- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Telenornál van feltöltő kártyás csomagba valami androidos okostelefon 25.000 alatt?
-
tomp
félisten
MyTelenor alkalmazásban az adatcsomagnál büszkén mutatja nekem a Start(All In család) tarifát és alatta lassan 1 hónapja a 0MB-ot! Mivel számlanyitást követően már reggel 6-kor elfogyott az alap 200MB így szinte egész hónapban nem látom a kiegészítő 30GB-ot! Pár hónapja volt ilyen hiba akkor 1-2nap alatt javítva lett. Most 1hónapja csak ígérgetés van, hogy javítás folyamatban.
A telenornál csak ígérgetni tudnak, hibát javítani nem? MyTV alkalmazás+szolgáltatás is hónapok óta rossz. Ott is csak ígérgetnek. Elrontani el tudnak mindent, de a javításhoz már nem értenek.
Ezek után még ajánlanak az üzletben mytv előfizetést. Viccesek. -
-
@home
csendes tag
Az az érdekes még, hogy a telefon a hálózatválasztás menüpontban látja a hálózatokat, de ha manuálisan kiválasztom a Telenort, akkor sem csatlakozik rá.
-
-
@home
csendes tag
Szevasztok,
Ma cseréltettem Telenornál SIM kártyát, mert egyik pillanatról a másikra meghalt. Nincs szolgáltatás feliratot írt folyamatosan, bármit csináltam. Olyan dél körül kaptam meg a kártyát, még nem működik. Kérdezném hogy ez meddig szokott tartani?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Deezer topic nem igazán pörög, úgyhogy inkább ide írom.
A probléma a következő:
Néhány hete a 15 napos próba keretében kipróbálta a húgom a Premium+ szolgáltatást, ehhez pedig az én paypal számlámat (xxx@gmail.com) használta. Letelt a 15 nap, le is vonták tőlem az 1499 Ft-ot. Ez eddig rendben is van, mert elfelejtettük lemondani. Viszont sem az ő e-mail címével(yyy@gmail.com) belépve, sem az enyémmel(xxx@gmail.com) nem írja ki az oldal, hogy elő lennénk fizetve a szolgáltatásra, holott még csak 6 napja vonták le az összeget, így az egy hónapból még bőven van vissza.
Mindkettőnknek ezt írja ki:
"Jelenlegi csomagod: Felfedezés
Jelenleg ingyen használod a Deezert. A Premium+ előnyeinek megismeréséhez kattints a lenti gombra."
Paypal bizonylaton kívül egyébként nem kaptam e-mail-t a rendelésről, lemondani pedig sehol sem tudom, mert nem is észleli, hogy meg van rendelve.Ezt megírtam a supportnak is a magyar nyelvet kiválasztva, erre kaptam egy angol nyelvű sablon választ, hogy hogy tudom lemondani, viszont az általa linkelt oldal ugyanaz, ahol nekem azt írja, hogy ingyenesen használom.
Mi a francot lehet így ezzel kezdeni? Nem sok kedvem van megint 1500-at fizetni a semmiért...
-
-
balees
tag
Sziasztok,
Praktikum+Net csomag esetén ha elfogy a (havi) 100MB, automatikusan aktiválják a Mobil online start-ot, napi 299Ft-ért? -
mylenovo
csendes tag
Nézd meg a MyTelenorban, hogy a bónusz programjukban milyen készülékkedvezményt adnak. Én nemrég néztem meg, és annyira felbaxtam az agyam azon, hogy 10+ éves, mindig pontosan fizető ügyfélként annyi kedvezményt kapok, mint egy új előfizető, hogy eldöntöttem: váltok Vodára, vagy másik T-re. Mindkét helyen olcsóbban kapnám a kinézett készüléket.
Pedig baromi elkötelezett ügyfél voltam, minden ismerősömnek ajánlottam őket, mindegyik készülékemet tőlük vettem, soha nem hittem volna, hogy elviszem tőlük a számomat. (Elnézést a kifakadásért, csak még friss az élmény).
-
-
Bibby
addikt
Ha lejár a két év hűségem, van esély rá hogy adnak valami készülékkedvezményt? Mert az üzletből a csaj elhajtott hogy náluk ilyen nincs... de ha megpedzegetem hogy akkor viszontlátás?
-
Drughi
addikt
válasz
szabogabor10 #26172 üzenetére
Ezt nem tudtam, hasznos infó.
-
csernak75
senior tag
válasz
Mondjuk ez azért szerintem elég szemét dolog, más gyártót nem ismerek aki ilyen korlátozást alkalmazna!
Szerk: tomp, azt hiszem egyezik a véleményünk!
-
tomp
félisten
válasz
Amúgy csak szerintem undorítóan parasztság, hogy ha van egy független szifon akkor az nem tud felcsatlakozni az LTE-re ha nen alma partner? Egy eléggé tré...
-
-
Drughi
addikt
Üdv,
Aki iPhone-on (5 / 5s)sel használja az All In tarifa valamelyikét, az csinálna nekem egy speedtesztet?
Most jelenleg Telekomos vagyok, nekem 6,8 -6,9mbps a sebességem csúcsidőben 3g-n. Nincs LTE erre a csomagra...Jól gondolom, hogy ezt minimum tudnia kell, de inkább vernie kellene egy All In (M vagy S) csomagos netnek?
Az All in L nekem már drága. Ez már LTE-n is működne, ahol van lefedettség, vagy ez is csak sima 3G? -
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor0610 #26166 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem volt szerencsém.
Ezt csak személyesen lehet kérni ugye?
-
-
Armahun
addikt
Telenor online-ra szeretnék regisztrálni ügyfél szinten.
A telenor azonosítóhoz tartozó jelszóra viszont nem emlékszem.
Ez hány számjegyű 4 vagy 4-8 között szabadon?
-
Drughi
addikt
Azt esetleg tudja valaki, mi van akkor, ha én aláírok megint 2évet, majd X idő után, lesz jobb / kedvezményesebb csomag. (Akár drágább, akár olcsóbb). Ilyenkor válthatok? Vagy csak akkor ha egyoldalúan szerződést módosítanak, káromra? Mert ekkor jogomban áll felmondani a szerződést .
-
g0dl
addikt
Balaton parton a telenor elképesztően ramaty ( nem lte, arról nem tudok nyilatkozni) 3G még megy valamennyire, ha van éppen térerő ( az el szokott menni) a 2G-n van térerő, de feltételezhetően a megnövekedett felhasználó szám miatt adatforgalmazás alig lehetséges.
-
Drughi
addikt
Üdv, várható valami féle árváltozás az előfizus csomagokban? Tud valaki esetleg erről valamit? Lassan új szerződést kötnék, de nem tudom várjak e még. Telefon nem kell, csak a szolgáltatás.
-
club1
veterán
válasz
ElGatto #26156 üzenetére
Igen, a 2100 MHz-es 3G ilyen, mint már itt sokszor leírtuk. A két T-nek pedig csak olyanja van Magyarországon. Az EDGE pedig még csak 2. generációs mobilnet, ahol a beszéd célú átvitel prioritással rendelkezik a mobilnettel szemben. Megoldás lehet/lesz az LTE (4G), amit 1800 MHz-en nyomnak (már ha van már felétek, és van hozzá eszközöd).
-
ElGatto
aktív tag
A Telenor féle "E" betűs mobilnet ahol gagyi a lefedettségnél egy kalap * - ot nem ér... a munkahelyem tetején van egy k. antenna, de ezt a fórumot sem tudom betölteni... A Voda és a T meg vígan faszbukol+csetel+jutubozik egyszerre...
-
Fkris
őstag
HR után került fel, így gondoltam ezzel gond nem lehet.Passzív követője vagyok a megfelelő fórumnak a PH hasábjain belül, ha gond van a WP vel akor HR, az esetek többségében tényleg beválik
Amit kinéztem az a Nexus 5, egy referencia droiddal csak nincsenek hatalmas gondok...
esetleg egy 1 gigás WP (kivéve 525), ezek mind százezres kategóriában vannak függetlenül, ennyi pénzem meg egyenlőre nincs rá.Nem, a telefonon magán nincs részletfizetés, " 4.2 az előfizetői szerződés időtartama határozott idejű 24 hónap"
-
-
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Akkor sem vásárolhatok kedvezménnyel telefont, ( 3-4 hónapja vettem a mostanit náluk, 2 év aláírásával) ha egy nagyobb díjcsomagba lépek?
A Lumia 625 öm felidegel, állandóan lefagy meg újraindul, ezért valami mást néznék.Köszönöm!
-
axioma
veterán
Na hogy ne csak a rossz tapasztalat legyen itt.
Ma ismet eszembe jutott, hogy lassan be kene fizetni azt a ket szamlat. Igaz, hogy a telenor online megint tobbszor ment hibara (nem valaszol, probalja ujra stb.) es kellett frissiteni, de igy hogy a hatterben ha eszembe jutott nyomtam ra, legalabb nem dobalt ki, es mindket szamot sikerult a MCM-on at kifizetni. Azert ha ennyi idore kellett volna gep elott ulnom, akkor teptem volna a hajam az tuti, de legalabb megy, nem ugy mint az elozo ket hetben... -
asdf_
veterán
válasz
shaggy #26144 üzenetére
Ha nem akarsz horribilis mennyisegu hivast inditani, es egyaltalan nem akarsz netezni -es az EU-ba utazol- akkor semmi dolgod, a telefonon letiltod a netelerest, hivast 74 forint/percert inditasz, es 20 forint/percert fogadsz (magyarul ha valakivel beszelni akarsz, akkor megcsorgeted es hivjon vissza).
Ha sokat akarsz rizsazni, meg sokat akarsz netezni, akkor meg keresel valami dijcsokkento csomagot es merlegeled, hogy megeri-e.
A feltoltos kartyarol ha elfogy rola az egyenleg, akkor onnantol az csak papirnehezek, ha van ra esely, hogy ez megtortenik, erdemes venni egy 3 ezres feltoltokaryat es kivinni, max megsetaltattad, ha nem kellett. -
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Megyek külföldre és nem nagyon vagyok tisztába ezzel a roaming dologgal.
Nekem havi díjas előfizetésem van és be kell mennem igényelni roamingot vagy az nekem automatikusan él?
Illetve havi feltöltős kártyával hogy működik a roaming?
Fidesz flotta DPI előfizetésem van.
-
Neró
őstag
Sziasztok,
Csak nálam halt meg a netes rendelés ? Be vagyok jelentkezve és valamiért eltűntek a rendelés gombok. Előtte pedig hibát dobált ki.
-
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Telenornál van-e olyan akció ,mint a Telekom (T-mobilnál), hogy minden szerdán egy telefont jóval kevesebbért kínálnak, ha igen mi a neve hol érhető el ?
Köszönöm. -
Prien
addikt
válasz
csernak75 #26136 üzenetére
Igen, azt láttam anno, asszem még képet is linkeltél róla, azóta sem értem,
ha technikailag lehetséges és tudják adni az ügyfeleknek ezt a lehetőséget, akkor miért nem érhető el mindenki számára...
nekik mindenképp plusz bevétel lenne, hiszen ott a kártya havi díja... adatforgalmat pedig nem kéne többet adni.Ha arra apellálnak,hogy inkább majd vesz egy másik előfizetést is a magyar, akkor szerintem mellé lőttek.
-
olcsii
aktív tag
aki megrendelte a próba 2gb netet meg a dezzer muzsikát. még akkor mondjátok le mielőtt számla zárásotok lenne. mert akkor bizony a kövi hónapban ki kell fizetni azokat a napokat időarányosan ami még lesz az egy hónapból.( nálam 3 hét)
-
csernak75
senior tag
Nem is tudtam hogy a MyTV-t az extra kedvezmény keretből is lehet "fizetni"
Díjszabás:"e, Telenor MyTV szolgáltatás: Film csomag, Családi csomag és Extra díjcsomagok A szolgáltatást Hipernet Hipernet Light, Hipernet Active, Hipernet Medium, Hipernet Heavy, Hipernet Pro, Hipernet Start tarifacsomagokhoz lehet megrendeleni. A szolgáltatás leírása: ÁSZF Díjszabás III.11. pontja. A szolgáltatás havidíja: a Film és Családi csomag díjcsomagok esetén 1490 Ft, az Extra díjcsomag esetén 2990 Ft. A szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret felhasználható. "
Remélem az utolsó mondat nem elírás!
-
csernak75
senior tag
Bocs, de itt arról volt (szerintem) szó hogy a TECHNIKA elég érett-e kiváltani(kissebb településeken) a vezetékes net-et! És arra írtam hogy lehetne korlátlan mobilinternet és szerintem elbírná az LTE hálózat az adatforgalmat! Azért írtam ha 6db 150Mbit/s-os cella nem bírná max. raknak fel még 3-at!
És nyilván a korlátlan mobilnetnél nem 150Mbit/s-os csomag kell mert 1 torrent pisti kifekteti a cellát, hanem mondjuk 30Mbit/s! (Meg hátha jön lassan az LTE-A is.)
-
club1
veterán
Azt nem mondtam. Neki szerencséje van, és nem hipergagyinetje van. Azaz jól működik nála a 3G, közel van a cellája is, és nem kiterhelt a helyi hálózata, tehát a jelenlegi hálózat használatával is túl szokta időnként lépni a havi 100 GB-ot. Nagyon sok helyütt viszont nincs 3G se, de ő 4G-t akar. Erre írtam, hogy minek...
-
club1
veterán
válasz
csernak75 #26122 üzenetére
Minek? Az éjszakai 100 GB-odat szűk 3 óra alatt felhasználnád, utána élvezheted a 32 kbps-ot LTE-n. Biztos nagy élmény lehet...
A nappali kereted mennyi időre is lenne elég? Vagy gondolod, onnantól kezdve a szolgáltató jóval több adatot fog adni ugyanannyi pénzért? Ja, biztos érdeke, ha már ennyi pénzt beletolt a plusz frekvenciába és az eszközökbe...
És nem igaz az, hogy a nagyobb sávszélességgel nem töltenek többet az emberek, mert de. Lehet persze, hogy nem lineáris az adatforgalom növekedése, főleg nem korlátos netnél... -
csernak75
senior tag
válasz
djculture #26126 üzenetére
Azért vidéken szerintem bírná a hálózat:
Abban az utcában van 100 vezetékes net oké, de mennyi az esélye hogy mindenki otthon van, és egyszerre akarnak letölteni? Kb. Jó ha max. egyszerre 50-60 ember használja amiből 30-40 csak böngészget,5-10 videóz néz 4-5 meg torrentezik! És szerintem még erre is kicsi az esély!
Nálunk a kisvárosban 6500-an laknak, 2 torony van,3-3 cellával, ha végre megjön az lte akkor 6x150=900Mbit/s jut majd a városra, ami mondjuk vagy elég lenne, vagy raknának a templom toronyba még 3 antennát!
És el ne ossza valaki a 6500-at 900-al mivel kb. 2000 ezer embernek internete sincs, meg sokan csak, face,hírek/receptek-nézésére használja a net-et.
Voltak zsenik akik most a DIGI topik-ban is kiszámolták hogyha egy 60 lakásos panelben mindenkinek 1gigabit/s os nete lessz még a bix is bedugul!
-
djculture
félisten
válasz
KamuMazsola #26124 üzenetére
Ja nagyon érett rá, egy adott nagyobb utcában még vidéken is van 100 vezetékes net alsó hangon, ha ez mind fellépne és elkezdene mondjuk egy filmet leszedni a mobilnet ősszedöglene egyböl. A plázákba tescoba egyéb helyeken ezt élőbe lehet tesztelni most is..
-
maxima
tag
válasz
KamuMazsola #26124 üzenetére
Hi!
Pláne, hogy rengeteg helyen csak EDGE van nulla sebességgel
és közlik, hogy a területen fejlesztés nem várható.
Ez tényleg a leggyorsabb.
Szerintem meg egy nagy nagy átverés. -
tomp
félisten
válasz
csernak75 #26122 üzenetére
Itt van hivatalosan LTE de a valóságban óvatosan kell fogni a telefont, hogy lássa a hálózatot. Jönnek az árnyékolásos sablon szöveggel. Érdekes a 3G maximális erővel jön... Az érzékenyebb frekit nem árnyékolja semmi ja...
Amúgy hiába LTE, tegnap este rengeteg ember lógott itt a 3G-n. Gondolom a VB-t mindenki 3G-n nézte mert kicsit köhögött a hálózat.
-
tomp
félisten
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610 #26110 üzenetére
Próbáltam felhívni a debreceni képviseletet, és legalább 15 kísérletből egyszer sem sikerült felvenniük
Ja és a másik, hogy a telenor telefonos ügyfélszolgálatán azt mondta az ügyintéző, hogy látja a szerviz bejegyzést a boltnál. Hát jó mondom, azt én is megtaláltam, de korántsem úgy szerviz, ahogy én (és szerintem a legtöbben) gondolnák, mert a szerviz csak annyiból áll, hogy begyűjtik a telefont, és felküldik. Egy másik üzletet felhívva meg kérnének tőlem előfizetői szerződést, meg egyebeket is, hogy el tudják küldeni...de ilyenem nincs, mivel nem Telenor bolti a cucc...anélkül meg (annál a boltnál legalábbis) szervizbe küldés nuku. Dühítő enyhén szólva, hogy nem olyan nagy wasistdas jellegű volna a problémám, és mégis ekkora a megoldás nehézségi foka...
De azért fogok azzal a bemutatóteremmel még próbálkozni, hátha
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
A 2Gb próba netet hogyan lehet lemondani? Még nem telt le a próbaidő, de inkább lemondanám most, még mielőtt elfelejtem. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Forgalmi előleget csak online rendelésnél kell fizetni, vagy ha személyesen bemegyek és úgy veszem meg akkor is? Köszi!
-
csernak75
senior tag
válasz
Viktor0610 #26110 üzenetére
Miskolcon mért nincs bemutató terem??
Az is 40km-re lenne de ott sincs.
Debrecen: 150km-re
Budapest:220-ra van Putnok-tól. -
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610 #26099 üzenetére
Köszönöm neked és pietrasko-nak is. Alighanem ez, vagy Debrecenben a Telenor képviselet lesz a nyerő. Voltam a Nyírplázában lévő Telenor üzletben, és ott azt mondták, hogy szervizbe tudnák küldeni, ahol megoldják. Az meg 2-4 hét
Na mondom, akkor hiába vagyok szabolcsi, de inkább bemászok Debrecenbe a jövő héten
-
dashed
senior tag
nem
"korlátlan Facebook, email, böngészés és navigáció"
"A Smarttarifa 3, 4, 5, 6 tarifacsomagok magukban foglalnak korlátlan Facebookozást, e-mailezést és böngészést belföldön, mely beleszámít a havidíjban foglalt adatforgalomba, viszont nem kerül lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően. (Elérhető sávszélesség Facebook böngészés esetén: letöltés 1 Mbit/s, feltöltés: 256 kbit/s). A Facebook böngészés során felhasznált adatmennyiség a tarifacsomagba (illetve megrendelt adatszolgáltatásba) épített adatmennyiséget csökkenti."
-
akyyy
senior tag
smarttafifa 3-ba elvileg korlátlan netvan..
torrent mehet vele, akkár le is mondhatnám az internet előfizetésemet, mivel telefonon megosztom wifire és csapassa?
-
akyyy
senior tag
voltam bent érdeklődni hogy hogyan tudok uj telefont venni, mennyibe kerülne stb....
és szépenközölték hgoy 24 körül megint emelni fognak a tarifákon xDDDDDD
-
axioma
veterán
válasz
kokokka #26101 üzenetére
Ezek szerint en nem tudtam, en az online-rol inditottam mindig.
Egyreszt az nekem a flotta foszamanak (teljes ceg elofiz. dijanak) tobbszazezres tetelet hozza, masreszt elvben is csak a sajat fizetheto, az online-on a ferjemet is szoktam igy. Az online-on keresztul ha nincs ilyen timeout gebasz mindketto jol muxik, es csak a maganszamlak tartozasa megy at.
Szoval koszi az infot, mert alapesetben tenyleg hasznos (sose neztem hogy ilyenje is van), de nalam nem megoldas. Es most reggel se sikerult, marad sztem hogy lemondok az MCM-rol es kozvetlen kartyasan fizetem mielott lejar. -
kokokka
addikt
válasz
axioma #26096 üzenetére
Nem értem. Lehet, hogy én nem tudok valamit vagy nem emlékszem valamirre, de : Telefonon belépsz azMCM app-ba, majd kiválasztod a QR/Számla fület. Ennek az oldalnak az alján van egy Telenor Számlafizetés nevű gomb. Ez megnyomod és ha van élő tartozásod már küldi is az SMS-t és lehet beütni a titkos mPin kódot. Ehhez nem kell belépni az online felületre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest