Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
tusik #110505 üzenetére
Nálam volt már olyan, hogy a Yettel fiókban PC-ről intéztem kártyával a fizetést és az ősök számláját fizettem volna, de már rendezettnek mutatta a rendszer, pedig nem lett kifizetve. (összevont fiók, 6 telefonszám, 2 előfizető). Én is úgy voltam vele, hogy hívom a 1220-at, de előtte ránéztem az app-ban a számlákra és ott már nem rendezett ként mutatta a számlájukat és kitudtam fizetni egyből.
-
-
-
pdr755
aktív tag
Igen ez nekem is régóta alap a legtöbb külföldi utam abba a régióba történik és azért szeretném ha ugyan az internet tiltva van de szükség esetén tudnának hívni vagy ami még fontosabb visszaigazoló SMS tudjon érkezni (macedóniaban korábban már volt gondom ebből h gondoltam letiltom az egész roamingot)
MÁS: én is kérdeztem itt hogy a Versenyhivatal határozatával kapcsolatos 7500 Ft kártérítést hogyan kapjuk. Én személy szerint 1 hete kaptam értesítést SMSben hogy részletekben fogják a számlában jovairni
-
Ez lett a megoldás, 600 dinar/15gb. Ezt osztom a kocsiban egy telefonról, minden klasszul megy. Köszönet újra.
A napijegyet nem lehet a flottás telefonjainkról igényelni, gondolom csak a kapcsolattartónk.
Az autó (adblue) az indulás óta változatlanul 1200km-t írt, Szerbiában 20 fok van egy nagy eső után (most újra esik), átváltozott 2400km-re… -
-
-
Ha lehetőséged van rá, kézi hálózatválasztással keress másik hálózatot., vagy próbáld ki másik készülékben a kártyád. Ellenőrizd, nem tiltott-e előfizetéseden a GPRS-roaming, nem fogyott-e el a roaming kereted. Hívd a +36202000000 számot, hátha a kollégák látnak valamit.
-
-
-
sifarr
senior tag
Én adnék egy újabb tanácsot, jobb és akár be is jöhet.
Mivel a cégnek egy lemondó nyilatkozat kell, a gyerek helyében megkérdezném, hogy elfogadják-e tőled is, akár igazolva, hogy szülőtől lesz . Nekik lényegében mindegy, ha nem kockák, akkor el is fogadhatják.
Ebben az esetben nincs prepaidre váltás, egy lépésben megtörténhet minden. Te csak az utolsó dpi-s számlát fizeted, más költség nincs. -
Menj be a telenorhoz és minden adatod pontosítsd le. (minden adatnak karakterről karakterre meg kell egyezzen ahhoz hogy az új szolgáltató meg tudja csinálni a szám hordozás) utána simán el kell indítani a belépést a többit a szolgáltató intézi.
Aham szóval az ő nevére lenne, akkor az a megoldás amit fentebb írnak.
-
bedibazsa
senior tag
Átírja a gyerek a saját nevére, egy kártyás csomagba (3000 Ft, ami lebeszélhető), majd ő hordozza el, mivel az ő nevére szól az engedély, hogy berakja a céges flottába.
Ő is el tudja intézni, legyen nála a SIM kártya, ne legyen hűség és készülékrészlet.Viktor megelőzött. :D
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA 750 GQ, 80 PLUS Gold 750W moduláris tápegység,2028.07.-ig garis,dobzos,full,hibátlan!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 Ti AMP AIRO,2026.09.-ig garis,dobozos,hibátlan!
- Sega mega drive mega cd 2 retro konzol
- Eladó Sapphire Radeon rx 5700xt
- Deepcool GAMMAXX GT V2 RGB processzorhűtő,full dobozos,Intel és AMD,hibátlan állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest