Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vangelis

    nagyúr

    Már megint ellent mondanak egymásnak.

    A 1220 szerint bonthatok, a levélíró szerint nem.

    Tájékoztatjuk, hogy a szerződés meghosszabbításával kapcsolatos információt a keretszerződés tartalmazza, amely alapján a felek megállapodnak, hogy a Szerződésben meghatározott kedvezményeket és kedvezményes szolgáltatásokat Szolgáltató a Szerződés hatályba lépésétől számított 1 évig terjedő határozott ideig nyújtja Előfizető részére. Ezen kedvezményes időszak – külön értesítés nélkül - további 1 évig terjedő határozott időre meghosszabbodik, kivéve, ha bármelyik fél a határozott időtartam lejáratát megelőző legalább 60 nappal korábban, írásban jelzi, hogy a kedvezmények, szolgáltatások további nyújtására nem tart igényt.

    Tájékoztatjuk azonban, hogy jelen levele alapján nincs lehetőségünk kötbérmentesen engedélyezni a megszüntetést. A 28046590 ügyfélszám alatti számra egyedi előfizetői szerződést kötöttünk, így az Ön által használt tarifacsomagokra az Általános Szerződési Feltételek módosításáról szóló értesítés nem vonatkozik.

    Kérjük, hogy szíveskedjen megvárni az Ön csomagjait érintő változásról szóló értesítésünket, s amennyiben bármilyen módosítási igénye van, úgy azt követően jelezni felénk.

    @@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

Új hozzászólás Aktív témák