- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
arcszesz #116041 üzenetére
Nem írtam, hogy letiltom a B20-at. Alapból most B3+B20 van beállítva.
Azt írtam, hogy sokszor éjjel átállítom egyedül B20-ra és letiltom a B3-at, mert az online játéknak (GTA 5, p2p) fontosabb a jobb jel és a feltöltési sebesség. Bár a magas ping miatt több idegességet okoz, mint kikapcsolódást, csak a megszokás nagy úr. NAT óta meg rendszeresen ki is dobál a szerverekről.
Weboldalak is lassabban, furcsán, hiányosan töltődnek be, volt amihez DNS-t is kellett cserélnem különben nem töltötte be...de hát itt le voltam hülyézve, amikor tarottam a NAT-ra átállítástól, mert egyesek szerint az semmi hátránnyal nem jár majd nekem.B20-at nem engedi elsődlegesnek itt a Yettel rendszere CA-ban. Már éjjel sem.
Most ZTE G5B Router van.Másfél évig naponta állítgattam a B20-at elsődlegesre minden éjjel, akkor még hagyta pár órát a rendszer, de nappal azonnal visszacserélte a sorrendet és B3 lett az elsődleges. Hiába mentek CA-ban a B3+B20 (és egy ideig +B1 is) a feltöltésnél csak az elsődlegest használta, ami 0-5 Mbit/s volt.
Akkor ZTE MC801A Router volt...
Tavaly szeptemberben valamit állítottak és már egyáltalán nem csatlakozott a B20-ra. Manuálisan rá tudtam állítani, de nem kapcsolódott fel mellé semmi...
Arra gyanakodtam, a Telekom kapott nagyobb prioritást és azért.
Meg is lepődtem, amikor cserélve lett G5B-re, az azonnal felment minden elérhető csatornára egyszerre. A feltöltés viszont ennél is korlátozva van CA-ban, ha több csatornát engedélyezek, ezért kénytelen vagyok beletörődni, hogy kevesebb legyen a letöltési sebesség, de legyen használható feltöltés is. 2 db csatornánál nem korlátozza a feltöltést,de a jelerősséget nagyon lerontják egy ideje éjfél után. Most 1-kor látom szép a SINR is 17-18 helyett 6-8 dB, jelerősség (RSRP) is rossz. Indíthatom is az élő 4K-s videót
, ha használni akarom a netet.
Kínácsi leszek ez mennyi adatot generál majd havi szinten. Gondolom az majd nem fog tetszeni nekik. Ők leronthatják a jelet, de ha én ezért indítok valamit, ami megakadályozza, de cserébe sok adatot is generál és még a gépemet is terheli, akkor még tovább korlátozhatnak. hm...
-
MadMancs
veterán
-
SztiviVander
addikt
válasz
arcszesz #114311 üzenetére
Na megnéztem ÁSZF-ben (73. oldal), aszerint tényleg lehet router bérlet és hűség nélkül. Gondolom üzletben mert online nincs ilyen választási lehetőség, hello 2025 ugye...
Yettel OtthonNet (hűség nélkül)
Havi előfizetési díj e-Komfort csomaggal 9 550 Ft
Szóval nem nemhogy olcsóbb nem lesz router nélkül hanem még drágább is. -
SztiviVander
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest