- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
válasz
Krystal_s #116039 üzenetére
Néha kínomban átállítom B20-ra
Elvileg a B20 lenne az alap csatorna és a mellé kapcsolna fel (vagy erősítene) további sávokat igény szerint. B20 kell hozzá, ha letiltod akkor lehetnek gondok. Szokott működni cat12 vagy jobb routerrel viszonylag jól. Milyen routered van?
-
arcszesz
aktív tag
válasz
MadMancs #114319 üzenetére
Igazad van. A basic szó csakugyan nem szerepel az ajánlatban. Azt viszont tudom, kisvárosunknak ebben a felében biztosan nincs 5g lefedettség. Valszeg a másik felében sincs. Ezen kívül egyik 4g cellában sem vagyok benne cellmapper szerint. Gondolom ezért dob viszonylag jutányos ajánlatot a címemre. Mindezek ellenére a sebesség jó. Éjjel mértem közel 200/100-at is. Nappal kb. a felét ami szintén nem rossz.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander #114316 üzenetére
Furcsa hogy ÁSZF szerint a BASIC ugyanannyiba kerül mint a normál othonnet. A honlap szerint a BASIC mindig is kb. feleannyiba került mint a normál.
Azért szerintem majd rákérdezek boltban ha arra járok, mi az igazság.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
donjohnson #114309 üzenetére
A honlapon azt mondja nekem havi 6960 Ft 2 év router bérlettel. Ha megkapom 5960-ért a simet érdemes váltanom. Most a One-nak is közel ennyit fizetek xxl-ért. A Yettel sem kényeztet itt prémium szolgáltatással de így is majdnem kétszer olyan gyors mint a one, feltöltős simmel tesztelve.
-
arcszesz
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges router bérlet nélkül othonnetet rendelni és saját eszközzel használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest