- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Debrecen és környékén lévők, nálatok van most térerő? A közelemben 3 készüléken sincs.
-
apaszka
veterán
Tényleg mostoha, és sok cucc nincs rá még. Egy vacak fájlkezelő sincs rá rendes. Én is nézegettem anno, de felhagytam a gondolattal. Barátom is küszködik vele, és a fiamnak fiamnak a céges mobilja is az........
Sajnos nagyon le van maradva, és a szolgáltatók is kihagyják a jóból.
csernak75
Nem !
Havonta újra lehet kérni a három órát, és februárig csak az extra fizetős,a többi csomag ingyenes.
Már működik is nekem is, az összes csomag.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
taip
senior tag
Windows Phone ismét mostohagyerek és nem csinálták meg rá az appot.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
csernak75
senior tag
Helló!
Ha jól értem akk. csak az alapcsomag ingyenes, és február 4-ig, a promóciós 3gb ot pedig csak dec. 4-én kapom meg?
-
whiskeys
őstag
Mytv alkalmazás van tabletre? Elementen nekem nem megy.....
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
apaszka
veterán
Válaszuk!
Tisztelt telenor!
Nem értem, hogyan lett előfizetésem a csomagokra? Csak most vettem észre, hiszen nem használom az appjukat!?
Szia Attila, a mai nappal TelenorMyTV szolgáltatásunk megújításra került, így új csomagok érhetőek el, gazdagabb csatornakínálattal. A TV Alapcsomag, Videótár, Film, Sorozat, Női és Tévétár csomag havidíjmentesen vehető igénybe 2015. február 4-ig ^Peti
Szia Peti!
Már megijedtem , hogy valami fizetőset bekapcsoltak "véletlenül".Sajnáljuk a félrerértést, természetesen egyelőre díjmentesek a csomagok ^Peti
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
KamuMazsola
őstag
Ha 3-5 ezerért volna korlátlan net, még jó is lehetne.
Üdv.: KamuMazsola
-
apaszka
veterán
Ja, az előbb írtam nekik, hogy miért lett előfizetve ez a sok cucc? Töröltem is az appot!
Ezek képesek kiszámlázni !Amúgy nem használom, hiszen tök felesleges az én smart tarifa extra1 emmel .
De az egész tévé app hülyeség szerintem egy kis csomaghoz. Itthon meg ott a tévé.
Csak nem telefonon nézek ithhon valamit?![ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
MyTV csatornabővítés!
Cool, Super TV2, RTL+, RTL2, Film+, Tv2, Muzsika TV, RTL Klub, Sorozat+, Pro4, Film+2, FEM3 csatornák jelentek meg az alkalmazásban! Megrendelni még nem lehet mert azonnal bezáródik, de gondolom ma lesz a bejelentés. -
darvinya
titán
Zavart érzek az erőben.
Azaz van net, de még sincs.
Csak forgalom megy, de hasztalan adatok jönnek.
Lassan 2 órája jön le egy 10kB-os @levél, igaz most már elforgalmazott 30MB-ot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
xmaas
őstag
Hat figyelj sajnalom hogy megtortent veled de elso sorban a te hibad abban a pillanatban hogy lattad nincs meg a telefonod kellet volna hivni azonal telenort es letiltatni kartyat/telefont.
Amugy ahogy feljebb mondta a kollega kerjel hivaslistat es azok alapjan megtudod talalni annak a szemelynek az ismeros koret aki ellopta azzal menj be szepen a rendorsegre siman kinyomozzak es megtalaljak azt a szemetet
(#27784) Wollie van amugy olyan lehetoseg hogy kersz visszahivast 24 oran belul es megtudod ugy is rendelni a keszuleket ha nincs esetleg kedved besetalni telenor fiokba
[ Szerkesztve ]
-
Wollie
tag
Nem tudjátok véletlen mikor lehet már végre online rendelni a telenornál?
Ha belépek nem engedi az online rendelést...Zújonc
-
niof
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Telenornál mennyi ideig tart egy kártya aktiválása? Pénteken kaptam meg a céges (flottás) kártyámat, de még mindig nem működik, csak segélyhívás. Meddig érdemes várni, mielőtt fel kellene őket hívni az aktiválás miatt?
Egyáltalán mi szükség van még erre a mai világban? A másik két szolgáltatónál is volt előfizetésem anno, náluk azonnal működtek a kártyák...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
asdf_
veterán
(fenebe, kifutottam a szerkesztesi idobol, a nagy kerdes ilyenkor elottem: hova lehet ilyenkor 20e forintot eltelefonalni? Mert hacsak nincs egy sajat 0690-es szamom -igy kb. az osszeg fele befut hozzam- egyszeruen nem ertem a dolgot. Mert hivaslista alapjan a hivott felnel siman meg tud jeleni a yard, hogy jo napot kivanok, ekkor meg ekkor volt egy bejovo hivasa, kivel beszelt akkor? ergo ismerosoket hivni, abban erosen benne van a lebukasfaktor)
-
Outlander
addikt
Mondjuk én lekérném a hívás listát és visszakövetném a szálakat.
20k értékben... de legyen mondjuk csak 10k, mert a többi az előfizu meg a részlet..
Szóval ~10k értékben nem biztos h randomszámon telefonbetyárkodás volt.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
asdf_
veterán
válasz Outlander #27774 üzenetére
Disclaimer: koddal feloldhato kepernyo (az en szohasznalatomban): 4-6 szamjegy, vagy pedig alfanumerikus karakter. A feloldomintara van kulon szavunk, azt itt nem hasznaltam, igy azt nem is ertettem ebben (mint irtam elobb -amit valoszinu meg nem lathattal, mert epp szerkesztettem-, a feloldominta az csak vicc kategoria)
De hogy ON is legyek, ez sajna igyjaras. Ha ellopjak valaki autojat ejjel egykor, 2-kor felhajtanak vele az autopalyara, o meg reggel 7-kor tesz feljelentest, ott biza az autopalyasoktol jonni fog a csekk, es valoszinuleg be is kell majd fizetni. Ha mar nem volt se kod, se pin kod, legalabb le kellett volna tiltani a simet, de persze ha csak egy ora mulva veszi eszre az ember a telefon hianyat, azido alatt barmit csinalhatnak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
5x tudsz próbálkozni, mielött letiltana 30 mp-re... utána újból lehet.
Illetve most nem azért, de akinek rajta van és odaadta kezembe azoknak mindnek feltudtam oldani 1-2 percen belül.
Egyrészt mindenki kb azonos sémát használ... másrészt elé úgy fordítani a telefont, h lásd megcsillanni a zsíros vonalat.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
asdf_
veterán
válasz Outlander #27770 üzenetére
A képernyő minta az aztán rohadt nagy védelem..
Szerintem vegig kene ezt gondolnod meg egyszer Ha van egy bekapcsolt telefonom, aminek simje amugy pin kododt ker es ezt ellopjak, akkor igen, nagy vedelem a kepernyozar, mert megakadalyozza, hogy telefonalni tudjanak vele. Ha ezutan kiveszik a simet es atrakjak masik telefonba, akkor meg ott a pin kod, akkor meg azert nem tudnak. Kikapcsolt telefonnal elegendo vedelem csak a sim pin kodja.
Ha esetleg magat a feloldomintat fikazod, az jogos, mert feny fele tartja az ember a kijelzot, es csak az iranyt kell eltalalni, hogy a vegetol az elejeig vagy az elejetol a vegeig kell huzni a velhetoen lathato mintat, egyetlen apro problema, hogy en koddal feloldhato kepernyorol beszeltem.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Hipernet Praktikum (feltöltős mobilnet) sim kártyát modem nélkül milyen üzletláncokban lehet kapni? Mindenhol csak modemmel együtt találok...
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
félisten
válasz Outlander #27770 üzenetére
Teljesen mindegy, ez eddig is így volt, hogy hiába ellopták míg le nem tiltod addig a te felelősséged.
Tippem szerint a kolléga vagy nem vette észre hamarább, hogy ellopták vagy esetleg próbálta megkerestetni a telefont akár a saját helymeghatározó szolgáltatásával...
Ez egy ilyen dolog, nem egyedi eset, a biztosítás meg tényleg nem lett volna hülyeség ekkora értéknél. -
dptrsk
addikt
-
ryori
senior tag
Na nézzük, ellopják a simkártyám, ellopják a mobilom, csinálnak rá egy 20.000ft-s számlát. és még én fizessek 5000ft-t egy új simkártyáért 14napon bellül..... vagy kiszámlázzák nekem a kötbért ami 200.000 forint. a rabló meg jól el van a mobillal, és 20.000ft-t ingyé beszélt, én meg fizessek, vagy ha nem akkor 1000x -esen fizessek.
Még jó hogy a telenor letiltotta a kimenőt a magas forgalmi limit miatt, ha az nem lenne kitudja, 100.000-s számla?
Nem elég hogy megszivatnak/megszívom, még még duplázzon rá a szolgáltató.
Meg hát majd a 20.000-s számlát is nekem kell kifizetni gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Feketesz
csendes tag
Sziasztok!
Erről van valakinek információja?
http://screencloud.net/v/5qBjMa megjelent több telefon típusnál is, hogy ajándék tablet a telefonhoz, de sehol nem írják hogy milyen tablet és rendelni sem lehet még természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy 3G-n nem tudok SMS-t küldeni, csak fogadni. 2G-re állítva működik csak. Egy jó ideje már fenn áll ez a probléma.
Hogyan tudnám ezt megoldani? -
snooze
veterán
válasz szabonagyur #27760 üzenetére
még véletlenül sem..ez tegnap délután 4körül volt.. milyen visszaállás??ez a blackday opcionál volt..ami csak aznap volt.. csak nem edigatalos vagy??
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
félisten
-
asdf_
veterán
Jovo heten van black friday, nem ertem, miert ma van mindenki erre gerjedve...
-
taip
senior tag
válasz krystman #27751 üzenetére
Egyedileg értelmezik a Black Friday-t:
"Az online rendelés funkció rendszerfrissítés miatt átmenetileg nem elérhető. Online árakkal és megrendeléssel kapcsolatban kérj visszahívást! Köszönjük megértésed."
Így tuti nem lesz veszteséges a napjuk.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
krystman
őstag
Semmit nem lehet online rendelni! Ez a fekete péntek? Egyre jobb.
-
KamuMazsola
őstag
válasz snooze #27748 üzenetére
Köszi megtaláltam, de én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy pl melyik szuper(vagy nem szuper)marketben kapható. Régebben a pennyben volt 300 Ft-os, de ott már csak 990-ért van. Sparban szintén nincs, legalábbis nálunk, az europarkban lévő intersparban meg csak készülékkel együtt van.
Üdv.: KamuMazsola
-
snooze
veterán
válasz KamuMazsola #27746 üzenetére
a képen láthato a forrás.. bal sarokba.. ott keress rá..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
zichie
senior tag
válasz snooze #27739 üzenetére
Nekem Praktikum+Net van, de nem kaptam ilyen ajánlatot pedig jól jönne, mivel csak netre és hívásfogadásra használom, a kimenő hívásokhoz net (wifi vagy 3g) kell, mivel ehhez voip-t használok. Most jelenleg a 190 Ft-os 500 megás Telenor próba ketyeg.
Mit jelent a fél évig 500 mega net? Fél évig havonta 500 mega vagy 500 mega, ami fél évig használható fel?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
praktikum plusz net feltöltökártyás elöfizetésnél állitolag ha nov 30-ig feltöltesz 3000ft-al,akkor ad fél évig 500mega netet?mennyire valos ez,mert a telenor honlapon nem találtam semmit erröl..valaki használ ilyet?köszi.GO Gunners!!!
-
félisten
-
dptrsk
addikt
válasz szabonagyur #27735 üzenetére
Ez a telenor halozata...
Okosság:válts szolgáltatót.
Nem tudják elképzelni hogy nem fix helyen van hiba hanem az egész országban sz@rakodik a hálózat... -
félisten
Sziasztok
Ma úgy alakult, hogy vonatoztam egy nagyot és Zuglóban kellett csöveznem egy órát a vonatra várva.. gondoltam elnetezem az időt. A teló (Lumia920) ki is írta, hogy H+ a kapcsolat (LTE nincs a csomagomban engedve) de minden olyan nyögve nyelősen ment... mindent többször kellett frissíteni mintha edge alatt lettem volna. Van erre valami okosság? Azt megszoktam, hogy otthon Pesttől 300Km-re nincs csak edge sok esetben de, hogy Pesten akkor sem megy ha kiírja, hogy van H+ is.
-
xmaas
őstag
Sziasztok azt nemtudjatok esetleg ha lesz esetleg valami karacsonyi akcio a Telenornal ahol majd adnak valami ajandekot uj elofizeteses keszulek vasarlasnal ahogy most adnak a Telekomnal ?
-
szaniszlokar
aktív tag
sziasztok!
Ki kellene váltanom a mostani kábelszolgáltatómat, amit drága és nem megbízható. Egyedüli alternatíva a Telenor hipernetje, mert van 3G hálózatuk a településünkön.
Nézegetem egy ideje a Telenor weblapját, de nem nagyon látok rajta semmi karácsonyi akciót.
Szerintetek, lesz a hipernetre valami akció karácsony előtt?
Kellene valami féle router is, amivel megoszthatom a netet a többi eszközöm között.
Létezik valamiféle flotta vagy valami amivel olcsóbban igénybe lehetne venni a Hipernet pro csomagot mint a publikus ára, ami kint van a weblapon?
Nézelődtem műholdas internet után is, de drágának találom.[ Szerkesztve ]
Minden ellenállás hasztalan.
-
-
KurtCobain
őstag
-
rgeorge
addikt
válasz magyarlovag0 #27699 üzenetére
Ha online rendelted, akkor kell lennie egy rendelésazonosítódnak, ami a Telenor rendeléshez tartozik. Másrész az MPL-től kellett kapnod egy SMS-t arról, hogy a telenortól csomagot kaptak, amiben ott lenne követhető csomagazonosító is. Azt én is megerősíthetem. hogy a személyes ügyfélszolgálat nem segít, a 1220 igen. Azt is megpróbálhatod, hogy "a megrendeléshez visszahívást kérek" opciót választod akármelyik, de célszerűen a kiválasztott készüléknél.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
senior tag
Hy All
Egyszeru De nagyszeru kerdesem lenne !
E hónap 15-ikén azaz 5 napja vasaroltam a telenornal egy keszuleket,de nem tetszik annyira.
Szemelyesen mentem be es hoztam el torlesztore.
A kerdes,hogy lehet tenni valamit a telenornal,hogy masik telefont tudjak ez helyett elhozni??[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
Apám "örökölt" egy telenor előfizetést, unokaöccsétől. Ebben a hónapban járt le a 2 év hűség, meg akarja szüntetni. Vagyis kártyás előfizetéssé alakítani.
Végrendelet, meghatalmazás, halotti bizonyítvány van. Mennyi az előfizetés megszüntetése, illetve a névre írás?Mmm'kay?
-
dptrsk
addikt
Így már kezdem érteni a problémád.
Azonban nem veled szemben követ el hátrányos megkülönböztetést, hanem a Startosok kapnak pozitiv megkülönböztetést.Azonban a letöltehető árlista csak a start és all-in csomagokkal van ár(illetve van másik is de abban sem az összes csomag van).
Ezzel a letölthető listával menj be egy telenor boltba(esetleg az ászf tarifakategóriás oldalát is vidd.) és kérd a telót amit szeretnél, s ha drágábban adja mondd hogy az ászf és az árlista alapján neked olcsóbban jár![ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
Mondd meg nekem hol írják hogy a te csomagod x kategóriás áron kap telefont, és a másik csomag is x kategóriás!
És az nem érv hogy azonos a csomagok ára mert más mennyiségű forgalmat tartalmaznak, tehát a 2 csomagnem azonos.
Ennyi erővel ha a egy áruház olcsóbban adja az ugyanolyan 40colos tv-t mint a 32est akkor köteles a 32est olcsóbban adni mert kisebb?
-
dptrsk
addikt
Nincs több áron árulás azonos csomagnál!
A te csomagodhoz egy ár tartozik
Egy másik csomaghoz ami hasonló áron van egy másik ár.Ha kell olcsóbban válts csomagot!
Ha nem szeretél annak oka van!
Pl mert amivel olcsóbb az rosszabb kondiciókkal bír.
S itt jön az hogy amivel drágább ott meg kell fizetni a jobb kondíciókat! -
GML
őstag
válasz dptrsk #27697 üzenetére
De. Az ÁSzF része.
Viktor, Akkor ezek alapján boríthatom az asztalt, hogy hogy a tökbe képzelik? Mert ugyebár a fogyvéd törvény azt mondja, hogy több ár esetén mindig a legalacsonyabb áron kell, hogy megkapja a vevő a terméket.
És nem láttam sehol külön egyéb plusz rendelkezést, hogy extra kedvezményt kaphat egy-egy csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Novver
senior tag
Nekem (remélhetőleg) 21.-én hozza ki a telenor a telefont. Hogy ez posta vagy futár, nem tudom.
Viszont akkor már szeretném kibontani előtte hogy minden megvan-e, illetve úgyis alá kell írni a szerződést amit hoz.
Mivel tudom kötelezni, hogy ott előttem megbizonyosodjunk a csomag tartalmáról?
Van valami ide vonatkozó jogszabály vagy hasonló?
Life is a game... The game is my life!
-
Prien
addikt
Függetlenül 49.900 Ft a készülék az Edigital-ban és másnapra a kezedben lett volna. Mondjuk ez 7 ezerrel drágább, de ha tele a hócipőd és szolgáltatót váltanál (...) akkor jól jöhetett volna.
A sztori meg önmagáért beszél, szép történet...
A kevés is több a semminél.
-
asdf_
veterán
Alapszabaly, hogy a postas/futar orra elott bontunk ki barmit. Mivel o az, akinel jegyzokonyvezni lehet. ha szallitasi serult, vagy nem az/nem annyi van benne, mint aminek lennie kene. Ha o elment, es utana derul ki barmi is, akkor kb. cseszheted. Ebbol evidens modon kovetkezik, hogy KOTELEZO megvarnia, ha en elotte kivanom felbontatni a kuldemenyt. Nem, nem erdekel, hogy o mennyire siet, mennyire van elcsuszva, es hany cime van meg es huzza az arcat. Leszarom, en/a felado fizettem egy szolgaltatast, aminek az is a resze, hogy atadas utan nem valik kodde 1 masodperc alatt a szallitoember cege.
[ Szerkesztve ]
-
válasz 313313 #27709 üzenetére
Úgy volt feladva. Csak most derült ki napokkal a dolog után, hogy ez történt. A törtésről tudtam, de hogyan pattogjon az ember ha azt mondják hát azt maga törte el és úgy hozta be. Kibontáskor kellett volna filmezni nekem meg fényképezni a gyári csomagot. Utóbbit szoktam ha üzletelek amúgy. Volt, hogy megmentett.
Sztem már nem lehet, meg egy 890ft-os billzeten nem fogom, csak zavar a dolog mögöttes tartalma ami nincs a leírásban. Inkább tűnt volna el, de ne törve érkezzen az "ajándék".[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
313313
addikt
válasz Kolondrum #27707 üzenetére
Ezért kell ajánlva feladni, vagy levélcsomagként, de azt is ajánlva, abban biztosítás is van.
Nyilván a telefonnak nyoma van, hogy mi lett vele. Nem kell sokat vacakolni, beballagni a meglévő papírokkal a rendőrségre és ismeretlen tettes ellen lopást bejelenteni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
válasz magyarlovag0 #27705 üzenetére
Reméljük nem így jársz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Üdv, múltkor írtam már. Közben megtudtam ezt-azt és kicsit macerás lenne kicserélni a kártyát vagy áttenni az én kártyámra a csomagot, mert pilisiparkerdő flottás, vagyis ahhoz, hogy bármit tudjunk csinálni, egy közvetítő emberre van szükség, aki el is tudja intézni, az meg hát ... szóval a lényeg, hogy nem megoldás sajnos. Telenornál cserélik/vágják ingyen, ha csak a kártyát viszem be(papírok nélkül)?
Üdv.:M.
-
magyarlovag0
csendes tag
Lehet, hogy a posta nem a legmegbízhatóbb vállalat Magyarországon, de nekem valami azt súgja, hogy ez a dolog már a telenoron belül megakadt. De ha nem így van, akkor is illene már nekik valami választ adniuk, hogy mi a helyzet, nem csak az ígérgetés.
Szerk.: Telekomról váltottam erre, az nem kifejezés, hogy megbántam. De sajnos a pénz nagyúr.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Viktor0610 #27703 üzenetére
Vak vezet világtalant. Király...
-
MODERÁTOR
-
Ott magamra ismertem amikor írtad, hogy ígérték felhívnak. Én meg sem vártam mentem a magam feje után. Jól tettem.
-
club1
veterán
Ezek szerint a Telenornak nem csak a 3G hálózata egy hulladék, hanem a logisztikája is.
Mindig mondtam, hogy a dolgozóknak saját asztalt kell biztosítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest