Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
devast #107611 üzenetére
ha a meglévő fiókodba belépsz, akkor ott látszik az ügyfél azonosító. [kép]
vagy amikor benn vagy már azon belül az előfizetéseid listánál [kép]
https://fiok.yettel.hu/fiokSőt, úgy látom rajta van a számlán is. Yettel azonosító/Yettel ID részen.
Ha még eddig nem is volt fiókod, akkor lehet az új telszám + ügyfélkód is felveszi szépen. Bár gondolom neked is inkább az a gondod, hogy több előfizetésnél kell gatyába rázni a listát.
-
-
azbest
félisten
Na, ma is tanultam valamit
Új előfizetésnél, a meglévő számokhoz úgy tűnik csak kártyaszintű joggal (nem látható a szerződés letöltés / Elektronikus dokumentumok) lehet hozzáadni az új előfizetés számát a yettel fiókban.
Helyette, az ügyfél-azonosítót kell kimásolni, amit a fiókban is ír. Az összes meglévő telszámnál nyomni "előfizetés eltávolítása a fiókból"-t. Majd a teljesen üres fiókban a "Telefonszám vagy Ügyfél hozzáadása" része kell az előbb említett ügyfél-azonosítót megadni az ügyfélszintú jelszó kóddal együtt. Így elővarázsolódik minden ügyfélhez tartozó kártya, magasabb joggal, szerződéssel együtt.
Persze ez akkor van, ha egy ügyfél alatt léteznek a különböző előfizetések. Ha valakinek valahogy sikerült több ügyfélként létrejönni több előfizetéshez, akkor ott teljesen külön vannak ezek. Eddig azt hittem, hogy szerződésenként van kétféle jog szintű kód, de az ügyfélszintű az a yettel fiókban lévő személyi fióké, egy embernek elvileg egy kéne legyen. Van pár furcsaság a rendszer működésében, pl az is, hogy alapból nem jelenik meg az új előfizetés az ügyfélnél. Meg az is, hogy lehet egyik telszám + ügyfélkód kombóval is felvenne magasabb szinten mindent, mert előtte úgy is próbáltam és hibát írt, hogy már fel van véve. Mintha a kódok alapján, nem pedig szerződések alapján lenne felsorolva az adatbázisban.
Egész jó ez a videosupport. Azon segített a kolléga rájöttni a megoldásra, hogy lássam a szerződésemet
picit lehetne beszédesebb, induláskor, hogy kapcsolásra vár
Így megúsztam, hogy bemenjek újra személyesen (személyi, lakcímkártya bemutatás kell jelszóval kapcsolatos módosításoknál).
És egy b525 router függetlenítő kód kérés is pikk pakk ment személyesen reggel, amikor a szerződést kötöttem.
-
Landsmann
addikt
Akkor bonyolítsuk tovább a dolgot. Redmi 6-on, amiben két Yettel kártya van, az egyiken megy a vowifi, a másikon nem. Amelyiken megy, az kártyás, a számláson, ami egyébként elsődleges kártya, azon nem. Szintén nem megy továbbra sem a Redmi Note 10 5G-n. Ha a VOWIFI-t elküldöm a 1744-re, mindkettőről az jön vissza, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatás megrendelésére. Noha már aktiválva volt.
Szóval úgy fest a dolog, hogy valamilyen oklból egyes SIM klártyákhoz fűződően nem működik és független attól, hogy milyen készülékben van. Mármint ha eddig műklödött, most meg nem. -
goop
őstag
-
-
goop
őstag
válasz
Landsmann #107603 üzenetére
Ez már régóta így van, írtam már régebben. Yettel vowifi nem megy yettel mobil nettel...
Sőt, már tesztelgettem olyat is, hogy hangminőség, és voda net alatt a legjobb, utána telekom majd yettel. Voda alatt hibátlan, többinél ki ki marad egy hang, kis sistergés, stb. Persze, lehet máshol más eredmény születne. -
Landsmann
addikt
válasz
Oliverda #107598 üzenetére
Érdekes a helyzet. Elhoztam a melóhelyre a Redmi Note 10 5G-t. Nézem a kijelzőt, ott virít a VoWIFI kijelzés. Átraktam másik wifi hálózatra, ott is csatlakozott. Tény, hogy a korábbi 1-2 másodperc helyett elszöszmötöl 20-30 másodpercig mire a kijelzés kikerül a térerő mellé. Otthon nem tudtam rávenni a csatlakozásra. Kíváncsi leszek este mit mutat ha haza megyek. Biztos babrálnak valamit, csak kérdés, hogy otthon miért nem csatlakozott. Lehet fél óra múlva otthon is ment volna. Érdekes viszont, hogy a Redmi 6 nem sokat gondolkodik a csatlakozáson. 2-3 másodperc és kész is van amikor átállítom wifi elsőbbségre. A másik telefon nagyon soká vált át és van hogy le is szakad a vowifiről. Telefonhívás egyébként működik.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Azt hol látom a fiókomban, hogy mikor vehetek újra bünti nélkül telefont? Most jelenleg 39.000 Ft visszafizetendő készüléktámogatást számol fel. Legutóbb tavaly februárban vettem telefont a Yettelnél.
-
Bondix
aktív tag
No én így lőttem be itthon a WiFi-t a 130 Mbps teljesen jó nappal este vam hogy 150.
A Tré mobil 4G nálam 70 körül nyomja tehát a Yettel jobb az biztos.
A 4G kilőtem az olyan 80-100 között volt és azt is h ne legyen automatikus váltás így csak 5G-re tettem fixen
Csatorna automatikusra ha erre van jön ötlet akkor állítom de nem igen változott amiket próbáltam.
Csatorna szélesség lehetne 160 MHz de azt írják jön a 80 stabilab.
A DNS manuálisra tettem azzal a 8.8.8.8 ezt javasolták nem tudom van e értelme de most így van. -
Landsmann
addikt
Van valakinek infója, hogy a Szeghalomra meghirdetett modernizációt nyélbe ütötték? Cellmapper szerint még nincs nyoma, de lehet csak nem járt arra egy fanatikus sem. Most nekem sincs utam arra.
-
Landsmann
addikt
Csináltam egy gyors tesztet egy Redmi 6-ossal. A VoWIFI hívás az rendben működik. A szám letiltása a beállítás ellenére is elküldésre kerül VoWIFIN és VoLTE hívások során. Viszont volt olyan, amikor a VoLTE-ról leváltott GSM-re, akkor nem küldte el a számot. A #31#telefonszám módszerrel sem tiltja le a számot. Szerintem itt központilag van egy paraméterezés nem beállítva vagy elrontva. Egyébként a hívószám tiltás beállításnál a telefon levált GSM-re, úgy küldi el a beállítást.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #107583 üzenetére
Jó reggelt!
Hívásértesítésről van szó... -
-
4Grider
nagyúr
válasz
donjohnson #107578 üzenetére
Nem az almának kell támogatni, hanem a yetinek. Az pedig azt írja a VoWiFi oldalán:
Támogatott készülékek: Apple iPhone készülékek iOS 17-től -
4Grider
nagyúr
válasz
snooze #107579 üzenetére
Tedd át a telefonod 2G only módba (kapcsold ki a VoWiFi-t is) és ellenőrizd le a hívásátirányításokat.
Nem elérhető esetén ha nincs ott a +36209400424, akkor állítsd be rá. Ha ott van és nem működik, VoLTE/VoWiFi kompatibilitási problémára tippelek, hiszen 2G-n tutira mennie kell. -
snooze
veterán
ha a hivásértesités szolgáltatást megrendelem a yettel honlapon,akkor mennyi iső mulva aktiv?vagy küld értesitést az aktiválásrol? link mert még nem müködik..
-
keram2009
tag
Sziasztok. Nem tudom egyedi a probléma vagy csak nálam van a hiba, de a mai napon nem tudom elérni a vowifi szolgáltatást ami eddig működött. iPhone 14 Pro ios 17.3.1
Az alábbi hibát irja a telefon. Mellette a Vodafone vowifi az működik. Se céges se otthoni digis wifin nem működik. Valakinek van hasonló gondja?
-
Akelaus
senior tag
válasz
4Grider #107567 üzenetére
Igen visszajelzi. Kipróbáltam amit írtál, ha kikapcsolom a 4G-t akkor elrejti a számot.
Viszont ez tegnapig, sőt talán még ma reggel is ment bekapcsolt 4G mellett.
Tegnap biztos, hiszen így használtam.Kilépés és visszalépés után is mutatja hogy letiltva.
Amit észrevettem, hogy ma egy idő óta nagyon nehezen kéri le a beállítást, és közben eldobja a 4G-t, vagy átvált 3G-re. -
LanyUs
senior tag
válasz
4Grider #107564 üzenetére
yanna: igen tudom, én is yetteles vagyok ( még ). Feleségem is, de megoldás kell az óra miatt
4Grider: köszönöm! Akkor ez a teljes kép
Csak a hívás a lényeg, sms nem kell. Esetleg arról még van információ, hogy mi van a mobilnettel? Azt is átteszik a másik számra és tudják kezelni 1 előfizetéssel?
-
Landsmann
addikt
Cellmapper weboldala másnak sem megy? Csak egy fehér oldal töltődik be a fejlécen kívül.
-
Akelaus
senior tag
Az készülék, vagy a szolgáltató valamilyen hibája, ha megjelenik a hívószámom, annak ellenére, hogy be van állítva, ne küldje el a hívóazonosítót?
Többször indítottam már újra a készüléket, és állítottam be, de még mindig kiírja a számot a másik fél készülékén. -
4Grider
nagyúr
válasz
LanyUs #107562 üzenetére
eSIM-re váltáskor mindenhol bukod a fizikai kártyát, még a Telekomnál is. De náluk és csak náluk, igényelhető multisim egy másik számmal, amire meg tudják oldani a fő hívószámod bejövő hívásainak egyidejű továbbítását, sőt a róla indított hívásokra is rá tudják hamisítani a fő számod. Amit nem tudnak megoldani, az az sms, mivel sms-t nem lehet továbbirányítani egy másik számra, illetve arra nem lehet ráhamisítani a fő számot.
-
LanyUs
senior tag
válasz
Viktor0610 #106629 üzenetére
"A legutolsó infó az, hogy egyelőre nincs Apple Watch eSIM-támogatás."
Tegnap voltam egy Telenor üzletben személyesen. ESim-re váltás esetén bukom a fizikai kártyát, tehát Telenornál nincs multi sim szolgáltatás. Én futásokra használtam volna egy Watch Ultra órát és nem akartam a telefont cipelni magammal a szántóföldekre is.
De ez így dupla bukfenc. Se Watch, se MultiSim.
Váltás szaga van a dolognak Telekom irányba... -
lm83
őstag
válasz
Viktor0610 #107543 üzenetére
Hát akkor nem tudom, hogy mit mondok rosszul. Vagy hogyan kellene ezt úgy fogalmaznom, hogy érthető legyen számukra.
-
Bondix
aktív tag
válasz
donjohnson #107552 üzenetére
Igen ez.
Nálam kb egyezik nappali mérés alapján.
Az hogy hajnalba 200 volt az egy dolog akkor nagy forgalom nincs sejtem, de a nappali kb azonos mint amit én mértem SpeedTest app-al is így ezért nyugtatótt meg az oldal. -
donjohnson
addikt
válasz
4Grider #107553 üzenetére
igen, 5g-n.
de átváltottam 4g-re, úgy is 290, de nem került fel sajnos az oldalra, hiába engedtem helyhozzáférést a mobilos böngészőben.
szerk.: pc-n jobb oldalt reg. nélkül "kihagyom és mérek" vagy mobilon legalul mérés indítása gomb: https://szelessav.net/hu/sebesseg_meres
szóval mégis kell regisztráció, hogy bekerüljön az adatbázisukba a mérés. -
4Grider
nagyúr
válasz
donjohnson #107552 üzenetére
A 600 Mbps-ot valószínűleg nem az oldalon kiválasztható 4G technológián méred, tehát elvileg használható is lehetne az oldal. De nálam sem az, itt már évek óta nem mérek 4G-n olyan alacsony sebességet, amit az oldal kihoz hozzám.
-
donjohnson
addikt
válasz
Bondix #107550 üzenetére
erre gondolsz?
https://szelessav.net/hu/aggregalt_sebesseg/mobil
nálam azt írja a yettelre hogy 41 mbit/s közben meg 600 mbit-et mérek. semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Vicces képek
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest