- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz Viktor0610 #27457 üzenetére
Közvetlen tapasztalat, hogy van átalakító, ma cseréltem a Telenornál, ők is akartak adni (1500 Ft-ért) egyet, de én már vettem máshonnan (550 Ft), és tökéletesen megy.
Az vicces, hogy le kellett adnom a régi SIM-et... nem volt elég, hogy deaktiválják. A fiókomban van vagy 4-5 deaktivált telenor/telekom SIM...Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Viktor0610 #27498 üzenetére
A go.telenor oldallal óvatosan, több nap késésben szokott lenni, nálam még mindig a múlt havit mutatja.
#?*@&!
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #27497 üzenetére
A két Mobil Online szolgáltatás u.az.
A Startot ne akard lekérdezni, az egy külön szolgáltatás.
Az adatforgalmat a go.telenor.hu/show/quota oldalon tudod ellenőrizni.Már, ha erre gondoltál.Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
ÜDV!Akinek van Mobil Online 100 mb-os csomagja...az egyenlő a mobil online m csomaggal?
Illetve a Mobil online start szolgáltatást hogyan lehet lekérdezni?
Esetleg megint nem tudnak lassitani telenornál a net sebességen? -
dptrsk
addikt
válasz szabogabor10 #27494 üzenetére
Egyetértek veled, de a Telenor szerint a telefon hibásan méri fel a hálózatot ezért kell csak 2gre tenni.
Bedőltem a flottás percdíjaknak...
De szerencsére könnyen tudok váltani vissza Telekomra -
borbas666
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet. De az érdekes az, hogy kb. fél éve, azelőtt nem volt baj. Kézzel kapcsolgatom mert egyébként a telefon is hamar lemerül, és volt hogy nem tudtak elérni sem mert a 3g-t erőltette a telefon. Azóta ha netezek 3g-re teszem egyébként 2g-n vagyok.
-
veterán
válasz dptrsk #27492 üzenetére
A kapcsolgatás nem normális dolog. Nekem a Telekom 3G/4G hálóval soha nem volt gondom (csak az országos hibáknál). iPhone-om lévén nem is tudnám kapcsolgatni a hálókat 2G és 3G között, de nagyon nem is szeretném. A teló feladata a legjobb háló kivalasztása. Még gyenge 3G-s helyen is tudtam eddig mindig telefonálni / tudtak hívni. Ha nagyon gyenge a lesz a 3G, hívás közben is gond nélkül megy a 2G-re váltás szakadás nélkül.
Egy jó minőségű hálózaton egyszerűen nem lehetnek olyan hibák, amik a Telenornál előfordulnak.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
addikt
Az én tapasztalatom Budapest több pontja(elég hosszú időtartamot nézve szerintem 2-3 hónap alatt az általam járt összes útvonal lefedésre kerülne hibákkal, de mivel a telenor szerint mobilszolgáltatás adottsága ezért csak azt a 10 helyet tudom mondani ahol sokat vagyok) + Pomáz egyik utcája.
Ezeken a helyeken napi szinten előjön a hiba.
Ezen felül a technikai támogatás 0, már szerintem 30+ hibát bejelentettem eddig egy hozzáértővel beszéltem de ő is azt mondta hogy ilyen a hálózat, megért, nem tud mit tenni ő is elmenne innen a helyemben.
S van a másik kategória aki pedig szentül vallja hogy a telenor jó és az ügyfél kapcsolgassa a 2g/3g között a teloját ha működő eszközöket szeretne MERT ő maga is így használja és ez teljesen normális.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz dptrsk #27490 üzenetére
Ez általános érvényű lehet vagy helyi adottság erősen befolyásolja?
Én Miskolc külvárosi részén lakom egy dombokkal övezett völgyben, családi házas környezetben. Jó pár éve vagyok a vodánál és eddig nem volt problémám. Főnököm telekomos, azzal sem volt gond, de igazából nem is tudok olyat, aki panaszkodott volna.
Annyit viszont tudok, hogy az egyik domb túloldalán (azért pár km távolság van és mások a terepviszonyok) lakó egyik ismi csak pannon hálózaton tud netezni (stick-kel, laptopon), mert többi szolgáltatóval nem működik a net, pedig bepróbálta mindet (vezetékes net nincs arra ill. telefonvonalon sem tudnak netet biztosítani, annyira kiesik már az a terület)
read-only mode on the forum
-
dptrsk
addikt
Szerintem nem véletlen drágább a telekom...
persze lehet hogy csak véletlen de kb annyi a sztorim hogy gsm módban kell használnom a telefont mert 3gn random csak segélyhívás indítható... (üfsz szerint ez normális és elvárható egy 1.5gb csomag esetén ...)
4g csomagot meg nem hajlandoak adni a céges flottacsomaghoz...(érdekes 4g-n minden ok(telenor probaval tesztelve)
Így megyek a kicsit drágább de ilyen gyermekbetegségekkel nem rendelkező telekomhoz(onnan jöttem ide augusztus elején mert itt feleannyi a percdíj és mp alapú de ez semmit sem ér ha nem tudom használni a hónap felében a telefont)
több készülék is ezt produkálja, android, wp.. és több sim is.A helyedben megfontolnám hogy 2 év rablánc megér-e ennyi szenvedést... én áldom magam hogy hűség nélkül jöttem át...
-
AtHoS
nagyúr
válasz novake #27488 üzenetére
Köszi, megnéztem, de valahogy nem tetszik a hűség nélküli ár egyiknél sem
Mondjuk az All-in M a nyerő így is, mivel 9,5k lenne a Next S hűség nélkül. 1 év hűséggel is 8,5kMegpróbálok telenor flottázni számhordozással, hátha sikerül.....végeredménytől függetlenül észben tartom az infókat azért
-
tothferenc
senior tag
válasz rgeorge #27436 üzenetére
hopp, pont ezzel szívok én is... holnap hívnak engem is, majd rá is kérdezek, mert nem ez az első probléma a bónusz programmal. Pl. ha saját accounttal jelentkezem be, a jelenlegi tarifám mellett nem jelenít meg semmit. ha kérek kódot, sima liba minden....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
üdv.
van valakinek tapasztalata Telenor Smarttarifákról? érdekelne egy s más... úgy tudom, a havidíjban foglalt adatmennyiség nem használható pl skype videóhívásra... Mivel most terveznék készülékcserét, melyik smarttarifánál van 4G? úgy hallottam fél füllel, csak a smarttarifa 4 és attól magasabb díjcsomagnál van 4G sebessség. Egyébként elég sok változott azóta, mióta a Bónusz programot igénybe vettem legutóbb (~ 2,5 éve). A mostani készülékcserénél csak az All in S és Praktikumos árat ad meg a MyTelenor, de úgy, hogy mindegyik drágább, mintha új előfizetést kötnék. Értem, hogy az új ügyfél fontosabb, de akkor is...i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
dptrsk
addikt
válasz kaniko #27484 üzenetére
Ha az ügyintézés telefonon volt akkor a hangfelvétel alapján kérd hogy maradjon így mert mint hallható így tájékoztattak.
Ha személyesen volt, akkor visszamennék a helyedben a papírokkal és megkérdezném hogy lehet ez s oldják meg hogy nekem károm ne legyen belőle. Persze le is tagadhatja hogy ő nem így gondolta..
-
kaniko
újonc
Hello! Van 2 előfizetésem kb 10 éve aTELENORNÁL Nemrég az egyiken hüségidőn belül taritacsomagot váltottam FELFELÉ!!! Az ügyintézö biztositott róla ha a felfelé váltok nem lesz rajta a kötbér,természetesen az elsö számlámon megterheltek vele . amikor megreklamáltam,azt ajánlották fel abban az esetben engedik el, ha visszaváltok az előzőre vagy lemondok a havidijkedvezményről! a kőtbér 14900 a havidijkedv. 24 -szer1500 egyik verzio rosszabb, mint a másik! Mit gondolsz?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Voda flottában vagyok jelenleg (szerencsére hűség nélkül), de most kicsit elemeztem telefonálási szokásaimat, amiből kiderült, hogy jelentősen többet telefonálok nem voda hálózatba.
Sajnos a voda által biztosított számla csak voda és nem voda hívásokra bontja a számlát.
A vodán kívüli hívásokhoz a telefonomból kinyert utolsó 2 hónap kimenő hívásainak elemzésével kiderült, hogy valamivel többet hívtam ezen idő alatt 20-as számokat, mint 30-ast.Na mondjuk ezzel még nem vagyok beljebb, mert attól még lehet voda és telekom alá tartozó is az esetleges számhordozás miatt, de ugye a voda irányú hívásokat látom a számlákból, ami nagyon kevés.
Megtekintettem a telekom és a telenor előfizus kínálatát. Előbbiből a Next S, míg utóbbiból az All-in M tűnik szimpatikusnak. Mivel a Next S kedvező havi díja (6450 HUF) 2 éves hűségidő vállalással érhető el, így ki is ejtettem gyorsban.
All-in M csomaggal kapcsolatban nem találtam hűséggel kapcsolatos díjmódosulást feltüntetve csak, ha készüléket is vásárolnék. Ez tényleg így van, vagy valamit nem vettem észre?
-
tomp
félisten
válasz tomaszka88 #27479 üzenetére
Nálam még mindig telefonhibát mondanak. A régi SIM pont sebesség emeléssel hibásodott meg. Az új SIM mikor meglátta a hálózatot ő is rögtön hibás lett. Persze...
Vagy a SIM+telefon páros nem megfelelő. Ja! Eddig megfelelő volt. Bent egy sima készülék felől érkező bontás látszik. Itt meg hálózat felől érkező bontás. Jövőhéten elmegyek az üzletbe és megmondom, hogy azt üzenték nézzük meg egy másik telefonnal... Már így is mosolyogtak a SIM csere miatt mert olyan kártya hiba nincs aminél a telenoros szerver kapcsolat jó, de minden más nem. -
csabi94
őstag
válasz Viktor0610 #27477 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Jövő héten bemegyek, és megkérdezem, hogy van-e most lehetőségem rá!
-
MODERÁTOR
-
csabi94
őstag
válasz Viktor0610 #27474 üzenetére
Értem, de nem lehetséges, hogy nem kell kötbért fizetni? Lehet, hogy egy éves a hűség, vagy esetleg nincs is hűség nem?
Egyébként ha 100%-ra meg tudnátok mondani, hogy én a garanciapapírral ha bemegyek, nekem függetlenítik-e, az nagyon jó lenne, mert onnantól kezdve megoldódna minden problémám. Barátnőm karácsonyra kapná meg, és február környékén tud csak a hűsége miatt átjönni a Telekomhoz, tehát addig használná, aztán márciusban lejár a telefonnak a 2 év, és akkor lenne függetlenítve. Ha ez egy biztosan járható út, az úgy oké, de az nem oké, hogy 2 hónapig használja a telefont, addig is értéktelenedik, és utána meg nem tudok mit kezdeni vele. Mert már most sem tudom annyiért eladni, mint amennyiért 3-4 hete vettem.De ezek a nők... 2 hónapja váltig állította, hogy marad a Telenornál, 1 hete meg leesett a tantusz, hogy jobban járna, ha váltana, mert Like S, meg minden...(Elnézést, ez itt most lehet, hogy hülyén jön ki egy Telenor topikban. -
MODERÁTOR
-
csabi94
őstag
válasz Viktor0610 #27469 üzenetére
Ez biztató! Köszönöm, próbálkozok!
Még annyi, hogy fogom magam, és bemegyek bármelyik Telenor boltba, és mondom, hogy ezt szeretném függetleníteni, vagy ehhez szeretnék függetlenítő kódot?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
csabi94
őstag
válasz Viktor0610 #27467 üzenetére
De a garipapír az nem igazolja azt, hogy nincs rá hűség, nem?
-
MODERÁTOR
-
ryori
senior tag
válasz Viktor0610 #27457 üzenetére
Igen mert ugye nem csak kissebb hanem vékonyabb is lett, bár ettől függetlenül valami átalakítót lehetett volna készíteni hozzá, vagy nem
-
313313
addikt
válasz KurtCobain #27444 üzenetére
Telefonos közvélemény kutatás a telefonálási szokásaimról...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
halkow
őstag
válasz Viktor0610 #27452 üzenetére
Nem értek hozzá de van alapja amit mondot A topicjába 10/8 embernek van gondja a videózással, többször jeleztük már de semmi... Majd ha kijön a kit kat 2015 fele talán lesz valami...
Alcatel onetouch idol2s the king
-
MODERÁTOR
-
rgeorge
addikt
Elnézést, ha volt már, a kereső nem találta: ha normál (mini) SIM-ről nanoSIM-re cseréltetek a Telenornál, akkor kapok átalakítót is miniSIM-re?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
csernak75
senior tag
NEM LESZ NETADÓ...NEM LESZ NETADÓ
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz halkow #27451 üzenetére
Elég elhamarkodott volt a típushiba kijelentés, de mindegy.
A Telenornak a http://tinyurl.com/telenor1220 oldalon írhatsz a cserével kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
halkow
őstag
Sziasztok! Segítenétek?
A telóm problémákkal küzd már volt szervizbe a videózásnál felépő gondjai miatt, szoftver frissítést kapot de semmi javulás.
Másodjára az ügyintéző hölgy azt mondta "akkor típus hiba lesz" - >
Szóval a kérdés típus hiba esetén a telenor cseréli egyből a készüléket vagy előbb szerviz, javítás, elbírálás stb. ?
Vagy érdemesebb lenne a telenornak egy emailt írni? és ők csere jegyet adnának (ez esetben email-t kérhetnék)
Köszönöm előre is
-
Sayuar
senior tag
válasz zeon.hu #27445 üzenetére
ha engem hívnak, megkérdem hogy ő ezt most munkából vagy szórakozásból csinálja.
A válasz mindig munka. Ezután megkérdezem, hogy ugye ezért pénzt kap? A válasz igen. Jó. Tehát akkor a maga ideje ennyi és ennyi forint percenként. Én óránként egy ezerötszázat keresek. Tehát gondolja meg, hogy mennyit akar velem beszélni, utalja el a bankszámlámra, és ha ez megtörtént hívjon vissza-rendelkezésére állok: mert az én időm is pénzbe kerül. Ezt követően leteszik, és soha többet nem hívnak[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz axioma #27447 üzenetére
Hagyjuk mar ezt a baromsagot. Miert kene, hogy valahonnan meglegyen a telefonszamod? Felhivja adott nap a 06 20 123 4500-599-ig vagy egy nagyobb szammezot, es te eppen beleestel ebbe a tartomanyba, csokolom. Ha felhiv, es a neveden szolit (amit a legritkabban szoktak), no, akkor mar persze egeszen mas a leanyzo fekvese.
-
axioma
veterán
En siman mindig visszakerdezek, hogy honnan van meg a telefonszamom, es az adatvedelmi azonositojat kerem az adatbazisuknak. Ha ekozben nem teszi le egybol, visszakerdezek, hogy mi a hivo ember neve, es a ceg neve, szekhelye... ritkan valaszolnak, ha megis, akkor irom fel es megy is az email a megfelelo helyre. Franc se tudja, valahogy kikoptam az ilyesmi adatbazisokbol (mondjuk az is sokat segitett, hogy vonalast mar evekkel ezelott visszaadtuk).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz KurtCobain #27444 üzenetére
én udvarias vagyok, felveszem. bárki keres.
aztán megkérdezik, lenne-e pár percem.
-hogyne lenne!
aztán szépen leteszem magam mellé a telefont, általában pár perc hallózás után feladják#?*@&!
-
dptrsk
addikt
Majd javasolják, hogy használd 3g, 2g és amelyiken jó azon használd.
Nekem elmegy a térerő 3g-n, 1,5g mobilnettel(több efi több telo is tapasztalja). Kértem a 4G elérést amin jól üzemelt(telenorproba).
A válasz: használjam 2g hálón mert ott jó. A 1,5 g csomag senkit nem érdekel. A technikus szerint ez teljesen normális jelenség és ő is váltogatja a 2g 3g között naponta többször a telóját.
én megyek a telenortol... -
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #27438 üzenetére
Köszi! Internet Praktikumom van 5 Ft/perc, de úgy látom lehet, hogy jobb választás a Hipernet Praktikum 5 Ft/MB-al. Igaz ezt még ki kellene számolni, hogy átlagos használattal mennyi az adatforgalom.
-
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
Telenornak nincs ilyen akciója, hogy 3k-ért adnak modemet? Valószínűleg ujjat kell vennem, mert nem tudom kiszedni a SIM kártyát a modemből. Egyébként mennyibe kerül a legolcsóbb, ajánlható, 3G-s modem?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #27289 üzenetére
Nos megfejtődött a Bónusz programos probléma (arról van szó, hogy bónusz programban csak az All-In M tarifa jelent meg, mint amire áttérhetek, más nem). Két ügyintézővel is beszéltem, az egyik egyébként a feleségemet akarta pont az All-In M-re rábeszélni, a másik a Facebook üzenet hatására hívott, egyik sem tudott válaszolni erre.. Ma visszahivattam magam a megrendelésből, és kiderült, hogy azért csak ez a tarifa jelenik meg, mert erre lehet ingyenesen áttérni, a Smarttarifa Extra 3-ra csak 915 Ft-os költséggel. Azt, hogy ezt miért nem lehet egy online rendelési felületen normálisan megjeleníteni, azt már nem tudom.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomp
félisten
SIM csere megvolt, az LTE letöltés ugyan úgy megáll. Remélem hamarosan sikerül rájönniük, hogy mi okozza.
-
313313
addikt
És várható még, hogy hívnak? Valahol ki lehet deríteni mit akartak? Vagy valaki valamit megkötött a nevemben és majd egyszer szívok?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
06-20-200-0000-es számról mikor és kik szoktak híni?
Ma volt egy nem fogadott hívásom, visszahívva ügyintézőt kapcsoltak, aki valami háttér osztályról csacsogott...
Dolog 2 szempontból érdekes:
1 nincs semmilyen előfizetésem a Telenornál
2 nem kötöttem semmilyen szolgáltatást/előfizetést a TelenornálHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bopeti98
őstag
A Facebookon miért írnak minden válasz végére egy nevet? Valamiről lemaradtam?
-
ryori
senior tag
Ez a telenor mekkora nyomi Nem engedik átiratni az előfizetést ha van részlet, pedig pinkek átirnak mindent, itt nem lehet remek.
-
chungee
addikt
Hellótok!
Hogyan tudom kilőni a hangpostát Hogy folyamatosan csörögjön a telóm. Hangos környezetben dolgozom, alig hallom meg.
-
Prien
addikt
válasz tomaszka88 #27405 üzenetére
Nekem is ismerős történet... Hipernet Heavy. Éjjel youtube vagy online film nézés közben többször megáll, tölt...
A kevés is több a semminél.
-
Fleed
aktív tag
Hali! Vajon miért vették ki dpi csomagból a Samsung Ace 4 et? 20 e ft lett volna, gondolom visszakerül majd, csak drágábban? LG f6 ot is kivették, ebben a kategóriában nem maradt értelmes alternatíva.
-
tomp
félisten
válasz tomaszka88 #27415 üzenetére
Csütörtökön megyek SIM kártyát cseréltetni. Nem nagyon hiszem, hogy ez a baj de először ezt meg kell csinálni. Ha nem lesz jó még ott a helyszínen azonnal jelzem, hogy hajrá javítsák meg. Nálam nem nagyon lehet megcsinálni az új számon való újrakötést. Komplett hang alapú tarifa kiegészítő kerettel. Na de azért vannak odabent, hogy kijavítsák a hibát.
-
csernak75
senior tag
válasz tomaszka88 #27414 üzenetére
Engedélyezték hogy újrakössem új szám-on és a hűségidő nem indult újra (még 11 hónap van)!
Ha jót akarsz face-en írj nekik, onnan adnak visszahívást és nem kell 30 napot várni a válaszra mint a hibabejelentőn!
-
MODERÁTOR
válasz halkow #27412 üzenetére
A felbontva kaptad meg szerintem nem jelent semmit. Attól még működnie kellett volna / kellene hibátlanul.
A többi meg már bocs, de NEM a Telenor hibája, hanem a gyártó adott ki a "kezéből" rossz készüléket.Azért írtam a Telenor/gyártó ÍRÁSOS megkeresését, mert ők magasabb szinten bírálják el, mint az üzlet vagy a szerviz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
halkow
őstag
válasz Viktor0610 #27409 üzenetére
Hát kíváncsi leszek erre :] a szervizben is bagoztak mind arra amit leírtam
-
halkow
őstag
válasz Viktor0610 #27409 üzenetére
Alapból felbontva kaptam meg! ( kíjelző oldala bevilágít, recseg a hátlap pedig unibody, kíjelző néhol pixelhibás, videózásnál a mikrofon rettenetesen halkan rögtit, nyáron pl szagfatot és fagyott videózás közben, kamera plexit a jóég szétkarcolta és belülről poros lett, az ébresztő alkalmazás beragad nem ál le, szoftveres bugok stb. Röviden ennyi)
Már a hibák nagy részét jeleztem mikor a telenorba vittem de nem csináltak semmit vele...
-
Watson25
tag
Praktikum+net tarifacsomagom van klikkes internettel.A letöltési sebességen 6-7 Mb/s a feltöltési 1,58 körül szokott lenni.Ha megrendeldelném a 2gb+deezer zene szolgáltatást akkor gyorsabban tudnék letölteni?LTE nincs.A telómba 42mb/s modem van.
-
MODERÁTOR
-
halkow
őstag
Sziasztok biztosan jártatok már úgy hogy x telefont selejtesen vettetek meg a telenor jóvoltából, amire később derült fény....
Szóval a kérdés mit kell ahoz tennem hogy a hibáktól hemzsegő telefonomat a telenor egy másik jobb gyártó termékére cserélje persze ráfizetéssel?
Előzmény : szervizbe járt már kapot egy szoftver frissítést, de a hibák nem oldódtak meg sőt újabb jelenséggekkel áldott meg....
-
tomp
félisten
válasz csernak75 #27406 üzenetére
Az enyém jobb!
Kaptam egy full/0 profilt!!!
Azaz a teljes hálózati sebességet LTE-n csak a speedtesthez használható fel és csak telenoros azaz hálózaton belüli szerverrel. Ha hálózaton kívülről töltök(azaz ugye mindig) és ha eléri a sebesség a 20Mbitet akkor a rendszer blokkolja a forgalmat azaz megáll! 0bps lesz LTE-n. Magyarán se youtube, se play áruház de bármilyen letöltés nem megy mert mindig eléri a 20mbitet azaz mindig megáll.
Hihetetlen, hogy sikerül egy valami de mellette elcsesznek valami mást. -
csernak75
senior tag
válasz tomaszka88 #27405 üzenetére
Helló!
De ismerős ez nekem... kb. kaptál egy korlátozó profilt ami kb. 8Mbps-ra korlátoz! Nyugodtan bejelentheted hibára, továbbítják a technikusnak aki megállapítja hogy nincs hiba...ezt eljátszod 6 szor közben 3 szor cseréltetnek sim-et, aztán egy rendes technikusnak megesik rajtad a szive és engedélyezi hogy felbontsd a szerződést és új számon újrakösd mivel nem találják a hibát mert beragadt valami a rendszerbe! (Ha ez a technikus nincs akk. végtelenül ismétlődik)
Átfutási idő: szerencsés esetben 1 hónap!
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Hipernet Medium LTE netem van,és olyan problémával találkoztam már többször is az elmúlt hónapokban,hogy az éjszakai adatforgalom felhasználása során(torrentezés) elkezdte a fájlt tölteni 2,5mb/sec - 3 mb/sec-el,és szomorúan tapasztaltam,hogy kis idő után elkezd visszacsökkenni 600-800 kb/sec-re.Hozzá teszem nappali felhasználás során megy szépen 3 megával is,de nekem pont ezért van az éjszakai adatforgalom,hogy abból bonyolítsam le az ilyen fájlcserélős töltéseket. Amikor megkötöttem a szerződést az első hónapban még nem volt ilyen problémám. Ti találkoztatok már ilyennel?
Ezt most mértem,és éjjel is ugyanezt mérte,pedig nem ennyinek kéne lennie.
http://www.speedtest.net/result/3865958927.png
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz Viktor0610 #27402 üzenetére
Köszi azt hittem hogy ezzel is úgy jártam mint a nexus 5 el.
-
rgeorge
addikt
válasz Viktor0610 #27402 üzenetére
Csak online nem rendelhető, azaz (gondolom), az vihető/vehető, ami a boltokban készleten van még.
-
MODERÁTOR
-
Just_Reboot
addikt
A Lg G3 miért került le az oldalukról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest