Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Csaba197412
üzenetére
Nem lehet hogy valamelyik környékbeli állomáson fejlesztés van?
Nem tudom hogy de simán lehet hogy az adott esetben hatással lehet a szomszédos állomásokra is. -
szabonagyur
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Mibol gondolod, hogy fokozatosan tortent volna? Lett 1 user aki teged is lekoroz forgalmazasban, tolja ejjel nappal.
Felenk is full random a sebesseg. -
Csaba197412
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azért nem gondolom, hogy a felhasználók miatt lett ennyi mert akkor fokozatosan lassult volna be. A másik hogy éjjel ill hajnalban ismét gyorsnak kellene lenni, mert akkor kevesen lógnak rajta. De ez hajnalban is lassú. Itt más probléma van, nem tudom mi csak találgatok. De hatalmasat léptünk hátra az biztos. Ami még érdekes ez az otthonnet sebessége, de telóra is korlátlan netem van. Azzal a bázistól kb 200m-re tiszta rálátással mérve is ilyen a sebesség! Tehát az adatmennyiség felhasználása sem ad magyarázatot erre. Várunk és majd meglátjuk.
-
zzola
titán
válasz
Csaba197412
üzenetére
Én ma vettem észre, hogy FB-on a reels videók meg-meg akadnak/röccennek, ilyennel még nem találkoztam 4G-n (pedig én csak pár GB-ot forgalmazok havonta, szóval még az sem lehet, hogy a sor végére kerülök). Van egy céges Infinity csomagom, na az is megakad, a Yeti még így is klasszisokkal jobb a Vodánál...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Eselyesen van mas is a kornyekeden aki hasonloan gondolkozik mint Te es tolja ami a csovon kifer, most mar lehet ennyi fer csak ki.
-
rin33
senior tag
válasz
Csaba197412
üzenetére
Nálam rendszeres hogy kora reggel a 4G 140 mbit beltéren (kint 230) este 70 körül van (kint 120) de ez így is sokkal gyorsabb mint a T vagy a V.
Tehát használják…
A B7 is mehetne mint 5. freki.. vagy ahhoz külön antenna kell? -
yanna
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
Két napja nálam is visszaesett 250 körüliről olyan 150 tájékára, szintén 4g+, de töredék adattal. Sejtelmem sincs az okáról.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Eddig elégedett voltam a Yeti nettel. 250-300mb/s letöltéssel. Sajnos kb két három napja, erőteljes a visszaesés kb 70-80mb/s a letöltés. Mindet 4g+ eddig is azon töltött le és most is. Mi történhetett? A rálátás nem változott, ami még lehetséges az a szándékos lassítás. Elértük az 1Tb adatmennyiséget, lehet ez a probléma? Bár van három tévére előfizum a yetitől, arra is sok adat elmegy.
Szerintetek mi lehet a gond? Nagyon sajnálnám ha ez így maradna. -
SztiviVander
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Korlátlan havi kartyas netbovito nincs, 1 meg 5 nap van korlatlanba, vagy haviba a 10GB a max, ami azert a tobbiekhez kepest mindenhogy eleg vekony. Kiveve arban, abban jo vastag
En arra tippelnek hogy lesz egy korlatlan havi bovito a voda 500g meg a telekom korlatlan kartyasa kozti aron, azaz 8-10e korul. Jo, az se olcso de legalabb lesz. Az 5 naposbol kirakva most ez havi 19e lenne ami azert egy vicc kategoria. -
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Adatcsomagok eddig is voltak, megújuló is.Ehhez szerintem nem kellene nagy hírverés. Engem ez a Jó ügy kezdete zavar, ezt valahogy nem tudom tarifával összehozni.
-
trec12
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
"legyen megfizethető a mobilnet" így mo-on borítékolható hogy az kapta a kétharmadot
...és ettől ugyan olyan túlárazott lesz mint az összes többi publikus csomag...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Csatlakozva az előttem szólóhoz, szerintem se erről lesz szó. Ha eddig nem engedtek volna fel mindenkit 5G-re akkor annak még lenne hírértéke hogy na mostantól mindenkinek lehet. De az hogy NSA vagy SA az 5G az emberek 99%-nak tökmindegy főleg mert az se tudják mi az. Illetve mivel betették a kérdések közé azt hogy "a korlátlanság legyen megfizethető" így mo-on borítékolható hogy az kapta a kétharmadot
Meg a rugalmas lemondás/aktiválás is arra utal hogy vagy egy netbővítőről vagy kártyás csomagról lehet szó. Vagy egy nagy médiahack az egész, aztán nem lesz belőle semmi 
-
trec12 igen, az is benne van pakliban. végülis sok embernek a mostani ár is megfizethető
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy új tarifáról van szó. A reklámban azt mondja a csajszi, hogy egy jó ügy veszi kezdetét. Én ezt nem gondolnám tarifának. Inkább tippelnék arra, hogy a telefonokat is felengedik az SA hálózatokra. Volt erről szó, konkrét időpontot nem mondtak, talán annyit, hogy az év második felében. Július 1-el kezdődik az év második fele.

-
Kronk
őstag
Ez már nem az első ilyen.
Az előbb kint voltam a kertben telefonálni, full 4/5G térerő.
Hívás közben hallom, hogy változik a hangminőség, nézek a telefonra, elment a 4G, sima 2G-n megy a hívás, VoLTE nuku persze.
Befejezem a hívást, robban vissza a 4/5G és persze a VoLTE is.
És ezt mostanában nagyon sokszor eljátsza, több helyszínen az országban, vezetés közben is, stb..
Samsung Z Fold5 az alany, minden frissítés telepítve...
Változott mostanában valami, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés, mert ez pár hónapja kezdődött előtte sosem volt ilyen... -
Sword
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó, akkor azt választom
-
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jajj, de szép ára van. Köszönöm az infót! -
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Sword
üzenetére
Ha lejár a hűség vidd tovább a mostani vagy más tarifában de hűség nélkül(!), csinálsz egy számhordozást és öröm-bódottá.

Veszel egy 500 Ft-os Tuti100+ Voda csomagot, vagy rendelsz 0 Ft-ért, beaktiválod, aktiválás után 1270, ott kérsz számhordozást, pontosabban ráhordozást és kész.
Persze, ha 2 év múlva még mehet így, de a számhordozás adott. Utána meg visszahordozod a Yettelhez, ha ők a favoritok.
-
SztiviVander
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az attol fugg mi a teszt celja. De egy nap erre mindenhogy edeskeves. Kivancsi leszek ra tenyleg kihoznak-e egy hd2-t valami vodahoz hasonlo aron, mert most nyarra vinni is akarok magammal netet balatonra (egyelore az valsz a kuf-os korlatlan lesz), meg itthon is kene hagyni azert valamit, de igy nyaron a yeti 3 vagy telekom 5 napos korlatlan mar nem opcio arban, de a havi 13e (yeti, telekom) se. Egyelore meg mindig a voda messze a legolcsobb, akarmilyen tragya is a halozata.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Valódi hálózati teszt szerintem csak akkor müködthetne, ha egy időben lenne a terhelés.
-
Schnorkel
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ráadásul megdobtak egy 2000Ft értékű Wolt kuponnal...
-
Sword
őstag
-
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom. Ahogy Te sem az ellenkezőjét. De tény hogy amikor bejött az xxl addig eleinte egész jó volt, aztán pár hónapo alatt egy határ sz.r lett a sebesség, ami azóta is konstans. Az azért biztosnak látszik hogy nem a sok korlátlan beszélgetés lett ilyen hatással az adatforgalomra és nem is toronyokat bontották el hirtelen...
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mert a voda hálózatát többen/jobban használják?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Schnorkel
üzenetére
Szerintem nemvótmá.
Itt lehet kitölteni: https://www.yettel.hu/adatforradalomDr. Bubo77: lehet arra voltak kivancsiak mennyivel no a terheles ha mindenki az adatkeret korlatokra figyeles nelkul netezik. Kar hogy az nem volt annyira agyonpromozva es csak egy napig tartott, abbol azert en a helyukben nagy tanulsagokat nem vonnek le. Ha valodi teszt lett volna a cel akkor a helyukben en egy het ingyen korlatlan netet adtam volna, valami fals cuki dumaval hogy a yettel szulinapja alkalmabol (06.20) szeretettel. Abbol mar latszana valami, bar az meg tulzo lenne nyilvan, de inkabb fole kene loni mint hogy majd bevezetnek egy xxl szerű csomagot aztan csodalkoznak ha pont ugy leterdel a yeti halozata is mint a vodae.
-
A múlt heti Yettel napi akciónak volt köze az "Adatforradalom"-hoz? Egy utolsó főpróba volt a bevezetése előtt?
-
bociusz
aktív tag
Visszakerültek az N1 DSS helyszínek az 5G lefedettségi térképre, így szépen kirajzolódott, hogy hol használják: a budai külső (2., 3., 12., 22.) kerületekben.
-
Schnorkel
tag
https://www.hwsw.hu/daralo/67828/yettel-hello-data-adatforradalom.html
(ha volt már nyugodtan töröljétek)
-
Sword
őstag
Ha egyszer véget ér a Yettel Otthonnet-es szerződésem és másra váltok, van lehetőség a telefonszámot előfizetésesre tenni? Annyira jó az a telefonszám, hogy nagyon szeretném megtartani, használatra.
-
trec12
addikt
válasz
Attila432
üzenetére
Én kb. egy hónapig használtam. Nálam Sony Tv-hez jobb volt a ZTE box-al. A tv-re a letöltött appal nagyon lassú volt. Másik droidos tévén - ami egy tavalyi középkategóriás Philips - ott meg verte a boxot is sebességre. Szóval készülék függő is. Összességében a képminőség jó de korábban is írtam, hogy kicsit szaggat a kép sport adókon ez ráadásul még jobban kijön.
A nethez ZTE routert adtak, a net az teljesen okés volt mindenre, stream, home office stb online játék az meg nálunk nem érdekes. A lakhelyemen illetve vidéken a szülői házban stabil, gyors volt vele a netezés de tudni kell, hogy mindkét helyen 5G van közepes ill. jó térerővel. Mindkét helyen 500/50-et tudott nagy átlagban. A net nálam így 5G-vel ajánlott simán. A Tv akkor ha nincs más v. horror áron van a másik.
Végül azért maradtam az optikánál az helyett ezt nem érdemes választani.
-
Attila432
tag
Igen, jogos. Ki kell próbálni, főleg, ha van ingyenes időszak. Köszi.
-
-
-
Attila432
tag
Sziasztok, most költözünk Miskolc Felsőgyőr részre és hátha van valakinek tapasztalata a Yettel OtthonNet + TV csomaggal errefelé, de minden infot szívesen veszek.
Ez a szolgáltatás vagy a telekom egy hasonló csomagja jöhet szóba.
- Mindenképp kell mediabox? Egy Sony KE-55XH androidos TV-n lenne a szolgáltatás használva vagy jobb az élmény egy mediabox-szal.
- A net részről pedig fontos, hogy stabil legyen, mert remote dolgozom. Mennyire jó ebben a yettel vezetéknélküli OtthonNet-je?
Köszönök előre minden hozzászólást. -
tamikomac
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ha ez folyamatosan fordul elő, akkor ahogy írták, bizony a hívószám már benne van egy olyan nem Yetteles adatbázisban, amit csak az ellenségeinknek kívánunk. Ha folyamatosan jönnek a hívások biztosítói ajánlattal, esetleg rajtad keresnek valakit vagy valamit, azt szerintem el kell engedni és "új" hívószámmal próbálkozni. Sajnos hadititokként kezeli a Yettel, hogy korábban volt-e már kiadva a hívószám (nagy eséllyel igen), még egy igen vagy nemet sem mondanak / írnak. A Telekomnál annyi megtudható, hogy igen/nem, de gyakorlatilag nincsenek már új-új hívószámok.

-
ggabor02
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Tedd tiltólistára az egész 7733xxx mezőt. Ne várd meg a következőt.
68 darab különféle számról jött ebben a számmezőben ilyen spam hívás.
A legelső a 773 3032, az utolsó a 7733584. Mindig is titkos volt a számom. Jövőre lesz 30 éves, sajnos ennyi idő alatt már megszaporodtak az ilyen hívások. -
Landsmann
addikt
Tegnap jártam arra és valóban, most sem üzemel Szeghalmon a modernizált bázisállomás. Június 6-án modernizálták, de június 11 óta nem üzemel.
-
Landsmann
addikt
-
-
Krystal_s
addikt
Tudnátok segíteni hol lehet beállítani, hogy egy telefonszám titkos legyen és ne adja ki a Yettel statisztikai hülyeségekhez? Pár hónapos feltöltős kártyámat már többször hívták kéretlen ajánlatokkal, mint pl tegnap reggel 06 1 7733120 számról.
Telekomos számomat (havídíjas, feltöltős) soha nem hívták mióta meg van kb 10 éve. Ott a fiók beállításokban van olyan rész, ahol privátra lehet állítani a számot. Yettel fiókban nem találtam ilyet. -
-
VGYke
addikt
válasz
üzenetére
OtthonNet, ezt írtad:
"Úgy indult a dolog, hogy “bekötés” másnapján le akartam mondani. Ezt csak a 30 ezer forintos “telepítési díj” ellenében engedték volna."Ezt nem értem. Nem arról volt szó, hogy 30 napig bármikor visszaadhatod?
Még most is ezt olvasom: "1 hónapos kipróbálási lehetőség* Próbáld ki OtthonNet szolgáltatásunkat és az első 1 hónapban nem kell havidíjat fizetned, valamint ha mégsem lennél elégedett a szolgáltatással, kötbérmentesen visszahozhatod 30 napon belül."
Nálad miért nem így működött? -
VGYke
addikt
válasz
zzola
üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm! Tudom nem túl szép terv, de esetleg az nem lehet opció, hogy igényleg egy Yettel OtthonNetet? TV nézés nem is kell, mert TV úgy sem lenne csak laptop, internet esetén azon meg tudom nézni a DigiTV-t, és 29. napon rájönnék hogy nem tetszik és visszaadom?
Persze egy szépséghiba: nem az állandó lakhelyemen használnám, itt meg van egy olyan kitétel, amit nem értek: "OtthonNet Bárhol Mód szolgáltatásunkkal magaddal viheted belföldön, 30 naponta 10 napra, külön díj nélkül". Szóval melyik az a hely, ahonnan 10 napra elvihetem... -
VGYke
addikt
Sziasztok! Feltöltő kártyás telefonra, vagy előfizetéses de "KÜF"-ás előfizetésemre milyen ideiglenes mobilnet "bővítési" lehetőségeim vannak?
Igazából július, maximum augusztus hónapra keresnék nagyobb (100-250GB/hó-vagy több) adatkeret lehetőséget, mert belföldön egy olyan helyen fogok tartózkodni ideiglenesen, ahol se TV se internet. De ha már lenne internet, lenne TV is ... -
rin33
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Nálam a várost jelenleg a Yettel 6 saját bázissal fedi le, a Voda 4-el.
Egy 6 km-re lévő faluban a Y már csak B28-at lát a telefon ami alig használható (-117 dbm vagy rosszabb) míg a Voda 5-ből 4 pálcika..
Bosszantó ha átvált a lassú Telekomos B20-ra, de ha közel vannak egymáshoz a tornyok akkor a saját B8 és B28 jóval gyengébb lesz mint a B20…
Nem jó nekem a B20 tiltása mert bár gyorsabb de város(ok)ból kiérve alig van térerőm. -
-
dr9
tag
válasz
rin33
üzenetére
A romàn hatàrnàl inkàbb a B28 a probléma, legalábbis egyenlőre csak az orange üti ki a vodafone-t (ahhoz képest, hogy az orange csak 1-2 szektorra tesz B28-at, és úgy, hogy ne a határ fele nézzen, mégis kiüti a vodát néha
).A yetinek viszont pont jó a B8 ott, mert az a románoknál csak a T-nél van még, és nincs mi kiüsse. -
-
cocka
veterán
Szolgáltatásoknál mi az a Hangasszisztens?
Yettel 5nap korlátlan mobilnet miért van kétszer 3750-ért?
Meg ilyenek, hogy nem is állítottam semmit, aztán tök random jött mindkét számomra egy SMS miszerint:
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy kérésére töröltük az adatroamingtiltást előfizetésén.
Üdvözlettel: YettelTehát ha törölték a tiltást, akkor lényegében engedélyezték az adatroamingot.
Ezzel szemben a Yettel fiókban meg:
Adatroaming tiltás 1-2-3. zóna
Aktiválás: 2024.06.20Mintha épphogy tiltották volna. Persze nem tudom kipróbálni, mert nem vagyok külföldön, tehát lényegtelen.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
LG Webos-ra van már yettel tv app esetleg?
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Mondjuk én likvidáltam a B20-at a telefonból, így egyértelműbb mi is elérhető saját hálózatilag. Itt keleten saját B20 csak elvétve akad nagyobb városokban, szóval attól nem kell tartani hogy No Srevices.
Amúgy is inkább csak teszt telefon hívásra nem használom. A másikon megy a B20, mondjuk az meg B28-at nem tud, de ahol van B28, ott B8 is, úgyhogy ilyen apróságon nem akadunk fel. 
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
MOndjuk ez érdekes, mert én azt tapasztaltam, hogy amikor a B1, B3 már nem oké, akkor a Telekom B20-ra vándorol a telefon, holott ott van a saját B8 és B28. Egy idő után átmegy ezekre, de akkor miért a konkurenciát használja? Esetleg van olyan konfiguráció, hogy B1 és b3 után a B20-at használja, de mivel az nem a saját, akkor egy idő után átrakják a saját, hasonló frekvenciájú sávra?
-
TiMoN
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
1-2 pálcika. Sajnos általában a messzebb lévő Yettel tornyot részesiti előnyben, holott közelebb van a Telekomos torony hozzám. Régebben mindig arra ment, amióta fejlesztettek a távolabbira. Vicc, de hát ez van. Igy erősebb minsőég romlás van. Szóltam érte, de süket fülekre talált.
-
Landsmann
addikt
válasz
TiMoN
üzenetére
A térerő milyen? Nem túl ideális helyen van az a torony, meg lehetne magasabb is. Nem tudom mi az oka, de például ahol a bátyám lakik, ott is így a város szélén van a bázisállomás. Nem egy nagy településről van szó, de a térerő az kimondottan csapnivaló mindhárom szolgáltatónak. A sebesség is ehhez járóan alacsony. Pedig aligha van túlterhelve összességében. Mivel mindkét helyen a település szélén van, így gyakorlatilag a bázisállomás fele látja el a települést, így nagyobb a "népsűrűség". Míg nálunk, igaz, hogy itt sem a település közepén van, de a torony nagyjából körbe van véve. No meg közel 90 méter magas. Ahoyg nézem, ami nálatok van, az olyan 50 méter lehet.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Így van!
Privát, csak a CETIN és a Yettel látja. Meg ugye a Dataplex.csaszi75
Még ha hozzá is férnék akkor sem tenném ki...
Több dologtól is függ, hogy milyen adat merre megy.
pl a teljes Yettel TV adatforgalom dataplex már csak azért is mert eleve ott van a kiszolgáló Amazon Web Services-et használó Kaltura Cloud TV. -
Landsmann
addikt
No, két mérés még hátra van, de így is egyértelműen látszik mi a helyzet. Nagyjából azonos időpontban készültek a tesztek és azonos helyen. Tereptárgyügyileg nincs befolyásoló tényező, mert mindkét szolgáltató esetén ugyanarról a toronyról jön a jel. Minden tesztmérés a Znet Telekom Nyíregyháza szervere volt kiválaszutva. Hogy miért? A legelső tesztnél valamiért ezt választotta a telefon és utána is mindig ezt állítottam be. Csak 4G-t teszteltem, mert a Yettelnek nálunk nincs 5G-je, csak a másik két szolgáltatónak, de a Yettel 4G-n is veri a másik kettő 5G-jét.
Telekom
Időpont fel/le
8:39 46,7/24,4
12:19 31,9/16,9
14:26 15,7/8,61
17:46 9,78/11,9
20:03 23/14,8
21:32 34,7/25,3Yettel
időpont fel/le
8:31 145/49,7
12:23 167/57,9
15:07 145/28,4
17:34 157/55 -
bexxter
tag
válasz
Sword
üzenetére
Milyen megoldással használod a szolgáltatós routerek helyett?
A területen az egyetlen szolgáltató ami működik rendesen, átlagosan hozza a 900mbit körülit, mondjuk upload csak 60-120, furcsállom.
Na de azért is rendeltem üzletit, hogy legyen publikus IP. Csak azzal nem számoltam, hogy a tplink nx510v az nem rakható bridge módba.
Van valakinek ötlete olyan modemre, ami meglévő routerbe kötve működik? Ipariban sem nagyon láttam.. szóval végső soron jó lenne egy router is ami bridgelhető, mert üzemel egy OPN router, azt használnám továbbra is, lógnak rajta szerverek stb. -
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Nekem az asztalomnál ülve 580 Mbps most a tempó, reggel még egy 100-assal kevesebb volt.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Azt tudom.
De ajándék ló, meg a foga. Biztos ismered.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hogy vannak, akiknek semmi nem jó.
-
SztiviVander
addikt
Lehetett volna azt tesztelni inkabb hogy felengednek mindenkit sa-ra egy napra... Ez nem teszt hogy ugyanugy hasznalja mindenki az 5G-t mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En arra tippelnek hogy lesz egy korlatlan havi bovito a voda 500g meg a telekom korlatlan kartyasa kozti aron, azaz 8-10e korul. Jo, az se olcso de legalabb lesz. Az 5 naposbol kirakva most ez havi 19e lenne ami azert egy vicc kategoria.
Meg a rugalmas lemondás/aktiválás is arra utal hogy vagy egy netbővítőről vagy kártyás csomagról lehet szó. Vagy egy nagy médiahack az egész, aztán nem lesz belőle semmi 

).A yetinek viszont pont jó a B8 ott, mert az a románoknál csak a T-nél van még, és nincs mi kiüsse.