- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz tusik #110505 üzenetére
Nálam volt már olyan, hogy a Yettel fiókban PC-ről intéztem kártyával a fizetést és az ősök számláját fizettem volna, de már rendezettnek mutatta a rendszer, pedig nem lett kifizetve. (összevont fiók, 6 telefonszám, 2 előfizető). Én is úgy voltam vele, hogy hívom a 1220-at, de előtte ránéztem az app-ban a számlákra és ott már nem rendezett ként mutatta a számlájukat és kitudtam fizetni egyből.
Robi73
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
pdr755
tag
Igen ez nekem is régóta alap a legtöbb külföldi utam abba a régióba történik és azért szeretném ha ugyan az internet tiltva van de szükség esetén tudnának hívni vagy ami még fontosabb visszaigazoló SMS tudjon érkezni (macedóniaban korábban már volt gondom ebből h gondoltam letiltom az egész roamingot)
MÁS: én is kérdeztem itt hogy a Versenyhivatal határozatával kapcsolatos 7500 Ft kártérítést hogyan kapjuk. Én személy szerint 1 hete kaptam értesítést SMSben hogy részletekben fogják a számlában jovairni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez lett a megoldás, 600 dinar/15gb. Ezt osztom a kocsiban egy telefonról, minden klasszul megy. Köszönet újra.
A napijegyet nem lehet a flottás telefonjainkról igényelni, gondolom csak a kapcsolattartónk.
Az autó (adblue) az indulás óta változatlanul 1200km-t írt, Szerbiában 20 fok van egy nagy eső után (most újra esik), átváltozott 2400km-re…Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
-
MODERÁTOR
Ha lehetőséged van rá, kézi hálózatválasztással keress másik hálózatot., vagy próbáld ki másik készülékben a kártyád. Ellenőrizd, nem tiltott-e előfizetéseden a GPRS-roaming, nem fogyott-e el a roaming kereted. Hívd a +36202000000 számot, hátha a kollégák látnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
sifarr
senior tag
Én adnék egy újabb tanácsot, jobb és akár be is jöhet.
Mivel a cégnek egy lemondó nyilatkozat kell, a gyerek helyében megkérdezném, hogy elfogadják-e tőled is, akár igazolva, hogy szülőtől lesz . Nekik lényegében mindegy, ha nem kockák, akkor el is fogadhatják.
Ebben az esetben nincs prepaidre váltás, egy lépésben megtörténhet minden. Te csak az utolsó dpi-s számlát fizeted, más költség nincs. -
veterán
Menj be a telenorhoz és minden adatod pontosítsd le. (minden adatnak karakterről karakterre meg kell egyezzen ahhoz hogy az új szolgáltató meg tudja csinálni a szám hordozás) utána simán el kell indítani a belépést a többit a szolgáltató intézi.
Aham szóval az ő nevére lenne, akkor az a megoldás amit fentebb írnak.
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
Átírja a gyerek a saját nevére, egy kártyás csomagba (3000 Ft, ami lebeszélhető), majd ő hordozza el, mivel az ő nevére szól az engedély, hogy berakja a céges flottába.
Ő is el tudja intézni, legyen nála a SIM kártya, ne legyen hűség és készülékrészlet.Viktor megelőzött. :D
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest