- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz dptrsk #30300 üzenetére
Ebben lehet valami, mert számomra az is fura, hogy miért ír alá vki bármilyen kötelezettséget, vagy miért jó ez a flotta -ügy. Az minden "hűségnél" borítékolható, hogy lesznek árnyoldalai is, hiszen pont azért találták ki, hogy a negatívumok ellenére se lehessen hátat fordítani. Ha a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtanák, akkor minek kéne a kötelezettség? Ki az a hülye, aki rosszabbra akarna váltani? A flotta is elég egyértelmű. Közös lónak mindíg túrós a háta. Régebben én is körülnéztem. Az egyikre be is regeltem. Azóta küldözgetik a maileket, amikben el akarják adni azt a VOIP szolgáltatást, amit privátként is használok. Csak ők még felárat dobnának rá. Aztán vannak a céges kötelezettségek. Ha vki "felül van", annak úgyis mindegy. Kap telót, meg korlátlan netet. Lejjebb meg ott a dual SIM lehetőség. Ha meg vki azért vállal hűséget, hogy egy olyan telóval virítson, amit egyébként nem engedhetne meg magának.... Erről inkább nem írom le a véleményemet. Van olcsón, használható telefon. Csak le kell mondani a rongyrázásról, ami egyébként is csak látszat, hisz nincs mögötte valós anyagi háttér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 17,3" Full HD IPS 120hz laptop kijelző Auo B173han04.7
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!