszed jó áron és még abból is próbálsz alkudni, az a fillérbaszás. -
Cyberbeni
addikt
válasz sfdrakex #72331 üzenetére
Túl van árazva a hívás is, de az SMS meg főleg. Van egy csomó szolgáltatás, amivel neten keresztül ugyanazt meg tudod csinálni és csak a netért kell fizetni. Ebben persze benne van, hogy akit hívsz/akinek üzensz, annak is használnia kell azt a szolgáltatást. De ez személyes előfizetés esetén könnyen megoldható, hogy azzal a pár emberrel, akivel sokat beszélsz, megbeszéled, hogy min keresztül kommunikáltok.
Ha mindenképpen sokat akarsz telefonálni/smsezni a szolgáltatón keresztül, akkor flottás ajánlattal bőven jobban jársz.
-
Cyberbeni
addikt
Az előző hónapokban a net fogyasztást meg lehet valahol nézni? Az appban csak az adott hónapra szerepel, hogy mennyi van még.
-
Cyberbeni
addikt
válasz TODI1111 #71952 üzenetére
Az túlzás hogy kell sms-t küldeni, telefonálni sem kell. Én csak azért szoktam telefonálni, mert a 100GB net mellé adnak annyi percet, amennyi nekem bőven elég, de egyébként a legtöbb embert tudnám neten keresztül is hívni. És SMS helyett is van millió más szolgáltatás, amivel neten keresztül ingyen tudsz üzenetet küldeni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz TODI1111 #71942 üzenetére
Milyen csomagok és mennyi az átlagos használat? Ha csak a telenor publikus ajánlatait nézzük, akkor is 34000-ből kijön 4 előfizetés korlátlan beszélgetéssel és havonta 15GB adatforgalommal és ha nem lenne korlátlan beszélgetés, akkor is egymás között ingyen beszélhetnétek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #71930 üzenetére
Az nem csak annyi, hogy bemész a másik szolgáltatóhoz és ők elintézik neked a hordozást?
-
Cyberbeni
addikt
válasz BPéter1984 #71831 üzenetére
Ha a kollégákkal és a főnökséggel is kell beszélned, akkor miért nem céges előfizetésed van?Plusz a 150 perc messze nem korlátlan és a netből is van egy csomó opció, ami nem korlátlan, de sok embernek elég lehet.
-
Cyberbeni
addikt
Feltételezem, hogy kötelező olyan díjcsomagot ajánlani, amiért elég évente 3000 Ft-ot fizetni, de a havonta 1-2000 Ft sokkal jobban megéri a szolgáltatónak és gondolom azt nem tiltja semmi, hogy a kártyás egyenlegből fizetett megújuló szolgáltatásokat is kártyás díjcsomagként tüntessék fel és kiemeljék őket, hogy "Ezt ajánljuk" meg "Népszerű", a normál kártyás csomagot meg odarakják a végére és csak az egyszeri árat tüntessék fel és azt nem, hogy milyen sűrűn mennyivel kell feltöltened, hogy megmaradjon a számod.
-
Cyberbeni
addikt
válasz sfdrakex #70580 üzenetére
Most Blue+ csomagja van, arra írtam a netet. És abból 6k az s és 8k az m, tehát most 20k-t fizet. 3 M-ből vond le a 15%-ot, úgy kapsz 20400-at. Ha csak 2 M van, akkor abból csak 10% jön le.
De akkor úgy jár a legjobban, ha legalább az S-eket átváltja. Vagy ha elég az egyik előfizetőnek XS, akkor 2M+XS
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz jociolaszi #70570 üzenetére
8000-be kerülnek, 9500 az akkor van, ha készüléket is veszel. Tehát 3 hiper m talk havi 20400 lenne, 2 hiper m talk meg egy telenor s 19350, xs-el meg 17100. Most meg ha minden igaz 20000-t fizetsz havonta. De a tarifaexpert szerint 4 és 8GB net van a blue+ s és m-ben.
Itt le van írva, hogy mihez mennyi beszéd/net van, ami legalább 7990, abból 2 esetén 10% mindenre, 3 vagy több esetén 15% mindenre. -
Cyberbeni
addikt
válasz minek?:S #70252 üzenetére
EU-n belül szerintem szabályozva van, hogy nem fog többe kerülni neki hívni, mintha Romániából egy másik Romániai szolgáltatóhoz tartozó számot hívna(Csak ha lenne net az előfizetéséhez, abból használhatna kevesebbet más EU országban). Egyébként meg végtelen mennyiségű olyan szolgáltatás van, amivel neten keresztül lehet beszélgetni ingyen és elég sok helyen van wifi.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz #72445440 #70228 üzenetére
Attól még hogy nem mindenkinek kell, nyugodtan bevezethetnék. Bár akinek létszükséglet volt, az már átment a Telekomhoz, de pl Apple Watchra náluk sem elérhető még, tehát avval simán lehetne plusz előfizetőt szerezni, meg a mostaniakkal többet fizettetni.
Nem mondom, hogy ebből lesz valamelyik fejesnek még egy yachtja, de attól még jó eséllyel megérné nekik. -
Cyberbeni
addikt
válasz Major Lion #69481 üzenetére
Az 1.1.1.1 nem VPN app, csak a DNS forgalmadat irányítja át és titkosítja.
Szerk.: Illetve ha a WARP be van kapcsolva, akkor VPN.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
iPhone-on próbálta valaki a VoLTE-t? iOS13-on engedi bekapcsolni, de ilyenkor feldob egy alertet, hogy "This cellular network has not been certified by the carrier for VoLTE on iPhone. Battery life, calls, text messages, voicemail, and cellular data may be affected."
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #69131 üzenetére
Te ezért fizetést kapsz a Telenortól?
-
Cyberbeni
addikt
válasz sfdrakex #66148 üzenetére
Az Apple telefonokban max az akkumulátor van 2 évre tervezve, azt meg lehet külön cserélni. A többi gyártó készülékeiről nem tudok nyilatkozni.
A mostani meg a pletykák szerint a következő iOS verzió is sokat fókuszál arra, hogy régebbi készülékeken jobb legyen a rendszer teljesítménye. De 6S/SE-nél régebbit tényleg nem vennék, azokban fele annyi RAM van és az már nem a "bőven elég bármire" kategória ma már.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #66140 üzenetére
Sokan elfelejtik, hogy lehet használtat is venni és sok olyan ismerősöm van, akinek SE van a mérete miatt, de újabbat venne, ha a teljesítménye nem állná meg a helyét.
Ha nem a legújabbat/legjobbat akarod megvenni, akkor sokmindenből jobban megéri a használt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Depression #66138 üzenetére
45k-ból válogatni lehet a használt iPhone SE-k között, valószínűleg jobban jársz azzal, mint egy low end Androiddal.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Depression #66004 üzenetére
Én úgy válaszoltam, hogy ha muszáj váltani, akkor oké, de ha nem, akkor szeretnék maradni és áttett. Mondjuk nekem bőven elég a 100GB is, csak azért volt korlátlan, mert kb 5GB-nyi netet lehetett máshol ugyanennyiért kapni. Így legalább nem kell azon aggódnom, hogy számlaforduló előtt egy héttel eszembe jusson, hogy telefonáljak egy percet, mert azt csak neten keresztül szoktam és átraknak valami net only csomagba és már csak havi 8k-ért lehet rendes előfizetésem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz bajusz15 #65856 üzenetére
Lehet, de nem sok értelme van:
Ha telefon kell, akkor kb 100% az esélye, hogy van olyan megbízható bolt, ahol olcsóbb, mint Telenornál 0 Ft-os csomag mellé.
Ha szolgáltatót akarsz váltani, akkor azt érdemes számhordozással, mivel neked semmibe nem kerül, 1 hétig lesz egy ideiglenes számod, amíg a szolgáltatók elintézik egymás között és utána ugyanazt a számot használhatod, mint ami előtte volt.
Ha meg új számot szeretnél, akkor szerintem nem kell mellé telefont is venni, tehát megint jobban jársz, ha máshol veszel telefont.
-
Cyberbeni
addikt
válasz banda76 #65673 üzenetére
Egy Blue+ csomag meg valószínűleg a +100GB extra listaár alatt, a felhasználási szokásaid alapján. (Legalábbis nagyon remélem, hogy nem értettem félre semmit és annyiról jön a számla 15-én, amire emlékszem)
Nekem egyszer volt olyan, hogy két nap alatt lement 25GB, egyébként meg havonta 5GB alatt vagyok, a havi 1 hívás meg csak nyűg volt. (De pontosan ezért választottam a HD-t, hogy akkor se legyen semmi para, ha a kábeles net nem megy, vagy olyan helyre megyek, ahol nincs wifi)
-
Cyberbeni
addikt
válasz aprokaroka87 #65666 üzenetére
Engem már hívtak kb egy hónapja, hogy "elkészült a személyre szóló ajánlatom"
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #65381 üzenetére
Nem kell tudni a pontos összefüggést, elég ha az előjelét tudod, ami azért elég egyértelmű.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #65377 üzenetére
Hát ha a sok HelloData user lefoglalja sávszélességet, akkor persze.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Remus389 #64958 üzenetére
Csak egy fajta csomag van kártyásból, az 19Ft/perc/sms. Hasonlóan a Vodafonenál is, csak ott drágább a heti mobilnet. A telekomnál 25Ft, viszont ott lehet úgy mobilnetet venni, hogy bármeddig felhasználható, amit kifizetsz. (De évente fel kell tölteni pénzzel ugyanúgy mint máshol, különben lejár a szerződés)
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, a legutóbbi számlán van egy bruttó 1000Ft-os tétel "Számlaszintű szolgáltatások díjai" néven, ami eddig nem volt ott. Egy fél éve kb lehalt a csoportos beszedés a banknál, akkor kikapcsoltam, de most újra be, hátha megjavult, de nem(pedig a netbankban jól mutatja), ezért volt kb 2 nap késésem a fizetéssel.
Hello Data Start csomag, elektronikus számlázással (elvileg anélkül járna a plusz költség)
Ah, lejjebb tekertem és a késedelmes fizetés miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #55982 üzenetére
Igen, de az nagyobb volt a számla végösszegénél.
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, MKB banknál egy hónapja kaptam hitelkártyát. A régi csoportos beszedést töröltem és újat vettem fel, jött is az üzenet a befizetési határidő végén, hogy "holnap megkíséreljük a csoportos beszedést", de ezt egy hét után sem láttam a számlatörténetben, meg kaptam is üzenetet befizetetlen számláról.
Mi lehet az oka, hogy nem sikerült a csoportos beszedés?
-
Cyberbeni
addikt
válasz Ispán_Péter #55305 üzenetére
Hello Data NAT-olt, korlátos csomagok publikus IP-t adnak.
@55314: 5520Ft lesz a Hello Data Start
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #55114 üzenetére
Nos igen, de azokban nem volt GSM modul. Szerintem érdemes lenne a többi szolgáltatót beelőzni és minél hamarabb behozni.
-
Cyberbeni
addikt
Apple Watch S3 Cellular-ról lehet tudni, hogy mikor lesz elérhető? (Vagy hogy egyáltalán elérhető lesz?)
-
Cyberbeni
addikt
válasz bollokcs80 #54840 üzenetére
Az már nekünk tök mindegy, csak az új előfizetőket fogja érinteni, nem?
Mondjuk lehet küldeni 5 SMS-t havonta és máris eladható új csomagnak.
-
Cyberbeni
addikt
válasz unravel #54349 üzenetére
Amit küldenek emailben számlát, azt nyisd meg, ott menj rá a PDF-re és azon rajta van a csoportos beszedéshez használandó kód. Ez a fizetési határidő napján vonja le a pénzt a számládról, előző napon meg értesít, hogy ez lesz. Ilyenkor csak annyi a dolgod, hogy ha valami olyasmit számláztak, amivel nem értesz egyet, akkor reklamálj.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #54280 üzenetére
Esetleg elképzelhető hogy valamikor el lesz törölve ez a kötelező havi 1 hívás Hello Datánál? Vagy ne is álmodjak róla?
-
Cyberbeni
addikt
válasz Cyberbeni #53982 üzenetére
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a jelenlegi fogyasztások megjelenítése sem teljesen tökéletes. Tegnap lett volna nekem a hónap első napja, de még mindig ott volt a nem 0 Ft-nyi fogyasztás és hívások időtartama nem 0 volt, a lejjebb írt hátralevő perc mennyiség pedig a HDS-hoz tartozó 50 perc.
-
Cyberbeni
addikt
Vagy tervbe van véve, de eddig mindig volt magasabb prioritású fejlesztés.
Vagy valaki nem végzi jól a munkáját.
Vagy még senki nem jelezte, hogy ez jó lenne (mondjuk ez is félig az előző, mert ennek alapnak kéne lennie mindenhol, ahol többször is be kell jelentkezni és nem elég biztonságos, ha csak először kérsz jelszót és utána végtelenségig bejelentkezve maradsz)
Mondjuk most is addig van bejelentkezve az app, hogy biztonság szempontjából ugyanabba a kategóriába tartozik, mintha összesen egyszer kérne jelszót. Ami nem olyan nagy baj, mert a legrosszabb, amit tehetnek, hogy befizetik a számládat
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
@Viktor0610
Az iOS-es MyTelenor appal kapcsolatban lenne egy pár észrevételem:
Baromi idegesítő, hogy állandóan újra be kell lépni. Pláne, ha épp wifire vagyok csatlakozva. Touch/Face ID sokkal kényelmesebb lenne.
Aktuális fogyasztás-ban nincs benne egy csomó minden, például az iMessage beállításához használt külföldi SMS meg az MMS sem. Persze ezeket nem kéne mindig megjeleníteni, csak akkor ha nem 0.
Jól jönne egy widget, amire a fontosabb dolgokat ki lehet rakni. (Testreszabhatóan, hogy ki mit akar látni rajta) -
Cyberbeni
addikt
30-án volt a számla befizetési határideje, 29-én jött sms meg email, hogy akkor fogják terhelni a számlámat csoportos beszedéssel, ez látszik is a banki alkalmazásban, de a mytelenor appban azt írja lejárt számla. Ez normális, vagy aggódnom kellene?
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, a MyMinute csomagnál jól értelmezem ezt a "nincs minimum feltöltési összeg"-et, hogy nem kell évente 3000Ft-al feltölteni?
-
Cyberbeni
addikt
Kb annyi lenne, mint függetlenül újonnan.
Legalábbis annyiért nincs olyan csomag, amire lehet hűséget is vállalni az egyel olcsóbbal (7690 havonta) meg a függetlenül 150k Ft 6S 32GB 166k-ért lehet a tied
A 13690-es csomagban már csak 121k, azzal már esetleg megéri nem függetlent venni
-
Cyberbeni
addikt
Telefonálni/sms-t küldeni a csomaggal csak telefonból szabad. (E tarifacsomag hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés.)
Illetve havonta legalább egyszer kell vele hívást kezdeményezni, különben átrakhatnak a legolcsóbb mobilinternet csomagra.
Ezen kívül lehet mellé hordozható routert venni, legalábbis nem láttam erre tiltást itt amikor elolvastam kb egy hónapja mielőtt én is előfizettem és mobilról is simán megosztottam 2 nap alatt 19GB netet, amíg nem volt itthon elérhető a vezetékes net.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok,
ennél a Hello Data díjcsomagnál mennyire veszik szigorúan, hogy havi minimum egy hívás? Mert általában Facetime/Skype/Viber/stb. van használva. (De telefonban lenne végig használva) -
Cyberbeni
addikt
van egy samsung galaxy spicám, és a sim kártyát néha bekapcsolás után nem ismeri fel, és akkor egészen addig azt hiszi, hogy nincs benne sim kártya, amíg ki nem veszem, és újra be nem rakom. persze amikor kiveszem, akkor szól a telefon, hogy sim kártya eltávolítva, újraindítás.
ez a készülék, vagy a kártya hibája lehet (googlen körbenéztem, és csak egy hasonló esetet találtam, ott az új sim volt a megoldás)? és ha beviszem a telenorhoz vagy a djuice-hoz, és elmondom nekik a problémám, akkor szó nélkül ingyen kicserélik a sim kártyát (nem tudom pontosan hány éves, de pannon gsm van körben sötétzöld háttér előtt a zöld és a piros téglalapban)
ja és ugye ha djuiceos vagyok, akkor mindegy, hogy telenor vagy djuice üzletbe megyek be? -
Cyberbeni
addikt
hogy tudom átváltani a tarifacsomagomat djuice kártyás 29-re?(jelenleg praktikum van) telenor online-on van egy acc-om a számhoz, de nincs meg adva kb semmi adat, és nem tudom módosítani (születési idő sincs, gondolom ha ez megfelelő lenne, akkor tudnék váltani) és ugye ingyenesen lehet váltani, vagy mennyit kell perkálni?
esetleg ha törlöm a felhasználót és újra regelek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest